Pillars έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:14 Ο τουρκοκούλης, η αδερφομάνα λομπίστρια της Τουρκίας και τα ξερατά που έχουν τοποθετήσει στο ΥΠΕΞ συνεχίζουν απτόητοι την καταστροφή της χώρας και την εξόντωση των ιθαγενών.
https://twitter.com/philenewscy/status/ ... 1545467121
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν απαντάς όμως. Συμφωνείς για το κοινό ψηφοδέλτιο στον ΟΑΣΕ;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
"κοινωνική δικαιοσύνη" στην Ελλάδα σημαίνει να φορολογείς άγρια τον πληθυσμό για να μοιράζεις επιδόματα στο εκλογικό σου κοινό...
Ναι.
Αυτά οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν τα βλέπουν ως φόρους στον πληθυσμό γιατί δεν έχουν τον εγκέφαλο να καταλάβουν ότι αυξημένη τιμή σε κάτι που οδηγεί σε υπερκέρδη σημαίνει φορολόγηση. Έτσι βγαίνει ο Ότο και σου λέει ότι η ΝΔ μείωσε τους φόρους. Δεν μπορεί να χωρέσει το νιονιό του ότι αν πληρώνει ας πούμε διπλάσια τιμή για καύσιμα αυτό είναι στην ουσία φόρος απ' την στιγμή που δεν οφείλεται σε αύξηση της πρώτης ύλης αλλά αύξηση των κερδών του πωλητή.
Αφενός αυτό που σου είπε ο Νάνος.hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2024, 22:13Αυτά οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν τα βλέπουν ως φόρους στον πληθυσμό γιατί δεν έχουν τον εγκέφαλο να καταλάβουν ότι αυξημένη τιμή σε κάτι που οδηγεί σε υπερκέρδη σημαίνει φορολόγηση. Έτσι βγαίνει ο Ότο και σου λέει ότι η ΝΔ μείωσε τους φόρους. Δεν μπορεί να χωρέσει το νιονιό του ότι αν πληρώνει ας πούμε διπλάσια τιμή για καύσιμα αυτό είναι στην ουσία φόρος απ' την στιγμή που δεν οφείλεται σε αύξηση της πρώτης ύλης αλλά αύξηση των κερδών του πωλητή.
Otto Weininger έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:18
Αφετέρου, εμένα με νοιάζει που πληρώνω λιγότερη εφορία και λιγότερο ΕΝΦΙΑ.
Γιατί αυτά τα 2 δεν μπορούσα να τα αποφύγω.
Το αν ακριβύνει η βενζίνη (σιγά τα ωά δηλαδή στην Αττική) είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ και η αλήθεια είναι ότι στην τσέπη μου δεν με αγγίζει ιδιαίτερα. Ίσως με αγγίξει ή μου βάλει δεύτερες σκέψεις αν εν τέλει πάρω αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού.
hellegennes έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:48Otto Weininger έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:18
Το αν ακριβύνει η βενζίνη (σιγά τα ωά δηλαδή στην Αττική) είναι κάτι που μπορώ να το διαχειριστώ και η αλήθεια είναι ότι στην τσέπη μου δεν με αγγίζει ιδιαίτερα. Ίσως με αγγίξει ή μου βάλει δεύτερες σκέψεις αν εν τέλει πάρω αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού.
Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:48 Γιατί κάθε τι που έχει αυτός, είναι προέκταση του εαυτού. Τα λεφτά του (είτε τα δούλεψε, είτε τα κληρονόμησε, είτε τα κέρδισε είτε όλα τα προηγούμενα μαζί). το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, η θέση εξουσίας κλπ, όλα μα όλα αυτά είναι προέκταση του ευατού του.
Για πες μου ποιους φόρους ανέβασε η Νέα Δημοκρατία.hellegennes έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:48Otto Weininger έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:18
Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά. Παλιό, κακό, ατομιστικό ΠΑΣΟΚ.
Όχι ότι έχεις δίκιο, γιατί αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο τα καύσιμα, αφορά και την ενέργεια, τα τρόφιμα και άλλους τομείς της οικονομίας, αλλά έχεις δικαίωμα στην ψευδαίσθηση.
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος.student έγραψε: 22 Ιουν 2024, 02:59hellegennes έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:48Otto Weininger έγραψε: 22 Ιουν 2024, 00:18
Ναι, καλέ μου άνθρωπε. Γι' αυτό και λέω ότι η υπεράσπισή σου για την ΝΔ δεν έχει καμμία σχέση με το πώς τα πάει η Ελλάδα σαν κράτος ή σαν οικονομία πολιτών. Μόνο η τσέπη σου σε ενδιαφέρει. Αυτό το δέχομαι να μου το πεις. Δεν το εγκρίνω, αλλά το δέχομαι. Αλλά μην μου λες ιστορίες για αγρίους, πες κατευθείαν ότι στηρίζεις ΝΔ για ατομικούς λόγους, επειδή σε συμφέρει προσωπικά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:48 Γιατί κάθε τι που έχει αυτός, είναι προέκταση του εαυτού. Τα λεφτά του (είτε τα δούλεψε, είτε τα κληρονόμησε, είτε τα κέρδισε είτε όλα τα προηγούμενα μαζί). το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, η θέση εξουσίας κλπ, όλα μα όλα αυτά είναι προέκταση του ευατού του.
Ε, εντάξει. Σε λίγο θα συμφωνήσεις και με τη μοιρασιά του Αιγαίου.Otto Weininger έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:48Ναι.