!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
-
talaipwros
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
παρεπιμπτοντως, ρε σεις η Custom F, που ειχε χαθει αυτη;
welcome back
welcome back
- Cecily Anne
Τα χόρτα έχουν μπει κατάψυξη και μικροκυματα. Από τη σαλάτα καταλαβαίνεις τί ψοφίμια θα'ναι τα κρέατα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
με συγκλονισαν τα αυτοπροσδιοριζομενα σαν πάιδακιαCecily Anne έγραψε: 14 Οκτ 2023, 16:57 Τα χόρτα έχουν μπει κατάψυξη και μικροκυματα. Από τη σαλάτα καταλαβαίνεις τί ψοφίμια θα'ναι τα κρέατα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ερμή, αν πήγατε ρίξε ριπόρτ.Ερμής έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:29 Για εμένα η συγκεκριμένη ταβέρνα παίρνει πανεύκολα το 8/10.
Αυτη την εβδομάδα θα είμαστε στη Νέα Σμύρνη
Έτσι, από περιέργεια.
ΥΓ. Είδα ότι δεν είναι τέρμα επίκαιρο αλλά στο πεντάμηνο δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Τουλάχιστον μοιάζουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα μπιφτέκια που κάποιος τα πάτησε με γυμνή φτέρνα.Αγις έγραψε: 14 Οκτ 2023, 17:01με συγκλονισαν τα αυτοπροσδιοριζομενα σαν πάιδακιαCecily Anne έγραψε: 14 Οκτ 2023, 16:57 Τα χόρτα έχουν μπει κατάψυξη και μικροκυματα. Από τη σαλάτα καταλαβαίνεις τί ψοφίμια θα'ναι τα κρέατα.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θύμησε μου για ποιο μέρος γιατί το έχω χάσει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2023, 17:03Ερμή, αν πήγατε ρίξε ριπόρτ.Ερμής έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:29 Για εμένα η συγκεκριμένη ταβέρνα παίρνει πανεύκολα το 8/10.
Έτσι, από περιέργεια.
ΥΓ. Είδα ότι δεν είναι τέρμα επίκαιρο αλλά στο πεντάμηνο δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν έχω ιδέα που πήγατε (αν πήγατε τελικώς) και ακριβώς γι' αυτό ρωτάω.Ερμής έγραψε: 14 Οκτ 2023, 17:10Θύμησε μου για ποιο μέρος γιατί το έχω χάσει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2023, 17:03Ερμή, αν πήγατε ρίξε ριπόρτ.Ερμής έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:29 Για εμένα η συγκεκριμένη ταβέρνα παίρνει πανεύκολα το 8/10.
Έτσι, από περιέργεια.
ΥΓ. Είδα ότι δεν είναι τέρμα επίκαιρο αλλά στο πεντάμηνο δεν νομίζω να άλλαξε κάτι.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω εννοείς στον Τούρκο DONER.TZH στη νέα Σμύρνη. Πολύ καλός αλλά νομίζω στα σημεία κερδίζει ο Αλαντίν στην Αμφιθέας.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2023, 17:36Δεν έχω ιδέα που πήγατε (αν πήγατε τελικώς) και ακριβώς γι' αυτό ρωτάω.![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
ήρθε το Καστομάκι

Δεν εννοώ ούτε υπονοώ κάτι βρε Ερμή.Ερμής έγραψε: 14 Οκτ 2023, 21:05Νομίζω εννοείς στον Τούρκο DONER.TZH στη νέα Σμύρνη. Πολύ καλός αλλά νομίζω στα σημεία κερδίζει ο Αλαντίν στην Αμφιθέας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιος είπε πως υπονοείς;
Απλά επειδή έχουμε πάει σε διάφορα στη Ν. Σμύρνη, νομίζω εννοείς αυτό γιατι ήταν το τελευταιο.
Μη ψάχνεις βρε ΓΑΛΗ μου πάντα να βρεις ότι κάτι λέει με υπονοούμενα ο άλλος. Σαράντα χρόνια τουρκικά γνωριζόμαστε εδώ μέσα, νομίζω ξέρουμε κάτι ψιλά ο ένας για τον άλλο.
πάλι δεν μας κάλεσε.
Μα δεν ψάχνομαι εγώ βρε Ερμή. Είδα στο θέμα ότι είχατε σύναξη στη Νέα Σμύρνη κι επειδή δεν είδα κάτι σχετικό, ρώτησα που πήγατε αν τελικώς πήγατε. Μια απλή ερώτηση ήταν. Εσύ θεώρησες ότι πιθανόν να εννοούσα κάτι άλλο.Ερμής έγραψε: 14 Οκτ 2023, 21:19Ποιος είπε πως υπονοείς;
Απλά επειδή έχουμε πάει σε διάφορα στη Ν. Σμύρνη, νομίζω εννοείς αυτό γιατι ήταν το τελευταιο.
Μη ψάχνεις βρε ΓΑΛΗ μου πάντα να βρεις ότι κάτι λέει με υπονοούμενα ο άλλος. Σαράντα χρόνια τουρκικά γνωριζόμαστε εδώ μέσα, νομίζω ξέρουμε κάτι ψιλά ο ένας για τον άλλο.
Κι επειδή δεν έχω παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα, αν θυμάσαι γράψε κάποια από τα διάφορα που πήγατε. Έτσι, ως ενημέρωση. Εγώ δεν τα έχω γυρίσει όλα. Και για να το θέσω πιο απλά, δεν θεωρώ ότι παίζει και κάτι ιδιαίτερο από φαγητό στη γειτονιά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σα τι θα μπορούσα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές