Συγνώμη θα αργήσουμε γύρισα το κλιματιστικό αλλά βγάζει σκέτο αέρα δεν βγάζει κρύο.Stinger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 20:52Ο ήρωας Αυγενάκης εννοείς;Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 20:49Για μένα το να έχω μικρό παιδί στο αεροπλάνο να κλαίει 50 λεπτά παρκαρισμένο το αεροπλάνο να με έχουν φορτώσει σαν το βόδι πιο νωρίς και στο τέλος το Αθήνα Χανιά να είναι ίδιο με Αθήνα Λονδίνο γιατί έτσι βολεύει την εταιρεία μου προξενεί μέχρι σήμερα αναγούλα.taliban έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 20:43
Σε κάνη περήφανη που σύμφωνα με το βίντεο και τα όσα είδαμε του αρπάζει το τηλ με την βία ;
Άστο.
Έκανε μια μαλακία. Τα υπόλοιπα το πως το εκμεταλλεύονται οι φυλλάδες της αντιπολίτευσης άσχετο.
Στο δια ταύτα όταν έχεις τέτοιο αξίωμα δεν φέρεσαι έτσι. Απλά είναι τα πράγματα. Τα περί ακτιβισμού και κακώς κείμενα στο αεροδρόμιο επίσης άσχετα τελείως με την συμπεριφορά του και με την κουβέντα. Ούτε καν για δικαιολογία.
Αν είναι έτσι να κατέβει και ο Πρωθυπουργός να μοιράζει φάπες επειδή για τα κακώς κείμενα.
Τι πας να μας πεις τώρα;
Άστο καλύτερα.
Το είχα σκεφτεί πολλές φορές να κάνω σαματά στο Βενιζέλο.
Ευτυχώς θυσιάστηκε άλλος για μένα.![]()
Δεν ξέρω αν θα αργήσουμε είναι θέμα του πύργου ελέγχου μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο θα έχουμε και κλιματισμό ζητάμε την κατανόηση σας.
Για μένα αυτά είναι πρωτόγονες συνθήκες.
Κατανόηση 1
Κατανόηση 2
Κατανόηση 10 πόση κατανόηση όσα λεφτά και να βγάλει η εταιρεία ποτέ δεν θα δώσει ούτε φράγκο να βελτιώσει τις συνθήκες, να προσλάβετε υπαλλήλους να είμαστε μέσα στο αεροδρόμιο και να απολαμβάνουμε τον καφέ μας με κλιματισμό και το παιδί να κοιμάται.
Όχι επειδή δεν θέλετε να προσλάβετε κόσμο το καλοκαίρι με τους ίδιους ανθρώπους θέλετε να φορτώνεται τα αεροπλάνα στα γρήγορα χωρίς να σκέφτεστε την ταλαιπωρία μικρών παιδιών και του κόσμου γενικότερα.
Τα αεροπλάνα δεν είναι αίθουσα αναμονής.