θα σου λεγα τωρα.. αλλα δενsys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:00Ο Ηράκλειτος το είπε.nemo έγραψε: 08 Αύγ 2021, 16:53πως το ειπε καποιος .. πολεμος πατηρ παντων -και αυτο θα κανουμε μεχρι να κερδισουμεsys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 16:44
Δημοκρατία, σκέτο χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου ουτοπικό μηχανικά, ουτοπικό είναι ανθρωπιστικά, οι άνθρωποι οι ίδιοι να έχουν αυτήν την βούληση για πολλούς λόγους, ο πρώτος και ο καλλίτερος λόγος είναι μάθουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια για να θελήσουν κιόλα στην πορεία, δεν μπορεί να απαιτείς κάτι το οποίο αγνοείς την ύπαρξη του.
Είχα ανοίξει νήμα στο παλιό αναλύοντας τα πως τα τι και τα γιατί, το συμπέρασμα που έχω βγάλει μέχρι τώρα για το κρίτικαλ μας που απαιτείται για κάτι τέτοιο είτε το αγνοεί είτε δεν το αντιλαμβάνεται είτε κυριολεκτικά δεν το θέλει - δεν θέλει να αναλάβει ενεργές ευθύνες απέναντι στην πολιτεία γίνοντας ταυτόχρονα ενεργό μέλος της.
Για αυτό και έχω αναφέρει ήδη ότι για εμάς εδώ, έτσι ακριβώς όπως είμαστε τώρα, δεν υπάρχει καμμία απολύτως σωτηρία ούτε καν σε επίπεδο έννοιας της λέξεως και της ουσίας της λέξεως σωτηρία.
Λαμβάνουμε αυτό ακριβώς που μας αξίζει συλλογικά, ακόμη και εγώ που είμαι και αισθάνομαι κυρίως έξω από όλα αυτά αυτό ακριβώς αξίζω διότι δεν πάλεψα - παλεύω αρκετά για να αλλάξω - γίνω όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για την κοινωνία και τους συμπολίτες μου, εν ολίγοις για την Πατρίδα μου.
Επαναλαμβάνω.
Έτσι στρώσαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΕΥ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ λοιπόν και καλά κρασά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και η ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ζωή μου, πόσο μάλλον κάτι χιλιάδων που θα χαθούν σε έναν πόλεμο, αξίζουν περισσότερο από κάτι κατσαβραχα.σωστη η λογική της κυβέρνησης. Και αν μπουν οι τουρκαλαδες αφαιρέσουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, να πάνε οι επαγγελματίες. Εγώ πάω για εκκένωση. Μην είμαι και στα πόδια τους.Gordian Knot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:31Εκπλήσσομαι ευχάριστα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 09:42Εγώ πάντως αν γίνει πάλι καμία μαλάκια με τα Ίμια, θα την κοπανήσω και αντε γειά. Μη μου πουν για λιποταξιες και παπαριες. Βραχονησίδες έχουμε πολλές. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή.πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 09:31 διαλυεται η χωρα και εχεις και τις διαδυκτιακες πουτανες να σου παριστανουν τους πατριωτες.
γλοιωδη ανθρωπακια
Θα περίμενα να ενεργοποιηθείς προκαλώντας δολιοφθορές, προετοιμάζοντας το έδαφος για τους εισβολείς όπως κάνεις με τα στίφη των ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ και λοιπών ανθρωπολυμάτων.
Κι εσύ δηλώνεις πως απλά θα την κοπανήσεις;
Να ξέρεις πάντως, πως δεν τιμάς το nickname σου. Τι σκατά «ένοπλος μπαχαλάκης» είσαι αν δεν μαχαιρώσεις ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ τον ελληνικό λαό που τόσο απεχθάνεσαι;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προτείνω να διορθώσεις το "μαλάκω" και το "ΑΚΡΙΤΑ" (γιατί άτονο παραπέμπει στη ζαία ινφλουένσερ) και μετά τα ξαναλέμε.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:33Μα μωρή μαλάκω γνωρίζω πολύ καλά (από τα λίγα, ελαχιστότατα πράγματα που μπορώ να πω ότι γνωρίζω τόσο γενικότερα όσο για ορισμένους από εμάς στο ίδρυμα) ότι όλα αυτά τα αντιλαμβάνεσαι σε υψηλό - ουσιαστικό επίπεδο μάλιστα και γι' αυτό ακριβώς σκάλωσα τόσο πολύ με την πάρτη σου σε αυτό το συγκεκριμένο νήμα κυρίως.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:08Συμφωνώ.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 16:44
Δημοκρατία, σκέτο χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου ουτοπικό μηχανικά, ουτοπικό είναι ανθρωπιστικά, οι άνθρωποι οι ίδιοι να έχουν αυτήν την βούληση για πολλούς λόγους, ο πρώτος και ο καλλίτερος λόγος είναι μάθουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια για να θελήσουν κιόλα στην πορεία, δεν μπορεί να απαιτείς κάτι το οποίο αγνοείς την ύπαρξη του.
Είχα ανοίξει νήμα στο παλιό αναλύοντας τα πως τα τι και τα γιατί, το συμπέρασμα που έχω βγάλει μέχρι τώρα για το κρίτικαλ μας που απαιτείται για κάτι τέτοιο είτε το αγνοεί είτε δεν το αντιλαμβάνεται είτε κυριολεκτικά δεν το θέλει - δεν θέλει να αναλάβει ενεργές ευθύνες απέναντι στην πολιτεία γίνοντας ταυτόχρονα ενεργό μέλος της.
Για αυτό και έχω αναφέρει ήδη ότι για εμάς εδώ, έτσι ακριβώς όπως είμαστε τώρα, δεν υπάρχει καμμία απολύτως σωτηρία ούτε καν σε επίπεδο έννοιας της λέξεως και της ουσίας της λέξεως σωτηρία.
Λαμβάνουμε αυτό ακριβώς που μας αξίζει συλλογικά, ακόμη και εγώ που είμαι και αισθάνομαι κυρίως έξω από όλα αυτά αυτό ακριβώς αξίζω διότι δεν πάλεψα - παλεύω αρκετά για να αλλάξω - γίνω όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για την κοινωνία και τους συμπολίτες μου, εν ολίγοις για την Πατρίδα μου.
Επαναλαμβάνω.
Έτσι στρώσαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΕΥ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ λοιπόν και καλά κρασά.
Κοιμόμαστε ακριβώς σε αυτό που στρώσαμε.
Και σ' αυτό θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε ή να ξαγρυπνάμε γιατί χάθηκε πια τελείως η εμπιστοσύνη/εκτιμηση μεταξύ των ανθρώπων. Είναι τελείως διαφορετικά τα ζητούμενα/ανάγκες του καθενός, τόσο στο πρακτικό όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο.
Ακριβώς γι' αυτό, αντιμετωπίζω πλέον τα κόμματα ως στολές παραλλαγής της ιδιωτείας.![]()
Δίνεις την εντύπωση ότι ξεπλένεις τις κυβερνητικές τακτικές αδικαιολόγητα (για οποιονδήποτε λόγο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, επειδή ήταν προηγουμένως άχρηστοι οι ζαίοι, οι μαίοι κτλ) και κυρίως ΑΚΡΙΤΑ.
Δεν με είχες συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να κρατηθώ επίσης σε τέτοιες φάσεις ειδικά με ανθρώπους και mindsets σαν το δικό σου. Δεν τρως κράξιμο λοιπόν από εμένα προσωπικά διότι δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου και η γνώμη σου ούτε επειδή σε θεωρώ ηλίθια, ακριβώς για τους αντίθετους λόγους "τρως κράξιμο", δεν πιστεύω στην πραγματικότητα ότι σε κράζω βέβαια αλλά ότι λέω τα πράγματα με, αυτό τουλάχιστον που θεωρώ εγώ, το όνομά τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Αφήστε ρε να χαρεί λίγο και ο talaipwros.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 16:23Αλιέχιν, πώς την πατάς έτσι σαν τον Ρουμελιώτ';alekhine έγραψε: 08 Αύγ 2021, 16:21
το ειδα σε στορι στο ινσταγκραμ οποτε παιζει δυνατα να ειναι και μουφα αλλα για να ακουγονται τοσα πολλα παιζει να στεκει κιολας
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- BigChiefWahoo
Εσύ ποιος περίμενες να πάει ;adon99 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:10 Αληθευει οτι ακροαριστερος που πηγαινε σε πορειες υπερ του δολοφονου τρομοκρατη κουφοντινα και ηταν υποψηφιος με αριστερο μορφωμα ανελαβε την υπερασπιση της αφγανης εμπρηστριας οπως γραφεται απο αρκετους στο ιντερνετ?
Βρε ΑΘΛΙΟΙ, αντί να εστιάσετε στο ότι το Δεσποινάκι είναι κορίτσι για σπίτι, με τα προικιά και τα πάντα όλα του, τη λοιδωρείτε;Gordian Knot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:37Πληροφορήθηκα πως αυτή η σιχαμερή σαρανταποδαρούσα δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ.
Να της πείτε πως είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ στο νέο γήπεδο και πως αν διανοηθεί να πλησιάσει την περιμένειΥΓΡΟ ΠΥΡ
από τις πολεμίστρες.
Επίσης, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!
(αν και δεν το βλέπω)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
Η Δέσποινα Κουτσούμπα τι σχέση έχει με τον Μητσάρα ;
μου θυμισες την παλια καλη γαλη με αυτοΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:19Ο Ηράκλειτος έχει και πολλές αναφορές στο πυρ.
Και μία προσθήκη στην ρομαντική άποψη του nemo για τον πόλεμο.
Ο πόλεμος δεν θα λήξει όταν κερδίσει ο nemo. Eίναι μία διαχρονική εναλλασσόμενη φάση χωρίς χαπιεντ.
-ναι θα υπαρξει ενα μεσοδιαστημα που θα ειμαι εγω ο νικητής ..μετα θα παραδωσω την σκυταλη στον επομενο
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Οι περισσότεροι εξ ημών θα ποντάριζαν στον stavmanr.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:43Εσύ ποιος περίμενες να πάει ;adon99 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:10 Αληθευει οτι ακροαριστερος που πηγαινε σε πορειες υπερ του δολοφονου τρομοκρατη κουφοντινα και ηταν υποψηφιος με αριστερο μορφωμα ανελαβε την υπερασπιση της αφγανης εμπρηστριας οπως γραφεται απο αρκετους στο ιντερνετ?
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Λίνο Βεντούρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα εμπρησμού στον Νέο Βουτζά παρουσιάζει το protothema.gr . Η απόπειρα έγινε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο ίδιο ακριβώς σημείο που άγνωστοι είχαν επιχειρήσει άλλες τρεις φορές να βάλουν φωτιά το 2019.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 19.30 και το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, δημοσιεύτηκε πρώτα στη σελιδα του εξωραϊστικου συλλόγου Νέου Βουτζα.
Όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο, η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σα να εχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό.
Τη φωτιά εντόπισε πρώτος ενας πεζοπορος, ο οποίος ειδοποιησε τους κατοίκους του πρώτου σπιτιού που βρήκε μπροστά του. Σύμφωνα με άλλες μαρτυριες, στο σημείο που εντοπιστηκε η εστία, βρέθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και μια ομάδα ανηλίκων, οι οποιοι, όπως φαίνεται στο βίντεο, βοηθούν στην κατάσβεση.
Λιγο αργότερα έφτασαν στη περιοχή άνδρες της ομαδας ΔΙ. ΑΣ. Πήραν καταθέσεις απ όλους τους παρευρισκόμενους κι από τον πεζοπόρο άντρα αλλά κι από τους ανήλικους και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Gordian Knot
Κι εγώ είμαι ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ και Yeti των Ιμαλαΐων και θα σε θάψω στο χιόνι. Θα σε βρουν μετά από χρόνια διατηρημένο σε άριστη κατάσταση (παίζει ρόλο και το αλάτι που θα ’χω ρίξει, μπακαλιαράκο μου) και θα αναρωτιόνται «Ποιος είναι αυτός ο πούστης;»Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:37Εγώ είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, και η ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ζωή μου, πόσο μάλλον κάτι χιλιάδων που θα χαθούν σε έναν πόλεμο, αξίζουν περισσότερο από κάτι κατσαβραχα.σωστη η λογική της κυβέρνησης. Και αν μπουν οι τουρκαλαδες αφαιρέσουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, να πάνε οι επαγγελματίες. Εγώ πάω για εκκένωση. Μην είμαι και στα πόδια τους.Gordian Knot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:31Εκπλήσσομαι ευχάριστα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 09:42
Εγώ πάντως αν γίνει πάλι καμία μαλάκια με τα Ίμια, θα την κοπανήσω και αντε γειά. Μη μου πουν για λιποταξιες και παπαριες. Βραχονησίδες έχουμε πολλές. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή.
Θα περίμενα να ενεργοποιηθείς προκαλώντας δολιοφθορές, προετοιμάζοντας το έδαφος για τους εισβολείς όπως κάνεις με τα στίφη των ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ και λοιπών ανθρωπολυμάτων.
Κι εσύ δηλώνεις πως απλά θα την κοπανήσεις;
Να ξέρεις πάντως, πως δεν τιμάς το nickname σου. Τι σκατά «ένοπλος μπαχαλάκης» είσαι αν δεν μαχαιρώσεις ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ τον ελληνικό λαό που τόσο απεχθάνεσαι;
Στείλε επιστολή διαμαρτυρίας στον ΟΗΕ, γράψε στη Τζοβάνα Φραγκούλη, κάνε ό,τι θες.
Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
- Λίνο Βεντούρα
Gordian Knot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:49Οι περισσότεροι εξ ημών θα ποντάριζαν στον stavmanr.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:43Εσύ ποιος περίμενες να πάει ;adon99 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:10 Αληθευει οτι ακροαριστερος που πηγαινε σε πορειες υπερ του δολοφονου τρομοκρατη κουφοντινα και ηταν υποψηφιος με αριστερο μορφωμα ανελαβε την υπερασπιση της αφγανης εμπρηστριας οπως γραφεται απο αρκετους στο ιντερνετ?
- Gordian Knot
Ψέματα λέω;
That’s the general consensus.
That’s the general consensus.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique