Αν εισαι σπορά των ηττημένων του 45 φυτρώνεις συνήθως προς τα κάτω. Κι αν τύχει να πετάξεις κεφάλι πάνω από τη γη, έρχεται ένα δρεπάνι και σε βάζει ξανά στη θέση σου.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:11 Ή όπως οι σπόροι.
Πώς πάει εκείνη η ατάκα, "μ' έθαψαν, ξέχασαν όμως οτι ήμουν σπόρος".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Re: Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εχω και καλύτερη: τα ψηφοδέλτια τών ναζί που αφαιρέθηκαν, αντικαταστάθηκαν με άλλα του ΣΥΡΙΖΑ. Η μήπως τής ΝΔ;Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Στον πραγματικό κόσμο βέβαια, το σύνολο των ψηφοδελτίων πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό εκείνων που σημειώθηκαν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, θα αφήσουμε αυτή την μαλακία να μας χαλάσει μιά τόσο ωραία ιστορία;Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:23Ναι και αν δεν καταμέτρησαν ψηφοδέλτια, θα τα έχουν αφήσει εκεί για να τα βρει ο επόμενος σε επανακαταμέτρηση.wooded glade έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:20 3771 αβγά ακριβώς λείπουν για να μπαίνει το μόρφωμα στη βουλή.
Ο "άκου αρχηγέ" διέταξε επανακαταμέτρηση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Αν εισαι σπορά των ηττημένων του 45 φυτρώνεις συνήθως προς τα κάτω. Κι αν τύχει να πετάξεις κεφάλι πάνω από τη γη, έρχεται ένα δρεπάνι και σε βάζει ξανά στη θέση σου.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:11 Ή όπως οι σπόροι.
- Dwarven Blacksmith
Οι σπόροι των λουζερς του '45 για να πούμε και τη συνέχεια. Τα λέμε όταν σας ξαναξεράσει η γη.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:11Ή όπως οι σπόροι.
Μπά, τώρα τα δρεπάνια και τα σφυριά είναι ξεπερασμένα εργαλεία. Έκλεισε και το κεντρικό κατάστημα που τα 'φτιαχνε, άστα...vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Αν εισαι σπορά των ηττημένων του 45 φυτρώνεις συνήθως προς τα κάτω. Κι αν τύχει να πετάξεις κεφάλι πάνω από τη γη, έρχεται ένα δρεπάνι και σε βάζει ξανά στη θέση σου.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:11 Ή όπως οι σπόροι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μάστορα, βάστα: αυτή η πραγματική ατζέντα του Κούλη είναι άλλη από την πραγματική ατζέντα του Κούλη που λέει ο Τσίπρας, έτσι δεν είναι;Golden Age έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:10Κριτική θα ασκήσω σε 'σένα, για την επιλογή σου στην κάλπη, όταν ο Κούλης εφαρμόσει την πραγματική του ατζέντα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ρε ψυχή οντως που ειχες χαθει εσυ; Ελπιζω ολα καλα και να μη σου εκατσε βαρια η 8η σεζον.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- wooded glade
Μα ... οι νάζοι πρέπει να έχουν εκπρόσωπο.Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:14Εχω και καλύτερη: τα ψηφοδέλτια τών ναζί που αφαιρέθηκαν, αντικαταστάθηκαν με άλλα του ΣΥΡΙΖΑ. Η μήπως τής ΝΔ;Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Στον πραγματικό κόσμο βέβαια, το σύνολο των ψηφοδελτίων πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό εκείνων που σημειώθηκαν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, θα αφήσουμε αυτή την μαλακία να μας χαλάσει μιά τόσο ωραία ιστορία;Juno έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:23 Ναι και αν δεν καταμέτρησαν ψηφοδέλτια, θα τα έχουν αφήσει εκεί για να τα βρει ο επόμενος σε επανακαταμέτρηση.
Εγώ όταν ήμουνα επειδή ήταν τρεις παράλληλες εκλογές (euro-δημοτικές-περιφέρεια) μετράγαμε όλοι. Η κουκουού μέτραγε, η πασόκα σημείωνε, άλλοι δύο εξέταζαν τα άκυρα. Μόνο στο τέλος που βαρέθηκαν όλοι και φύγανε και έμεινα μόνος μου με την αντιπρόσωπο της ΝΔ, σκίσαμε μερικά του ΚΚΕ δήμαρχου, για το γούρι.
Εδώ τώρα χτες ο νάζος εκρόσωπος δεν δικαιολογείται να μην προσέχει την καταμέτρηση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:18Μπά, τώρα τα δρεπάνια και τα σφυριά είναι ξεπερασμένα εργαλεία. Έκλεισε και το κεντρικό κατάστημα που τα 'φτιαχνε, άστα...vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Αν εισαι σπορά των ηττημένων του 45 φυτρώνεις συνήθως προς τα κάτω. Κι αν τύχει να πετάξεις κεφάλι πάνω από τη γη, έρχεται ένα δρεπάνι και σε βάζει ξανά στη θέση σου.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:11 Ή όπως οι σπόροι.
- Golden Age
Η πραγματική ατζέντα του Κούλη, είναι η ίδια ατζέντα με αυτή του Τσίπρα. Είναι η ατζέντα του Σόρος του για την Ελλάδα.Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:21Μάστορα, βάστα: αυτή η πραγματική ατζέντα του Κούλη είναι άλλη από την πραγματική ατζέντα του Κούλη που λέει ο Τσίπρας, έτσι δεν είναι;Golden Age έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:10Κριτική θα ασκήσω σε 'σένα, για την επιλογή σου στην κάλπη, όταν ο Κούλης εφαρμόσει την πραγματική του ατζέντα.
Την λαμογιά την κάνουνε όταν πάει ο νάζος γιά σουβλάκια. Το κόλπο είναι γνωστό: του λέει το κατάστημα ότι το παιδί δεν μπορεί να κάνει delivery γιατί έχει πολλή δουλειά και έτσι αναγκάζεται να πάει ο ίδιος. Στον δρόμο τής επιστροφής του την πέφτουν γριούλες που του ζητούν να τις περάσει απέναντι και έτσι καθυστερεί. Ετσι, όταν επιτέλους φθάσει πίσω στο εκλογικό κέντρο, οι άλλοι του λένε ότι δεν μπορούσαν να τον περιμένουν γιατί θα τους έβαζαν χέρι από το Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι προχώρησαν στην καταμέτρηση.wooded glade έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:23Μα ... οι νάζοι πρέπει να έχουν εκπρόσωπο.Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:14Εχω και καλύτερη: τα ψηφοδέλτια τών ναζί που αφαιρέθηκαν, αντικαταστάθηκαν με άλλα του ΣΥΡΙΖΑ. Η μήπως τής ΝΔ;Leporello έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13 Στον πραγματικό κόσμο βέβαια, το σύνολο των ψηφοδελτίων πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό εκείνων που σημειώθηκαν στην κατάσταση, αλλά δεν βαριέσαι, θα αφήσουμε αυτή την μαλακία να μας χαλάσει μιά τόσο ωραία ιστορία;
Εγώ όταν ήμουνα επειδή ήταν τρεις παράλληλες εκλογές (euro-δημοτικές-περιφέρεια) μετράγαμε όλοι. Η κουκουού μέτραγε, η πασόκα σημείωνε, άλλοι δύο εξέταζαν τα άκυρα. Μόνο στο τέλος που βαρέθηκαν όλοι και φύγανε και έμεινα μόνος μου με την αντιπρόσωπο της ΝΔ, σκίσαμε μερικά του ΚΚΕ δήμαρχου, για το γούρι.
Εδώ τώρα χτες ο νάζος εκρόσωπος δεν δικαιολογείται να μην προσέχει την καταμέτρηση.
1.
μην μου τα θυμιζεις.., Ο Τζων Σνοου στην Σιβηρια ρε μαλακες?!!!
Πρόλαβε να σας κλείσει το σπίτι πάντως.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:18Μπά, τώρα τα δρεπάνια και τα σφυριά είναι ξεπερασμένα εργαλεία. Έκλεισε και το κεντρικό κατάστημα που τα 'φτιαχνε, άστα...vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13Αν εισαι σπορά των ηττημένων του 45 φυτρώνεις συνήθως προς τα κάτω. Κι αν τύχει να πετάξεις κεφάλι πάνω από τη γη, έρχεται ένα δρεπάνι και σε βάζει ξανά στη θέση σου.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:11 Ή όπως οι σπόροι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
"Μας"? Ο Μεταξάς πολέμησε τη ναζιστική Γερμανία, και πέτυχε και τις πρώτες νίκες, αν δεν το ξέρεις. Οχι ο ΕΛΑΣ που έτρωγε κανέναν ξέμπαρκο Γερμανό εδώ κι εκεί, και μετά εξαφανιζόταν.vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:37Πρόλαβε να σας κλείσει το σπίτι πάντως.Kauldron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:18Μπά, τώρα τα δρεπάνια και τα σφυριά είναι ξεπερασμένα εργαλεία. Έκλεισε και το κεντρικό κατάστημα που τα 'φτιαχνε, άστα...vatraxos έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 21:13
Αν εισαι σπορά των ηττημένων του 45 φυτρώνεις συνήθως προς τα κάτω. Κι αν τύχει να πετάξεις κεφάλι πάνω από τη γη, έρχεται ένα δρεπάνι και σε βάζει ξανά στη θέση σου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-