!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- Υπερκουλτουριάρης
Re: JOKER
Δεν συμφωνώ πως ειναι αριστουργημα,αλλα δεν την βρηκα πατατα. Ηταν μια καλη ταινία, καλή και η ερμηνεια του πρωταγωνιστη.
Αν και το θεμα ηταν άβολο, δεν ηταν τοσο σκληρη ή βίαιη. Μαλλον εκανα κακη επιλογη που την ειδα μονος μου.
Δεν νομιζω πως θα μεινει χαραγμενη στο μυαλο μου,αλλα σιγουρα δεν μετανιωσα που εσκασα 4 ευρω για το εισητηριο( Goodeals ολε!)
Αν και το θεμα ηταν άβολο, δεν ηταν τοσο σκληρη ή βίαιη. Μαλλον εκανα κακη επιλογη που την ειδα μονος μου.
Δεν νομιζω πως θα μεινει χαραγμενη στο μυαλο μου,αλλα σιγουρα δεν μετανιωσα που εσκασα 4 ευρω για το εισητηριο( Goodeals ολε!)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Η ερμηνεία του Φίνιξ ήταν τρομερή
σαν σενάριο όμως περίμενα περισσότερο βάθος σε φιλοσοφικοκοινωνικό επίπεδο - προσδοκία που μου δημιουργήθηκε από τον τζόκερ του dark knight του 2008
σαν σενάριο όμως περίμενα περισσότερο βάθος σε φιλοσοφικοκοινωνικό επίπεδο - προσδοκία που μου δημιουργήθηκε από τον τζόκερ του dark knight του 2008
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η σκηνη παντως μεσα στι μπανιο νομιζω οτι εχει μεινει ηδη στην ιστορια του κινηματογραφου.
Απιστευτη πραγματικα.
Επισης, συμφωνω οτι απο πλευρας σκηνοθεσιας θα μπορουσε να γινει κατι ακομα καλυτερο, αλλα μην υποτιμαμε κι’ολας την ικανοτητα ενος σκηνοθετη να εστιασει πανω σε ενα προσωπο την καμερα επι 2 ωρες και να βγαλει αυτο το αποτελεσμα.
Απιστευτη πραγματικα.
Επισης, συμφωνω οτι απο πλευρας σκηνοθεσιας θα μπορουσε να γινει κατι ακομα καλυτερο, αλλα μην υποτιμαμε κι’ολας την ικανοτητα ενος σκηνοθετη να εστιασει πανω σε ενα προσωπο την καμερα επι 2 ωρες και να βγαλει αυτο το αποτελεσμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
( του οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο jonny depp )Ο Γιοακίν δεν καταλαβαίνει ούτε πολυπιστεύει αυτό που του λέει ο αδελφός του, τον οποίο θα έβλεπε να ξεψυχά μπροστά στα μάτια του, έξω από το κλαμπ The Viper Room
Είναι ένας αντιστάρ της κινηματογραφικής βιομηχανίας, που ζει στους λόφους του Χόλιγουντ με την αρραβωνιαστικιά του Ρούνι Μάρα και τα δύο βίγκαν, όπως και ο ίδιος, σκυλιά του.Νon4me έγραψε: 14 Οκτ 2019, 16:42( του οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο jonny depp )Ο Γιοακίν δεν καταλαβαίνει ούτε πολυπιστεύει αυτό που του λέει ο αδελφός του, τον οποίο θα έβλεπε να ξεψυχά μπροστά στα μάτια του, έξω από το κλαμπ The Viper Room
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Μαυροβασίλης
πρέπει να σχολιάσουν σχετικότεροι εμού, πχ Dasein, Sid viciousπήζον bot έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:46 Μαυροβασίλης
https://twitter.com/insidestory_gr/stat ... 3225169920
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Μαυροβασίλης έγραψε: 14 Οκτ 2019, 22:22πρέπει να σχολιάσουν σχετικότεροι εμού, πχ Dasein, Sid viciousπήζον bot έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:46 Μαυροβασίλης

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Μαυροβασίλης
και #τραμπίστι προσθέτω
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Και ' γω σε odeon με 1 + 1 την είδαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 00:47 αλλα σιγουρα δεν μετανιωσα που εσκασα 4 ευρω για το εισητηριο( Goodeals ολε!)
Σοβαρά τώρα ; Πόσες άλλες αναφορές θα βρεθούν ακόμη για την ταινία αυτή ; Θα με αναγκάσετε να τη δω σε κανά πειρατικό κανάλι γιατί 4 ευρώ δεν τα δίνω με τίποτα.Αλλά και αναφορά στον Άλλιν,δεν μπορώ να καταλάβω που το πάτε.πήζον bot έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:46 Μαυροβασίλης
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν τα μπορω αυτα τα τερατοσινεμα,σαν αμερικανος αισθανομαι.Νon4me έγραψε: 14 Οκτ 2019, 22:44Και ' γω σε odeon με 1 + 1 την είδαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 00:47 αλλα σιγουρα δεν μετανιωσα που εσκασα 4 ευρω για το εισητηριο( Goodeals ολε!)![]()
Στηριζω τα παλιά τα ορθόδοξα, αν καποτε κλεισουν,που ευτυχως δεν υπαρχει τετοια ταση(Φαργκανη και Κολοσσαιον επαναλειτουργησαν), θα σταματησω να ειμαι σινεφιλ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo