σιγα μην σωθει με 15 χιλιαρικαChilloutbuddy έγραψε: 04 Σεπ 2023, 17:13Και γιατί να μην τα φυλάξει να του τα δώσει του παιδιού στο χέρι μετά, όταν έχει και μια ιδέα τι θέλει να κάνει στη ζωή του;Hunkar Begendi έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:03 ειδικά στο λύκειο, όποιος τα έχει, καλό θα είναι να στείλει το παιδί του στο ιδιωτικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
-
talaipwros
moutsos έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:33 Ο γιός μου ξεκινάει Α' Δημοτικού next week. Συνειδητά έχουμε αποφασίσει Δημόσιο για κοινωνικούς περισσότερο λόγους ενώ πηγαίναμε σε μοντεσσοριανό ιδιωτικό από 1 ετους μέχρι νηπιαγωγείο. Θα πάει στα συστεγαζομένα δημοτικά Νέας Σμύρνης 4ο/Άγιος Ανδρέας. Η τάξη του θα έχει και παιδάκια από Συρία και Ουκρανία που είναι Α' γενιά εδώ. Η άλλη επιλογή που μας παίρνει αλλά θα ματώσουμε είναι εκπαιδευτήρια Χουρδάκη στη Ν.Σμύρνη(έχουμε και ένα πιο μικρό 3 ετών οπότε όλα τα υπολογίζουμε Χ2). Παρόλο που είμαστε υπερ του Δημοσίου και το συγκεκριμένο σχολείο θεωρείται πολύ καλό, το γεγονός ότι το 1/3 της τάξης δεν θα μιλάει καν τη γλώσσα μας έχει προβληματίσει-ενώ μας αρέσει σαν ιδέα σε σχέση με την πολυπολιτισμικότητα της τάξης αλλά εκπαιδευτικά δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί. Ιδέες απόψεις?
σοβαρα τωρα;
στειλτο ιδιωτικο ανθρωπε μου
- EKPLIKTIKOS
Την έχω ακούσει κ από άλλους αυτήν την ατάκα. Κ καλά για να μη μεγαλώσει το παιδί σε γυάλα με φλωροπαιδα κ τέτοιες ελληνιολικες παπαριεςtalaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:50moutsos έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:33 Ο γιός μου ξεκινάει Α' Δημοτικού next week. Συνειδητά έχουμε αποφασίσει Δημόσιο για κοινωνικούς περισσότερο λόγους ενώ πηγαίναμε σε μοντεσσοριανό ιδιωτικό από 1 ετους μέχρι νηπιαγωγείο. Θα πάει στα συστεγαζομένα δημοτικά Νέας Σμύρνης 4ο/Άγιος Ανδρέας. Η τάξη του θα έχει και παιδάκια από Συρία και Ουκρανία που είναι Α' γενιά εδώ. Η άλλη επιλογή που μας παίρνει αλλά θα ματώσουμε είναι εκπαιδευτήρια Χουρδάκη στη Ν.Σμύρνη(έχουμε και ένα πιο μικρό 3 ετών οπότε όλα τα υπολογίζουμε Χ2). Παρόλο που είμαστε υπερ του Δημοσίου και το συγκεκριμένο σχολείο θεωρείται πολύ καλό, το γεγονός ότι το 1/3 της τάξης δεν θα μιλάει καν τη γλώσσα μας έχει προβληματίσει-ενώ μας αρέσει σαν ιδέα σε σχέση με την πολυπολιτισμικότητα της τάξης αλλά εκπαιδευτικά δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί. Ιδέες απόψεις?![]()
σοβαρα τωρα;
στειλτο ιδιωτικο ανθρωπε μου
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ένα χρόνο πάτε σχολείο κει πέρα;talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:48σιγα μην σωθει με 15 χιλιαρικαChilloutbuddy έγραψε: 04 Σεπ 2023, 17:13Και γιατί να μην τα φυλάξει να του τα δώσει του παιδιού στο χέρι μετά, όταν έχει και μια ιδέα τι θέλει να κάνει στη ζωή του;Hunkar Begendi έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:03 ειδικά στο λύκειο, όποιος τα έχει, καλό θα είναι να στείλει το παιδί του στο ιδιωτικό.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
talaipwros
5 - 6 κατοσταρικα το μηνα ενα αξιοπρεπες ιδιωτικο, βγαλε και οτι κατι θα εδινες σε κανα φροντιστηριο παραπανω, κανα 15ρι και πολλα λεω ειναι το λυκειοChilloutbuddy έγραψε: 04 Σεπ 2023, 20:50Ένα χρόνο πάτε σχολείο κει πέρα;talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 18:48σιγα μην σωθει με 15 χιλιαρικαChilloutbuddy έγραψε: 04 Σεπ 2023, 17:13
Και γιατί να μην τα φυλάξει να του τα δώσει του παιδιού στο χέρι μετά, όταν έχει και μια ιδέα τι θέλει να κάνει στη ζωή του;
5-6 κατοστάρικα το μήνα σημαίνει ούτε καν γραμματέα με αξιοπρεπή τσιμπουκόχειλα δεν έχει.
-
talaipwros
Δεν εχω δει την γραμματεα στη πολυτροπη αρμονια, αλλα σαν λυκειο εχει εξαιρετικη φημη ( εκτος και αν ο μαθητης δεν μπορει να διαβαζει αρκετα)foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:475-6 κατοστάρικα το μήνα σημαίνει ούτε καν γραμματέα με αξιοπρεπή τσιμπουκόχειλα δεν έχει.
Κάνε μια δοκιμή με το δημόσιο και αν δεν πάει καλά, στείλε τα του χρόνου στη Χουρδάκη. Απ' ό,τι ξέρω στη Νέα Σμύρνη γίνεται σχετικά καλή δουλειά στα δημοτικά και υπάρχουν και πολλά δημιουργικά προγράμματα εκτός μαθημάτων. Αξίζει τον κόπο η δοκιμή.moutsos έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:33 Ο γιός μου ξεκινάει Α' Δημοτικού next week. Συνειδητά έχουμε αποφασίσει Δημόσιο για κοινωνικούς περισσότερο λόγους ενώ πηγαίναμε σε μοντεσσοριανό ιδιωτικό από 1 ετους μέχρι νηπιαγωγείο. Θα πάει στα συστεγαζομένα δημοτικά Νέας Σμύρνης 4ο/Άγιος Ανδρέας. Η τάξη του θα έχει και παιδάκια από Συρία και Ουκρανία που είναι Α' γενιά εδώ. Η άλλη επιλογή που μας παίρνει αλλά θα ματώσουμε είναι εκπαιδευτήρια Χουρδάκη στη Ν.Σμύρνη (έχουμε και ένα πιο μικρό 3 ετών οπότε όλα τα υπολογίζουμε Χ2). Παρόλο που είμαστε υπερ του Δημοσίου και το συγκεκριμένο σχολείο θεωρείται πολύ καλό, το γεγονός ότι το 1/3 της τάξης δεν θα μιλάει καν τη γλώσσα μας έχει προβληματίσει-ενώ μας αρέσει σαν ιδέα σε σχέση με την πολυπολιτισμικότητα της τάξης αλλά εκπαιδευτικά δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί. Ιδέες απόψεις?
Εμείς είχαμε στείλει τον μικρό στη Χουρδάκη, επειδή τότε έπαιζαν πρωϊνά και απογευματινά τμήματα στα δημοτικά αλλά αυτό συνέβη τον προηγούμενο αιώνα.
Το ζόρι παίζει σήμερα στο γυμνάσιο-λύκειο. Και δεν αναφέρομαι στα μαθήματα αλλά στις συνήθεις μικρές, γλυκές και τριανταφυλλένιες παραβατικότητες, που είναι καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια. Είναι καθαρά θέμα τύχης σε ποια φουρνιά θα πέσει το παιδί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Καμία σχέση Γαλη, στα δημοτικά γίνεται της πουτανας λόγω τραπ. Σε εμάς υπηρξε περιστατικο κ σεξουαλικης κακοποιησης απο τραπερ πιτσιρικα αλλα δε θελω να επεκταθώ. Τετάρτη δημοτικού όλα τα αγόρια μιλάνε με μπρο κ ρισπεκτ κ μιμούνται τους πιθηκους τραπερς τραγουδωντας για όπλα κ ναρκωτικά κ τα κορίτσια κάνουν τις σλατινες.
Όταν πήγαινα εγώ σχολείο δεν έπαιζε πρωί απόγευμα στα δημόσια στη Νέα Σμύρνη (λανς, εστια) ολα πρωι ήταν. Το ξέρω εξ ίδιας πείρας γιατί κ γω εκει πηγα. Αλλά είχε πρωί απόγευμα η άνω νέα Σμύρνη στο 2ο που το ξέρω από φίλους
Όταν πήγαινα εγώ σχολείο δεν έπαιζε πρωί απόγευμα στα δημόσια στη Νέα Σμύρνη (λανς, εστια) ολα πρωι ήταν. Το ξέρω εξ ίδιας πείρας γιατί κ γω εκει πηγα. Αλλά είχε πρωί απόγευμα η άνω νέα Σμύρνη στο 2ο που το ξέρω από φίλους
Και κάτι άλλο παίδες, που κάποιοι ίσως να το έχετε αντιμετωπίσει. Προσοχή στις παρέες των παιδιών ειδικώς στην εφηβική ηλικία. Ξέρω περίπτωση πολύ καλής φίλης μου, που ο γιος της πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Γρηγορόπουλο (για την ακρίβεια ήταν συμμαθητές) και κάποια στιγμή έμπλεξε με μια παρέα και τα' χε στηλώσει για να πάει ΕΠΑΛ επειδή πίστευε ότι έτσι θα πούλαγε ισότιμη μούρη στους κολλητούς του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλιστα.talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:01Δεν εχω δει την γραμματεα στη πολυτροπη αρμονια, αλλα σαν λυκειο εχει εξαιρετικη φημη ( εκτος και αν ο μαθητης δεν μπορει να διαβαζει αρκετα)foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:475-6 κατοστάρικα το μήνα σημαίνει ούτε καν γραμματέα με αξιοπρεπή τσιμπουκόχειλα δεν έχει.

Οκ, με σημερινά δημοτικά δεν έχω εμπειρία. Κι εσύ είσαι πιο μικρός από μένα. Εγώ πήγα γυμνάσιο (θηλέων στη Νικομηδείας) την εποχή του "πάμε στον Άδωνι για καφέ". Και ήταν ακριβώς έτσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:09 Καμία σχέση Γαλη, στα δημοτικά γίνεται της πουτανας λόγω τραπ. Σε εμάς υπηρξε περιστατικο κ σεξουαλικης κακοποιησης απο τραπερ πιτσιρικα αλλα δε θελω να επεκταθώ. Τετάρτη δημοτικού όλα τα αγόρια μιλάνε με μπρο κ ρισπεκτ κ μιμούνται τους πιθηκους τραπερς τραγουδωντας για όπλα κ ναρκωτικά κ τα κορίτσια κάνουν τις σλατινες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
ee?foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:15Μάλιστα.talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:01Δεν εχω δει την γραμματεα στη πολυτροπη αρμονια, αλλα σαν λυκειο εχει εξαιρετικη φημη ( εκτος και αν ο μαθητης δεν μπορει να διαβαζει αρκετα)foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:47
5-6 κατοστάρικα το μήνα σημαίνει ούτε καν γραμματέα με αξιοπρεπή τσιμπουκόχειλα δεν έχει.
[img]https://i.postimg.cc/kMx91PGD/Scre ... .png[/img]

-
talaipwros
λοιπον, μολις ρωτησα τη κουνιαδαfoscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:15Μάλιστα.talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:01Δεν εχω δει την γραμματεα στη πολυτροπη αρμονια, αλλα σαν λυκειο εχει εξαιρετικη φημη ( εκτος και αν ο μαθητης δεν μπορει να διαβαζει αρκετα)foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:47
6500 το χρονο η Α λυκειου
7000 το χρονο η Β λυκειου as we speak
Αν σκεφτεις οτι τα κραταει ωρες ολοκληρες για μαθημα κλπ και γλυτωνουν ενα σωρο φροντιστηρια, μια χαρα ειναι
Δημόσιο. Είναι καλύτερο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
-
- 1 Απαντήσεις