Μέχρι πότε θα είσαι; γιατί βρίσκομαι στη μαγευτική ΛαμίαChilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:56 ώχ άρχισες πάλι με τους χρησμούς, καλά χέστο
είμαι Νέα Λέσβο απ'τις 17 αν γουστάρεις καφεδάκι Βάρσο να μου πεις από κοντά![]()
*ναι ρε, βαρσο πάω. δεν είμαι 14 χρονών
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ε, οχι και να φαω τηγανι. σιγουρα θα σκεφτει ποσα 50αρικα εχει γλυτωσει που της καθομαι στο τσαμπα.Isildur έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:13Σκέψου όμως να πετύχει η σύζυγος κάπου, κάπως το "thanks for a wonderfull experience" της Γερμανίδας, να φας κανένα τηγάνι στο κεφάλι και να μην έχεις γαμήσει κι από πάνω.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:55φαντασου να εισαι γερμανιδα μιλφ, και να λες στον καπετανιο can i please have your phone number. ο καπ να νομιζει οτι θα γαμησει, αλλα αντι για συννενοηση για εξοδο να του ερχεται μυνημα απο paypal, thanks for a wonderfull experience και 50 ευρω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04 Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
ε, οχι, δεν ειναι πραματα αυτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04 Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
Ή να παίζεις χαρτιά την πρωτοχρονιά με μεταφορές από κινητά κτλ
Μιλας για μικροποσα ή παρανομιες. Κλασικη επικληση στην εξαιρεση της εξαιρεσης, ελληνικη μιμιδιακη βλαβη.
Σιγα μη δομησουμε την κοινωνια με κριτηριο πώς θα πονταρετε το χαρτζηλικι της γιαγιας εσυ κι ο ανιψιος σου στην πρωτοχρονιατικη κολτσινα.
Σωστά. Αλλά το θέμα είναι ο εξαναγκασμός παραχώρησης προσωπικών δεδομένων. Στο κινητό που συζητούσαμε πιο πίσω, μπορεί να πάρει κάποιος ένα dump phone και να κάνει τη δουλειά του χωρίς να δίνει ό,τι δεν θεωρεί απαραίτητο. Αν γίνουν αναγκαστικά όλες οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα, δεν υπάρχει επιλογή για τον πολίτη.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:10EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04 Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
Μιλας για μικροποσα ή παρανομιες. Κλασικη επικληση στην εξαιρεση της εξαιρεσης, ελληνικη μιμιδιακη βλαβη.
Σιγα μη δομησουμε την κοινωνια με κριτηριο πώς θα πονταρετε το χαρτζηλικι της γιαγιας εσυ κι ο ανιψιος σου στην πρωτοχρονιατικη κολτσινα.
Έχω συμφωνήσει σε προηγούμενη σελίδα ότι οι περισσότεροι θα αντιδράσουν γιατί είναι παράνομοι και ξεβολεύονται. Ωστόσο αυτό δεν είναι επαρκής λόγος για να μην προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα όσων δεν είναι. Αλλιώς ας γίνουμε Κίνα να τελειώνουμε. Ας το πούμε ανοικτά ότι θα παρακολουθούνται όλοι και όλα.
αν και τωρα ειμαι σε δουλεια που τα τιπς ειναι ενας μισθος, ομως δεν εχω κατασταλαγμενη αποψη για το τι ειναι καλυτερα.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:27
Επίσης πυροβολάνε τα παιδιά τους, οπότε ναι σε μερικά θέματα είναι λίγο τρίτος κόσμος.
Το τιπ για μένα είναι εντελώς τρίτος κόσμος, και το έχω δει πώς είναι όταν δεν υπάρχει, και είναι 10 φορές καλύτερα.
απο τη μια ειναι καλυτερο να ξερεις εξ αρχης ποιο θα ειναι το εισοδημα σου, και να μην εξαρτασαι απο τα γουστα καθε πελατη.
απο την αλλη, σε κανει καλυτερο εργαζομενο το να αξιολογεισαι οχι μονο απο τον εργοδοτη αλλα και απο τον πελατη.
Στην πράξη δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα. Αν εδώ πεις σε κάθε σουβλατζίδικο ότι καταργείται το φιλοδώρημα και θα πρέπει να πληρώσει κανονικό μισθό στο ντελιβερά, απλά θα χαθούν μονομιάς μερικές χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ομοίως αν πεις στον πελάτη ότι θα πρέπει να πληρώσει το σουβλάκι μιάμιση φορά παραπάνω για να μπορεί το μαγαζί να αντέξει το κόστος του delivery, θα σταματήσουν να παραγγέλνουν αρκετοί.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:17 αν και τωρα ειμαι σε δουλεια που τα τιπς ειναι ενας μισθος, ομως δεν εχω κατασταλαγμενη αποψη για το τι ειναι καλυτερα.
απο τη μια ειναι καλυτερο να ξερεις εξ αρχης ποιο θα ειναι το εισοδημα σου, και να μην εξαρτασαι απο τα γουστα καθε πελατη.
απο την αλλη, σε κανει καλυτερο εργαζομενο το να αξιολογεισαι οχι μονο απο τον εργοδοτη αλλα και απο τον πελατη.
Μερικά πράγματα είναι συνυφασμένα με συνήθειες ετών. Μπορεί να αλλάξουν αλλά θα πάρει καιρό. Όχι με ένα νόμο και ένα άρθρο.
δεδομενο.ST48410 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:17
Έχω συμφωνήσει σε προηγούμενη σελίδα ότι οι περισσότεροι θα αντιδράσουν γιατί είναι παράνομοι και ξεβολεύονται.
αλλα εξισου δεδομενο οτι και ο νομοθετης ειναι καθικι. και οι νομοι συχνα παραλογοι, κατασκευασμενοι με τη λογικη "τοσα μας λειπουν" και θα τα παρουμε απο οποιον μπορουμε, σε αντιθεση με τη λογικη που θα επρεπε να ειναι θα τα παρουμε απο οποιον εχει να δωσει.
μαλιστα 2 φορες καθικι ο νομοθετης, γιατι καθε οποτε του καπνισει, αλλαζει το νομο, και το κανει συχνα.
Ναι μπορει να παρει χαζο τηλεφωνο καποιος. Ομως δεν το κανει ουτε ενας απο οσους δηθεν κοπτονται για τα προσωπικα δεδομενα. Κυριολεκτικα ουτε ενας απο τους συμμετεχοντες στη συζητηση.ST48410 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:17Σωστά. Αλλά το θέμα είναι ο εξαναγκασμός παραχώρησης προσωπικών δεδομένων. Στο κινητό που συζητούσαμε πιο πίσω, μπορεί να πάρει κάποιος ένα dump phone και να κάνει τη δουλειά του χωρίς να δίνει ό,τι δεν θεωρεί απαραίτητο. Αν γίνουν αναγκαστικά όλες οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα, δεν υπάρχει επιλογή για τον πολίτη.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:10EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Αύγ 2023, 11:04 Φαντάσου τώρα να θες να δώσεις χαρτζιλίκι σε κάνα ανιψι σου κ να το ρωτάς αν έχει pos ή να του ζητάς να σου στείλει το Iban
Δευτερον ανεπισημες μικροσυναλλαγες ας γινονται με μετρητα. Ή και με IOU. Ή και με τσιγαρα. Μη μπερδευουμε την ανεπισημη μικροοικονομια που υπαρχει στις διαπροσωπικες σχεσεις ουτε με τη νομιμη οικονομια ουτε με τη μαφιοζικη παραοικονομια του ελλαδικου βοθρου. Δεν πρεπει να ειναι εφικτο (απο τον νομο) να κανεις βιωσιμο επαγγελμα με μη ανιχνευσιμα λεφτα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
5 μέρες, μετά το πρόγραμμα έχει Κρήτη-Κεφαλονιά-Λευκάδα-ΣιγκαπούρηΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:59Μέχρι πότε θα είσαι; γιατί βρίσκομαι στη μαγευτική ΛαμίαChilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:56 ώχ άρχισες πάλι με τους χρησμούς, καλά χέστο
είμαι Νέα Λέσβο απ'τις 17 αν γουστάρεις καφεδάκι Βάρσο να μου πεις από κοντά![]()
*ναι ρε, βαρσο πάω. δεν είμαι 14 χρονών![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Κάθε χρόνο πας Ελλάδα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:56 ώχ άρχισες πάλι με τους χρησμούς, καλά χέστο
*ναι ρε, βαρσο πάω. δεν είμαι 14 χρονών
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πώς γίνεται αυτό; Είχα την εντύπωση ότι με ηλεκτρονικη συναλλαγή ο ΦΠΑ εισπράττεται αυτόματα από το κράτος.Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:42Ξέρεις αυτό μπορεί να γίνει και αν όλες του οι εισπραξεις είναι με κάρτα.Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:41Τον είχε εισπράξει και δεν τον απέδιδε. Προφανώς, φαινόταν ότι χρωστάει ΦΠΑ, αλλά τον συνέφερε μάλλον να τον κρατήσει και να τον δώσει αργότερα ή και καθόλου.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Chilloutbuddy
Πρόσεξε να το καταλάβεις. Οι υπηρεσίες στην Αυστραλία είναι όλες, μα όλες, πανεθνικά και παραδοσιακά, σκατά. Χάλια. Σαν πελάτης υποφέρεις, σε έχουν γραμμένο στ'αρχίδια τους όλοι μα όλοι, από το κράτος μέχρι την καφετέρια σπαταλάνε τον χρόνο σου άπλετα και αχόρταγα. Και σου κάνουν και λάθος στην παραγγελία.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:17αν και τωρα ειμαι σε δουλεια που τα τιπς ειναι ενας μισθος, ομως δεν εχω κατασταλαγμενη αποψη για το τι ειναι καλυτερα.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:27
Επίσης πυροβολάνε τα παιδιά τους, οπότε ναι σε μερικά θέματα είναι λίγο τρίτος κόσμος.
Το τιπ για μένα είναι εντελώς τρίτος κόσμος, και το έχω δει πώς είναι όταν δεν υπάρχει, και είναι 10 φορές καλύτερα.
Και έτσι ακριβώς θέλουμε να είναι. Γιατί; Γιατί φίλε μου οι ώρες που είμαστε εργαζόμενοι είναι πολύ περισσότερες από τις ώρες που είμαστε πελάτες. Και επομένως αυτά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε εργαζόμενοι είναι πολύ σημαντικότερα από αυτά που μας συμβαίνουν όταν είμαστε πελάτες. Και αν κάποιος δε μας γούσταρε και δε θέλει να μας δώσει τιπ εννοείται στην καραπουτσακλάρα μας, να το βάλει στον κώλο του.
Αυτά.
Αν είναι θα σου στείλω. Μα και εσύ είσαι εδώ από τις 17 κ το λες τώρα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:595 μέρες, μετά το πρόγραμμα έχει Κρήτη-Κεφαλονιά-Λευκάδα-ΣιγκαπούρηΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:59Μέχρι πότε θα είσαι; γιατί βρίσκομαι στη μαγευτική ΛαμίαChilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:56 ώχ άρχισες πάλι με τους χρησμούς, καλά χέστο
*ναι ρε, βαρσο πάω. δεν είμαι 14 χρονών![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εδώ θα συμφωνήσω λίγο με Chilloutbuddy. Η Ελλάδα ως μικρή χώρα και οικονομία θα προσαρμοστεί σε πράγματα που θα έρθουν ως προαπαιτούμενα από την ΕΕ. Οι δικοί μας, δεδομένης της σύνθεσης του κοινοβουλίου (γιατροί, δικηγόροι, δηλαδή άνθρωποι που διακινήσει τρελό μαύρο χρήμα) θα προσπαθήσουν να αφήσουν κάποια παραθυράκια για το σινάφι τους. Αν λοιπόν γίνει κάποια νομοθετική αλλαγή που δεν πιάνει αυτούς αλλά ζορίζει ταξιτζήδες, ντελιβεράδες και νυχούδες, είμαι αντίθετος.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:41δεδομενο.ST48410 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:17
Έχω συμφωνήσει σε προηγούμενη σελίδα ότι οι περισσότεροι θα αντιδράσουν γιατί είναι παράνομοι και ξεβολεύονται.
αλλα εξισου δεδομενο οτι και ο νομοθετης ειναι καθικι. και οι νομοι συχνα παραλογοι, κατασκευασμενοι με τη λογικη "τοσα μας λειπουν" και θα τα παρουμε απο οποιον μπορουμε, σε αντιθεση με τη λογικη που θα επρεπε να ειναι θα τα παρουμε απο οποιον εχει να δωσει.
μαλιστα 2 φορες καθικι ο νομοθετης, γιατι καθε οποτε του καπνισει, αλλαζει το νομο, και το κανει συχνα.
Διαισθητικά μόνο, φαντάζομαι ότι σε περίπτωση αποκλειστικής χρήσης ηλεκτρονικών συναλλαγών το πράγμα θα θυμίζει αμερικάνικη ποτοαπαγόρευση. Θα υπάρχει "ποτό" αλλά όχι για όλους.
- Chilloutbuddy
καθε χρόνο έρχομαι ρε συ, και δυό φορές καμμιά φορά, να βγάλω ανακοίνωση;Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 13:10Αν είναι θα σου στείλω. Μα και εσύ είσαι εδώ από τις 17 κ το λες τώρα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 12:595 μέρες, μετά το πρόγραμμα έχει Κρήτη-Κεφαλονιά-Λευκάδα-Σιγκαπούρη![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 17 Απαντήσεις