!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Τελικα παλι μυθιστορημα του Γιαννη Μαρη γιναμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Επι Σταλιν να υποθεσω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
- George_V
Γιατι κομμουνιστες παρακολουθουσε ο Νιξον?
πάλι τον σταλιν βλεπατε στον ύπνο σας; Ελπίζω μέσα στη μέρα να έρθετε στο 2022
- George_V
Καλα περαστε πρωτα σεις στον 21ο αιωνα που εχετε μεινει στο 1917 και μετα ερχομαστε και μεις.
Θες να μου πεις δλδ οτι η NKVD δεν παρακολουθουσε κανεναν επι Σταλιν?
Μα εγώ για το σημερινό φαινόμενο σήψης έκανα δημοσίευσηGeorge_V έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:26Καλα περαστε πρωτα σεις στον 21ο αιωνα που εχετε μεινει στο 1917 και μετα ερχομαστε και μεις.
πάμε ξανά από τηνμ αρχή...
Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:06 το ότι θεωρούνται νορμαλ οι παρακολουθήσεις είναι και αυτό φαινόμενο σήψης
- George_V
Και συνεχισες λεγοντας οτι τις εχετε νιωσει στο πετσι σας.Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:28Μα εγώ για το σημερινό φαινόμενο σήψης έκανα δημοσίευσηGeorge_V έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:26Καλα περαστε πρωτα σεις στον 21ο αιωνα που εχετε μεινει στο 1917 και μετα ερχομαστε και μεις.Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:23 πάλι τον σταλιν βλεπατε στον ύπνο σας; Ελπίζω μέσα στη μέρα να έρθετε στο 2022
πάμε ξανά από τηνμ αρχή...Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:06 το ότι θεωρούνται νορμαλ οι παρακολουθήσεις είναι και αυτό φαινόμενο σήψης
Οποτε απο εκει συμπληρωσα κι εγω με τις παρακολουθησεις επι Σταλιν (και αλλους ΓΓ φυσικα).
Δεν τις νιωσατε στο πετσι σας αυτες?
Τελικά οι χειρότερες και ντροπιαστικότερες σελίδες της ελληνικής αστικής δημοκρατίας από το 1974 και μετά, γράφτηκαν επί του ζαβού πρωθυπουργού. Ήταν δύσκολο, όχι όμως και αναπάντεχο. Το σκατόσογο, πάντα ήταν στη βρόμικη πλευρά της ιστορίας.
Ο Fluffy έγραψε κάτι για το σήμερα και τις συνθήκες που βιώνουμε, κάποιοι του απαντούν για τον Στάλιν. Και καπάκι τον ψεγουν ότι ζει στο 1917.
ΟΚ. Παρωδία.
ΟΚ. Παρωδία.
και επαναλαμβάνω, ο στάλιν σε τσουζει; θες να ρθεις στο σήμερα;George_V έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:31Και συνεχισες λεγοντας οτι τις εχετε νιωσει στο πετσι σας.Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:28Μα εγώ για το σημερινό φαινόμενο σήψης έκανα δημοσίευσηGeorge_V έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:26
Καλα περαστε πρωτα σεις στον 21ο αιωνα που εχετε μεινει στο 1917 και μετα ερχομαστε και μεις.
πάμε ξανά από τηνμ αρχή...Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:06 το ότι θεωρούνται νορμαλ οι παρακολουθήσεις είναι και αυτό φαινόμενο σήψης
Οποτε απο εκει συμπληρωσα κι εγω με τις παρακολουθησεις επι Σταλιν (και αλλους ΓΓ φυσικα).
Δεν τις νιωσατε στο πετσι σας αυτες?
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο φλαφυ είναι χρουτσωφικος, τότε δεν παρακολοθουσαν πολλούς, είχε χαραλωσει το πράγμα, μόνο τους πράκτορες των Αμερικανών.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
όχι μωρέ ντάξει, απλά δεν μπορούμε πια να σας πάρουμε σοβαρά τους κομμουνιστές. Εδώ και χρόνια δηλαδή. Είναι σαν να είναι κάποιος οπαδός του Χίτλερ και ταυτόχρονα να κατηγορεί για σκληρότητα το κλειστό κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας. Ε, του λες να πάει στο διάολο και τελειώνεις. Απλά στην Ελλάδα για κάποιο λόγο σας θεωρούν ακόμα κάποιοι ως νορμάλ άτομα που πρέπει να σας απαντάνε.Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2022, 09:33 Ο Fluffy έγραψε κάτι για το σήμερα και τις συνθήκες που βιώνουμε, κάποιοι του απαντούν για τον Στάλιν. Και καπάκι τον ψεγουν ότι ζει στο 1917.
ΟΚ. Παρωδία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση