foscilis έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 12:21Περιμενε, για ποιον λεγατε;hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 23:37
Κατά δεύτερον, μιλούσαμε συγκεκριμένα για ένα άτομο γεμάτο μίσος που ευχόταν να κάνει ο θεός του άλλους ανθρώπους να υποφέρουν φρικτά. Δεν χρειάζεται να ξέρω τίποτα άλλο από την ζωή του. Δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του βίου του, αυτό δείχνει έναν ποταπό υπάνθρωπο. Αν πάθει αυτά που καταριόταν τους άλλους να πάθουν, ναι, λες "καλά να πάθει".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
- hellegennes
Re: Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Χαρακτηριστικό του δεξιού να νομίζει ότι το δίκιο είναι με το μέρος του και απειλεί με αστυνομίες σε όποιον δικαίως διαμαρτύρεται.
Όταν μου μίλησαν (κατά κάποιον τρόπο) για το τι συνέβη στη ζωή μου έως τότε, δεν γνώριζα ούτε τα μισά.
Ήταν η εποχή που έκανα χημειοθεραπείες.
Πάντα υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για το παρελθόν πόσο μάλλον για το μέλλον.
Ήταν η εποχή που έκανα χημειοθεραπείες.
Πάντα υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για το παρελθόν πόσο μάλλον για το μέλλον.
Τελικά, αυτήν την ερώτηση δεν την απάντησε κανείς.Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 17:25 ... για να θυμόμαστε τι είπαν κάποιοι εδώ μέσα.
dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:45Αν ο επιχειρηματίας ζητούσε από τον άτυχο εργαζόμενο να μπει σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια και αυτός έχανε την ζωή του για να χορτάσουν τα λιοντάρια ποιός θα έφταιγε;Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:23 Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς φταίει, επειδή υπήρχε σχετική ανακοίνωση και εξαιτίας αυτής δεν είχε τους ντελιβεράδες του. Άρα ήξερε πως απαγορεύεται, αλλά προτίμησε την παρανομία, αντί να στείλει πχ, τα κ0λ0παιδά του να κάνουν ντελίβερι. Να μάθουν και τη δουλειά, αφού μια μέρα θα τους μείνει το μαγαζί.
Ο Άδωνις φταίει επειδή δεν κυνήγησε τον ιδιοκτήτη του βρωμομάγαζου ούτε τον γιατρό που έγραψε αυτό το αισχρό ανακοινωθέν, αλλά καθυστερεί όσο μπορεί τη διαδικασία. Προφανώς και οι δύο τους είναι κομματόσκυλα και δεν θα απορήσω αν τυχόν είναι και παράγοντες της τοπικής επιτροπής ΝΔ
- Ο επιχειρηματίας;
- Ο εργαζόμενος;
- Αυτός που δεν τάισε τα λιοντάρια;
- Τα λιοντάρια;
Κάποτε θα πρέπει να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε. Δεν μπορεί να μείνετε για πάντα 40ρηδες ημιπιτσιρικάδες.
- Το κράτος που δεν είχε νόμο για την περίπτωση αυτή;
Δεν πειράζει, θα πρέπει να μεγαλώσετε λίγο ακόμη, να ωριμάσετε και μετά θα την απαντήσετε.
Μικροί είστε ακόμη, ούτε τα 50 δεν πιάσατε, αγαπημένοι μου ημιπιτσιρικάδες.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
talaipwros
o επιχειρηματιαςdtri2020 έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 15:39Τελικά, αυτήν την ερώτηση δεν την απάντησε κανείς.Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 17:25 ... για να θυμόμαστε τι είπαν κάποιοι εδώ μέσα.
dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:45
Αν ο επιχειρηματίας ζητούσε από τον άτυχο εργαζόμενο να μπει σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια και αυτός έχανε την ζωή του για να χορτάσουν τα λιοντάρια ποιός θα έφταιγε;
- Ο επιχειρηματίας;
- Ο εργαζόμενος;
- Τα λιοντάρια;
Κάποτε θα πρέπει να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε. Δεν μπορεί να μείνετε για πάντα 40ρηδες ημιπιτσιρικάδες.
Δεν πειράζει, θα πρέπει να μεγαλώσετε λίγο ακόμη, να ωριμάσετε και μετά θα την απαντήσετε.
Χάσατε!talaipwros έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 15:45o επιχειρηματιαςdtri2020 έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 15:39Τελικά, αυτήν την ερώτηση δεν την απάντησε κανείς.
Εντάξει τώρα κατάλαβα γιατί αντιδρά έτσι ο Hellegennes. 
-
talaipwros
ναι οκ, ο επιχειρηματιας.dtri2020 έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 15:46Χάσατε!talaipwros έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 15:45o επιχειρηματιαςdtri2020 έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 15:39
Τελικά, αυτήν την ερώτηση δεν την απάντησε κανείς.
θα ηταν, αν υπηρχε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για πάμε άλλη μία, μήπως τελικά καταφέρετε να δώσετε την σωστή απάντηση στην ερώτηση.Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 17:25 ... για να θυμόμαστε τι είπαν κάποιοι εδώ μέσα.
dtri2020 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 16:45Αν ο επιχειρηματίας ζητούσε από τον άτυχο εργαζόμενο να μπει σε ένα κλουβί με πεινασμένα λιοντάρια και αυτός έχανε την ζωή του για να χορτάσουν τα λιοντάρια ποιός θα έφταιγε;Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:23 Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς φταίει, επειδή υπήρχε σχετική ανακοίνωση και εξαιτίας αυτής δεν είχε τους ντελιβεράδες του. Άρα ήξερε πως απαγορεύεται, αλλά προτίμησε την παρανομία, αντί να στείλει πχ, τα κ0λ0παιδά του να κάνουν ντελίβερι. Να μάθουν και τη δουλειά, αφού μια μέρα θα τους μείνει το μαγαζί.
Ο Άδωνις φταίει επειδή δεν κυνήγησε τον ιδιοκτήτη του βρωμομάγαζου ούτε τον γιατρό που έγραψε αυτό το αισχρό ανακοινωθέν, αλλά καθυστερεί όσο μπορεί τη διαδικασία. Προφανώς και οι δύο τους είναι κομματόσκυλα και δεν θα απορήσω αν τυχόν είναι και παράγοντες της τοπικής επιτροπής ΝΔ
- Ο επιχειρηματίας;
- Ο εργαζόμενος;
- Τα λιοντάρια;
Είσαι Καραγκιόζης.
Ντροπή σου. Έχεις ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας και της αξιοπρέπειας, για να προωθήσεις την πατέντα σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άκουσε μια κουβέντα τυχάρπαστε απατεώνα. Εγώ ποτέ δεν βρίζω στο γάμο του καραγκιόζη. Και το όποιο μπινελίκι μου, έχει λόγο. Όχι πουστιά και συμφέρον.
Εσύ εισαι όντως , αυτό που σου καταλογίζω. Δεν σ'αρέσει; Σκοτίστηκα. Θες να ακούς διθυράμβους; Λυπάμαι δεν μπορώ να το πράξω.
Η ανάρτησή σου ήταν σκατόψυχη και με τη βούλα. Αλέ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απατεώνας γελοίος να προωθήσω την πατένταΠασιφάη έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 14:28Άκουσε μια κουβέντα τυχάρπαστε απατεώνα. Εγώ ποτέ δεν βρίζω στο γάμο του καραγκιόζη. Και το όποιο μπινελίκι μου, έχει λόγο. Όχι πουστιά και συμφέρον.
Εσύ εισαι όντως , αυτό που σου καταλογίζω. Δεν σ'αρέσει; Σκοτίστηκα. Θες να ακούς διθυράμβους; Λυπάμαι δεν μπορώ να το πράξω.
Η ανάρτησή σου ήταν σκατόψυχη και με τη βούλα. Αλέ.
1.Απατεώνας είναι αυτός που εξαπατάει. Ποιον εξαπάτησα?
2.Γελοίος. που βλέπεις το γέλιο?
3.Να προωθήσω την πατέντα. Δεν υπάρχει πατέντα έχει λήξει.
4.Η ανάρτησή σου ήταν σκατόψυχη και με τη βούλα. Αλέ.Ενώ εσύ με αυτά που λες σε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να σε σώσει από τον σεισμό αφιλοκερδώς ενώ οι άλλοι σου κτίζουν τον τάφο είσαι εντάξει?