!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:13
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:09 Και όσο η εφημερίδα του κυκλοφορεί, να συκοφαντεις, να βρίζεις και να απειλείς δηλαδή χυδαία, αηδιαστικά, σιχαμένα, νεκρούς και ζωντανούς, ευνομούμενη πολιτεία δεν υπάρχει.
Ναι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:09 Οι διαφορές λύνονται με παλούκια, μαχαίρια πιστόλια. Όταν κλείσει και αποφασίσουμε να γίνουμε πολιτισμένοι, βλέπουμε.
Όχι. Δεν είναι λύση να γίνουμε ζούγκλα επειδή η δημοκρατία είναι κουτσή.
Έτσι ακριβώς. Οι διαφορές δεν λύνονται με πισώπλατα χτυπήματα.

Και ο αυριανισμός δεν είναι καινούργιο φρούτο στην Ελλάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:13 Όχι. Δεν είναι λύση να γίνουμε ζούγκλα επειδή η δημοκρατία είναι κουτσή.
Δεν βλέπω κάτι κουτσό.Υπάρχει νόμος περί συκοφαντικής δυσφήμισης και όποιος δυσφημείται από τον Χίο μπορεί να τον πάει στα δικαστήρια και να τον ταράξει σε μηνύσεις και αγωγές.Εάν δεν το κάνουν επειδή δεν καταδέχονται να είναι αντίδικοι με τον Χίο είναι δική τους επιλογή.
Δεν μπορεί να υπάρξει προληπτική λογοκρισία.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:20
ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:13
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:09 Και όσο η εφημερίδα του κυκλοφορεί, να συκοφαντεις, να βρίζεις και να απειλείς δηλαδή χυδαία, αηδιαστικά, σιχαμένα, νεκρούς και ζωντανούς, ευνομούμενη πολιτεία δεν υπάρχει.
Ναι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:09 Οι διαφορές λύνονται με παλούκια, μαχαίρια πιστόλια. Όταν κλείσει και αποφασίσουμε να γίνουμε πολιτισμένοι, βλέπουμε.
Όχι. Δεν είναι λύση να γίνουμε ζούγκλα επειδή η δημοκρατία είναι κουτσή.
Όσο το μακελειό κυκλοφορεί, μετά από τις εκατοντάδες μηνύσεις που έχει φάει, είμαστε ζούγκλα, και ο πιο δυνατός επιβιώνει. Νόμοι δεν υπάρχουν. Δε γίνεται ένας άνθρωπος κάθε μέρα με τα εξώφυλλα του να βγάζει τέτοια σιχαμένη προσβλητική συκοφαντική ψυχασθενεια, να λέει πνίξτε πρόσφυγες, να βγάζει φώτο από ψεύτικα βίντεο για να προσβάλει σεξιστικα γυναίκες, να λέει όποιον θέλει πως είναι πουστης και το παίρνει από τον κωλο ενώ είναι και νεκρός, αυτα είναι εκτός κάθε λογικής. Δηλαδή αν έβγαζε τη δικιά σου κόρη να παίρνει πιπες στο εξώφυλλο, η τον νεκρό σου πατέρα να τον λέει αδερφή, και τον έβλεπες να συνεχίζει το ίδιο βιολί, αν τον σαπακιαζες στο βρωμοξυλο, θα είχες άδικο;
Άδικο δεν θα είχες. Δεν μπορεί όμως αυτό να προτείνεται ως λύση. Έχει διαφορά και νομίζω την καταλαβαίνουμε όλοι. Προσωπικά θέλω να πληρώσει ό,τι αποφασίσει η δικαιοσύνη ότι του αναλογεί παρόλο που φαίνεται να μην είναι τελείως τυφλή.
Άβαταρ μέλους
ST48410

πατησιωτης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:22 Δεν βλέπω κάτι κουτσό.Υπάρχει νόμος περί συκοφαντικής δυσφήμισης και όποιος δυσφημείται από τον Χίο μπορεί να τον πάει στα δικαστήρια και να τον ταράξει σε μηνύσεις και αγωγές.Εάν δεν το κάνουν επειδή δεν καταδέχονται να είναι αντίδικοι με τον Χίο είναι δική τους επιλογή.
Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά έχω ακούσει πολλές φορές για μηνύσεις και ποτέ για κάποια γερή ποινή. Τα μισά να είχε κάνει άλλος θα ήταν ισόβια. Κάτι δεν δουλεύει αποτελεσματικά με την περίπτωσή του και είναι χρόνια που αναρωτιόμαστε και εδώ και στο παλιό φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:20 Όσο το μακελειό κυκλοφορεί, μετά από τις εκατοντάδες μηνύσεις που έχει φάει, είμαστε ζούγκλα, και ο πιο δυνατός επιβιώνει. Νόμοι δεν υπάρχουν. Δε γίνεται ένας άνθρωπος κάθε μέρα με τα εξώφυλλα του να βγάζει τέτοια σιχαμένη προσβλητική συκοφαντική ψυχασθενεια, να λέει πνίξτε πρόσφυγες, να βγάζει φώτο από ψεύτικα βίντεο για να προσβάλει σεξιστικα γυναίκες, να λέει όποιον θέλει πως είναι πουστης και το παίρνει από τον κωλο ενώ είναι και νεκρός, αυτα είναι εκτός κάθε λογικής. Δηλαδή αν έβγαζε τη δικιά σου κόρη να παίρνει πιπες στο εξώφυλλο, η τον νεκρό σου πατέρα να τον λέει αδερφή, και τον έβλεπες να συνεχίζει το ίδιο βιολί, αν τον σαπακιαζες στο βρωμοξυλο, θα είχες άδικο;
Τελικά το πρόβλημά σου είναι ότι είμαστε ζούγκλα ή ότι δε λειτουργούν και τα θύματα της χυδαιότητας του Χίου με τους νόμους της ζούγκλας;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
πατησιωτης

ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:25
πατησιωτης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:22 Δεν βλέπω κάτι κουτσό.Υπάρχει νόμος περί συκοφαντικής δυσφήμισης και όποιος δυσφημείται από τον Χίο μπορεί να τον πάει στα δικαστήρια και να τον ταράξει σε μηνύσεις και αγωγές.Εάν δεν το κάνουν επειδή δεν καταδέχονται να είναι αντίδικοι με τον Χίο είναι δική τους επιλογή.
Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες αλλά έχω ακούσει πολλές φορές για μηνύσεις και ποτέ για κάποια γερή ποινή. Τα μισά να είχε κάνει άλλος θα ήταν ισόβια. Κάτι δεν δουλεύει αποτελεσματικά με την περίπτωσή του και είναι χρόνια που αναρωτιόμαστε και εδώ και στο παλιό φόρουμ.
Εγώ ξέρω ότι ο Ψωμιάδης που είπε ότι ο Λαλιώτης δωροδοκείτο έφαγε πολλά χρόνια στη φυλακή.νομίζω ότι πέθανε και εκεί.Θα μου πεις ήταν ο Λαλιώτης.Γιατί,όλοι οι μεγαλόσχημοι που έχει συκοφαντήσει ο Χίος έχουν μικρότερη επιρροή από τον Λαλιώτη;
Aπλώς ο Λαλιώτης το κυνήγησε,πλήρωσε δικηγόρους,έτρεξε ενώ πολλοί σνομπάρουν τον Χίο.Και αυτή μια στάση είναι,έχω μια επιφάνεια,ένα κύρος,που να τρέχω τώρα αντίδικος του Χίου να αποδείξω κάτι που κανείς στον κύκλο μου δεν πιστεύει.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Υπάρχει συγκεκριμένος δείκτης που αφορά την ελευθερία του τύπου, και στον οποίο πατωνουμε πλέον πανευρωπαϊκά μαζί με την Βουλγαρία. Λογικά θα πέσουμε και άλλες θέσεις από την στιγμή που το ΑΠΕ πέρασε στον έλεγχο του kouli.

Δυστυχώς πλέον οι επιλογές μας είναι υπερκομψη Μαρεβα, Μπαξεβαν ή Χίος.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
ST48410

πατησιωτης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:31 Εγώ ξέρω ότι ο Ψωμιάδης που είπε ότι ο Λαλιώτης δωροδοκείτο έφαγε πολλά χρόνια στη φυλακή.νομίζω ότι πέθανε και εκεί.Θα μου πεις ήταν ο Λαλιώτης.Γιατί,όλοι οι μεγαλόσχημοι που έχει συκοφαντήσει ο Χίος έχουν μικρότερη επιρροή από τον Λαλιώτη;
Aπλώς ο Λαλιώτης το κυνήγησε,πλήρωσε δικηγόρους,έτρεξε ενώ πολλοί σνομπάρουν τον Χίο.Και αυτή μια στάση είναι,έχω μια επιφάνεια,ένα κύρος,που να τρέχω τώρα αντίδικος του Χίου να αποδείξω κάτι που κανείς στον κύκλο μου δεν πιστεύει.
Αν είναι έτσι, έχω άδικο. Αλλά νομίζω ότι δεν κάνω λάθος πως τον έχουν μηνύσει επανειλημμένως.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

vatraxos έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:29
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:20 Όσο το μακελειό κυκλοφορεί, μετά από τις εκατοντάδες μηνύσεις που έχει φάει, είμαστε ζούγκλα, και ο πιο δυνατός επιβιώνει. Νόμοι δεν υπάρχουν. Δε γίνεται ένας άνθρωπος κάθε μέρα με τα εξώφυλλα του να βγάζει τέτοια σιχαμένη προσβλητική συκοφαντική ψυχασθενεια, να λέει πνίξτε πρόσφυγες, να βγάζει φώτο από ψεύτικα βίντεο για να προσβάλει σεξιστικα γυναίκες, να λέει όποιον θέλει πως είναι πουστης και το παίρνει από τον κωλο ενώ είναι και νεκρός, αυτα είναι εκτός κάθε λογικής. Δηλαδή αν έβγαζε τη δικιά σου κόρη να παίρνει πιπες στο εξώφυλλο, η τον νεκρό σου πατέρα να τον λέει αδερφή, και τον έβλεπες να συνεχίζει το ίδιο βιολί, αν τον σαπακιαζες στο βρωμοξυλο, θα είχες άδικο;
Τελικά το πρόβλημά σου είναι ότι είμαστε ζούγκλα ή ότι δε λειτουργούν και τα θύματα της χυδαιότητας του Χίου με τους νόμους της ζούγκλας;
Πως εφόσον δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν, είναι αναμενόμενο να λειτουργεί η λογική Χίου. Αν αυτή η εφημερίδα κλείσει, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με ένα ελάχιστο επίπεδο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πατησιωτης

Άβαταρ μέλους
ST48410

aljawn έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:32 Υπάρχει συγκεκριμένος δείκτης που αφορά την ελευθερία του τύπου, και στον οποίο πατωνουμε πλέον πανευρωπαϊκά μαζί με την Βουλγαρία. Λογικά θα πέσουμε και άλλες θέσεις από την στιγμή που το ΑΠΕ πέρασε στον έλεγχο του kouli.
Αυτό μου φαίνεται υπερβολικό. Στην Ελλάδα υπάρχει ελευθερία του τύπου σε βαθμό ασυδοσίας. Όποιος θέλει γράφει ό,τι γουστάρει επώνυμα ή ανώνυμα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία) δημοσιογράφος με τα εξώφυλλα του Χίου θα κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Και για να είμαστε και ειλικρινής αρκετοί από αυτούς δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά. Πως λεγόταν εκείνος ο καλός κύριος με πατριωτικοσυντηρητική εφημερίδα και εκπομπή σε μικρό κανάλι που πήγε φυλακή για εκβιασμό πριν αρκετά χρόνια;

Edit: Γρηγόρης Μιχαλόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 28 Ιούλ 2020, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:35 Πως εφόσον δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν, είναι αναμενόμενο να λειτουργεί η λογική Χίου. Αν αυτή η εφημερίδα κλείσει, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με ένα ελάχιστο επίπεδο.
Πόθεν προκύπτει ότι δεν υπάρχουν νόμοι;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

πατησιωτης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:22
ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:13 Όχι. Δεν είναι λύση να γίνουμε ζούγκλα επειδή η δημοκρατία είναι κουτσή.
Δεν βλέπω κάτι κουτσό.Υπάρχει νόμος περί συκοφαντικής δυσφήμισης και όποιος δυσφημείται από τον Χίο μπορεί να τον πάει στα δικαστήρια και να τον ταράξει σε μηνύσεις και αγωγές.Εάν δεν το κάνουν επειδή δεν καταδέχονται να είναι αντίδικοι με τον Χίο είναι δική τους επιλογή.
Προφανώς τον έχουν ταράξει, αλλά εκμεταλλευεται επίσης εμφανώς τις κολλησιεργιες τις δικαιοσύνης, η έχει λεφτά να πληρώνει δεν ξέρω, για να βγάζει. Αυτό το έκτρωμα, που δεν συκοφαντει μόνο ατομικά συνεχως με διάφορες σιχαμαρες, αλλά έχει και ρατσιστική ρητορική μίσους με εξώφυλλα "πετάξτε τους στην θαλασσα" και άλλα ανάλογα. Δηλαδή κι εγώ αν έχω λεφτά και βγάλω εφημερίδα με εξώφυλλα, "ο κουλης θυσιάζει νεογέννητα στον πατέρα του που ζει ακόμα στο υπόγειο" "Ερντογάν, σκίσε τα κωλαράκι των Ελλήνων" "τα δεκαχρονα θέλουν από μικρά πηδημα για να στρώσουν.", είμαι κι εγώ στην προληπτική λογοκρισία; δεν υπάρχει κανένα όριο, για να καταλάβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 28 Ιούλ 2020, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

vatraxos έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:38
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:35 Πως εφόσον δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν, είναι αναμενόμενο να λειτουργεί η λογική Χίου. Αν αυτή η εφημερίδα κλείσει, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με ένα ελάχιστο επίπεδο.
Γιατι το μακελειό κυκλοφορεί ακόμα. Απλό. Αν σταματήσει, να συζητήσουμε σε άλλο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:42
vatraxos έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 22:38
Γιατι το μακελειό κυκλοφορεί ακόμα. Απλό. Αν σταματήσει, να συζητήσουμε σε άλλο επίπεδο.
Βλέπεις ότι άλλα λες κι άλλα εννοείς. Προφανώς υπάρχουν νόμοι. Άλλο αν δεν εφαρμόζονται ή άλλο αν ο Χίος σέρνεται σε δικαστήρια για τη φυλλάδα του και αθωώνεται.

Συμβαίνει το τελευταίο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”