Μόνο ο αντιπρόεδρος και ο τέως πρόεδρος,κανείς άλλος.Πέρα από τα τσογλάνια εδώ που γράφετε όλη μέρα αναπαραγωγή το σκαι και τα λοιπά μέσα του μετώπου λογικής.Όπως είδες η φάπα στις εκλογές έρχεται και θα είναι δυνατή.Δε θα ξέρετε από που σας ήρθε.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04
100 χιλιάδες -το πολύ- είδα εγώ αλλά είχε και τρομοκρατία και αναμνηστικό τρομοκρατίας στο τέλος με τα χημικά, εν όψει μελλοντικών συλλαλλητηρίων. Επίσης διακοπή συγκοινωνίας.
Αλλά εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν με καμία. Το κόμμα και οι οργανώσεις δεν πλησίασαν ούτε από μακρυά.
Ναι ρε δεν ήτανε εκδήλωση της νδ,κατέβηκαν όλοι όσοι γράφουν εδώ συντεταγμένα,κατέβηκαν ο βιβλιοπώλης και ο ακαμάτης από την καλαμάτα για να πάρει πόζα σα διασώστης μικρών παιδιών και δεν ήταν συγκέντρωση της νδ.
Δε ντρέπεσαι να αραδιάζεις τέτοια στην ηλικία που είσαι;Σοβαρέψου.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Συνθήματα τύπου "Μητσοτάκης-Γεννηματά μας ξεπούλησαν κι αυτοί" από την εξέδρα.
Όσοι πήγαν πήγαν αυθόρμητα ή από διάφορες Μακεδονικές οργανώσεις.
Πρέπει να ήταν 40% νεοδημοκράτες, 40% πολυκατοικιακοί και 20% αβγά.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
Συγκοινωνία από Καλλιθέα μεριά και Συγγρού δεν υπήρχε όπως και μετρό βέβαια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Re: Οδοιπορικό στο συλλαλλητήριο - οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Η ΝΔ απο ότι ακουσα απο Τεταρτη τα ειχε βρει μπαστουνια να μαζεψει κοσμο και πουλμαν και αρχισε να παιρνει τηλεφωνα Μητροπολιτες να βοηθησουν. Νομιζω το ειχα γραψει κι εδω μεσα.
.
.
Ρωτησα το Νικολα, μου ειπε οτι οντως σου εδωσε το ΟΚ.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:14Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:11
Αυτά τα σιχαμενάκια, μεταξύ σας παρακαλώ.
Μπορείς να το στηρίξεις αυτό που λες συκοφάντη; Γιατί εγω μπορω, όχι οτι χρειάζεται κι όλας κομματοσκυλάκι.
Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.
Ουτε ο under δεν με εχει στοχοποιησει σαν εσενα και τη φιλεναδα σου.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- wooded glade
Μήπως είναι σιγανή όμως.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:37Μόνο ο αντιπρόεδρος και ο τέως πρόεδρος,κανείς άλλος.Πέρα από τα τσογλάνια εδώ που γράφετε όλη μέρα αναπαραγωγή το σκαι και τα λοιπά μέσα του μετώπου λογικής.Όπως είδες η φάπα στις εκλογές έρχεται και θα είναι δυνατή.Δε θα ξέρετε από που σας ήρθε.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08
Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.
Ναι ρε δεν ήτανε εκδήλωση της νδ,κατέβηκαν όλοι όσοι γράφουν εδώ συντεταγμένα,κατέβηκαν ο βιβλιοπώλης και ο ακαμάτης από την καλαμάτα για να πάρει πόζα σα διασώστης μικρών παιδιών και δεν ήταν συγκέντρωση της νδ.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
Τουλάχιστον ο δικός μας δεν τρέχει όπου εμφανίζεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Highlander
Άμα είσαι οριτζιναλ μακεντονομαχος λες ότι μας ξεπούλησαν αρκεί να μην ψηφίζεις ΝΔ. Προφανώς οι περισσότεροι από αυτό που θα το έλεγαν εφόσον είναι μακεδονομαχοι και μη νεοδημοκρατες θα ανήκουν σε κόμματα της δεξιάς πολυκατοικίας ή στη ΧΑ. Απλά σαν σύνθημα δεν είναι οργανωμένο κομματικό, δεν αποτελεί μπλοκ κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:37Δε λες "μας ξεπούλησαν" για κόμμα που σπονσάρει το event σου και στέλνει 100,000 κόσμο !Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:34Υπήρχε κάποιο κόμμα που να έχει μπλοκ; Η ΧΑ είχε; Άλλο ακροδεξιό κόμμα;wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32
Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
Το "Μητσοτάκης-Γεννηματα" μας ξεπούλησαν κι αυτοί" δεν είναι κομματικό.
Ήταν πολυκατοικιακοί οι τύποι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτά που διαβάζω - γενικά - δεν είναι συζήτηση. την ξεφτίλισαν τα κομματόσκυλα και τα μποτάκια.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:33Αφού σε συγχώρεσα λέμε μη μου δικαιολογείσαι άλλο και ας μην παρεκτρεπουμε την συζήτηση.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:18
Καμμια συγχιση, εκρινες χωρις να γνωριζεις και σου απαντησα. Το σπανακορυζο δεν ειναι υποτιμητικο επειδη εισαι γυναικα, αλλα επειδη ασχολεισαι με την μμαγειρικη στο εγραψα, εαν μιλουσα με τον τσιλ αουτ θα του ελεγα να φτιαξει κανα ντουλαπι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα μικρά τα κόμματα τα διαλύσατε.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:37 Η ΝΔ απο ότι ακουσα απο Τεταρτη τα ειχε βρει μπαστουνια να μαζεψει κοσμο και πουλμαν και αρχισε να παιρνει τηλεφωνα Μητροπολιτες να βοηθησουν. Νομιζω το ειχα γραψει κι εδω μεσα.
.
Τώρα σειρά η νδ.
Όπως και να χει τα ανταλλάγματα πολλά.
Παρά πολλα.
Που θα ξαναβρεθουν τέτοια να κάνουν τα χατιρια των έξω ασυζητητί.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η αναζήτηση βρήκε 3 εγγραφές: τσογλ*-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:37Μόνο ο αντιπρόεδρος και ο τέως πρόεδρος,κανείς άλλος.Πέρα από τα τσογλάνια εδώ που γράφετε όλη μέρα αναπαραγωγή το σκαι και τα λοιπά μέσα του μετώπου λογικής.Όπως είδες η φάπα στις εκλογές έρχεται και θα είναι δυνατή.Δε θα ξέρετε από που σας ήρθε.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08
Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.
Ούτε ένα μπλοκ.
Ούτε ένα φεϊγ βολάν.
Δεν έστειλε κόσμο η ΝΔ.
ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 20 Ιαν 2019, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Juno έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Μήπως ντύθηκαν και παπάδες; Ή δεν είδες τους παπάδες;Pirate7G έγραψε: 20 Ιαν 2019, 16:00Επειδή έβλεπα live τι γίνονταν, μιας κι υπήρχε κάμερα ακριβώς από πίσω, εγώ είδα κάτι ουγκανα με σημαίες κράνη και μάσκες. Ακριβώς όπως οι μπαχαλάκηδες αλλά με Ελληνιμες σημαίες αυτήν την φορά.Juno έγραψε: 20 Ιαν 2019, 15:03
Αυτοί που ανέβηκαν τα σκαλιά και πετούσαν πράγματα στα ΜΑΤ, όχι.
Παραδόξως ήταν παπαδαριό μαζί με μια του Χίου.
Την είδαν επαναστάτες.
Οι παρακρατικοι πάλι υπηρεσία είχαν φαίνεται. Κάθε κυβέρνηση τα ίδια.
Αισχος
Κάποια στιγμή βγήκαν και κάποιοι σαν αυτούς που λες. Το live άστο καλύτερα, όπως και τις φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν.
Περπάτησα τρεις φορές την πλατεία Συντάγματος πάνω-κάτω για να τσεκάρω και τους γονείς μου και από γραφικούς είδα έναν με περικεφαλαία και άλλους δύο με στολή παραλλαγής και διάφορα ραμμένα πάνω τους. Έβγαλα φωτογραφία τον έναν και τον έδειξα στον πατέρα μου και μου είπε ότι ισχύουν και μπορεί να τα έχει ένας, αν είναι μέχρι έφεδρος, όχι πιο κάτω. Δηλαδή δεν έραψε απαραίτητα ό,τι βρήκε. Όλοι αυτοί ανάμεσα σε τόσον κόσμο. Και να δεις που οι μόνες φωτογραφίες που θα αναπαράγετε, θα είναι τέτοιες.
Ναι συμφωνώ ότι θα βγουν φώτο που θα δείχνουν ότι να ναι. Γνωστά πράγματα αυτά. Και από τις 2 μεριές βέβαια.
Τώρα για το βίντεο, είναι λίγο δύσκολο να έδειχνε ότι να ναι. Ήταν μερικά μέτρα πιο πίσω από την σκάλα και η εικόνα ήταν τέλεια.
Περικεφαλαία!
Πόσο γελοίο έχουν αυτοί οι τύποι.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Eθνικοκοινωνιστης
στηριζω αδωνι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
taliban έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:41Τα μικρά τα κόμματα τα διαλύσατε.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:37 Η ΝΔ απο ότι ακουσα απο Τεταρτη τα ειχε βρει μπαστουνια να μαζεψει κοσμο και πουλμαν και αρχισε να παιρνει τηλεφωνα Μητροπολιτες να βοηθησουν. Νομιζω το ειχα γραψει κι εδω μεσα.
.
Τώρα σειρά η νδ.
Παρά πολλα.
Χατηρι και οτι ο Τσιπρας πηρε απο τη Μερκελ ελαφρυνση 50 ΔΙΣ;
Οι Γερμανοι ξενυχτησαν το Eurogroup του ιουνιου γιατι δεν θελαν να δωσουν τοσο μεγάλη ελαφρυνση.
Τελικα περασε του Τσιπρα γιατι ειχε συμμαχους Κομμισιον, Γαλλια και ΔΝΤ.
Αφηστε λοιπον αυτα με τα χατηρια, οταν παρετε κι εσεις 50 ΔΙΣ απο τους Γερμανους ξαναμιλαμε.
.
- Highlander
Πως δεν είχε μπλοκ! Υπήρχε μπλοκ Λαοσικης Δημοκρατίας!wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:32
Η ΝΔ δυστυχώς έλαμψε διά της απουσίας της. Δεν ξέρω γιατί.
Ούτε ένα μπλοκ.
Όλο το καλό το ΛΑΟΣ μαζεμένο

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 0933823488
- wooded glade
Μλκς. Μόνο οι δωδεκάευροι μας κάνουν άλλο ένα συλλαλλητήριο.
Δεν ασχολήθηκε κανένας στη ΝΔ. Κακώς, κάκιστα βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΈποςΑρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:43taliban έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:41Τα μικρά τα κόμματα τα διαλύσατε.Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:37 Η ΝΔ απο ότι ακουσα απο Τεταρτη τα ειχε βρει μπαστουνια να μαζεψει κοσμο και πουλμαν και αρχισε να παιρνει τηλεφωνα Μητροπολιτες να βοηθησουν. Νομιζω το ειχα γραψει κι εδω μεσα.
.
Τώρα σειρά η νδ.
Παρά πολλα.
Χατηρι και οτι ο Τσιπρας πηρε απο τη Μερκελ ελαφρυνση 50 ΔΙΣ;
Οι Γερμανοι ξενυχτησαν το Eurogroup του ιουνιου γιατι δεν θελαν να δωσουν τοσο μεγάλη ελαφρυνση.
Τελικα περασε του Τσιπρα γιατι ειχε συμμαχους Κομμισιον, Γαλλια και ΔΝΤ.
Αφηστε λοιπον αυτα με τα χατηρια, οταν παρετε κι εσεις 50 ΔΙΣ απο τους Γερμανους ξαναμιλαμε.
.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και ο σαμαράς ήταν εκεί και ο άτριχος μπουμπούκος.Μια χαρά ήταν η νδ εκεί,και όλοι όσοι εδώ δηλώνουν ψηφοφόροι του μητσοτάκη.Απλά απέτυχε το πάρτυ.Δεν πήγε καλά,πως το λένε.wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:45 Μλκς. Μόνο οι δωδεκάευροι μας κάνουν άλλο ένα συλλαλλητήριο.