Ασέβαστος έγραψε: 12 Μάιος 2023, 15:36
Πασιφάη έγραψε: 12 Μάιος 2023, 15:00
Γιατί δεν βάζεις τον πούστη στο φούρνο; Αν δεν τον έχεις ώρα στο τηγάνι κι έχεις πατάτες, πέτα τον σ'ένα ταψί ρε φλούμπα.
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΛΗΗΗΗ!
εδω εξεταζω σοβαρα αυτο που ειπε καποιος να τρωω κατευθειαν απο το τηγανι, για να μην πλενω πιατο, αλλα ευτυχως δεν εχω ξεπεσει ακομη τοσο. κι εσυ μου λες να πλυνω και ταψι; και μαλιστα ενω εχω ηδη λερωσει τηγανι;
νοτ γκοννα χαπεν.
ασε που δεν εχω πατατες. γενικως, δεν πολυψηνομαι να τρωω πατατες, ζυμαρικα και λοιπα. η καλυτερη μου ειναι κρεας και σαλατα. νομιζω υπαρχει διαιτα μονο με τετοια, αλλα δεν το κανω γι αυτο. μ αρεσει.
Ρε, πάγαινε σε ένα σούπερ μάρκετ και ψώνισε πατάτες, αυγά, μακαρόνια, σάλτσες, να τα έχεις ''κάβα''. Δεν έχει λογική να τρως κάθε μέρα πρωτεϊνη. Δεν θα μπορείς να χέσεις απο κάποια στιγμή και μετά.
Επίσης βάλε στη διατροφή σου, δις εβδομαδιαίως, λαδερό και όσπριο. Αν δεν θες να μπλέξεις με κατσαρόλια, βρες ένα καλό μαγέρικο να προμηθεύεσαι φαγάκι τέτοιου είδους.
Τα σαλατικά εξυπακούονται. Τα φρουτάκια επίσης.
Μην είσαι αρνητικός στα υπόλοιπα που σου αναφέρω, αλλιώς σε βλέπω να σφίγγεσαι, ωρε Τζακ Σπάροου, στα γαλανά νερά του Ιονίου.