!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
Re: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
γγ, καντο ρε για το καλο της κουβεντας, και ας το ξερεις οτι ο Πρωθυπουργός ειπε ηλιθιότητες, δεν εχει σημασια.
αν ολοι στο νημα ντρεπόμαστε να πουμε οτι εφταιξε η σιλικόνη, πώς θα τσακωθούμε;
αν ολοι στο νημα ντρεπόμαστε να πουμε οτι εφταιξε η σιλικόνη, πώς θα τσακωθούμε;
- Otto Weininger
Re: Το πόρισμα του ΕΜΠ διαψεύδει την κυβερνητική θεωρία για «αθώα» φονική έκρηξη στα Τέμπη
Φίλε, το γεγονός ότι κάνεις πως δεν βλέπεις όσα σκτ βαζουν, δε σε σώζει από κάτι στην συζήτηση.enaon έγραψε: 05 Ιαν 2025, 22:44 γγ, καντο ρε για το καλο της κουβεντας, και ας το ξερεις οτι ο Πρωθυπουργός ειπε ηλιθιότητες, δεν εχει σημασια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
δεν με νοιαζει τι βαζουν ασχετοι, το κρατος εχει σημασία τι μαλακιες λεει και κανει.
λοιπον υπαρχει κανεις να υπερασπιστει περήφανα την ηλιθιοτητα με τις σιλικόνες, ή είσαστε ολοι κομματόσκυλα απο τα λιντλ;
λοιπον υπαρχει κανεις να υπερασπιστει περήφανα την ηλιθιοτητα με τις σιλικόνες, ή είσαστε ολοι κομματόσκυλα απο τα λιντλ;
τον γγ παντως δεν τον καταλαβαινω. Οκ πρεπει καποιος να ειναι εντελώς ηλίθιος να παπαγαλίσει τις ηλιθιότητες περι σιλικόνης και ηλεκτρικου τόξου πλέον, αλλα δεν ειναι οτι θα του βγει και το ονομα. Αυτο περιμεναμε;
απογοήτευση το νημα, θα σας αφηνα νηστικούς και δεμένους εξω απο το σπιτακι σημερα, κακα κοματοσκυλάκια .
απογοήτευση το νημα, θα σας αφηνα νηστικούς και δεμένους εξω απο το σπιτακι σημερα, κακα κοματοσκυλάκια .
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι ανθρωποι αυτοι σκοτωθηκαν γιατι δυο τρενα συγκρουστηκαν μετωπικα με ταχυτητα ανω των 100χλμenaon έγραψε: 05 Ιαν 2025, 22:41 ε καλα μην τα διαβαζεις αυτα για τον γεραπετρίτη, ελα να πουμε για τους ηλιθιους που σε εβαλαν να παπαγαλιζεις πραγματα που τωρα ντρεπεσαι να γραψεις.
γιατι ντρεπεσαι; θες να το κανεις για χαρη μου; Γραψε σε παρακαλώ οτι φταιεει η σιλικόνη.![]()
Δεν φταιει ουτε η διαφανη σιλικονη ουτε η αντιμουχλικη,ουτε το ξυλολιο τολουολοιο ψεκολιο
-
stergiosbik
Το διαζευτικο ή δεν υπάρχει λόγος να το βάζεις.
Έχει ξεκαθαριστεί εδώ και πολύ καιρό το τι ρόλο βαράει ο καθένας.
αλήθεια; Δηλαδή και εσύ περίμενες στο νημα να συμφωνουμε ολοι οτι ο Πρωθυπουργός ειπε ηλιθιότητες περί σιλικόνης;stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2025, 23:22 Το διαζευτικο ή δεν υπάρχει λόγος να το βάζεις.
δεν νομίζω, μεχρι τώρα νόμιζα γγ και οττο ειναι κομματόσκυλα της φωτιας, θα υπερασπιζόντουσαν καθε μαλακία δίχως αυριο. Δεν τους ειχα για κοματόκοτες.
- Otto Weininger
- Otto Weininger
Το μόνο σίγουρο.stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2025, 23:22Το διαζευτικο ή δεν υπάρχει λόγος να το βάζεις.
ουτε ενας δεν εχει το σθένος να γραψει το ετος 2025 για σιλικόνες. Ντροπή για το πχώρουμ μας.
Ο under που ειναι;
Ο under που ειναι;
- Otto Weininger
Ευτυχώς που δεν είσαι δικηγόρος.enaon έγραψε: 05 Ιαν 2025, 23:45 ουτε ενας δεν εχει το σθένος να γραψει το ετος 2025 για σιλικόνες. Ντροπή για το πχώρουμ μας.
Ο under που ειναι;
ο αντερ θα εγραφε για σιλικόνες χωρίς ντροπή, θα ελεγε ψεκες οσους δεν καταλαβαινυν απο ηλεκτρικά τόξα.
εσύ οττο, καμια σαχλαμαριτσα για δικηγόρους, μεχρι εκει. Για σιλικόνες τσιμουδιά. Σου ζητώ ειλικρινώς να εκτιμήσεις, οτι πάσχουμε ως κρατος, ως κοινωνία, ως διοικητική δομή, απο την βάση, τα κομματόσκυλα, του πεδίου. Κοτες μας βγήκαν.
εσύ οττο, καμια σαχλαμαριτσα για δικηγόρους, μεχρι εκει. Για σιλικόνες τσιμουδιά. Σου ζητώ ειλικρινώς να εκτιμήσεις, οτι πάσχουμε ως κρατος, ως κοινωνία, ως διοικητική δομή, απο την βάση, τα κομματόσκυλα, του πεδίου. Κοτες μας βγήκαν.
Φταίει η κυβέρνηση που παρά τις καταγγελίες και προειδοποιήσεις των εργαζομένων δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση.SeaHawk έγραψε: 05 Ιαν 2025, 23:19Οι ανθρωποι αυτοι σκοτωθηκαν γιατι δυο τρενα συγκρουστηκαν μετωπικα με ταχυτητα ανω των 100χλμenaon έγραψε: 05 Ιαν 2025, 22:41 ε καλα μην τα διαβαζεις αυτα για τον γεραπετρίτη, ελα να πουμε για τους ηλιθιους που σε εβαλαν να παπαγαλιζεις πραγματα που τωρα ντρεπεσαι να γραψεις.
γιατι ντρεπεσαι; θες να το κανεις για χαρη μου; Γραψε σε παρακαλώ οτι φταιεει η σιλικόνη.![]()
Δεν φταιει ουτε η διαφανη σιλικονη ουτε η αντιμουχλικη,ουτε το ξυλολιο τολουολοιο ψεκολιο
Φονιάδες ψηφίζετε.
- Frappezitis
Γιαννοπ.....εεεε Μητσοτάκης μέσα στη Βουλή γύρισε προς τα έδρανα των συγγενών και τους είπε:
Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω την αλήθεια: Ουδέποτε δόθηκε εντολή συγκάλυψης. Και αυτήν την αλήθεια δεν μπορείτε να την αμφισβητήσετε
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
10 και βάλε χρόνια επιβάτης προαστιακού Λάρισας - Θεσσαλονίκης. Δεν ξαναπήρα τρένο 20 μέρες πριν τα Τέμπη, τις αστοχίες υλικού και τις καθηλώσεις τις είχα βιώσει πιο πριν.
Ούτε ξανά θέλω να μπω σε τρένο στη ζωή μου. Τη ζωή μου -όση μου απομένει- θα την ελέγχω ,όσο μπορώ, εγώ.
Ούτε ξανά θέλω να μπω σε τρένο στη ζωή μου. Τη ζωή μου -όση μου απομένει- θα την ελέγχω ,όσο μπορώ, εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 61 Απαντήσεις