!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ik_90

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Φαντάστηκα τώρα, irl, σε μια βάθρα της Σαμοθράκης τον Τανιπτερο με τη στρινγκάρα του να διδάσκει nude yoga στη Σαλαμάνδρα και η τελευταία, όπως και στο φόρουμ, να μιλάει ακατάπαυστα και να του χαλάει το σαμάντι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:20 -ΠΑΡ ΤΟΝ ΜΠ....Ο ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
ΜΠ..αγάσικ..Ο ? :p2:
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
tanipteros

ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:23 Φαντάστηκα τώρα, irl, σε μια βάθρα της Σαμοθράκης τον Τανιπτερο με τη στρινγκάρα του να διδάσκει nude yoga στη Σαλαμάνδρα και η τελευταία, όπως και στο φόρουμ, να μιλάει ακατάπαυστα και να του χαλάει το σαμάντι.
:smt005: :smt005: :smt005:
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:23 Φαντάστηκα τώρα, irl, σε μια βάθρα της Σαμοθράκης τον Τανιπτερο με τη στρινγκάρα του να διδάσκει nude yoga στη Σαλαμάνδρα και η τελευταία, όπως και στο φόρουμ, να μιλάει ακατάπαυστα και να του χαλάει το σαμάντι.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Κεντάς σήμερα!
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Καρολίνα έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:28
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Κεντάς σήμερα!
θα κεντήηηηηηηηησωωωω...
πάνωωω στ' αλόγο σου την σέλα
με διαμαντόπετρες σωρό...
του φεγγαριού το πήγενε έεεελααα...
:smt124
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 12:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:23
Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:18
Γράψε ρε τύπισσα μια φορά αυτό που θες να πεις, χωρίς υπονοούμενα.

Ναι, είμαι 39 και ξέρω αυτά που εσείς οι μπούμερ ονομάζεται τρέντυ και τραπ. Ναι, είμαι ο θείος που κάθεται με την νεολαία.

Στο μυαλό σου κολλητές μπλούζες, φαρδιές βερμούδες, σκισμένα τζιν και τέτοια, είναι όλα τρέντυ και ροκ και τραπ. Μείνε εκεί, στα λινά πουκάμισα και παντελόνια, συνδυασμένα με μοκασίνια και Γιάννη Πάριο να ανεμίζει την καραφλοχαίτη του.
Aυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν έχω μείνει εκεί. Και στο μυαλό μου είναι αυτά που βλέπω. Και δεν έχω θέμα με τις φαρδιές φερμούδες, αρκεί να είναι κάτω από το γόνατο και να μη θυμίζουν στολή ποδηλάτη. Ούτε με τα σκισμένα τζην αν έχουν ένα δυο σκισίματα στο γόνατο, με αυτά που είναι σκισμένα σε λωρίδες έχω. Για τις βράκες, τί να πω;

Κι από τις τρεις πλάγιες κατηγορίες που ανέφερες, οι μπούμερς ροκάδες είναι πολύ πιο σοβαροί γιατί έχουν υιοθετήσει έναν ενδυματολογικό κώδικα, που τους εκφράζει και δεν αλλάζει με τα χρόνια. Και όταν λέω ροκάδες δεν εννοώ φυσιογνωμίες σαν τον Καρβέλα.

Στην τελική, όποιος φτάνει στη φάση "δεσποινίς - νεανίας ετών 39" και δεν έχει καταλήξει στο τι πραγματικά του αρέσει να φοράει και το παίζει πότε Βούδας πότε Κούγιας με εναλλαγή διετίας, άντε γεια. :)
Ευχαριστώ πολύ!
Εικόνα

Μου ταιριάζουν αψογα επειδη εχω και ποδάρες. Αντε να ανοιξει ο καιρος επιτελους, να κάμομε θραύσιν!
Τύπε, ειλικρινά, αν είχες ποδάρες με την ανδρική έννοια των μυώδων τετρακεφάλων, δικεφάλων, γλουτιαίων και γαστροκνήμιων

1) Δεν θα το έγραφες κάθε 1,79 απάντηση.

2) Θα ήσουν κάπως έτσι με αυτά τα τσιχλιμπίχλικα σορτσάκια

Εικόνα

στην καλύτερη περίπτωση, που είναι τέρμα ελαστικά. Στην χειρότερη και στην πιο κοντινή στην πραγματικότητα, δεν θα σου μπαίνανε, γιατί για να χωρέσουν τέτοιοι τετρακέφαλοι σε τέτοιου είδους σορτς, πρέπει να πάρεις 3 νούμερα μεγαλύτερο στην μέση.

Οπότε, θα ήξερες από μόνος σου ότι όλοι οι τύποι με ποδάρες δεν φορούν τέτοια αίσχη. Αυτά είναι για δροσερά, άτριχα αγόρια ή για όσους θέλουν να τα μιμηθούν παρόλο που είναι σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες.

Ξανακοίταξε, λοιπόν, ανάμεσα στα πόδια σου, δες τι κρέμεται από κει και βάλε καμμιά αντρική βερμούδα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:02
vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:53
Και πολλά κινέζικα γκατζετακια ξεκίνησαν ως αντιγραφές και μαϊμούδες αμερικανικών, και εν τέλει κατέληξαν λεβελ ανώτερα των αμερικανικών.
Αυτό δε λέει κάτι, γιατί αυτά που αντιγράφονται είναι πάντα τα πιασάρικα. Εκτός αν εννοείς ότι όσοι κόβουν με τη μία ποιας χρονιάς είναι το Nike ισόγειο, δίπατο ή τρίπατο πατούμενο, νοιάζονται για την ποιότητα και αντοχή του υποδήματος και το αν αντέχει τους τζελάτους κραδασμούς ενώ ασκούνται... :lol:
Άλλο το νάικι, άλλο το ολ σταρ. Οποιαδηποτε αντιγραφή των ολ σταρ μόνο γεωμετρική πρόοδο σε σύγκριση με το πρωτότυπο , είναι καταδικασμένη να έχει. Χειρότερα από το ορίτζιναλ σαν ποιότητα, σαν στυλ, σαν ο,τι, δεν μπορείς να το πετυχεις ακόμα και να το θες.

Ένα 10χρονο βιετναμεζακι βγάζει σε 10 λεπτά ένα ζευγάρι ψευτο-ολσταρ τρώγοντας ταυτόχρονα το κολατσό του, ρυζακι με ντραγκον φρούτ.
Για την Κίνα δεν μιλάω καν. Εκεί τα σταρακια θα τα βγάζουν με ρομπότ στο 1 λεπτό ανά ζευγάρι.
Eνώ τα υπόλοιπα τα επεξεργάζονται καλοπληρωμένοι τεχνίτες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς θες να πεις βαντόνο. Ότι δεν γουστάρεις τα ολ σταρ λόγω προλεταριακής συνείδησης... ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:06
vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 12:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:23

Aυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν έχω μείνει εκεί. Και στο μυαλό μου είναι αυτά που βλέπω. Και δεν έχω θέμα με τις φαρδιές φερμούδες, αρκεί να είναι κάτω από το γόνατο και να μη θυμίζουν στολή ποδηλάτη. Ούτε με τα σκισμένα τζην αν έχουν ένα δυο σκισίματα στο γόνατο, με αυτά που είναι σκισμένα σε λωρίδες έχω. Για τις βράκες, τί να πω;

Κι από τις τρεις πλάγιες κατηγορίες που ανέφερες, οι μπούμερς ροκάδες είναι πολύ πιο σοβαροί γιατί έχουν υιοθετήσει έναν ενδυματολογικό κώδικα, που τους εκφράζει και δεν αλλάζει με τα χρόνια. Και όταν λέω ροκάδες δεν εννοώ φυσιογνωμίες σαν τον Καρβέλα.

Στην τελική, όποιος φτάνει στη φάση "δεσποινίς - νεανίας ετών 39" και δεν έχει καταλήξει στο τι πραγματικά του αρέσει να φοράει και το παίζει πότε Βούδας πότε Κούγιας με εναλλαγή διετίας, άντε γεια. :)
Ευχαριστώ πολύ!
Εικόνα

Μου ταιριάζουν αψογα επειδη εχω και ποδάρες. Αντε να ανοιξει ο καιρος επιτελους, να κάμομε θραύσιν!
Τύπε, ειλικρινά, αν είχες ποδάρες με την ανδρική έννοια των μυώδων τετρακεφάλων, δικεφάλων, γλουτιαίων και γαστροκνήμιων

1) Δεν θα το έγραφες κάθε 1,79 απάντηση.

2) Θα ήσουν κάπως έτσι με αυτά τα τσιχλιμπίχλικα σορτσάκια

Εικόνα

στην καλύτερη περίπτωση, που είναι τέρμα ελαστικά. Στην χειρότερη και στην πιο κοντινή στην πραγματικότητα, δεν θα σου μπαίνανε, γιατί για να χωρέσουν τέτοιοι τετρακέφαλοι σε τέτοιου είδους σορτς, πρέπει να πάρεις 3 νούμερα μεγαλύτερο στην μέση.

Οπότε, θα ήξερες από μόνος σου ότι όλοι οι τύποι με ποδάρες δεν φορούν τέτοια αίσχη. Αυτά είναι για δροσερά, άτριχα αγόρια ή για όσους θέλουν να τα μιμηθούν παρόλο που είναι σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες.

Ξανακοίταξε, λοιπόν, ανάμεσα στα πόδια σου, δες τι κρέμεται από κει και βάλε καμμιά αντρική βερμούδα.
Ειπα οτι εχω ποδάρες, όχι εκτρωμοποδάρες. Και αυτοί που μου πόσταρες, άτριχα αγόρια ειναι. Εγω τα ποδια δεν τα ξυρίζω πλέον.
Και δεν ειναι στην πραγματικοτητα ετσι οπως φαινονται στη φωτό, ειναι ελαστικά. Αυτοί που τα φοράνε ειναι πολύ σκιννυ και παραπλανούν.

Θα σας περασω φωτο, με το που τα φορέσω, να με θαυμάσετε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

:giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:10
vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:02

Αυτό δε λέει κάτι, γιατί αυτά που αντιγράφονται είναι πάντα τα πιασάρικα. Εκτός αν εννοείς ότι όσοι κόβουν με τη μία ποιας χρονιάς είναι το Nike ισόγειο, δίπατο ή τρίπατο πατούμενο, νοιάζονται για την ποιότητα και αντοχή του υποδήματος και το αν αντέχει τους τζελάτους κραδασμούς ενώ ασκούνται... :lol:
Άλλο το νάικι, άλλο το ολ σταρ. Οποιαδηποτε αντιγραφή των ολ σταρ μόνο γεωμετρική πρόοδο σε σύγκριση με το πρωτότυπο , είναι καταδικασμένη να έχει. Χειρότερα από το ορίτζιναλ σαν ποιότητα, σαν στυλ, σαν ο,τι, δεν μπορείς να το πετυχεις ακόμα και να το θες.

Ένα 10χρονο βιετναμεζακι βγάζει σε 10 λεπτά ένα ζευγάρι ψευτο-ολσταρ τρώγοντας ταυτόχρονα το κολατσό του, ρυζακι με ντραγκον φρούτ.
Για την Κίνα δεν μιλάω καν. Εκεί τα σταρακια θα τα βγάζουν με ρομπότ στο 1 λεπτό ανά ζευγάρι.
Eνώ τα υπόλοιπα τα επεξεργάζονται καλοπληρωμένοι τεχνίτες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς θες να πεις βαντόνο. Ότι δεν γουστάρεις τα ολ σταρ λόγω προλεταριακής συνείδησης... ή κάτι άλλο;
Οτι ειναι ενας υπεραπλούστατος συνδυασμός πλαστικού με πάνινου, που αν εχω λιγο ελευθερο χρόνο μπορώ κι εγω ο ίδιος να κατσω να τα φτιάξω, με μηδεν γνωσεις παπουτσοραπτικής.
Και σας εχουν πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδελες όλα αυτά τα χρόνια, όταν έγιναν ΤΑΣΗ (ξξξ) απο το Ρόκυ και μετά που τα φόραγε ο Σταλόνες και κοπανούσε γροθιές στα σφαχτάρια, και απλά τις εχετε αποδεχτεί μονο και μονο λόγω brand. :102:
Άβαταρ μέλους
vantono

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:38 :giggle: :giggle: :giggle:
Δάσκαλε βόηθα, μόνος μου παλεύω εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:40
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:38 :giggle: :giggle: :giggle:
Δάσκαλε βόηθα, μόνος μου παλεύω εδώ μέσα.
η Γκερ κανει σαν να μην υπαρχω,οποτε δρασε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:20 χαβαλεδιάζω κάτι βρακιά τώρα τελευταία....ποια η γνώμη σας για αυτήν την μάρκα;

Εικόνα
κάρεν, σπάσε.

εγκρινω. βασανο οι καρεν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:22
user έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:13 Λοιπόν, φοράω μαύρο σκίνυ τζιν παντελόνι, κόκκινη φαρδιά φλις με κουκούλα -εχει κρύο - και άσπρα χοντροκομμένα τρακτερωτά σνίκερς-τα αγαπημένα μου- και φεύγω
Φωτό παρακαλώ, ορ ντιντεν' χαππεν'.
Ναι, ε;; Εσύ πότε θα βάλεις που είσαι και ο αρχηγός, ε;;
Έτρεχα να φύγω τράβηξα και μια φωτογραφία γρήγορα γρήγορα..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”