Καταλαβαίνω ότι ο περισσότερος κόσμος με βλέπει έτσι (και εκτός φόρουμ) αλλά είναι άδικος χαρακτηρισμός. Έχω εξαιρετικά ισχυρές αλλά όχι ακλόνητες πεποιθήσεις. Συνήθως δεν μιλάω καθόλου για ένα πράγμα αν δεν έχω σχηματίσει άποψη ή αν μιλήσω θα πω ότι είναι με επιφύλαξη. Υπάρχουν αμέτρητα νήματα στο φόρουμ με εκατοντάδες σελίδες όπου δεν έχω συμμετάσχει ούτε με ένα ποστ. Είναι γιατί δεν έχω άποψη ή κάτι ουσιώδες να πω. Είναι τόσο ασπρόμαυρη κατάσταση που είτε θα με κατηγορήσουν για ισχυρογνωμοσύνη είτε ότι είμαι απόμακρος και δεν μιλάω. Είναι ίδιον του χαρακτήρα μου να μην ανακατεύομαι σε συζητήσεις για θέματα που δεν έχω άποψη.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 18:22 Όταν ξεκινάει τον οποιοδήποτε διάλογο, δεν είναι διατεθειμένος να αναλύσει τα γκρίζα πεδία, ακόμη και όταν τα διακρίνει. Αν ξεκινήσει με μαύρα ή άσπρα πιόνια, θα το πάει μέχρι τέρμα.![]()
Στα περισσότερα γεωπολιτικά θέματα ας πούμε έχω ελάχιστες γνώσεις και ασχημάτιστες απόψεις. Πολλές φορές με καταλήπτει ο νηματοθέτης σ' αυτά (Scouser) και συνηθίζω να διαβάζω τις απόψεις του. Απ' αυτήν την άποψη είναι για μένα επιδραστικός ως προς το άτομό μου. Με έχει βοηθήσει να σχηματίσω άποψη για διάφορα θέματα.