Πριν λίγο το έμαθα κι εγω, και ηθελα να το ανεβάσω και να σε ταγκάρω αλλά ξέχασαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:40 Ορεστης 35 αλλη μια επιβεβιωση μας![]()
https://www.mononews.gr/life-style/panz ... aman-video
παλλακηδες και του τελευταιου τουρκου οι "πατριωτισσες"![]()
![]()
![]()
για αυτες αυριο μεθαυριο το συστημα επιδιωκει να χασεις την ζωη σου![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Λες να πηγαίνει συνειρμικά; ΜπορείΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:35Είναι ο φόβος του αγνώστου.
Η ... κλασσική σέξυ κοιλίτσα είναι πιο σίγουρη, παίζει ως αξεσουάρ στο πακέτο "χιούμορ και προσωπικότητα".
Λες και οι άντρες είναι διανοούμενοι παύλα μπέλι ντάνσερς.![]()
Η αλήθεια είναι ότι άλλο να πιάνεις μαλακουλι εκεί δερματάκι, να ζουλάς,τσιμπάς, να μπορείς να δαγκώσεις λίγο κρεατακι ρε αδερφέ κι άλλο να χτυπάς και να ακούς από μέσα "ποιος".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό είναι όντως η θετική ματιά.hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:38Φυσικά. Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις θετική ματιά κι αισιοδοξία και για να έχεις θετική ματιά και αισιοδοξία πρέπει να πάνε σχετικά καλά τα οικονομικά σου, πράγμα που σημαίνει ότι τρως καλά, άρα έχεις κοιλίτσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:35 Η ... κλασσική σέξυ κοιλίτσα είναι πιο σίγουρη, παίζει ως αξεσουάρ στο πακέτο "χιούμορ και προσωπικότητα".
Το λίπος δεν δημιουργείται μόνον από υγιεινή διατροφή σε επαρκή ποσότητα αλλά και από κάκιστη διατροφή σε υπερβολικές ποσότητες, ποτό, καθησιό κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, δοκίμασε τη διαφορά δαγκώματος σε χαλαρό και σφιχτό κρεατάκι κι έλα μετά να μου πεις το τι άκουσες.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:42Λες να πηγαίνει συνειρμικά; ΜπορείΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:35Είναι ο φόβος του αγνώστου.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:30
Όταν βλέπω τέτοιο σώμα έχω την αίσθηση ότι κάτι υπάρχει κάτω από αυτά που θα πεταχτεί. Κάτι σαν alien. Με ανατριχιάζει ακόμα και να το ακουμπήσω. Δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει αυτή η φοβία![]()
Η ... κλασσική σέξυ κοιλίτσα είναι πιο σίγουρη, παίζει ως αξεσουάρ στο πακέτο "χιούμορ και προσωπικότητα".
![]()
Η αλήθεια είναι ότι άλλο να πιάνεις μαλακουλι εκεί δερματάκι, να ζουλάς,τσιμπάς, να μπορείς να δαγκώσεις λίγο κρεατακι ρε αδερφέ κι άλλο να χτυπάς και να ακούς από μέσα "ποιος".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Η κοιλίτσα στον σύγχρονο άντρα είναι αποτέλεσμα τριών πραγμάτων:
1. καλοζωίας
2. πρόχειρου φαγητού
3. ακανόνιστων ωρών φαγητού και ποσοτήτων
Κοιλίτσα μετά τα 30 έχει το 90% των ανδρών, τουλάχιστον στην Ελλάδα, άσχετα με το αντικείμενο εργασίας τους, άρα δεν είναι ακριβώς αποτέλεσμα καθιστικής ζωής, αν και σαφώς η έλλειψη άσκησης και η καθιστική ζωή συμβάλλει στο φαινόμενο.
Επιπροσθέτως, η κακή διατροφή από μόνη της αυξάνει γενικά τις διαστάσεις. Κοιλίτσα έχει πολύς κόσμος χωρίς να φαίνεται να έχει αλλού περιττά κιλά.
1. καλοζωίας
2. πρόχειρου φαγητού
Κοιλίτσα μετά τα 30 έχει το 90% των ανδρών, τουλάχιστον στην Ελλάδα, άσχετα με το αντικείμενο εργασίας τους, άρα δεν είναι ακριβώς αποτέλεσμα καθιστικής ζωής, αν και σαφώς η έλλειψη άσκησης και η καθιστική ζωή συμβάλλει στο φαινόμενο.
Επιπροσθέτως, η κακή διατροφή από μόνη της αυξάνει γενικά τις διαστάσεις. Κοιλίτσα έχει πολύς κόσμος χωρίς να φαίνεται να έχει αλλού περιττά κιλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Ορέστης 35
Σα λυκανθρωπος ειναι αυτος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:40 Ορεστης 35 αλλη μια επιβεβιωση μας![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ορέστης 35
Εγω ξεκινησα να παχαινω στα 15 και εφτασα το μαξ στα 23.hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:50 Η κοιλίτσα στον σύγχρονο άντρα είναι αποτέλεσμα τριών πραγμάτων:
1. καλοζωίας
2. πρόχειρου φαγητού
- Eθνικοκοινωνιστης
αρα καταρριπτεται ο μυθος οτι δεν πρεπει να εισαι τριχωτος και κοιλιτσαΟρέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:50Σα λυκανθρωπος ειναι αυτος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:40 Ορεστης 35 αλλη μια επιβεβιωση μας![]()
![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Στην παραλια γυμνιστων ολα τα σωματα ηταν αποδεκτα.
-
Ορέστης 35
Τεραστια διαφορα στο πως βλεπεις τους αλλους και στο πως σε βλεπουν. Ολες τις νευρωσεις σχετικα με την εμφανιση μας τις δημιουργουν τα ρουχα.
Μπα... Και την μπριζόλα μαλακιά τη θέλω , η σκληρή και στεγνή δεν τρώγεται. Για μέναΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:48Καλά, δοκίμασε τη διαφορά δαγκώματος σε χαλαρό και σφιχτό κρεατάκι κι έλα μετά να μου πεις το τι άκουσες.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:42Λες να πηγαίνει συνειρμικά; ΜπορείΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:35
Είναι ο φόβος του αγνώστου.
![]()
Η αλήθεια είναι ότι άλλο να πιάνεις μαλακουλι εκεί δερματάκι, να ζουλάς,τσιμπάς, να μπορείς να δαγκώσεις λίγο κρεατακι ρε αδερφέ κι άλλο να χτυπάς και να ακούς από μέσα "ποιος".![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα κρεατικά κι εμένα μ' αρέσει το λιπάκι. Τα ζυμαρικά, τα θέλω στο δόντι.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 19:59 Μπα... Και την μπριζόλα μαλακιά τη θέλω , η σκληρή και στεγνή δεν τρώγεται. Για μένα![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε θα τσακωθούμε ποτέ για άντρα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
και με αιματακι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider