!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: ΠΕΘΑΝΕ ο ΚΩνσταντ. Γιαούζος (Youtuber Easy Purple)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:58
Bill Hicks έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 17:15
enaon έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 14:06

μπορεις να εξηγησεις στον χέλη και τις πιθανότητες λιγο, νομιζει οτι αν επαναλάβει 1000 φορές μια αγωγή με πιθανότητα εμφάνισης παρενέργειας 0.1% ανα αγωγή, θα εχει παραπάνω απο 0.1% πιθανότητα να εμφανίσει την παρενέργεια έστω μια φορά, δεν καταλαβαίνει την επιστήμη της ιατρικης. Θα το εχασες μαλλον, γιαυτο στο βαζω.
άσε μας κι εσύ, ρε παπάρα.

η λογική λέει ότι, άμα ρίξεις δυο φορές κέρμα, θα φέρεις 100% κορώνα και 100% γράμματα.
Ούτε η λογική το λέει ούτε η στατιστική. Ίσως θέλεις να πεις κάτι άλλο και δεν ξέρεις να το εκφράσεις. Δοκίμασε ξανά. Επίσης το συντακτικό λέει ότι το "άμα" είναι σύνδεσμος και δεν χρειάζεται κόμμα, όπως ότι αν χωρίσεις μια πρόταση με κόμματα είναι δευτερεύουσα και μπορείς να την αφαιρέσεις. Αν δεν βγάζει νόημα το υπόλοιπο, έχεις φτιάξει δυο δευτερεύουσες προτάσεις.

Πέρα από το γλωσσικό λάθος σου όμως, υπερασπίσου τον γραφικό φίλο σου που νομίζει ότι οι πιθανότητες παρενέργειας δεν είναι αθροιστικές γιατί η φαρμακολογία είναι μια ειδική επιστήμη που δεν παίζει με τους νόμους των πιθανοτήτων.
:blm:

μαλάκα μου, τι νέρντουλας είσαι, η χαρά τού τρολ! :003: :smt005:
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:55
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΕΣ.
(για το κόμμα έχεις δίκιο, έπαθα παροδική Thorίαση :oops: )
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εμενα βιλλ δεν μου είπες ευχαριστώ που δεν σχολιασα την ψεκια που εγραψες με τα κερματα. :011:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Beria έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 16:54
nemo έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 16:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 16:11

Τα 'χεις κάνει όλα ένα εμμονικό κουβάρι και είναι πλέον χλωμό να το ξεμπλέξεις. Συνέχισε έτσι, τί να πω;
το ειπα και πριν σε σχεση με το μεταναστευτικο ...αν μου δωσεις εσυ μια αληθοφανη εξηγηση θα το δεχτω
To γεγονός ότι από 10,6 εκατομμύρια γεννήσεις το 1971 (στην Ευρώπη)φτάσαμε στα 6,2 εκατομμύρια το 2023, δεν σου φαίνεται αρκετή εξήγηση;

δεν το βλεπω εμμονικα αλλα λιγο συνδιαστικα α)γιατι προτου την εμφάνιση του κοβιτ ειχαμε την εξαρση μεταναστευτικων ροων β)αν κοιταξουμε και εναν αλλον πινακα θα δουμε αυξησεις και στην ελλαδα
αλλα οι γεννησεις γηγενών υπολειπονται των αλλοδαπων ....υσ..συχαινομαι να μου δειχνουν πινακες και γραφηματα το θεωρω υποτιμητικο
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Hellegennes θα σου δώσω μια ευκαιρία μέχρι να γυρίσω σε pc που να μπορώ να απαντήσω να ανακαλέσεις τις μαλακίες και κυρίως τις πουστιες σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

enaon έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 13:50
Otto Weininger έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 20:14 θεωρητικά ναι, έτσι είναι.
πλάκα κανω, μου αρέσει να διαβαζω τον Βιλλ να κανει την πάπια.
ποιο είναι το θέμα; η διαφορά αθροιστικής πιθανότητας τυχαίων και μη συμβάντων;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:32
τι λένε οι ερευνητές στην ανάλυση της μελέτης
Εικόνα

:smt005:

μαλακία, έπρεπε να ψάξεις και να βάλεις την άλλη απ΄τις ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 17:19 Hellegennes θα σου δώσω μια ευκαιρία μέχρι να γυρίσω σε pc που να μπορώ να απαντήσω να ανακαλέσεις τις μαλακίες και κυρίως τις πουστιες σου.
Φίλε, δεν έχεις μάθει τι θα πει σεμνότητα. Αντί να το αφήσεις να πέσει κάτω, ψάχνεσαι να βγεις από πάνω και να αποδείξεις ότι είσαι ο γαμάουα ερευνητής-επιστήμονας-ειδικός για πράγματα που είναι φανερό ότι σε έχει παρασύρει το Dunning–Kruger, δηλαδή η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση που προκύπτει από μερική γνώση ενός αντικειμένου στον βαθμό που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι ειδικός σ' αυτό.

Αν ήσουν λίγο πιο ταπεινός θα το άφηνα στην άκρη. Αλλά επειδή δεν είσαι, σε αφήνω να εκτίθεσαι με βλακείες που λες για το τι νομίζεις ότι έγινε στην Σουηδία και να επαναλαμβάνεις τις μαλακίες των αγράμματων πολιτικών που ψηφίζεις για το πώς στην Σουηδία ο πληθυσμός είναι αραιός και ο κόσμος είναι πιο απόμακρος, άρα λιγότερες επαφές, άρα μικρότερη μετάδοση.

Ειλικρινά, αν το άφηνες να πάει στο διάολο και έλεγες ότι μπορεί και να μην ισχύει το μαλακισμένο αφήγημα της κυβέρνησής σου, δεν θα σε έφερνα σε δύσκολη θέση, θα το άφηνα κι εγώ εκεί.

Τώρα λούσου μελέτες που έχω διαβάσει φίλε, αντί να βλέπω τι δηλώσεις εκπροσώπων του τσίρκου που μας κυβερνά και να πιπιλίζω στερεότυπα και απόψεις που δεν έχω ελέγξει αν ισχύουν, όπως οφείλει να κάνει οποιοδήποτε άτομο ονομάζει τον εαυτό του παιδί των θετικών επιστημών.

Καλό θα ήταν πριν απαντήσεις να διαβάσεις κι εσύ τι λένε οι μελέτες για την επιδημιολογική εξέλιξη του κορωνοϊού αντί να παριστάνεις ότι ξέρεις ήδη γιατί σπούδασες φαρμακολογία. Μην μπερδεύεις την θρησκεία με την επιστήμη. Στην επιστήμη οι σπουδές σε ένα αντικείμενο δεν σου παρέχουν αυτομάτως την απόλυτη αλήθεια. Γι' αυτό έχουμε την έρευνα, για να παίρνουμε απαντήσεις. Εσύ νομίζεις ότι τις έχεις ήδη έτοιμες από τις σπουδές σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Bill Hicks έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 17:14
hellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:58
Bill Hicks έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 17:15

άσε μας κι εσύ, ρε παπάρα.

η λογική λέει ότι, άμα ρίξεις δυο φορές κέρμα, θα φέρεις 100% κορώνα και 100% γράμματα.
Ούτε η λογική το λέει ούτε η στατιστική. Ίσως θέλεις να πεις κάτι άλλο και δεν ξέρεις να το εκφράσεις. Δοκίμασε ξανά. Επίσης το συντακτικό λέει ότι το "άμα" είναι σύνδεσμος και δεν χρειάζεται κόμμα, όπως ότι αν χωρίσεις μια πρόταση με κόμματα είναι δευτερεύουσα και μπορείς να την αφαιρέσεις. Αν δεν βγάζει νόημα το υπόλοιπο, έχεις φτιάξει δυο δευτερεύουσες προτάσεις.

Πέρα από το γλωσσικό λάθος σου όμως, υπερασπίσου τον γραφικό φίλο σου που νομίζει ότι οι πιθανότητες παρενέργειας δεν είναι αθροιστικές γιατί η φαρμακολογία είναι μια ειδική επιστήμη που δεν παίζει με τους νόμους των πιθανοτήτων.
:blm:

μαλάκα μου, τι νέρντουλας είσαι, η χαρά τού τρολ! :003: :smt005:
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 14:55
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΕΣ.
(για το κόμμα έχεις δίκιο, έπαθα παροδική Thorίαση :oops: )
ε;,,,,
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

enaon έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 16:55
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είπε και δεν έγραψε: υπάρχει τμήμα γιατρών που επικοινωνούν και ερευνούν το αίτιο του θανάτου εξετάζοντας κατά πόσο ο Covid συνέβαλλε κατά μείζονα τρόπο στο θάνατο ασθενούς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

νιπτεις τας χειρας σου ε; Καλά κανεις.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 17:56
hellegennes έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:32
τι λένε οι ερευνητές στην ανάλυση της μελέτης
Εικόνα

:smt005:

μαλακία, έπρεπε να ψάξεις και να βάλεις την άλλη απ΄τις ΗΠΑ.
Δεν είπα "διάβασε το conclusion", είπα να διαβάσεις την ανάλυση. Αν την διάβαζες θα έβλεπες ότι λένε αυτό που δείχνει το γράφημα, μια θετική αλλά όχι υψηλή σχέση πυκνότητας:

The R2 value of the relation between infection/mortality rate and population density is found moderate, not very high, which implies that only a part of the infection/mortality rate due to Covid-19 can be explained in terms of population density.

Ξαναλέω: φαίνεται πολύ καθαρά στο γράφημα ότι η συσχέτιση δεν είναι γραμμική. Τα κρούσματα αυξάνουν απότομα από ένα σημείο και μετά· έπειτα φτάνουν σε πλατό.

Εξήγησα άλλωστε γιατί φαίνεται αυτό. Μετά από ένα σημείο είναι πρακτικά δεδομένο ότι θα κολλήσεις και υψηλότερη πυκνότητα δεν θα δώσει ουσιώδη διαφορά. Αν οι επαφές σου είναι τόσες ώστε να έχεις 50% πιθανότητα να κολλήσεις οποιαδήποτε δεδομένη μέρα, με ένα εύρος μεταδοτικότητας 5 ημερών οι πιθανότητές σου να κολλήσεις κοντεύουν το 100%.

Btw, έβαλα αυτήν την μελέτη και όχι την άλλην γιατί δεν κοιτάζω τι βολεύει την θέση μου και φυσικά η παρούσα μελέτη είναι νεότερη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 16:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:57
Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:50

Μια χαρα βγαζουν στατιστικα καποιοι γιατροι κορυφες οπως ο Ιωαννιδης ασχετα αν δεν βολεψαν το τρομολαγνικο αφηγημα.

Σε γενικες γραμμες παντως εκ των υστερων το μοντελο της Σουηδιας φαινεται οτι κερδισε πολλους θαυμαστες ενω πλεον πολλοι φανατικοι υπερ των εμβολιων κατεληξαν πως ηταν λαθος που εγιναν στα παιδια.

Ο διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας της Δανίας παραδέχεται: «Ο εμβολιασμός των παιδιών ήταν λάθος»!

https://anazitiseis.gr/o-diefthyntis-to ... an-lathos/

.
Και από πού προκύπτει ότι όσοι έκαναν τα μπόλια στο γκρις, έσερναν τα παιδιά και τα εγγόνια τους για μπόλια;

Ούτως ή άλλως η παιδική θνησιμότητα από κόβιντ ήταν αμελητέο ποσοστό καταγραφής.

Για τους παπάρες, που αντιδρούσαν ακόμη και στο να φοράνε τα παιδιά τους μάσκα στα σχολεία, τί να πω; :lol:

Αρχικα αυτη ηταν η γενικη κατευθυνση.

https://medanalysis.gr/covid-19-emvolio-paidia/

Σημερα πολλοι εχουν αλλαξει γνωμη.

.
και οταν λεμε πολλοι, εννοουμε δε γεμιζουν ταξι, ουτε με τον ταξιτζη. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

enaon έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 17:17 εμενα βιλλ δεν μου είπες ευχαριστώ που δεν σχολιασα την ψεκια που εγραψες με τα κερματα. :011:
ουτ'εσύ κατάλαβες, μαν μου; :a040:

πρέπει να αυξήσω τα εμότικονς.

αυτό :003: αλλά με σάπιο δόντι χρειάζομαι, που είχαμε στο παλιό, δεν με το βάζει ο Σπύρος252. :011:
Άβαταρ μέλους
enaon

Bill Hicks έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 18:37
enaon έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 17:17 εμενα βιλλ δεν μου είπες ευχαριστώ που δεν σχολιασα την ψεκια που εγραψες με τα κερματα. :011:
ουτ'εσύ κατάλαβες, μαν μου; :a040:

πρέπει να αυξήσω τα εμότικονς.

αυτό :003: αλλά με σάπιο δόντι χρειάζομαι, που είχαμε στο παλιό, δεν με το βάζει ο Σπύρος252. :011:
βιλλ δεν θελω ιμοτικονς, να σε διαβάσω να το εξηγεις καλα στον χέλι θέλω, δεν εχει καταλάβει νομιζω οτι οι πιθανότητες στην Ιατρική ειναι αλλο πράγμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”