Μα τώρα το εξήγησα! Μερικά πρόσωπα δεν μπορούν να συστήσουν δικά τους όργανα εξωθεσμικά, πόσο μάλλον αν αυτά τα πρόσωπα είναι και εκτός εκκλησίας όπως ήταν αποδεδειγμένα και οι εικονομάχοι.SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:26 Θα περιμένω όμως να μου πεις, αφού δείχνεις να γνωρίζεις τα θέματα, πώς στο καλό αρνήθηκες το πολύ απλό οτι στην εκκλησιαστική ιστορία έχουν υπάρξει ψευτοσύνοδοι κτλ
Και το αρνήθηκες μάλιστα και για συγκεκριμένη περίοδο που είναι κάτι που το γνωρίζουν και τα νήπια στα κατηχητικά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Μα με ιερωμένους της εποχής έγινε ό,τι έγινε και αναλόγως τα χρόνια αναγνωριζόταν ως επίσημο το εκάστοτε καθεστώς
Άλλο το οτι η Εκκλησία του Χριστού ακόμα και εαν μείνουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους, είναι μία και δεν αλλάζει
Άλλο το οτι η Εκκλησία του Χριστού ακόμα και εαν μείνουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους, είναι μία και δεν αλλάζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καταφανές.SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:42Δεν φταίω εγώ, κιουρία, δεν είχα έμπνευση τότεGherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 16:40Δεν σου φταίει κανένας. Όταν σε παρακαλούσα, μου έκανες την δύσκολη.
Να σου γίνει μάθημα λοιπόν.
Μέσα σε 48 ώρες έχεις 200+ ποστ αλλά δεν έχεις έμπνευση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βεβαίως, δεν μου ήρθε εκείνη την ώρα τί νήμα να ανοίξω
Πώς νομίζεις οτι δουλεύω, με κοντρολ συστεμ για παραγγελιες?
SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:36 Βεβαίως, δεν μου ήρθε εκείνη την ώρα τί νήμα να ανοίξω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε ναι γιατί έγραφες σε πολλά νήματα ποικίλης ύλης και δεν προλάβαινες.SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:36 Βεβαίως, δεν μου ήρθε εκείνη την ώρα τί νήμα να ανοίξω
Δεν πήρες εργολαβία 2 συγκεκριμένα νήματα όπου κάθε ποστ ήταν ίδιο και άλλαζε μόνο η σειρά των λέξεων λίγο...
Και γιατί σε ενόχλησε αυτό, δεν κατάλαβα?
Και τώρα αμα δεις, βασικά πιο πολύ και αναλυτικά σε ένα γράφω γιατί δεν προλαβαίνω να γράφω σε εκατό ταυτόγχρονα με την ίδια συγχνότητα και ταχύτητα.
Έίσα με τα καλά σου κορίτσι μου?
Και τώρα αμα δεις, βασικά πιο πολύ και αναλυτικά σε ένα γράφω γιατί δεν προλαβαίνω να γράφω σε εκατό ταυτόγχρονα με την ίδια συγχνότητα και ταχύτητα.
Έίσα με τα καλά σου κορίτσι μου?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι έγινε;SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:46 Και γιατί σε ενόχλησε αυτό, δεν κατάλαβα?![]()
Έίσα με τα καλά σου κορίτσι μου?![]()
Ενοχλήθηκε;
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Να ενοχληθώ? Εγώ? για ποιό πράγμα?
ρε μλκ, ειλικρινά τί έχουν τα γμημένα μέσα?
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
*λίραLeporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 15:12Το μυαλό σου και μιά λύρα. Οταν η Pfizer έκανε την ανακοίνωση γιά το 94% (και όχι 98%) δεν ανέφερε τίποτα γιά διάρκεια τής ανοσίας:hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:52Από την αρχή η διαφωνία μας ήταν για την ανοσία του εμβολίου. Η Pfizer έλεγε 98% για 8 μήνες τουλάχιστον κι εσύ συμφωνούσες. Διαπιστώθηκε ότι τελικά ήταν χαμηλότερο κι από αυτό που έλεγα εγώ.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 08:27 Κανείς δεν είπε ότι η ανοσία θα ίσχυε γιά πάντα. Εσύ δεν διαφωνούσες γι'αυτό. Ελεγες ότι η στατιστική τής Pfizer ήταν γιά τον πούτσο, όχι ότι κάποια στιγμή θα μειωνόταν η ανοσία. Τώρα, ο λόγος που φαίνεται μειωμένη η ανοσία οφείλεται στο ότι σε κάποιους υπάρχει ακόμη και σε κάποιους έχει εξαφανισθεί. Ακουσες εσύ ένα νούμερο που αποτελεί τον μέσον όρο αυτών και αμέσως, όπως ο Αρίστος, ανακύρηξες τον εαυτό σου δικαιωμένο. Αλλά ήταν αναμενώμενο ότι μόλις άκουγες 60% σε οποιοδήποτε μέγεθος, θα "θριάμβευες". Π.χ. διατέθηκε το 60% των εισητηρίων διαρκείας τής ΑΕΚ --> το έλεγα εγώ γιά το 60%.
https://www.pfizer.com/news/press-relea ... 19-vaccine
Η αντίρρησή σου δεν ήταν ως προς την διάρκεια τής ανοσίας, αλλά ότι η στατιστική μελέτη ήταν "τής πούτσας". Ακόμη και γιά την μελέτη τής Μακάμπη έλεγες ότι μπορεί και να ήταν με λάθος σχεδιασμό.Φέρε link. Είμαι βέβαιως ότι και πάλι διαστρεβλώνεις ή παίρνεις φράσεις out of context.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:52Πλάκα μάς κάνεις; Τα ελληνικά μέσα ακόμη διαδίδουν fake news ότι η ανοσία του εμβολίου είναι ισχυρότερη. Διά στόματος Παγώνη, Γκάγκα, Βασιλακόπολου και λοιπών κομπογιαννιτών.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 08:27 Κανείς δεν είπε ότι η ανοσία από εμβόλιο είναι ισχυρότερη από εκείνη τής νόσησης, γιατί δεν είχε μελετηθεί. Εγώ είχα πεί "δεν ξέρω".1. Σου ανέβασα την αρχική ανακοίνωση τής Pfizer που αποδεικνύει ότι κάνεις λάθος ως προς την διάρκεια.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:52Όχι, φιλαράκι. Εξαρχής είχε λεχθεί ότι διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες. Αναλλοίωτη. Όσο για τις παρενέργειες, ακόμη καταγράφονται. Ο απολογισμός δεν έχει τελειώσει. Πήρε στους οργανισμούς φαρμάκων 6 μήνες για να υποχρεώσουν να αναγράφονται οι παρενέργειες για μυοκαρδίτιδες και τα ρέστα.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 08:27Εδώ από που κι'ως πού δικαιώθηκες; Εμφανίσθηκαν παρενέργειες μετά από ένα χρόνο; Εκτός αν εννοείς την απώλεια τής ανοσίας. Ομως αυτό εξ αρχής είχε λεχθεί ότι δεν μπορούσε να γίνει γνωστό παρά σε βάθος χρόνου
2. Πες μας μιά παρενέργεια που δεν είχε φανεί από το πρώτο τρίμηνο σε κάποιον και εμφανίσθηκε μετά.Ασφαλώς θα είχαμε εκατομμύρια περισσότερους νεκρούς αν τα εμβόλια καθυστερούσαν ακόμη έξι μήνες, και αφήνω στην άκρη τα ψεκασμένα σου 2-3 χρόνια που και καλά έπρεπε να περιμένουμε γιά δοκιμές. Οσο γιά τα delusions είναι δικοί σου αχυράνθρωποι. Εγώ ποτέ δεν είπα τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είμαι τσιγγάνα σαν εσένα να διαβάζω τον καφέ. Το μόνο που έκανα είναι να καταρίπτω τα επιχειρήματά σας εσάς των ψεκασμένων σχετικά με το μέλλον.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:52Σιγά μην είναι και δισεκατομμύρια. Πρώτα απ' όλα, εξαρχής είπα ότι καλώς κυκλοφόρησε το εμβόλιο για εσάς τους ηλικιωμένους και όσους έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας. Αλλά δεν μείναμε εκεί. Πήγαμε σε covid free delusions και ανοησίες αγέλης και τα ρέστα, σε ηλικίες που ο ιός έχει θνητότητα συναχιού.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 08:27 Και φυσικά ήταν βλακώδες να περιμένεις να δείς αν και πότε θα μειωνόταν η ανοσία, γιατί αυτό θα πληρωνόταν με εκατομμύρια νεκρούς.
- BigChiefWahoo
killzone έγραψε: 01 Δεκ 2021, 15:25 Ολα θα γινουν σιγα σιγα κ υποχρεωτικο θα ειναι κ ανα 4μηνο και αλλα πολλα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Lockdown στους αντιεμβολιαστές παπάδες.
Αποστολή σε ειδικά εργαστήρια για πειραματισμό επάνω στα εμβόλια.
Ας προσφέρουν και κάτι εκτός απο το να παράγουν φανατισμενα και επικίνδυνα αντιεμβολιαστικα πρόβατα ( ποίμνια) .
Αποστολή σε ειδικά εργαστήρια για πειραματισμό επάνω στα εμβόλια.
Ας προσφέρουν και κάτι εκτός απο το να παράγουν φανατισμενα και επικίνδυνα αντιεμβολιαστικα πρόβατα ( ποίμνια) .
- BigChiefWahoo
Δεν θα προτείνει.Bandit59 έγραψε: 02 Δεκ 2021, 11:51 Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προτείνει ο Σύριζα για να πειστούν να εμβολιαστούν οι Ελληνες;
Θα σε τραβάνε με το ζόρι μπάτσοι και θα σου χώνουν τη βελόνα θες δε θες (όχι εσύ)
Τους "αριστερούς" να τους φοβάσαι περισσότερο από τους "δεξιούς".
Ο Κούλης μπροστά στον Αλ6 και στον Κουτσούμπα,γατάκι είναι.
- BigChiefWahoo
Μπράβο,δεν του το' χα !EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Δεκ 2021, 12:40Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο, με τρομάζει
Ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, αν και παρέμεινε για 13 μέρες στη ΜΕΘ με κορονοϊό, επιμένει, και δηλώνει ότι προτιμάει να πεθάνει παρά να κάνει το εμβόλιο.
https://www.newsit.gr/lifestyle/stathis ... i/3419200/
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είπα μήπως.SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 17:51 Να ενοχληθώ? Εγώ? για ποιό πράγμα?
Εμένα ρωτάς ρε μαλάκα;
Ο πνευματικός σου ξέρει καλύτερα, ο Παρθένιος, η Χρυσόστομη, ο Κυθήρων. Καθ' ύλην αρμόδιοι. Για όλα τα θέματα άλλωστε.
Αυτούς να ρωτήσεις να σου πουν.
Όχι ότι μπορεί να συγκριθεί με αυτά που έχει το λιβάνι και η μεταλαβιά.
Μην τολμήσεις δλδ. Είναι εκ Θεού εκείνα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 3 Απαντήσεις