!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Μαδουραίος
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Μόλις έριξα την ψήφο μου στον Στέφανο.
- Frappezitis
Και πριν λίγο διαβαζω πως ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ζήτησε από τον Κασσελάκη να καταθέσει το πόθεν έσχες του!.
Μου βγήκε το καρπούζι από την μύτη!!!!!!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Καλά έκανες
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Τοξοβόλος_UK
Χθές στο ΚΟΝΤΡΑ το είπε σε συνέχεια αυτού που είπε η Πέρκα ''Και που ξέρουμε αν έχει σκελετούς στη ντουλάπα του ο Κασσελάκης''?Frappezitis έγραψε: 24 Σεπ 2023, 09:40 Και πριν λίγο διαβαζω πως ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ζήτησε από τον Κασσελάκη να καταθέσει το πόθεν έσχες του!.
και μετά βγήκε ο Σκουρλέτης και λέει να δώσει το πόθεν έσχες ο Κασσελάκης. Και αυτοί υποτίθεται είναι από το ίδιο κόμμα. Το έχουν χάσει τα απολιθώματα του ΣΥΡΙΖΑ.
- Μαδουραίος
Στο μεταξύ δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσει πουθενά το πόθεν έσχες αφού δεν είναι εκλεγμένος ή διορισμένος σε κρατική θέση.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 24 Σεπ 2023, 09:45Χθές στο ΚΟΝΤΡΑ το είπε σε συνέχεια αυτού που είπε η Πέρκα ''Και που ξέρουμε αν έχει σκελετούς στη ντουλάπα του ο Κασσελάκης''?Frappezitis έγραψε: 24 Σεπ 2023, 09:40 Και πριν λίγο διαβαζω πως ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ζήτησε από τον Κασσελάκη να καταθέσει το πόθεν έσχες του!.
και μετά βγήκε ο Σκουρλέτης και λέει να δώσει το πόθεν έσχες ο Κασσελάκης. Και αυτοί υποτίθεται είναι από το ίδιο κόμμα. Το έχουν χάσει τα απολιθώματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τον μποθλουοταν εκλεγεί ο Στέφανος κάτι τέτοια λιμά
- Τοξοβόλος_UK
- Frappezitis
Εγώ λέω να ψηφίσετε για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κατ΄ευθείαν Μητσοτάκη!
Μην σπαταλάτε την ψήφο σας!
ισραηλινοι.
- Τοξοβόλος_UK
Εγώ λέω να ακούσουν όσοι ψηφίζουν ΝΔ τις συμβουλές του Στέφανου για το πως να κάνουν κλύσμα πριν την πούτσα. Θα σας δώσει αξιόπιστες και χρηστικές πληροφορίες και όλοι το ξέρετε.Frappezitis έγραψε: 24 Σεπ 2023, 09:52 Εγώ λέω να ψηφίσετε για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κατ΄ευθείαν Μητσοτάκη!
Βασικά, ακριβώς αυτό γίνεταιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Σεπ 2023, 10:57 59-41 νικη κασσελακη.μην είστε χαπατα. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Frappezitis
ισραηλινοι.
- Τοξοβόλος_UK
Μέχρι τις 9.30 ψήφισαν 19 χιλιάδες
ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζουν για Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου - Ψήφισαν 19.000 τις πρώτες δύο ώρες
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -proedrou/
ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφίζουν για Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου - Ψήφισαν 19.000 τις πρώτες δύο ώρες
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -proedrou/
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
.
Πάντως αν πιάσει γύρω στο 59% ο Κασσελακης, δύσκολα πάει ο Σύριζα για διάσπαση. Αν είναι όμως κάτω από 54%, είναι αρκετά πιθανό.
..
Πάντως αν πιάσει γύρω στο 59% ο Κασσελακης, δύσκολα πάει ο Σύριζα για διάσπαση. Αν είναι όμως κάτω από 54%, είναι αρκετά πιθανό.
..
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ούτε ο Τσίπρας λέει γνώριζε τα εθνικά θέματα και παρόλα αυτά έκανε τις Πρέσπες. Επιχείρημα αυτογκόλ. Άρα και ο Μίστερ Μπούτια θα κάνει τις δικές του Πρέσπες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Τοξοβόλος_UK
Το θέμα είναι αρχικά να βγεί πρόεδρος. Αν πάρει όμως μεγάλη νίκη τότε δε θα μπορεί κανείς να του κουνηθεί.Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:04 .
..
Γενικα εχω καταληξει οτι προκειται για κλασικο δειγμα του φιδεμπορα της παρεας. Ασφαλως θα ειχατε κι εσεις καποιον, που ελεγε πραγματα οπως "ο θειος μου εχει παει στο φεγγαρι με τη ΝΑΣΑ και μου εχει φερει εξωγηινο οπλο" και οι αλλοι απλα δεν διναμε σημασια γιατι τι να κανουμε καθε φιλος εχει τα ελαττωματα του, αλλα ουτε κι αυτος απορουσε που κανεις δεν ελεγε ενθουσιασμενος "ελα ρε δειξε μου το οπλο!!" και που απλα περναγαμε σε αλλο θεμα, ενω αντιθετως θα βραχυκυκλωνε αν οντως το του το λεγαμε και ολοι θα ερχομασταν σε δυσκολη θεση.
Ε οι εναπομειναντες Ζαιοι ειναι τοσο μαλακες και τοσο αντιπολιτικα υποκειμενα αξιοι συνοδοιποροι του Καμμενου, που εναν τετοιο φαινεται πως θα τον κανουν αρχηγο.
Καλα οι γκέι αχαρακτηριστοι, case study του βαθμου στον οποιον αποτελουν μπετον αρμε κλικα εναντια στην υπολοιπη κοινωνια και πολυτιμο μαθημα για τις μουντζες η γενικευμενη επιθεση επι του προσωπικου στην Αχτσιογλου απο ολο το παρδαλο τουιτερ, οχι οτι εχω ελπιδα να το αντιληφθουν κι αυτες οι χαζοβιολες.
Ε οι εναπομειναντες Ζαιοι ειναι τοσο μαλακες και τοσο αντιπολιτικα υποκειμενα αξιοι συνοδοιποροι του Καμμενου, που εναν τετοιο φαινεται πως θα τον κανουν αρχηγο.
Καλα οι γκέι αχαρακτηριστοι, case study του βαθμου στον οποιον αποτελουν μπετον αρμε κλικα εναντια στην υπολοιπη κοινωνια και πολυτιμο μαθημα για τις μουντζες η γενικευμενη επιθεση επι του προσωπικου στην Αχτσιογλου απο ολο το παρδαλο τουιτερ, οχι οτι εχω ελπιδα να το αντιληφθουν κι αυτες οι χαζοβιολες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση