!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τουρκική επίθεση μέσα στον επόμενο μήνα

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

Πιθανότητα επίθεσης

100%
10
11%
50%
15
16%
0% δε θα γίνει τίποτα
67
73%

Σύνολο ψήφων: 92

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Τουρκική επίθεση μέσα στον επόμενο μήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Πω πω λύσσα οι ελληνιάρηδες :lol:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Αλιόσα έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:05
nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59 Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Μπράβο, τρέχα πρώτος. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στην πρώτη γραμμή μαζί με συμβούλους ισπανών ευρωβουλευτών που θα γυρίσουν για να πολεμήσουν.
Ακόμη εδώ είσαι; γιατι δεν φεύγεις τότε να βρεις ένα κράτος όπου θα συμμετέχεις στην πολιτική και στις αποφάσεις του;
Φεύγω το χειμώνα ξανά.
:smt038
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:07
nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59
George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:53

Μπορει να χαιρετησω, μπορει και οχι. Αλλα θα εχω κανει το χρεος μου.
:lol:

Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Μπράβο, τρέχα πρώτος. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στην πρώτη γραμμή μαζί με συμβούλους ισπανών ευρωβουλευτών που θα γυρίσουν για να πολεμήσουν.
Οι Ιρανοί και οι Βορειοκορεάτες που θαυμάζεις τα κράτη τους, συμμετέχουν;
Δεν πρόκειται να απαντήσω στις χαζομάρες σου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:09
Αλιόσα έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:05
nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59 Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Ακόμη εδώ είσαι; γιατι δεν φεύγεις τότε να βρεις ένα κράτος όπου θα συμμετέχεις στην πολιτική και στις αποφάσεις του;
Φεύγω το χειμώνα ξανά.
:smt038
:g094:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:09 Πω πω λύσσα οι ελληνιάρηδες :lol:
:p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:13
nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59

:lol:

Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Απο τη μία ζητάς δήθεν "περισσότερη δημοκρατία", γιατί αλλιώς δήθεν "δεν αξίζει να πολεμήσεις για την πατρίδα", απο την άλλη θαυμάζεις διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:16

Απο τη μία ζητάς δήθεν "περισσότερη δημοκρατία", γιατί αλλιώς δήθεν "δεν αξίζει να πολεμήσεις για την πατρίδα", απο την άλλη θαυμάζεις διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Αν δεν τα θαυμάζω έχω δίκιο δηλαδή;
Δεν τα θαυμάζω τότε πήξε.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

λυσσα ξελυσσα χοντρομαλακιες γραφει ... αν συμμετεχει καποιος στις αποφασεις του κρατους :smt005: ... αντε ρε φουκαραδες βαλτε δειτε κανενα Ευαγγελατο που θελετε και οφιτσια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:17
Όχι γιατί η υπηρεσία υπερ της πατρίδος είναι αξία ανώτερη της συμπάθειας ή μη προς το κράτος.

Όταν όμως θαυμάζεις διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τότε αυτοαναιρείσαι ακόμη και ως προς το επιχείρημα που υποστηρίζεις.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

πατησιωτης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:47
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:40 Έχεις μία φωτογραφία; Μία; Εδώ έχουν κάτι φαντάροι, πόσο μάλλον ολόκληρος βραβευμένος...
Γιατί,μήπως θα την αναγνωρίσεις; :lol:

https://1940.kathimerini.gr/portfolios/ ... anagiotis/
Focus. Σου γράφω για τον Ράλλη, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου και διαφόρους εφοπλιστές και μου απαντάς για τον Κανελλόπουλο. Focus, please.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:19

Όχι γιατί η υπηρεσία υπερ της πατρίδος είναι αξία ανώτερη της συμπάθειας ή μη προς το κράτος.

Όταν όμως θαυμάζεις διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τότε αυτοαναιρείσαι ακόμη και ως προς το επιχείρημα που υποστηρίζεις.
Άποψή σου.
Για εμένα υπηρεσία προς την πατρίδα είναι να έρθουμε οι μπολσεβίκοι και να πάρετε δρόμο τουρκοι και οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:12
Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2022, 13:48
George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 13:29

Κανε οτι θες.

Ως ριψασπις θα παραμεινεις στη συνειδηση ολων εαν φυγεις.

Και βγάλτα μετα περα με τη δικη σου συνειδηση.
Ντάξει, τρολαρει ο Εμπεδοκλής (ή και όχι) αλλά μέσα από το τρολάρισμα λέει αλήθειες.
Όλα τα πουστοπαιδα που την κάνανε για Ελβετία κλπ και γυρίσανε μετά το τέλος του πολέμου, γίνανε και ευεργέτες αντί να τους ρίξουν σε μπουντρούμια.
Αν έχω τη δυνατότητα δεν τρολάρω. Αν δεν την έχω λυπάμαι τα ορφανά παιδιά μου, ειδικά αν είναι τυχερά σκοτωθώ εγώ και ακόμα χειρότερα φάει και μία βόμβα το σπίτι μου επειδή κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν γραμμή άμυνας τον αστικό ιστό και να στήσουν πυροβόλα στις ταράτσες.
Αυτά τα ορφανά μούλικα, θα τα σπρώχνουν στο δρόμο για να περάσει ο γόνος αυτού που δεν πολέμησε και δεν έχασε την περιουσία του. Έτσι και διεκδικήσουν ένα πιάτο φαγητό, η κρατική ή ιδιωτική φρουρά αυτών των ευεργετών που ήρθαν άκαπνοι στην Ελλάδα θα τα λιώσουν. Στην καλύτερη θα αναγκαστούν να τους κάνουν πίπες και να τα βιάσουν για μην πεινάσουν.

Ε, όχι, λυπάμαι. Θα τα πάρω και θα φύγω και θα γυρίσω ως ευεργέτης όταν φτιάξουν τα πράγματα. Ευτυχώς έχω τις γνώσεις που στάνταρ θα βρω κάτι καλύτερο από καθαριστής στη Στοκχόλμη. Αν αυτός που αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών, όπου βωμός και εστία η κουζίνα που τρώνε τα παιδιά του, σε καμία περίπτωση δε θα είμαι ρίψασπις.

Μπορείτε να αρχίσετε τα ουγκ, ουγκ. Προδότης και τα λοιπά. Μου είναι αδιάφορο.

Πρώτα τα παιδιά μου και μετά τα συμφέροντα του αρχηγού του κράτους και των αρχόντων τόπου. Αδιάφορο αν το αφεντικό μου είναι Τούρκος, Εβραίος, Έλληνας, Κινέζος, Γκέι ή πουλάει πρέζα. Αρκεί να μου δίνει χρήματα στην ώρα τους για να ταΐζω την οικογένεια μου.

Οι τουρκοφάγοι μπορείτε να απαιτείται τη βύθιση του μπαρμπαρόσα και του ουρούτς ρέις και ταυτόχρονα να αγοράζετε ρεύμα από τη μητρική τους τουρκική εταιρεία ρεύματος.
εμπεδοκλα, μη μασας...

«όπου γη και πατρίς» και «Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος»

αν δεν πανε πρωτη γραμμη (οχι γραφειαδες) τα καλοπαιδα της κυβερνησης και των Στρατιωτικων γραμματικων, δεν παω πουθενα κι οποιος ερθει να με παρει με το ζορι θα μεινει στον τοπο επι τοπου... 1, 2, 3, 4.... οσους προλαβω πρωτου με φανε.... το ισοζυγιο σας ομως θα ειναι αρνητικο... εναν μαλακα παραπανω θελατε για κρεας στην μηχανη του κιμα και θα σας λειψουν 5 στο τελος της φασης. Παλι κερδισμενος θα βγω... κουφαλες.....

:smt005:

και που ξες, ισως αποξω ξερω γω να φτιασεις κανα φιλελληνικο κινημα και να ρθεις να μας σωσεις και απο τσι τουρκοι γιδογαμηδες και απο τα ορφανα του βυζαδιου...

καλη τυχη εμπεδοκλα.... εγω ειμαι μαζι σου.... αστους να λενε και να σκουζουνι....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αμα ερθουνε οι μπολσεβικοι τους πρωτους που θα καθαρισουνε ειναι κατι στοκους που την εχουνε δει ξερολες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:22
Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:19

Άποψή σου.
Για εμένα υπηρεσία προς την πατρίδα είναι να έρθουμε οι μπολσεβίκοι και να πάρετε δρόμο τουρκοι και οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες.
Υπηρεσία της πατρίδος είναι να πας να σκοτωθείς για να μπορούν να έχουν μισθό οι σύμβουλοι των ισπανών ευρωβουλευτών; Όποιος θεωρεί ότι χάνει κάτι ας πάει να πολεμήσει. Σιγά μην πάμε να πολεμήσουμε για το δικαίωμα του Λάτση να πουλά ακριβό το πετρέλαιο και την υποχρέωση μας να του το πληρώνουμε ακριβά. :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”