!!! DEVELOPMENT MODE !!!

BEST SEX EVER

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: BEST SEX EVER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2019, 00:21 Ντάξει λέει αυτός, μου παίρνεις πίπα και ξεμπέρδεψες

Best sex ever και μλκιες. Α ρε Naida με τις απορίες σου.
αλφα μαιλ, θα ξέρει τέχνες αυτοάμυνας, προληπτικά τις άρπαξε η ντουλάπα, θα τον κτυπούσε σε λίγο.

ωραίες απορίες έχει, άσε να μάθουμε και άλλα όσο αντέχει να απαντά. :003:
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 00:05
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:40

Οκ, εδώ χρειάζεται και η διευκρίνηση για τα "καλά κομμάτια" που προϋποθέτει μία σαφέστατα ρατσιστική οπτική, που ελπίζω να γίνει ανεκτή από τον συντονισμό. Τα καλά κομμάτια είναι όμορφοι έφηβοι που ενώ παίζουν ως τρόπαια γυναικών διατηρούν την ψευδαίσθηση ότι επιλέγουν και όχι ότι επιλέγονται. Αυτή είναι η περίοδος μαθητείας. Όταν αρχίσουν και λειτουργούν ως δάσκαλοι, ακόμη και αν δεν έχουν σαφή επίγνωση του ρόλου τους, δεν παίζονται.
Καλα κομματια ειναι οι καλοντυμενοι που τους δινουν ελευθερια κινησεων οι γονεις τους. Τα κακομαθημενα με αλλα λογια.
Καμμία σχέση.

Καλά κομμάτια είναι οι νέοι και οι νέες που το τελευταίο που σκέφτεσαι όταν τους βλέπεις είναι τα ρούχα.
Καλός ορισμός αυτός!
Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:19
Στα ηλικιακά, αναφορικά με το σεξ ήμουν νομίζω σαφής σε στατιστικά τουλάχιστον δεδομένα.
εξαιρέσεις εννοούνται αλλά δεν πιάνονται.

Η σημασία του χαλαρώματος είναι παντός καιρού χωρίς ηλικιακές εξαιρέσεις.

Τα παιχνιδάκια και οι χαριτωμενιές σαφώς και τους επηρεάζουν αλλά όχι για πολύ.
Δεν σκέφτονται τόσο μελοδραματικά όπως οι γυναίκες.

Όταν λες τελειώνουν τη μαθητεία σε ποια ηλικία αναφερεσαι; Αυτό δεν κατάλαβα.
Οκ, εδώ χρειάζεται και η διευκρίνηση για τα "καλά κομμάτια" που προϋποθέτει μία σαφέστατα ρατσιστική οπτική, που ελπίζω να γίνει ανεκτή από τον συντονισμό. Τα καλά κομμάτια είναι όμορφοι έφηβοι που ενώ παίζουν ως τρόπαια γυναικών διατηρούν την ψευδαίσθηση ότι επιλέγουν και όχι ότι επιλέγονται. Αυτή είναι η περίοδος μαθητείας. Όταν αρχίσουν και λειτουργούν ως δάσκαλοι, ακόμη και αν δεν έχουν σαφή επίγνωση του ρόλου τους, δεν παίζονται.
:p2: :p2:

Και αυτό μπορεί να είναι κάτι που μαθαίνεται. Ωστόσο, στα 20 λειτουργείς σε πολύ καλο βαθμό σωματικά και συνήθως δεν είναι τόσο φορτωμένο το πρόγραμμά σου ως φοιτητής έτσι ώστε βοηθάει να δοθείς και στο άθλημα με άλλο τρόπο. Συνήθως πάλι, στα 20 κάποιος είναι πιο ελκυστικός, αν και οι γυναίκες έχουν την τάση να βρίσκουν τον τύπο τους κάπως αργότερα.

Οι σχέσεις που έχουν ημερομηνία λήξης είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Αν ξέρεις ότι έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορεί να εμπεριέχουν πολύ καλό σεξ, μπορεί και όχι. Αλλά συνήθως το πολύ καλό σεξ έχει και συναίσθημα, όχι; Όλα αυτά μπερδεύονται όταν κάποιος έχει διαφορετικούς στόχους, μπορεί να μη δίνεται και πάρα πολύ ή να ξεχωρίζει τόσο πολύ το θέμα σεξ με το ότι ο άνθρωπος που έχεις εκεί είναι ο άνθρωπός σου ή όχι... Αλλά συνήθως το πολύ καλό σεξ πάει και με τον άνθρωπό σου. Και στη σημερινή εποχή λέμε στους 20ρηδες και στις γυναίκες το ίδιο, ότι έχουν μπροστά ακόμα να δουν ποιοι είναι και κυρίως επαγγελματικά και ίσως δεν βλέπουν με τον ίδιο τρόπο όπως έβλεπε τον άνθρωπό του ο άνθρωπος της δεκαετίας του 50, ας πούμε. Αλλά και τι να κάνεις... Έτσι είναι τώρα.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

Σόδομα και Γόμορρα εδω μεσα
Μπουρλοοοοοότο!
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:34 Οι άντρες από την εφηβεία μέχρι τα 20 κάτι έχουν μια πολύ απλή σχέση με τον παράγοντα σεξ. Είτε η Σαρλίζ, είτε η κοπέλα της διπλανής πόρτας είτε ο Τζέισον με φουστανάκι αλλά χωρίς μούσι, τους προκαλεί την ίδια ακριβώς διάθεση. Μπαίνουν σε ό,τι μοιάζει με γυναίκα. Σ' αυτό το κρίσιμο διάστημα, τα καλά κομμάτια δεν χρειάζεται να επιλέγουν καν γιατί επιλέγονται από άλλες. Συνομίληκες, θείες, νονές, κοινωνιολόγους που κάνουν διπλωματική εργασία κλπ
Οι νέοι άντρες λένε πολύ ως εραστές όταν τελειώσει η περίοδος μαθητείας (συνειδητή ή μη) και από θηράματα γίνονται κυνηγοί. Είναι η φάση δόξας και κυριαρχίας του αρσενικού που εκεί απλώς το βουλώνεις (χωρίς φίμωτρο). Τα αξεσουάρ γενικώς παίζουν ως πατερίτσες και ιατρικά υποβοηθήματα, σε άλλες φάσεις.
Το πρόβλημα είναι ότι ότι οι αυτοί οι επιβήτορες μετά τα 35 άντε 37 χαλάνε.
Μεταξύ 40 και 45 περνάνε τη χειρότερη τους κλιμακτηριακή περίοδο, μακριά. Η συγκεκριμένη κατηγορία συνιστάται για γυναίκες που δεν έχουν παιδιά. Ένας 45άρης είναι ιδανική περίπτωση για ντάντεμα, στοργή, προδέρμ κλπ
Μετά τα 45-50 επανέρχονται και ως έτοιμοι από καιρό και γενναίοι το παλεύουν ή το φιλοσοφούν.
Στην κακή περίπτωση δεν είναι διακριτή η πάλη από τη φιλοσοφία στα τεκταινόμενα.
Όταν ξεπεράσουν και αυτό το στάδιο και χαλαρώσουν, ναι μπορούν να είναι πολύ καλοί εραστές.
Οι άντρες γενικώς, αποδίδουν πάντα καλύτερα, στο οτιδήποτε, όταν χαλαρώνουν.
Ανοησίες τύπου άρθρου εποχής κωστοπουλου-μαξίμ-νίτρο κλπ. Γενικευσεις που ειναι ακριβως σαν τα ζώδια: Εκ πρώτης όψεως φαίνονται σοφά αλλα αν τα διαβάσεις με ακριβώς αντιθετοαναστροφες προτάσεις παλι βγάζει νοημα, πάλι Είναι σοφό, παλι απο κάποιο δικό του σχετικό συμβάν θα πιαστεί ο αναγνώστης. Δεν αμφιβάλλω για το οτι υπήρξαν τα ανάλογα βιωματα για να τα γράψεις αυτά, ειναι ηλίου φαεινοτερον οτι δεν γραφεις χαβαλετζίδικα αλλά δεν παύει ο αστυνομικός να μην ειναι μπουζούκι.
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 00:26
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 00:01

Όταν λες έφηβοι εννοείς ηλικίες έως 18 χρόνων και να επιλέγονται από ενήλικες γυναίκες; :o
Όταν λέω έφηβοι εννοώ ότι τόσο ο πρώτος μου γενικώς όσο και ο πρώην άντρας μου είχαν ερωτικές σχέσεις με μεγαλύτερες ενήλικες από τότε που ήταν 14 χωρίς δράματα. Στα 18 είχαν ήδη psd στο θέμα.
Γραφίστες και οι δύο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:58
Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:09
Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:03
Εστιάζεις στο πως οι γυναίκες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία που καλλιεργείται και διατηρείται. Ότι ο άντρας είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει.
δεν καλλιεργω εγω αυτη τη νοοτροπια. εγω καλλιεργω τη νοοτροπια "το νου σου, υπαρχουν και ζαβοι"
Κάνεις λάθος. Καλλιεργείς την νοοτροπία της πρόκλησης ως αιτία. Έλα μου όμως που οι βιασμοί δεν γίνονται επειδή η γυναίκα δεν πρόσεξε ή προκάλεσε.
γινονται και για αυτους τους λογους βιασμοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:08
LEONAS έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:05

Συναινεί σε όλα από πανω
Ωραία λοιπόν συναινεί στο να γίνει κάποια κατάσταση αλλά μετά για Χ,ψ λόγο δε γουστάρει να συνεχίσει. Το έχει το δικαίωμα αυτό;
φυσικα και εχει το δικαιωμα. και 9 στις 10 φορες θα κανει χρηση αυτου του δικαιωματος, θα φυγει αλωβητη και ο θιγμενος θα βρει αναλογο τροπο να της κανει αναλογη ζημια για εκδικηση στην εκδικηση κλπ

1 στις 10 θα πεσει στο ζαβο, θα καταληξει στο νεκροταφειο, στο νοσοκομειο, η κατ ελαχιστον βιασμενη με το βιαστη να γελαει στα μουτρα της γιατι δεν θα μπορει να αποδειξει τιποτα στο δικαστηριο.

η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει το ρισκο. θες να τον εκδικηθεις γιατι σε κερατωσε η σουκανε ξερογωτιαλλο, τραβα γραντζουνισε του το αυτοκινητο, η τελοσπαντων βρες εναν ασφαλη τροπο να παρεις το αιμα σου πισω, μη ρισκαρεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα.

ακομη καλυτερα, απλως χωρισε τον και παμε γι αλλα, για ποιο λογο να μπεις σε αυτο το τριπακι;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:50
η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει το ρισκο. θες να τον εκδικηθεις γιατι σε κερατωσε η σουκανε ξερογωτιαλλο, τραβα γραντζουνισε του το αυτοκινητο, η τελοσπαντων βρες εναν ασφαλη τροπο να παρεις το αιμα σου πισω, μη ρισκαρεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα.

ακομη καλυτερα, απλως χωρισε τον και παμε γι αλλα, για ποιο λογο να μπεις σε αυτο το τριπακι;
σιγά, αν τα βρει ζόρικα του κάνει μία πίπα και όλα οκ. Παιδιά αν η νάιδα ήταν κόρη μας αυτά θα της λέγαμε, να κάνει καλά την κότα; :cry
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:31
Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:06
Είναι το ίδιο με το να ρίξεις ένα καφέ πανω σε κάποιον το πρωί που πάει στην δουλειά του.

Αν του πεις συγγνώμη κατά λάθος, όσο και να έχει νευριάσει, ένας φυσιολογικος άνθρωπος θα δώσει τόπο στην οργή.

Αν του πεις "έτσι γούσταρα και στο έριξα να ουμε, ηθελα να γελασω με την φατσα που εχεις τωρα", πιθανότητες να τις αρπάξεις αυξάνονται ραγδαια ακόμα και με έναν νορμάλ τύπο απέναντι σου.

Ελπίζω τώρα να το κατάλαβες.
Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου. Το να πιαστείς με κάποιον οκ είναι μέσα στα πλαίσια του ανθρώπινου. Το να σε καβλώσει όσο δε πάει άλλο και να σου πει φεύγω και σε φτύνω κιόλας και εσύ την βιάσεις είναι βιασμός, έξω από τα ανθρώπινα και κατανοητά και ουδεμία ευθύνη έχει το άτομο αυτό.
και να σε πλακωσει στις φαπες επειδη εχυσες πανω του τον καφε για να κανεις χαζι τα μουτρα του, βιαιοπραγια ειναι, και πιθανοτατα θα τιμωρηθει απο τη δικαιοσυνη. αλλα εσυ θα τις εχεις φαει τις φαπες σου, και καθε λογικος ανθρωπος θα λεει οτι πηγαινες γυρευοντας.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:49
Υιοθετείς λογική Leona για εξευτελισμό του ανδρισμού; Με ποια λογική θεωρείται εξευτελισμός;
Και ποιος θέτει τα όρια στην τελική; Αν όχι ο καθένας μας για τον εαυτό του;
Δεν περπατάνε όλες οι αντιδράσεις μας στα όρια της λογικής. Αρκεί να μη βλάπτεις κάποιον. Αν θες να καβλώσεις τον άλλο και να σηκωθείς να φύγεις το κάνεις και φεύγεις. Να είσαι όμως έτοιμη να δεχτείς συνέπειες. Όπως δέχτηκα και εγώ.
Αλλά ο βιασμός δεν είναι μια από τις συνέπειες που μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογημένη.
ρε λες και μιλαμε αλλη γλωσσα.

δικαιολογημενη, φυσικα οχι. ειναι ομως πιθανη συνεπεια. αν θες να παιζεις με τις πιθανοτητες, κανε το κεφι σου. αλλα συνηθως οταν ρισκαρουμε κατι, το κανουμε γιατι εχουμε καποιο οφελος.

αν ζυγιζεις το οφελος (να του σπασεις τα νευρα) ισο με την πιθανοτητα να εχεις συνεπειες (βιασμος) τι να πω, εμενα μου φαινεται οτι πονταρεις σε κουτσο αλογο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

enaon έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:54

σιγά, αν τα βρει ζόρικα του κάνει μία πίπα και όλα οκ. Παιδιά αν η νάιδα ήταν κόρη μας αυτά θα της λέγαμε, να κάνει καλά την κότα; :cry
θα της λεγαμε οτι αν εχει την επιλογη της μη-αντιπαραθεσης, να την προτιμησει. ειδικα αν δεν εχει τιποτα να κερδισει απο την αντιπαραθεση, μονο πιθανοτητα να χασει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2019, 00:21 Τρου στόρυ. Είναι στη φάση της γνωριμίας. Βγαίνουν έξω για καφέ, μετά τον καφέ πάνε σπίτι του. Εκεί την αρχίζει στα γλωσσόφιλα αλλά η κοπέλα δεν πολυγουστάρει τη φάση και του λέει πως δεν θέλει. Ντάξει λέει αυτός, μου παίρνεις πίπα και ξεμπέρδεψες. Όχι λέει εκείνη, δε γουστάρω. Και πιάνει λένε και βροντοκοπάει κάτι πόρτες σε μια ντουλάπα, τις ρήμαξε και καλά. Η άλλη έχει λουφάξει σε μια γωνιά και ίσα που ανασαίνει. Σε κάποια φάση γυρνάει προς το μέρος της και της λέει φύγε, μη σε ξαναδώ και τα ρέστα. Βολίδα η άλλη, έφτασε σπίτι της τρέχοντας.

Best sex ever και μλκιες. Α ρε Naida με τις απορίες σου.
Κάπως έτσι αντέδρασε και μένα. Σαν αγρίμι στο κλουβί. Μου έλεγε αφού σε βλέπω το θες (if you know what i mean) γιατί το κάνεις; του πέταξα μια μπηχτή κατάλαβε.
Σήκω τώρα του έλεγα. Κάπνισε το κεφάλι του :lol:
Δεν χτύπαγε ντουλάπια αλλά έψελνε όσο έφτιαχνα ρούχα κτλ.
Μου είπε είσαι ηλίθια με αυτό που κάνεις.
Πάω να φύγω και με στριμώχνει στη πόρτα και με ξαναφιλάει και μου λέει μη φεύγεις.
Του λέω θα τα ξανπούμε. Μου λέει δε νομιζω,τον πιάνω χαμηλά και του λέω "δεν μιλαγα σε σένα" :lol:
Εκεί άκουσα γαμωσταυριδια αλλά είχα φύγει ήδη. Απορώ κι εγώ με μένα πως βρήκα ψυχραιμία και έφυγα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Ιουν 2019, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:08
LEONAS έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:05

Συναινεί σε όλα από πανω
Ωραία λοιπόν συναινεί στο να γίνει κάποια κατάσταση αλλά μετά για Χ,ψ λόγο δε γουστάρει να συνεχίσει. Το έχει το δικαίωμα αυτό;
φυσικα και εχει το δικαιωμα. και 9 στις 10 φορες θα κανει χρηση αυτου του δικαιωματος, θα φυγει αλωβητη και ο θιγμενος θα βρει αναλογο τροπο να της κανει αναλογη ζημια για εκδικηση στην εκδικηση κλπ

1 στις 10 θα πεσει στο ζαβο, θα καταληξει στο νεκροταφειο, στο νοσοκομειο, η κατ ελαχιστον βιασμενη με το βιαστη να γελαει στα μουτρα της γιατι δεν θα μπορει να αποδειξει τιποτα στο δικαστηριο.

Νομίζω ότι δίνετε παραπάνω σημασία στις ορμές σας από όσο πρέπει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:40
Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:58
Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:09

δεν καλλιεργω εγω αυτη τη νοοτροπια. εγω καλλιεργω τη νοοτροπια "το νου σου, υπαρχουν και ζαβοι"
Κάνεις λάθος. Καλλιεργείς την νοοτροπία της πρόκλησης ως αιτία. Έλα μου όμως που οι βιασμοί δεν γίνονται επειδή η γυναίκα δεν πρόσεξε ή προκάλεσε.
γινονται και για αυτους τους λογους βιασμοι.
Όχι. Οι βιασμοί γίνονται από βιαστές. Είτε λόγω ψυχιατρικού είτε νοοτροπίας.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:54

Ναι βεβαίως. Ελπίζω μόνο να μην πνιγώ με το κομμένο όπως το ντόπερμαν της μπλε ιστορίας :lol:

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”