!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σύμφωνοι.Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:30
Εγω το εχω γραψει πριν και το ξαναγραφω. Το προβλημα σε εμας υπαρχει προς το παρον σε τρια κεντρα. Εκει υπαρχει μαζικη community spread. Στη Δυτικη Μακεδονια, στη Δυτικη Πελοποννησο και κυριως στην Αθηνα. Το μεγαλο προβλημα θα ερθει οταν αρχισουν να ερχονται στην επαρχια οι Αθηναιοι. Πρεπει ολοι οσοι φευγουν απο τον τοπο διαμονης τους και κυριως την Αθηνα να μπαινουν σε 14 μερες καραντινα. Πως μπορει να γινει αυτο πρακτικα? Ας βρουν την ακρη, οι Κινεζοι την βρηκαν.
Το σφράγισμα αυτών των περιοχών είναι απολυτως απαραίτητο.
Η εικόνα που έχω είναι ότι μέχρι στιγμής αυτό το φαινόμενο δεν έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις. Το κλείσιμο όμως των καταστημάτων την Τετάρτη δύναται να αλλάξει άρδην το σκηνικό μιας και μεγάλος όγκος ατόμων μπορεί να αποδεσμεύει από επαγγελματικές υποχρεώσεις και να πάρει την οικογένεια και να φύγει από την Αθήνα (στην εστίαση πολλοί εργαζόμενοι είναι νεαροί άνευ παιδιών). Εκείνη τη στιγμή πρέπει το κράτος να είναι σε εγρήγορση και άμεσα να επιβάλει το σφράγισμα.
Maspoli έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:38Σύμφωνοι.Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:30
Εγω το εχω γραψει πριν και το ξαναγραφω. Το προβλημα σε εμας υπαρχει προς το παρον σε τρια κεντρα. Εκει υπαρχει μαζικη community spread. Στη Δυτικη Μακεδονια, στη Δυτικη Πελοποννησο και κυριως στην Αθηνα. Το μεγαλο προβλημα θα ερθει οταν αρχισουν να ερχονται στην επαρχια οι Αθηναιοι. Πρεπει ολοι οσοι φευγουν απο τον τοπο διαμονης τους και κυριως την Αθηνα να μπαινουν σε 14 μερες καραντινα. Πως μπορει να γινει αυτο πρακτικα? Ας βρουν την ακρη, οι Κινεζοι την βρηκαν.
Το σφράγισμα αυτών των περιοχών είναι απολυτως απαραίτητο.
Η εικόνα που έχω είναι ότι μέχρι στιγμής αυτό το φαινόμενο δεν έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις. Το κλείσιμο όμως των καταστημάτων την Τετάρτη δύναται να αλλάξει άρδην το σκηνικό μιας και μεγάλος όγκος ατόμων μπορεί να αποδεσμεύει από επαγγελματικές υποχρεώσεις και να πάρει την οικογένεια και να φύγει από την Αθήνα (στην εστίαση πολλοί εργαζόμενοι είναι νεαροί άνευ παιδιών). Εκείνη τη στιγμή πρέπει το κράτος να είναι σε εγρήγορση και άμεσα να επιβάλει το σφράγισμα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Με Αγγλία θα επρεπε να απαγορευθουν τα σουρτα φερτα. Τα φερτα δλδ, Οι μισοι τλχ θα ειναι θετικοι
Να μας ψοφησουν θελουν?
Να μας ψοφησουν θελουν?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Και πού σε βρήκε ρε αφού κάνεις μπειμπυ σιτινγκ και είσαι και άρρωστος αυτή η λυσσάρα;
Η σύζυγος διαβάζει πχώρουμ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τούμπανο η μαθήτρια ή όχι;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Και το καλοκαίρι θα μας έρθουν εδώ και θα μας μολύνουν παλι. Απαγόρευση εισόδου στους μεταναστελάθος έργο, σε όσους έρχονται από Αγγλία.argouen έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:41 Με Αγγλία θα επρεπε να απαγορευθουν τα σουρτα φερτα. Τα φερτα δλδ, Οι μισοι τλχ θα ειναι θετικοι![]()
Να μας ψοφησουν θελουν?![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Και κατι παλι για τον καιρο. Κοιταξτε λιγο το χαρτη και δειτε ποσοι νεκροι υπαρχουν σε χωρες ειτε με πολυ ζεστη τωρα η με πολυ κρυο. Ελαχιστοι μπορει και δεκα πεντε συνολικα και σιγουρα οι περισσοτεροι τουριστες που κολλησαν αλλου. Αρα ειναι σαφεστατα εποχικος ο coronavirus. Επισης στην Ισλανδια που ειχαν παρα πολλα κρουσματα αρχικα και ηπιο χειμωνα τωρα που επεσε στο κατω απο το μηδεν η θερμοκρασια εκει ελαχιστα κρουσματα.
Πρώην 30χρόνη;
Πόσο καιρό πριν ήταν 30 χρονών η τύπισσα, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πρώην 30χρονη νυν πόσο 40 50 60 70 80
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Φάνηκε σήμερα πως αφού ανεβήκαμε μόνο 20 κρούσματα και οι Ισπανοί είχαν την ανάλογη μέρα 550, πως αυτός ο πίνακας είναι μια μαλάκια και μισή. Εκτός αν θέλετε να μας πείτε πως πάμε γαματα και σκισαμε τους Ισπανούς. Δνε μιλάω για τους Ιταλούς, που φτάσανε από το 3 στο 350 σε 5 μέρες κι εμείς σε έναν μήνα.nrg έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:06Μετά την απαγόρευση εξόδου στην Ιταλία, τα ποσοστά άρχισαν να συμπιέζονται κάτω από 20%...enterprise-psi έγραψε: 16 Μαρ 2020, 13:54 Και αυτό ενδιαφέρον
https://www.reddit.com/r/greece/comment ... urce=share
Και εμείς από Τετάρτη κλείνουμε τα καταστήματα...
Πάμε για καταστάσεις Ιταλία+![]()
ΥΓ υπάρχει διαθέσιμο το αρχείο;
Είπαμε. Πλέον κάνεις δεν μετράει κρούσματα. Δεν έχει τον χρόνο. Μόνη σημασία οι θάνατοι, και τα σοβαρά περιστατικα. Γιατί είδα να κυκλοφορεί αρκετά αυτή η παπαρια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις