Πότε καλέ ξαναγράφτηκα εγώ; Βρε τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα πια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Εσύ δεν πληρώνεις , είσαι τρολ. Είσαι εδώ για να διασκεδάζουμε.Καρολίνα έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:48Ωραία γλώσσα, ταιριάζει πολύ σε δασκάλους. Σας πληρώνουμε κιόλας.Στύγιος έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:43Καρολίνα έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:13 Σήμερα ήταν μια πολύ ωραία μέρα.
Μπήκα σε ένα ιντερνετικό στέκι πιστεύοντας πως θα συναντήσω ενδιαφέροντες ανθρώπους και αντ'αυτού μου έλεγαν κάτι κουλά για ακτινίδια, κομπρεσέρ και κάτι για την Ουρουγουάη που δεν θυμάμαι καν που κολλούσε.
Με φαντασιώνονται ως δίμετρο μουστακαλή με γόβες φουλ στο γκλίτερ και ταυτόχρονα πιστεύουν ότι μπορεί να είμαι και παρθένα.
Πέρασα πολύ ωραία και θα ξανάρθω.
Ρε Καρολίνα , χόρεψε μας λίγο.
Καρολίνα έγραψε: 28 Ιαν 2023, 12:49 Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε τέτοιου είδους σάιτ, δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν ακόμα τα φόρουμ και σας παρακαλώ να μην με αποπάρετε και να μου μιλήσετε ευγενικά, αν θέλετε να μου μιλήσετε βέβαια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καλέ πάλι σαν καρολινα είχες γραφτεί. Σε θυμάμαι σου λέω. Επειδή με λέει και μένα κάπως έτσι ο φίλος μου και είχες πει πάλι το σχετικό με το ρύζι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορείς να μου βρεις το άλλο προφίλ που λες ότι έχω σε παρακαλώ;Naida έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:54Καλέ πάλι σαν καρολινα είχες γραφτεί. Σε θυμάμαι σου λέω. Επειδή με λέει και μένα κάπως έτσι ο φίλος μου και είχες πει πάλι το σχετικό με το ρύζι![]()
Στύγιε, δεν συμπεριφερόμαστε έτσι σε κυρίες και δη νέους χρήστες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μπράβο , δώστε του πάτημα να τα κάνει μνι όλα..
Λέει για αυτήν εδώ την κυρία:Καρολίνα έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:55Μπορείς να μου βρεις το άλλο προφίλ που λες ότι έχω σε παρακαλώ;
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1945
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άσε τα σάπια ρε Μήτσο.Naida έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:54 Επειδή με λέει και μένα κάπως έτσι ο φίλος μου και είχες πει πάλι το σχετικό με το ρύζι![]()
Occasio facit furem
Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :
viewtopic.php?f=33&t=4&p=1610314#p1610314
viewtopic.php?f=33&t=4&p=1610314#p1610314
Δεν ήξερα ότι υπήρχε και άλλο μέλος με αυτό το όνομα. Όχι δεν είμαι εγώ. Ούτε εικόνα δεν μπορώ να βάλω στο προφίλ, παρόλο που το προσπάθησα.Bazoomba έγραψε: 28 Ιαν 2023, 21:06Λέει για αυτήν εδώ την κυρία:
η Karolina ηταν εξερευνηση θηλυκης πλευρας απο μελος που συνηθιζει κατι τετοιο
η Καρολινα ;
η Καρολινα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι καλέΚαρολίνα έγραψε: 28 Ιαν 2023, 20:55Μπορείς να μου βρεις το άλλο προφίλ που λες ότι έχω σε παρακαλώ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-