!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Επαλήθευση username!
Οχι αλλη στη Ναιδα εχει αρκετές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Last Veteran
Ναι αλλά η Rolls Royce που είχα πάρει για δώρο στη νύφη μου έμεινε και τώρα κάνω βόλτες με μεθυσμένους niggaz ακούγοντας μουσική ραπ(ισματος) (θεέ υπεριων)Cecily Anne έγραψε: 11 Απρ 2018, 11:29 Αυτος ειναι.
ΥΓ. Ναι Αμε , σε σχόλασε η νύφη κ φταιει η κουμπαρα! Βρηκαμε τωρα!
- Cecily Anne
Δεν πειραζει, κανεις εξαίσια ποστ ετσι!
Μπες κανα τρας τβ να σολαρεις!
Μπες κανα τρας τβ να σολαρεις!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να κάνουν λογαριασμό ο Ινδιάνος και ο Χιόνης, να πιστοποιηθούν για να πιστοποιήσουν και μένα μετά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Βάστα Χαοτικέ το νικ ενεργό να προλάβουνΧαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2018, 11:55 Να κάνουν λογαριασμό ο Ινδιάνος και ο Χιόνης, να πιστοποιηθούν για να πιστοποιήσουν και μένα μετά.
Εννοείς να μη φάω μπαν;
Δεν πρόκειται. Δεν βρίζω και δεν προκαλώ κανέναν. Ποτέ δεν το έκανα. Μη βλέπεις που μου έριχναν μπαν διαρκώς επειδή τους ενοχλούσε η πολιτικό-ιδεολογική μου τοποθέτηση.
Δεν πρόκειται. Δεν βρίζω και δεν προκαλώ κανέναν. Ποτέ δεν το έκανα. Μη βλέπεις που μου έριχναν μπαν διαρκώς επειδή τους ενοχλούσε η πολιτικό-ιδεολογική μου τοποθέτηση.
-
νύχτα
εσύ τελευταία βρε καλέ μου τα παίρνειςΧαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2018, 12:22 Εννοείς να μη φάω μπαν;
όλα πιο κυριολεκτικά κι από μένα
κάτσε να σου φέρουμε τον χιόνι να ηρεμήσεις
Σπύρο ή συντονισταδες, στειλτε και εμένα ενα πμ με κωδικο να πιστοποιηθω μέσω τάπα.
Σου έκανα, επειδή με ελεγες ότι γράφω;; Από σ αρχίζειNamrail έγραψε: 11 Απρ 2018, 12:36 Σπύρο ή συντονισταδες, στειλτε και εμένα ενα πμ με κωδικο να πιστοποιηθω μέσω τάπα.
Δεν ισχύει το τελευταία που λες. Αφού όλα χαοτικά είναι. Τελευταία, πριν 20 χρόνια, κάποιο άλλο διάστημα, ή και μόνο για μερικά δευτερόλεπτα (τη στιγμή που έγραφα κάποιο ποστ και σου φάνηκα έτσι).νύχτα έγραψε: 11 Απρ 2018, 12:27εσύ τελευταία βρε καλέ μου τα παίρνειςΧαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2018, 12:22 Εννοείς να μη φάω μπαν;
όλα πιο κυριολεκτικά κι από μένα![]()
κάτσε να σου φέρουμε τον χιόνι να ηρεμήσεις
Μα είναι δυνατόν μωρέ, κυριολεκτικά εγώ; Που το χω ιδεολογία ότι ορισμοί δεν υπάρχουν 100% κι ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε;
-
νύχτα
αφού
στο χάος και στο όνειρο
απελπισία χορτάτος
Σουρεαλιστικα;
Εντωμεταξυ αλλο ζήτησα εγω, αλλο καταλαβες και εκανες εσυ. Παραμένεις πάντως μεγάλη αγαπη.
Ναι...!! Το θυμάσε, αυτός είσαι:)
Εκανα πάντος, τώρα παρακινώ κι άλλους, πριν ένα και, χρόνο με ειπε σουρεαλιστικια
Καλό ή κακό δε ξέρω το σουρεαλιστικιά, δε πρόλαβα να το αναλύσω
Εκανα πάντος, τώρα παρακινώ κι άλλους, πριν ένα και, χρόνο με ειπε σουρεαλιστικια
Καλό ή κακό δε ξέρω το σουρεαλιστικιά, δε πρόλαβα να το αναλύσω
αιντε, παστοποιηστε με κι εμενα να δω τι θα καταλαβω.
πειτε τι θετε για να μου δωσετε την παστα, να απαντησω σε ερωτησεις; να βαλω φωτο ντικπικ με θαλασσινα;
πειτε τι θετε για να μου δωσετε την παστα, να απαντησω σε ερωτησεις; να βαλω φωτο ντικπικ με θαλασσινα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τι είναι η μιλεζι