!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Φαντάστηκα τώρα, irl, σε μια βάθρα της Σαμοθράκης τον Τανιπτερο με τη στρινγκάρα του να διδάσκει nude yoga στη Σαλαμάνδρα και η τελευταία, όπως και στο φόρουμ, να μιλάει ακατάπαυστα και να του χαλάει το σαμάντι.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- tanipteros
ΜΠ..αγάσικ..Ο ?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:23 Φαντάστηκα τώρα, irl, σε μια βάθρα της Σαμοθράκης τον Τανιπτερο με τη στρινγκάρα του να διδάσκει nude yoga στη Σαλαμάνδρα και η τελευταία, όπως και στο φόρουμ, να μιλάει ακατάπαυστα και να του χαλάει το σαμάντι.

ik_90 έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:23 Φαντάστηκα τώρα, irl, σε μια βάθρα της Σαμοθράκης τον Τανιπτερο με τη στρινγκάρα του να διδάσκει nude yoga στη Σαλαμάνδρα και η τελευταία, όπως και στο φόρουμ, να μιλάει ακατάπαυστα και να του χαλάει το σαμάντι.
Κεντάς σήμερα!
- tanipteros
θα κεντήηηηηηηηησωωωω...
πάνωωω στ' αλόγο σου την σέλα
με διαμαντόπετρες σωρό...
του φεγγαριού το πήγενε έεεελααα...

Τύπε, ειλικρινά, αν είχες ποδάρες με την ανδρική έννοια των μυώδων τετρακεφάλων, δικεφάλων, γλουτιαίων και γαστροκνήμιωνvantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 12:50Ευχαριστώ πολύ!ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:23Aυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν έχω μείνει εκεί. Και στο μυαλό μου είναι αυτά που βλέπω. Και δεν έχω θέμα με τις φαρδιές φερμούδες, αρκεί να είναι κάτω από το γόνατο και να μη θυμίζουν στολή ποδηλάτη. Ούτε με τα σκισμένα τζην αν έχουν ένα δυο σκισίματα στο γόνατο, με αυτά που είναι σκισμένα σε λωρίδες έχω. Για τις βράκες, τί να πω;Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 08:18
Γράψε ρε τύπισσα μια φορά αυτό που θες να πεις, χωρίς υπονοούμενα.
Ναι, είμαι 39 και ξέρω αυτά που εσείς οι μπούμερ ονομάζεται τρέντυ και τραπ. Ναι, είμαι ο θείος που κάθεται με την νεολαία.
Στο μυαλό σου κολλητές μπλούζες, φαρδιές βερμούδες, σκισμένα τζιν και τέτοια, είναι όλα τρέντυ και ροκ και τραπ. Μείνε εκεί, στα λινά πουκάμισα και παντελόνια, συνδυασμένα με μοκασίνια και Γιάννη Πάριο να ανεμίζει την καραφλοχαίτη του.
Κι από τις τρεις πλάγιες κατηγορίες που ανέφερες, οι μπούμερς ροκάδες είναι πολύ πιο σοβαροί γιατί έχουν υιοθετήσει έναν ενδυματολογικό κώδικα, που τους εκφράζει και δεν αλλάζει με τα χρόνια. Και όταν λέω ροκάδες δεν εννοώ φυσιογνωμίες σαν τον Καρβέλα.
Στην τελική, όποιος φτάνει στη φάση "δεσποινίς - νεανίας ετών 39" και δεν έχει καταλήξει στο τι πραγματικά του αρέσει να φοράει και το παίζει πότε Βούδας πότε Κούγιας με εναλλαγή διετίας, άντε γεια.![]()
Μου ταιριάζουν αψογα επειδη εχω και ποδάρες. Αντε να ανοιξει ο καιρος επιτελους, να κάμομε θραύσιν!
1) Δεν θα το έγραφες κάθε 1,79 απάντηση.
2) Θα ήσουν κάπως έτσι με αυτά τα τσιχλιμπίχλικα σορτσάκια

στην καλύτερη περίπτωση, που είναι τέρμα ελαστικά. Στην χειρότερη και στην πιο κοντινή στην πραγματικότητα, δεν θα σου μπαίνανε, γιατί για να χωρέσουν τέτοιοι τετρακέφαλοι σε τέτοιου είδους σορτς, πρέπει να πάρεις 3 νούμερα μεγαλύτερο στην μέση.
Οπότε, θα ήξερες από μόνος σου ότι όλοι οι τύποι με ποδάρες δεν φορούν τέτοια αίσχη. Αυτά είναι για δροσερά, άτριχα αγόρια ή για όσους θέλουν να τα μιμηθούν παρόλο που είναι σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες.
Ξανακοίταξε, λοιπόν, ανάμεσα στα πόδια σου, δες τι κρέμεται από κει και βάλε καμμιά αντρική βερμούδα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Eνώ τα υπόλοιπα τα επεξεργάζονται καλοπληρωμένοι τεχνίτες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς θες να πεις βαντόνο. Ότι δεν γουστάρεις τα ολ σταρ λόγω προλεταριακής συνείδησης... ή κάτι άλλο;vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:21Άλλο το νάικι, άλλο το ολ σταρ. Οποιαδηποτε αντιγραφή των ολ σταρ μόνο γεωμετρική πρόοδο σε σύγκριση με το πρωτότυπο , είναι καταδικασμένη να έχει. Χειρότερα από το ορίτζιναλ σαν ποιότητα, σαν στυλ, σαν ο,τι, δεν μπορείς να το πετυχεις ακόμα και να το θες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:02Αυτό δε λέει κάτι, γιατί αυτά που αντιγράφονται είναι πάντα τα πιασάρικα. Εκτός αν εννοείς ότι όσοι κόβουν με τη μία ποιας χρονιάς είναι το Nike ισόγειο, δίπατο ή τρίπατο πατούμενο, νοιάζονται για την ποιότητα και αντοχή του υποδήματος και το αν αντέχει τους τζελάτους κραδασμούς ενώ ασκούνται...vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:53
Και πολλά κινέζικα γκατζετακια ξεκίνησαν ως αντιγραφές και μαϊμούδες αμερικανικών, και εν τέλει κατέληξαν λεβελ ανώτερα των αμερικανικών.![]()
Ένα 10χρονο βιετναμεζακι βγάζει σε 10 λεπτά ένα ζευγάρι ψευτο-ολσταρ τρώγοντας ταυτόχρονα το κολατσό του, ρυζακι με ντραγκον φρούτ.
Για την Κίνα δεν μιλάω καν. Εκεί τα σταρακια θα τα βγάζουν με ρομπότ στο 1 λεπτό ανά ζευγάρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειπα οτι εχω ποδάρες, όχι εκτρωμοποδάρες. Και αυτοί που μου πόσταρες, άτριχα αγόρια ειναι. Εγω τα ποδια δεν τα ξυρίζω πλέον.Feindflug έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:06Τύπε, ειλικρινά, αν είχες ποδάρες με την ανδρική έννοια των μυώδων τετρακεφάλων, δικεφάλων, γλουτιαίων και γαστροκνήμιωνvantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 12:50Ευχαριστώ πολύ!ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 11:23
Aυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν έχω μείνει εκεί. Και στο μυαλό μου είναι αυτά που βλέπω. Και δεν έχω θέμα με τις φαρδιές φερμούδες, αρκεί να είναι κάτω από το γόνατο και να μη θυμίζουν στολή ποδηλάτη. Ούτε με τα σκισμένα τζην αν έχουν ένα δυο σκισίματα στο γόνατο, με αυτά που είναι σκισμένα σε λωρίδες έχω. Για τις βράκες, τί να πω;
Κι από τις τρεις πλάγιες κατηγορίες που ανέφερες, οι μπούμερς ροκάδες είναι πολύ πιο σοβαροί γιατί έχουν υιοθετήσει έναν ενδυματολογικό κώδικα, που τους εκφράζει και δεν αλλάζει με τα χρόνια. Και όταν λέω ροκάδες δεν εννοώ φυσιογνωμίες σαν τον Καρβέλα.
Στην τελική, όποιος φτάνει στη φάση "δεσποινίς - νεανίας ετών 39" και δεν έχει καταλήξει στο τι πραγματικά του αρέσει να φοράει και το παίζει πότε Βούδας πότε Κούγιας με εναλλαγή διετίας, άντε γεια.![]()
Μου ταιριάζουν αψογα επειδη εχω και ποδάρες. Αντε να ανοιξει ο καιρος επιτελους, να κάμομε θραύσιν!
1) Δεν θα το έγραφες κάθε 1,79 απάντηση.
2) Θα ήσουν κάπως έτσι με αυτά τα τσιχλιμπίχλικα σορτσάκια
στην καλύτερη περίπτωση, που είναι τέρμα ελαστικά. Στην χειρότερη και στην πιο κοντινή στην πραγματικότητα, δεν θα σου μπαίνανε, γιατί για να χωρέσουν τέτοιοι τετρακέφαλοι σε τέτοιου είδους σορτς, πρέπει να πάρεις 3 νούμερα μεγαλύτερο στην μέση.
Οπότε, θα ήξερες από μόνος σου ότι όλοι οι τύποι με ποδάρες δεν φορούν τέτοια αίσχη. Αυτά είναι για δροσερά, άτριχα αγόρια ή για όσους θέλουν να τα μιμηθούν παρόλο που είναι σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες.
Ξανακοίταξε, λοιπόν, ανάμεσα στα πόδια σου, δες τι κρέμεται από κει και βάλε καμμιά αντρική βερμούδα.
Και δεν ειναι στην πραγματικοτητα ετσι οπως φαινονται στη φωτό, ειναι ελαστικά. Αυτοί που τα φοράνε ειναι πολύ σκιννυ και παραπλανούν.
Θα σας περασω φωτο, με το που τα φορέσω, να με θαυμάσετε.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Οτι ειναι ενας υπεραπλούστατος συνδυασμός πλαστικού με πάνινου, που αν εχω λιγο ελευθερο χρόνο μπορώ κι εγω ο ίδιος να κατσω να τα φτιάξω, με μηδεν γνωσεις παπουτσοραπτικής.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 17:10Eνώ τα υπόλοιπα τα επεξεργάζονται καλοπληρωμένοι τεχνίτες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς θες να πεις βαντόνο. Ότι δεν γουστάρεις τα ολ σταρ λόγω προλεταριακής συνείδησης... ή κάτι άλλο;vantono έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:21Άλλο το νάικι, άλλο το ολ σταρ. Οποιαδηποτε αντιγραφή των ολ σταρ μόνο γεωμετρική πρόοδο σε σύγκριση με το πρωτότυπο , είναι καταδικασμένη να έχει. Χειρότερα από το ορίτζιναλ σαν ποιότητα, σαν στυλ, σαν ο,τι, δεν μπορείς να το πετυχεις ακόμα και να το θες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μάιος 2023, 16:02
Αυτό δε λέει κάτι, γιατί αυτά που αντιγράφονται είναι πάντα τα πιασάρικα. Εκτός αν εννοείς ότι όσοι κόβουν με τη μία ποιας χρονιάς είναι το Nike ισόγειο, δίπατο ή τρίπατο πατούμενο, νοιάζονται για την ποιότητα και αντοχή του υποδήματος και το αν αντέχει τους τζελάτους κραδασμούς ενώ ασκούνται...![]()
Ένα 10χρονο βιετναμεζακι βγάζει σε 10 λεπτά ένα ζευγάρι ψευτο-ολσταρ τρώγοντας ταυτόχρονα το κολατσό του, ρυζακι με ντραγκον φρούτ.
Για την Κίνα δεν μιλάω καν. Εκεί τα σταρακια θα τα βγάζουν με ρομπότ στο 1 λεπτό ανά ζευγάρι.
Και σας εχουν πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδελες όλα αυτά τα χρόνια, όταν έγιναν ΤΑΣΗ (ξξξ) απο το Ρόκυ και μετά που τα φόραγε ο Σταλόνες και κοπανούσε γροθιές στα σφαχτάρια, και απλά τις εχετε αποδεχτεί μονο και μονο λόγω brand.
- vantono
Δάσκαλε βόηθα, μόνος μου παλεύω εδώ μέσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
η Γκερ κανει σαν να μην υπαρχω,οποτε δρασε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
κάρεν, σπάσε.tanipteros έγραψε: 05 Μάιος 2023, 14:20 χαβαλεδιάζω κάτι βρακιά τώρα τελευταία....ποια η γνώμη σας για αυτήν την μάρκα;
![]()
εγκρινω. βασανο οι καρεν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
user0972003
Ναι, ε;; Εσύ πότε θα βάλεις που είσαι και ο αρχηγός, ε;;
Έτρεχα να φύγω τράβηξα και μια φωτογραφία γρήγορα γρήγορα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη