!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προχωράμε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Προχωράμε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Pillars έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:14 Ο τουρκοκούλης, η αδερφομάνα λομπίστρια της Τουρκίας και τα ξερατά που έχουν τοποθετήσει στο ΥΠΕΞ συνεχίζουν απτόητοι την καταστροφή της χώρας και την εξόντωση των ιθαγενών.
https://twitter.com/philenewscy/status/ ... 1545467121

Πέρασαν μέρες και ακόμα να σχολιάσουν την είδηση οι κουλομάχοι.
πατησιωτης talaipwros Otto Weininger
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Juno

Otto Weininger έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:39 Εικόνα
Δεν απαντάς όμως. Συμφωνείς για το κοινό ψηφοδέλτιο στον ΟΑΣΕ;
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

georgebi έγραψε: 20 Ιουν 2024, 22:02 Εικόνα
"κοινωνική δικαιοσύνη" στην Ελλάδα σημαίνει να φορολογείς άγρια τον πληθυσμό για να μοιράζεις επιδόματα στο εκλογικό σου κοινό...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Juno έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:41
Ναι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:42
"κοινωνική δικαιοσύνη" στην Ελλάδα σημαίνει να φορολογείς άγρια τον πληθυσμό για να μοιράζεις επιδόματα στο εκλογικό σου κοινό...
Αυτά οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν τα βλέπουν ως φόρους στον πληθυσμό γιατί δεν έχουν τον εγκέφαλο να καταλάβουν ότι αυξημένη τιμή σε κάτι που οδηγεί σε υπερκέρδη σημαίνει φορολόγηση. Έτσι βγαίνει ο Ότο και σου λέει ότι η ΝΔ μείωσε τους φόρους. Δεν μπορεί να χωρέσει το νιονιό του ότι αν πληρώνει ας πούμε διπλάσια τιμή για καύσιμα αυτό είναι στην ουσία φόρος απ' την στιγμή που δεν οφείλεται σε αύξηση της πρώτης ύλης αλλά αύξηση των κερδών του πωλητή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το συγκεκριμένο καλά κάνουν και δεν το βλέπουν ως φόρο "στον πληθυσμό". Τα διυλιστήρια δεν πουλάνε μόνο στην Ελλάδα, αν υποθέσουμε ότι πρέπει κάπως να πάρουν πίσω τα κέρδη που έδωσαν στην έκτακτη φορολόγηση (που δεν ισχύει, δίνουν μερίσματα-ρεκόρ με τα υπόλοιπα κέρδη), τότε μπορούν να τα πάρουν πίσω παγκοσμίως.

Ορίστε, με κάνατε να υπερασπιστώ τη ΝΔ. Ντροπή σας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2024, 22:13
Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:42
Αυτά οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν τα βλέπουν ως φόρους στον πληθυσμό γιατί δεν έχουν τον εγκέφαλο να καταλάβουν ότι αυξημένη τιμή σε κάτι που οδηγεί σε υπερκέρδη σημαίνει φορολόγηση. Έτσι βγαίνει ο Ότο και σου λέει ότι η ΝΔ μείωσε τους φόρους. Δεν μπορεί να χωρέσει το νιονιό του ότι αν πληρώνει ας πούμε διπλάσια τιμή για καύσιμα αυτό είναι στην ουσία φόρος απ' την στιγμή που δεν οφείλεται σε αύξηση της πρώτης ύλης αλλά αύξηση των κερδών του πωλητή.
Αφενός αυτό που σου είπε ο Νάνος.

Αφετέρου, εμένα με νοιάζει που πληρώνω λιγότερη εφορία και λιγότερο ΕΝΦΙΑ.
Γιατί αυτά τα 2 δεν μπορούσα να τα αποφύγω.

Το αν ακριβύνει η βενζίνη (σιγά τα ωά δηλαδή στην Αττική) είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ και η αλήθεια είναι ότι στην τσέπη μου δεν με αγγίζει ιδιαίτερα. Ίσως με αγγίξει ή μου βάλει δεύτερες σκέψεις αν εν τέλει πάρω αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού.
Και όχι δεν πληρώνεις διπλάσια τιμή για τα καύσιμα.

Η λιγότερη εφορία, μεταξύ άλλων μεταφράστηκε και σε 10% αύξηση καθαρού μισθού στους υπαλλήλους των φαρμακείων.

Επί ζαίων είχαμε τον σύριζα συνέταιρο, για να μην πω νταβατζή.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:18

Το αν ακριβύνει η βενζίνη (σιγά τα ωά δηλαδή στην Αττική) είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ και η αλήθεια είναι ότι στην τσέπη μου δεν με αγγίζει ιδιαίτερα. Ίσως με αγγίξει ή μου βάλει δεύτερες σκέψεις αν εν τέλει πάρω αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού.

Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά. Παλιό, κακό, ατομιστικό ΠΑΣΟΚ.

Όχι ότι έχεις δίκιο, γιατί αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο τα καύσιμα, αφορά και την ενέργεια, τα τρόφιμα και άλλους τομείς της οικονομίας, αλλά έχεις δικαίωμα στην ψευδαίσθηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

hellegennes έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:48

Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:48 Γιατί κάθε τι που έχει αυτός, είναι προέκταση του εαυτού. Τα λεφτά του (είτε τα δούλεψε, είτε τα κληρονόμησε, είτε τα κέρδισε είτε όλα τα προηγούμενα μαζί). το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, η θέση εξουσίας κλπ, όλα μα όλα αυτά είναι προέκταση του ευατού του.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά. Παλιό, κακό, ατομιστικό ΠΑΣΟΚ.

Όχι ότι έχεις δίκιο, γιατί αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο τα καύσιμα, αφορά και την ενέργεια, τα τρόφιμα και άλλους τομείς της οικονομίας, αλλά έχεις δικαίωμα στην ψευδαίσθηση.
Για πες μου ποιους φόρους ανέβασε η Νέα Δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 22 Ιουν 2024, 02:59

Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:48 Γιατί κάθε τι που έχει αυτός, είναι προέκταση του εαυτού. Τα λεφτά του (είτε τα δούλεψε, είτε τα κληρονόμησε, είτε τα κέρδισε είτε όλα τα προηγούμενα μαζί). το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, η θέση εξουσίας κλπ, όλα μα όλα αυτά είναι προέκταση του ευατού του.
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος.

Άβαταρ μέλους
Juno

Otto Weininger έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:48
Juno έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:41
Ναι.
Ε, εντάξει. Σε λίγο θα συμφωνήσεις και με τη μοιρασιά του Αιγαίου.
Λογικά έχεις βολευτεί με αυτήν την κυβέρνηση και μασάς. Επιδόματα; Βολικά δάνεια;

Έτσι από περιέργεια, γιατί συμφωνείς στο κοινό ψηφοδέλτιο με τη χώρα που διδασκει επίσημα στα σχολεία της ότι τα μισά νησιά μας είναι δικά τους;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

γαλαζαιοι νεοζαιοι :p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”