Εννοείται. Κι εσύ βέβαια ότι γκρίνια θα ρίξεις από δω και πέρα περί ταμπελων που σας κολλάνε, τσουβαλιασμάτων κλπ, θα είναι σε σύγκριση με εκείνο το ποστ σου. Όσο για μένα ο καλόπιστος αναγώστης μπορεί να αποφανθεί αν άλλαξα στάση στο θέμα μόλις το θύμα απέκτησε όνομα.μια ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 16:47Γουστάρω αμυντικούς ελιγμούς. Ατιμούτσικο.![]()
Πες το για όποια γουστάρεις.
Ό,τι και να πεις θα είναι σε σύγκριση με τον κάθε Dwarven Blacksmith, που την είδε κάτι μεταξύ χωροφύλαξ και αστυφύλαξ της κάθε drag queen.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Ε ναι, αν δεν το πληρώνεις εσύ, σαφώς δεν είναι.zteo έγραψε: 29 Σεπ 2018, 16:52Δεν ειναι το θεμα μου το κοστος της ασφαλειας.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 16:25Η ασφάλεια δεν είναι πανάκεια.
Το κόστος κρίνεται πάντα από το μέτρο επικινδυνότητας που είναι πάντα αναλογικό με το χώρο, το ασφαλισμένο αντικείμενο και την πιθανότητα κινδύνου.
Αν θεωρείς π.χ. ότι είναι ίδιο το κόστος της ασφάλειας φωτιάς σε ένα σπίτι σε δάσος και ένα διαμέρισμα σε μια γειτονιά της Αθήνας, κάνεις μεγάλο λάθος.
Το κάθε τι που ασφαλίζεται έχει έναν βαθμό επικινδυνότητας σαφέστατα προσδιορισμένο. Και το αντίστοιχο κόστος. Οπότε, σταματήστε να αναφέρετε ως λύση πράγματα για τα οποία δεν έχετε ιδέα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ θα σου προτείνω απλώς να αλλάξεις ιεκ μαιευτικής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 16:55Εννοείται. Κι εσύ βέβαια ότι γκρίνια θα ρίξεις από δω και πέρα περί ταμπελων που σας κολλάνε, τσουβαλιασμάτων κλπ, θα είναι σε σύγκριση με εκείνο το ποστ σου. Όσο για μένα ο καλόπιστος αναγώστης μπορεί να αποφανθεί αν άλλαξα στάση στο θέμα μόλις το θύμα απέκτησε όνομα.μια ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 16:47Γουστάρω αμυντικούς ελιγμούς. Ατιμούτσικο.![]()
Πες το για όποια γουστάρεις.
Ό,τι και να πεις θα είναι σε σύγκριση με τον κάθε Dwarven Blacksmith, που την είδε κάτι μεταξύ χωροφύλαξ και αστυφύλαξ της κάθε drag queen.
Ή να ζητήσεις από τον Ασέβαστο κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την αλιεία.
Ή να γραφτείς στα σεμινάρια του mec για διαχείριση κρίσεων.
Γενικώς, κάνε κάτι.
Είσαι απολύτως ερασιτέχνης και πρέπει ν' ανέβεις επίπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
κλαπς
Ή να γραφτείς στα σεμινάρια του mec για διαχείριση κρίσεων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στον σύριζα αναφέρεσαι;Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:07 Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
Γιατί σε σχέση με τον ακροδεξιό που έκρυβε μέσα του ο σύριζας, με εκλογικεύσεις και ναι-μεν-αλλά, οι φερόμενοι ως ακροδεξιοί είναι κεντρώοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
argouen έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:17ο Ζακ πρέπει να βγει σε κάθε περίπτωση εντελώς και χωρίς καμία αμφιβολία αθώος, σε κάθε περίπτωση (με μαχαίρι ή χωρίς, νηφάλιος ή όχι, μπήκε για ληστεία ή όχι απειλούσε ή όχι κλπ είναι αδιάφορα) και όποιος λέει το αντίθετο είναι νοικοκυραίος δλδ φασίστας
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι σε δεξιούς που είναι κρυφοακροδεξιοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:14Στον σύριζα αναφέρεσαι;Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:07 Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
Γιατί σε σχέση με τον ακροδεξιό που έκρυβε μέσα του ο σύριζας, με εκλογικεύσεις και ναι-μεν-αλλά, οι φερόμενοι ως ακροδεξιοί είναι κεντρώοι.![]()
Μην κρύβεστε εκδηλωθείτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
A όχι, εγώ ποτέ δεν έκρυβα κάτι μέσα μου, εγώ είμαι νοικοκύρης αλήτης φάση, ακραίο κέντρο, η φωνή της λογικής, εσύ;Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:07 Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ΕΕ δεν θέτε, εργοστάσια δεν θέτε, τί θέτε;Χαοτικός έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:42 Να προσθέσεις και τις υποκατηγορίες Δαναΐτσα. Γιατί εκεί μέσα δεν είναι μόνο η σκοτοψυχιά. Είναι και η μουνοπανιά ως διαγνωστική οντότητα. Από πουστιές και μουνοπανιές άλλο τίποτα. Εργοστάσιο λέμε.
Και λίγο προσοχή στα ρατσιστικά περικαλώ γιατί προκαλούν μία ψυχολογία και μία σύγχυσις στις ανωκατηγορίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ενω εσυ σταθερη ντραγκ κιγκ και τελειωμενο αριστερο πρεζονι.Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:07 Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
- YouOnlyLiveOnce
ακραιο κεντρο;Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:49A όχι, εγώ ποτέ δεν έκρυβα κάτι μέσα μου, εγώ είμαι νοικοκύρης αλήτης φάση, ακραίο κέντρο, η φωνή της λογικής, εσύ;Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:07 Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
Ένα ταπεινό χαμομηλάκι.Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:49A όχι, εγώ ποτέ δεν έκρυβα κάτι μέσα μου, εγώ είμαι νοικοκύρης αλήτης φάση, ακραίο κέντρο, η φωνή της λογικής, εσύ;Naida έγραψε: 29 Σεπ 2018, 17:07 Εκδηλώθηκαν πολλοί πάντως που έκρυβαν τον ακροδεξιό μέσα τους με εκλογικεύσεις και ναι μεν αλλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΚΙ ΕΠΕΙΔΉ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΝΌΠΑΝΑ
κι επειδή ασφαλώς οι συντονιστές θα κρίνουν όπως τους καυλωσει όντας πεισμένοι ότι τηρουν τους κανοες και καλά.
ξεκινάει ένας δημόσιος διάλογος και δεν βρίζει κανείς κανέναν. Μέχρι εκείνη την ώρα ο μόνος που τη λέει (με τρόπο ψιλοειρωνικό τέλος πάντων) σε κάποιον είμαι εγώ. Κι αυτό στο νηματοθέτη και αφορά την αυτοδικία αλλά κυρίως για μένα την εκδικητικότητα. Οι κυριλέ λέξεις, οι επίσημες και ενασχόληση με τις ορολογίες και τις ταξινομήσεις είναι για τα κομπλεξικά ψωνάκια. Η εκδικητικότητα και η βία είναι τα ζητήματα. Οι ψυχές και τι συναισθήματα φέρνουν και γιατί τα φέρνουν
viewtopic.php?f=24&t=4409#p247814
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και βγαίνει η θέση μου για την αυτοδικία
. (Όχι για τι κάτι λέγαμε για μουνόπανα που λένε διάφορα.)
Όλοι οι χρήστες μέχρι εκείνη τη στιγμή μια αχαρά λέγανερ την άποψή τους. Και ο maspoli κρατούσε το επίπεδό του και είχε άλλη γνώμη από τους υπόλοιπους μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Ώσπυ θα έρθουν τα σιχάματα
viewtopic.php?f=24&t=4409#p247815
Να προκαλέσει συγκεκριμένα, με σαφή προσαναταλισμό. Καλά σας κάνουν.
Δηλαδή είστε και τέτοιοι και καλά σας κάνουν.
θα δούμε και τα παρακάτω.
κι επειδή ασφαλώς οι συντονιστές θα κρίνουν όπως τους καυλωσει όντας πεισμένοι ότι τηρουν τους κανοες και καλά.
ξεκινάει ένας δημόσιος διάλογος και δεν βρίζει κανείς κανέναν. Μέχρι εκείνη την ώρα ο μόνος που τη λέει (με τρόπο ψιλοειρωνικό τέλος πάντων) σε κάποιον είμαι εγώ. Κι αυτό στο νηματοθέτη και αφορά την αυτοδικία αλλά κυρίως για μένα την εκδικητικότητα. Οι κυριλέ λέξεις, οι επίσημες και ενασχόληση με τις ορολογίες και τις ταξινομήσεις είναι για τα κομπλεξικά ψωνάκια. Η εκδικητικότητα και η βία είναι τα ζητήματα. Οι ψυχές και τι συναισθήματα φέρνουν και γιατί τα φέρνουν
viewtopic.php?f=24&t=4409#p247814
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και βγαίνει η θέση μου για την αυτοδικία
. (Όχι για τι κάτι λέγαμε για μουνόπανα που λένε διάφορα.)
Όλοι οι χρήστες μέχρι εκείνη τη στιγμή μια αχαρά λέγανερ την άποψή τους. Και ο maspoli κρατούσε το επίπεδό του και είχε άλλη γνώμη από τους υπόλοιπους μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Ώσπυ θα έρθουν τα σιχάματα
viewtopic.php?f=24&t=4409#p247815
Να προκαλέσει συγκεκριμένα, με σαφή προσαναταλισμό. Καλά σας κάνουν.
Δηλαδή είστε και τέτοιοι και καλά σας κάνουν.
θα δούμε και τα παρακάτω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις