ΔΕΝ είναι ο Γιαννόπουλας ρε.Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:51 5 ατομικό ρεκόρ έχεις ωρέ σε 3 ώρες. Μπορείς να πας και καλύτερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έκανες σήμερα;
Re: Τι έκανες σήμερα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ειλικρινά κάποιος πρέπει να στείλει στο σχολείο που δουλεύεις αυτά που γράφεις γενικά εδώ μέσα.Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:51 5 ατομικό ρεκόρ έχεις ωρέ σε 3 ώρες. Μπορείς να πας και καλύτερα.
Γατάκι δε με λες μόρτη μου.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:52Σου επισημαίνω απλά το λάθος, σιγά να μην εκνευριστώ με τέτοια βρε γατάκι, που θα με πεις και μινάρα (έψαξα να δω τι σημαίνει, καθόλου δεν μου άρεσε, στο επιστρέφω μπειμπι)
Α..εμείς το μινάρας το έχουμε στο λεξιλόγιό μας σε καθημερινή βάση εδώ στο Πατράσο. Το ''αλληλομοιραζόμαστε'', δεν μας χαλάει, ούτε είμαστε παρεξηγησιάρηδες.
Βρε ασ' τον. Απ' τα κρυοπαγήματα το 'παθε που περίμενε το τρένο. Του έμεινε κάποιο κουσούρι μάλλον.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Στ'αρχίδια μου κι εμένα, Μαρία Μανταλένα. Γαμώ τις ρίμες..
Εγώ δεν μένω στο Πατράσο όμως γατάκι μου, οπότε δεν θα το χρησιμοποιώ εγώ. Εσείς μπορείτε να αποκαλείστε όπως θέλετε φυσικά.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:57Γατάκι δε με λες μόρτη μου.![]()
Α..εμείς το μινάρας το έχουμε στο λεξιλόγιό μας σε καθημερινή βάση εδώ στο Πατράσο. Το ''αλληλομοιραζόμαστε'', δεν μας χαλάει, ούτε είμαστε παρεξηγησιάρηδες.
Κάτω τα χέρια απ'τον Στύγιο λέμε.
Κι άλλο κουσούρι; Πόσα πια να αντέξει;
Μη του παγώσει μόνο τίποτα άλλο και είναι εδώ και τα 2' που θα έλειπε για να το χρησιμοποιήσει (με εννοείς φαντάζομαι)
Μα..εγώ το χρησιμοποίησα. Χαϊδευτικό είναι. Μην αρπάζεσαι.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:00Εγώ δεν μένω στο Πατράσο όμως γατάκι μου, οπότε δεν θα το χρησιμοποιώ εγώ. Εσείς μπορείτε να αποκαλείστε όπως θέλετε φυσικά.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:57Γατάκι δε με λες μόρτη μου.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:52
Σου επισημαίνω απλά το λάθος, σιγά να μην εκνευριστώ με τέτοια βρε γατάκι, που θα με πεις και μινάρα (έψαξα να δω τι σημαίνει, καθόλου δεν μου άρεσε, στο επιστρέφω μπειμπι)![]()
Και το γατάκι χαιδευτικό είναι, θέλω να πάρω 2-3 αλλά ταξιδεύω πολύ και δεν θα ήθελα να τα αφήνω μόνα τους.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:02Μα..εγώ το χρησιμοποίησα. Χαϊδευτικό είναι. Μην αρπάζεσαι.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 16:00Εγώ δεν μένω στο Πατράσο όμως γατάκι μου, οπότε δεν θα το χρησιμοποιώ εγώ. Εσείς μπορείτε να αποκαλείστε όπως θέλετε φυσικά.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:57
Γατάκι δε με λες μόρτη μου.![]()
Στύγιος , μην απαντήσεις μλκ, θα μπαναριστείς.
Α, δάσκαλος είναι; Εγώ είδα που είπε για άδεια αιμοδοσίας και για τρένα κλπ και νόμιζα φαντάρος ήταν.
Παίρνουν κι οι δάσκαλοι άδεια αιμοδοσίας; Ρε τι μαθαίνει κανείς...
Κι αν δώσουν αίμαι για ανάλυση δηλαδή τι παίρνουν; Αναρρωτική;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός