!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Επειδη ξεβολευτηκαν οι τουριστες συγκινηθηκαν στον ΣΚΑΙ.
Καμια δενδροφυτευση με πευκα δεν μπορουμε να κανουμε εκει γυρω στο Νεο Φαληρο;
Καμια δενδροφυτευση με πευκα δεν μπορουμε να κανουμε εκει γυρω στο Νεο Φαληρο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σε ιδιωτικά ξενοδοχεία δεν μένανε όλοι αυτοί;Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:59Εγώ το είδα πριν δύο μέρες, όταν μία Ροδίτισσα έγραψε πως έγραφαν για τον σερβιτόρο για μέρες, αλλά για την πυρκαγιά ούτε λέξη και αναρωτήθηκα "καίγεται η Ρόδος;".Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:51 5 μερες καιγοταν η Ροδος απ'οτι λεει ο αντιδημαρχος. Το μαθαμε σημερα επειδη ανεβασαν στορυζ στο τικ τοκ οο Σκανδιναβες τουριστριες.
Ελπιζω τα προβατα που ψηφισαν τον θιασο να μην εχουν μουτρα να βγουν στα καναλια για να διαμαρτυρηθουν.
Προχωραμε.
Πάντως αν και ευτυχώς δεν θρηνούμε θύματα, όπως στο Μάτι, με τα εξευτελιστικά video που ανεβάζουν οι τουρίστες, βλέπω του χρόνου να παρέχουν μέχρι και σεξοτουρισμό μπας και σταυρώσουν τουρίστα. Προσέχετε όσοι κλείνετε σεζόν.
https://twitter.com/DavidWo49864123/sta ... Wo49864123
Δεν μπορούσαν οι ιδιώτες να μισθώσουν μερικά ιδιωτικά πούλμαν, για να τους μεταφέρουν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι σιγά. Θα το βρουν του χρόνου.vagabondo έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:04 Σε ιδιωτικά ξενοδοχεία δεν μένανε όλοι αυτοί;
Δεν μπορούσαν οι ιδιώτες να μισθώσουν μερικά ιδιωτικά πούλμαν, για να τους μεταφέρουν;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ψυχραιμία. Ας μην αφήσουμε κάνα δυο αναποδιές να κηλιδώσουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Έλα, δεν θέλω μαλακίες τώρα. Προλήψεις και βλακείες από σοβαρά και ορθολογιστικά άτομα.vatraxos έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:12A, για να εξασφαλίσουμε ΚΑΙ σεισμούς.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 12:59 Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα με τον Μούλη στο τιμόνι.
Τώρα λέει πάλι ρεκόρ καύσωνα.
Αρρώστειες, φωτιές, πόλεμος, πείνα.
Να δούμε πότε θα καταλάβετε ότι ο αντίχριστος αυτός πρέπει να φυλακιστεί 100 μέτρα υπογείως.
Μ' έναν καλό αγιασμό όλα διορθώνονται. Έστω, εξορκισμό. Μια θυσία στον Μπάφομετ, κάτι τέλος πάντων.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Σόρρυ, παραφέρθηκα. Έχω και ιδέα ποιόν να θυσιάσουμε!Isildur έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:17Έλα, δεν θέλω μαλακίες τώρα. Προλήψεις και βλακείες από σοβαρά και ορθολογιστικά άτομα.vatraxos έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:12A, για να εξασφαλίσουμε ΚΑΙ σεισμούς.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 12:59 Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα με τον Μούλη στο τιμόνι.
Να δούμε πότε θα καταλάβετε ότι ο αντίχριστος αυτός πρέπει να φυλακιστεί 100 μέτρα υπογείως.
Μ' έναν καλό αγιασμό όλα διορθώνονται. Έστω, εξορκισμό. Μια θυσία στον Μπάφομετ, κάτι τέλος πάντων.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Κάτσε να σκεφτώ. Αρχίζει από "Αδ" και τελειώνει σε "ούκος";
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Όχι, αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιIsildur έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:22Κάτσε να σκεφτώ. Αρχίζει από "Αδ" και τελειώνει σε "ούκος";vatraxos έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:19Σόρρυ, παραφέρθηκα. Έχω και ιδέα ποιόν να θυσιάσουμε!Isildur έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:17
Έλα, δεν θέλω μαλακίες τώρα. Προλήψεις και βλακείες από σοβαρά και ορθολογιστικά άτομα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Το ψιλομετανιωσα που έκλεισα φέτος διακοπές στα Επτάνησα. Τελευταία φορά πάντως που δίνω λεφτά σε ελληνουτσους, του χρόνου μόνο ΤουρκαιγαιοPortia έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:38Εδώ θα αρχίσουμε να τις προτιμούμε εμείς του ελληνικού Αιγαίου, οι ξένοι μας μάραναν;Citroenakias έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:35 Όπου φύγει φύγει οι τουρίστες της Ρόδου, χαχαχα, το θεωρώ δεδομένο πως του χρόνου θα προτιμήσουν τις ακτές του Τουρκαιγαιου![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
vatraxos έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 13:12A, για να εξασφαλίσουμε ΚΑΙ σεισμούς.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 12:59 Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα με τον Μούλη στο τιμόνι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι γράφεις; Ήταν γνωστή η φωτιά από την πρώτη μέρα, τα μέτωπα και οι αναζωπυρώσεις. Προφανώς τις προηγούμενες μέρες έπαιρναν μεγαλύτερο μερίδιο δημοσιότητας πυρκαγιές σε άλλα σημεία της χώρας που απειλούσαν κατοικημένες περιοχές.Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:51 5 μερες καιγοταν η Ροδος απ'οτι λεει ο αντιδημαρχος. Το μαθαμε σημερα επειδη ανεβασαν στορυζ στο τικ τοκ οο Σκανδιναβες τουριστριες.
Ελπιζω τα προβατα που ψηφισαν τον θιασο να μην εχουν μουτρα να βγουν στα καναλια για να διαμαρτυρηθουν.
Προχωραμε.
Σε συνθήκες με κομμένο ρεύμα και κλειστούς δρόμους δεν είναι όλα τόσο εύκολα όταν έχεις να χειριστείς μεγάλους αριθμούς.vagabondo έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:04 Σε ιδιωτικά ξενοδοχεία δεν μένανε όλοι αυτοί;
Στη Ρόδο λέει ρεζίλι διεθνώς γίναμε 
Φιλε ξερεις... και να θελαν (λεμε τωρα) επρεπε να βρουν τα λεοφωρεια. Που πρωτα να ειναι διαθεσιμα με τη μια, και δευτερον να θελουν η να μπορουν να πανε εκει. Αλλιως οταν πανε κατα φουρνιες οι τουριστες στις διαφορες δομες κατα διανεμημενα ωραρια, αλλο να βρεθει ο αναλογος αριθμος με τη μια. Θα μπορουσε να το κανει και το κρατος μπροστα σε επειγουσα κατασταση. Αλλα δεν βρεχει λεοφωρια οταν θελουμε.vagabondo έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 21:04Σε ιδιωτικά ξενοδοχεία δεν μένανε όλοι αυτοί;Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:59Εγώ το είδα πριν δύο μέρες, όταν μία Ροδίτισσα έγραψε πως έγραφαν για τον σερβιτόρο για μέρες, αλλά για την πυρκαγιά ούτε λέξη και αναρωτήθηκα "καίγεται η Ρόδος;".Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 20:51 5 μερες καιγοταν η Ροδος απ'οτι λεει ο αντιδημαρχος. Το μαθαμε σημερα επειδη ανεβασαν στορυζ στο τικ τοκ οο Σκανδιναβες τουριστριες.
Προχωραμε.
Πάντως αν και ευτυχώς δεν θρηνούμε θύματα, όπως στο Μάτι, με τα εξευτελιστικά video που ανεβάζουν οι τουρίστες, βλέπω του χρόνου να παρέχουν μέχρι και σεξοτουρισμό μπας και σταυρώσουν τουρίστα. Προσέχετε όσοι κλείνετε σεζόν.
https://twitter.com/DavidWo49864123/sta ... Wo49864123
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις