!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
πάντως και οι καρποί των δέντρων είναι πρόβλημα, πέφτουν και είναι μπλιάχ εντελώς, δεν μπορούν να παίξουν τα παιδιά μέχρι να τα τρελάνεις στο δούλεμα να στρώσουν, αλλά είναι κουραστικό, καλύτερα να απαγορευτούν τα οπωροφόρα.
Μόνο χώμα`; - γεματα είναι τα πάρκα - αλση - παιδικές χαρές - πεζοδρόμια- πλατείες ειναι κεκτημένο δικαίωμα να κοπρίζουν οπου γουστάρουν και οι ευαίσθητοι δεν καταδέχονται να τα μαζέψουν .Μηχανικός έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:36 Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα σκυλιά είναι ότι δεν μπορεί να παίξει κανένα παιδί σε όποιο σημείο της πόλης υπάρχει χώμα γιατί είναι γεμάτο από τα κόπρανα των σκύλων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στο ξεκίνημα μυρίζει όμορφα σπέρμα μα μετά βρωμάει χαλασμένο σάπιο σπέρμα.enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:41 πάντως και οι καρποί των δέντρων είναι πρόβλημα, πέφτουν και είναι μπλιάχ εντελώς, δεν μπορούν να παίξουν τα παιδιά μέχρι να τα τρελάνεις στο δούλεμα να στρώσουν, αλλά είναι κουραστικό, καλύτερα να απαγορευτούν τα οπωροφόρα.
με έχεις παρεξηγήσει νομίζω, αγαπάω και τους δύο κόσμους αλλά είναι διακριτοί στο μυαλό μου, θα δείξει όμως, μπορεί να την πατήσω σαν τον φος και εγώ.Μηχανικός έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:40 Εσένα σε βλέπω να είσαι ο πρώτος που θα κυκλοφορεί έξω με σκύλο ρομπότ.
Πράγματι, οι σκύλοι και οι (μερικοί) ασυνείδητοι ιδιοκτήτες τους φταίνε που οι πόλεις μας δεν είναι τόσο όμορφες όπως της δυτικής Ευρώπης και παραπέμπουν σε Μέση Ανατολή. Άντε να απαγορευτούν οι σκύλοι να γίνουμε Φλωρεντία ρε παιδιά.Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:42Μόνο χώμα`; - γεματα είναι τα πάρκα - αλση - παιδικές χαρές - πεζοδρόμια- πλατείες ειναι κεκτημένο δικαίωμα να κοπρίζουν οπου γουστάρουν και οι ευαίσθητοι δεν καταδέχονται να τα μαζέψουν .Μηχανικός έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:36 Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα σκυλιά είναι ότι δεν μπορεί να παίξει κανένα παιδί σε όποιο σημείο της πόλης υπάρχει χώμα γιατί είναι γεμάτο από τα κόπρανα των σκύλων.
άγη μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον γιατρό:Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:42 Μόνο χώμα`; - γεματα είναι τα πάρκα - αλση - παιδικές χαρές - πεζοδρόμια- πλατείες ειναι κεκτημένο δικαίωμα να κοπρίζουν οπου γουστάρουν και οι ευαίσθητοι δεν καταδέχονται να τα μαζέψουν .
-πονάω παντού
-δηλαδή
-να εδώ, και εδώ και εδω και εδώ και εδώ.
-σπασμένο δάκτυλο
μήπως έχει κάτι στο ματι σου;
Η Ρωμη δεν χτιστηκε σε μια μερα. Σιγα σιγα. Ας αλλαξουμε τα πραγματα που μπορουμε πραγματικα να αλλαξουμε. Αλλα ουτε αυτο κανουμε.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Οι μόνοι που δεν ευθύνονται για οτιδήποτε είναι οι Σκύλοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μέχρι να μάθουμε οτι δεν έχουν αφέντη, μετά φταίνε οι σκύλοι οκ
α όχι οκ, η πολιτεία που δεν τα βοήθησε να μην υπάρχουν.
Είσαι εντελώς λάθος, αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα απο τα μικρά πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε. Τον Shultz και τον Σοϊ-μπινς δεν μπορούμε να τους ξεστραβώσουμε, είναι στραβά μυαλά.lafkiotis έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:48 Η Ρωμη δεν χτιστηκε σε μια μερα. Σιγα σιγα. Ας αλλαξουμε τα πραγματα που μπορουμε πραγματικα να αλλαξουμε. Αλλα ουτε αυτο κανουμε.
Πρώτα διορθώνουμε το περιβάλλον μας και μετά τα affairs.
- Northern Spirit
το σκυλι συμπεριφερεται οπως το μαθουνε....Αν το σκυλι ειναι επιθετικο σημαινει οτι εχει παπαρα ιδοκτητη που το κακομεταχειριζεται η το εκπαιδευει να ειναι ετσι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
καλά που υπάρχουν ιδιοκτήτες να λέμε, οι άνθρωποι αυτοί είναι μία κάποια λύση, τι θα κάναμε χωρίς αφεντικά;Northern Spirit έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:57 το σκυλι συμπεριφερεται οπως το μαθουνε....Αν το σκυλι ειναι επιθετικο σημαινει οτι εχει παπαρα ιδοκτητη που το κακομεταχειριζεται η το εκπαιδευει να ειναι ετσι..
.
Φιλαράκο .... πρέπει νά πάθουμε κάτι σάν τό δαγκωμένο κοριτσάκι γιά νά μπούμε στήν διαδικασία πρόληψης ;;;
ή νά τά εντάξουμε στίς "παάπλευρες απώλειες" ..... είναι καλό τό σημερινό πλαίσιο ;;;.... κάποια πρόταση ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
το φιλαράκο φαντάζομαι το λες για να νιώσω οτι με μαλώνεις ε;
Δεν ξέρω σκεπτικέ, δεν τα έκανα εγώ ρε, δεν ειμαι ο θεός πλάκα κάνω, νομίζω οτι η ζωή είναι έτσι, άδικη, περίεργη και άσχημη απο την μία της πλευρά, αν την φτιάξεις όμως θα χαρώ ίσως.
εχω ξεχάσει να πώ οτι πέρα απο τα γαβγίσματα τα κομπρεσέρ τα κλάματα κλπ, και η ατέρμονη γκρίνια ειναι μουσική στα αυτιά μου, είμαι απλά κολόφαρδος, τι να πώ;
Δεν ξέρω σκεπτικέ, δεν τα έκανα εγώ ρε, δεν ειμαι ο θεός πλάκα κάνω, νομίζω οτι η ζωή είναι έτσι, άδικη, περίεργη και άσχημη απο την μία της πλευρά, αν την φτιάξεις όμως θα χαρώ ίσως.
εχω ξεχάσει να πώ οτι πέρα απο τα γαβγίσματα τα κομπρεσέρ τα κλάματα κλπ, και η ατέρμονη γκρίνια ειναι μουσική στα αυτιά μου, είμαι απλά κολόφαρδος, τι να πώ;
enaon έγραψε: 29 Δεκ 2018, 20:43 το φιλαράκο φαντάζομαι το λες για να νιώσω οτι με μαλώνεις ε;
.
Αν μπορούσες νά μάς τό μάθεις αυτό τό πράγμα .... νά αρχίσεις σεμινάρια επιχείρηση .... θά πάς τρελλά ....
Μέχρι τώτε πρέπει νά παίρνουμε αποφάσεις γιά τό δικαίωμα στήν όποια κάποια ησυχία .... καί χωρίς δαγκώματα ....
Πάλι ανεύθυνοι νά μένουμε ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-
- 0 Απαντήσεις