!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

ΑΜΕΡΙΚΗ
14
18%
ΚΑΝΑΔΑΣ
10
13%
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
1
1%
ΑΓΓΛΙΑ
1
1%
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
2
3%
ΙΤΑΛΙΑ
10
13%
ΣΟΥΗΔΙΑ
2
3%
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
11
14%
ΡΩΣΙΑ
4
5%
Β. ΚΟΡΕΑ
7
9%
ΑΛΛΗ
15
19%

Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Re: Σε ποιά χώρα του κόσμου θέλετε να ζήσετε ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Ιταλία Φλωρεντία αλλά να έχω δικό μου σπίτι εισοδηματίας, να μην δουλεύω.
Και κοντά Ελλάδα , ένα τσουπ και έφτασες, και ωραία πόλη, ωραία χώρα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:12
ST48410 έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:12
Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:08

Για να μας πουν αυτοί που έχουν ζήσει στην Ελβετία. Όχι ο νεροχύτης, οι άλλοι.

Γενικά ρε παιδιά για να θες να μένεις σε χώρα πλην Ελλάδος, Ιταλίας, Νότιας Γαλλιας και Ισπανίας, οταν έχεις λυμμένο το οικονομικό σου, πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα ή που δεν έχεις ζήσει ποτέ στο εξωτερικό και νομίζεις πως είναι όλα όμως οι 5 μέρες του τουρίστα.
ναι, οκ, εσύ συζητάς κάτι διαφορετικό από το ερώτημα του νήματος. Ο νηματοθέτης έθεσε το ερώτημα του που πάμε να ζήσουμε (και φυσικά θα πρέπει να εργαστούμε εκεί που θα πάμε) αν φύγουμε βιαστικά επειδή έχει επέλθει κάποια καταστροφή στη χώρα. Κι εγώ θα ήθελα Γαλλία, Ιταλία αν υπήρχαν πολλά χρήματα στην άκρη. Αν όμως ήταν να ψάξω για δουλειά αλλού, δεν ξέρω.
Cecily Anne για πες τους λιγο περι Ελβετίας
Nα μαζευτούμε να πάτε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2022, 16:46
Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2022, 16:44
Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2022, 16:41

Εννοειται κλειστα ρε συ, αφου ειναι Εθνικη Επετειος, παντα κλεινω, ακομα και Πρωτομαγιες, Καθαρες Δευτερες, Αγιου Πνευματος το κλεινω, γιορτες ειναι δεν ειναι σωστο να δουλευεις
Ελα ρε γμτ μου και έλεγα να ανέβω.
Εμείς οι εκτός της πόλης, γύρο απο σένα δε θα φάμε, τέλος.
Ίσχυει ακόμη το Σάββατο Κλειστά; Κυριακή το ξέρω.
Ναι ισχυει, ΣΚ κλειστα
:lol: Πολύ φίλος!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:56
hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:52
sharp έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:45 Απάντησα για το κλίμα, δεν τα διαβάζεις; Δεν έχεις καύσωνες, δεν καίγονται τα δάση, έχεις πράσινο, δεν χρειάζεσαι παντού αιρ κοντίσιον. Αν και φέτος το καλοκαίρι στην Ελβετία είχε μερικές μέρες αφόρητη ζέστη, γενικώς δεν είναι το στάνταρ.

Γενικώς στην Κ.Ευρώπη οι πόλεις είναι ανθρώπινες, διαθέτουν αρχιτεκτονική ανώτερη αισθητικά και με ιστορική αξία, έχουν όπερες, αίθουσες συναυλιών σε κάθε πόλη ακόμη και μικρή.
Υπάρχει σχεδιασμός που τηρείται, επιτρέπουν στον πολίτη να αναπνέει, πάρκα που δεν καταπατώνται, δεν χτίζει ο καθένας όπου γουστάρει, δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλον, σε 10 λεπτά μπορείς να βρεθείς στην εξοχή, στο δάσος, παίρνοντας μόνο ένα τραμ, χωρίς κίνηση όλες τις ώρες.

Χρειάζεται πραγματικά να συζητήσουμε μήπως τυχόν οι Ελληνικές πόλεις είναι κατώτερες ποιοτικά;
Ενώ στην Ελλάδα δεν έχουμε όπερες και αίθουσες συναυλιών. Όλα τα άλλα που λες είναι λεπτομέρειες της τρίχας και υπερβολές όσον αφορά την ελληνική κατάσταση. Χέστηκα αν έχει παλιά κτήρια στην πόλη για να βλέπουν οι τουρίστες. Σε δάσος μπορείς να βρεθείς και στην Ελλάδα σε μικρή απόσταση και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Για το κλίμα δεν απάντησες. Πρώτα απ' όλα ΕΧΕΙΣ καύσωνες. Πλέον το κλίμα στην Ευρώπη είναι πολύ πιο εξτρήμ. Φέτος π.χ. στην Ελλάδα είχαμε ένα πολύ φυσιολογικό καλοκαίρι. Στην Ευρώπη κάηκε το άπαν σύμπαν. Επιπροσθέτως, στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε θέρμανση 10 μήνες τον χρόνο, το οποίο συνεχίζεις να το παρακάμπτεις.
Εσύ μπορεί να χέστηκες να ζεις σε κακογουστιά και να μην σε απασχολεί αν όλη την ώρα βλέπεις τσιμεντόκουτα, εγώ όμως δεν χέστηκα.

Έχεις όπερα στη Δράμα, στην Καστοριά, στην Τρίπολη..................;
:fp: Νόμιζα θα 'πεις κάνα επιχείρημα τύπου η Χάιντυ βρίσκεται σε νοσοκομείο εντός 3ώρου με το 4x4 ενώ στο Καστελόριζο περιμένουν το σούπερ πούμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:32
hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2022, 18:52

Ενώ στην Ελλάδα δεν έχουμε όπερες και αίθουσες συναυλιών. Όλα τα άλλα που λες είναι λεπτομέρειες της τρίχας και υπερβολές όσον αφορά την ελληνική κατάσταση. Χέστηκα αν έχει παλιά κτήρια στην πόλη για να βλέπουν οι τουρίστες. Σε δάσος μπορείς να βρεθείς και στην Ελλάδα σε μικρή απόσταση και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Για το κλίμα δεν απάντησες. Πρώτα απ' όλα ΕΧΕΙΣ καύσωνες. Πλέον το κλίμα στην Ευρώπη είναι πολύ πιο εξτρήμ. Φέτος π.χ. στην Ελλάδα είχαμε ένα πολύ φυσιολογικό καλοκαίρι. Στην Ευρώπη κάηκε το άπαν σύμπαν. Επιπροσθέτως, στην Ελλάδα δεν χρειαζόμαστε θέρμανση 10 μήνες τον χρόνο, το οποίο συνεχίζεις να το παρακάμπτεις.
Εσύ μπορεί να χέστηκες να ζεις σε κακογουστιά και να μην σε απασχολεί αν όλη την ώρα βλέπεις τσιμεντόκουτα, εγώ όμως δεν χέστηκα.

:fp: Νόμιζα θα 'πεις κάνα επιχείρημα τύπου η Χάιντυ βρίσκεται σε νοσοκομείο εντός 3ώρου με το 4x4 ενώ στο Καστελόριζο περιμένουν το σούπερ πούμα.
Ε τι να κάνουμε, υπάρχει διαφορά επιπέδου
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:43

Ναι, κι εγώ έχω παρατηρήσει τη διαφορά στο επίπεδο. Τρώς μήνυση από το γείτονα αν ο ήχος της κλανιάς σου ξεπερνάει τα 5 DB, γιατί σου λέει δεν μπορείς να κλάνεις σε ώρες κοινής ησυχίας ρε φίλε. Εμείς δηλαδή κορόιδα είμαστε που τις πνίγουμε νυχτιάτικο και βρωμοκοπάει το σύμπαν κάτω από την κουβέρτα;
sharp

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:45
sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:43

Ναι, κι εγώ έχω παρατηρήσει τη διαφορά στο επίπεδο. Τρώς μήνυση από το γείτονα αν ο ήχος της κλανιάς σου ξεπερνάει τα 5 DB, γιατί σου λέει δεν μπορείς να κλάνεις σε ώρες κοινής ησυχίας ρε φίλε. Εμείς δηλαδή κορόιδα είμαστε που τις πνίγουμε νυχτιάτικο και βρωμοκοπάει το σύμπαν κάτω από την κουβέρτα;
Και πολύ καλά σού κάνει. Γιατί μετά αρχίζουν τα γνωστά, "έλα μωρέ μια κλανίτσα ήταν" "και τι να κάνω, να σκάσω" και κάποια στιγμή σού χέζει το σαλόνι και η αστυνομία σού λέει "έλα μωρέ, να τα κάνει επάνω του;"

Αυτά δεν είναι τα παράπονα σας 365/7/24 από την ζωή στην Ψωροκώσταινα ή κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Τωρα που λετε κακογουστια θελω τα φωτα σας- στο δρομο για χαλκιδικη απο θεσσαλονικη, πανω σε καποιο περιφεριακο λιγο πιο εξω απο την πολη βλεπω απο μακρυα στα δεξια μια απαισια πενταοροφη εκκλησια στα μπετα, πανω σε ενα λοφο. Μια μερα εψαξα εψαξα στο μαπς να δω που σκατα ειναι αυτο το πραμα και τι ειναι που χρειαζονται μια τοσο ασκοπη εκκλησια σε κατι που ειναι δεν ειναι στο μεγεθος ενος χωριου. Βρηκα το μερος αλλα το ξεχασα- το γυρισα με τα ποδια του γκουγκλ. Λοιπον ηταν το πιο κιτς κακουγουστο και κακοφτιαγμενο χωριο που μπορουσα να φανταστω -το Λαγος της Νιγηριας ειναι μπροστα του η Φλωρεντια.

Εαν ξερετε για τι μιλαω πειτε μου - ψαχνω και δε βρισκω. Καμια εικοσι χιλιομετρα εξω απο Σαλονικη
sharp

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:24
ST48410 έγραψε: 06 Οκτ 2022, 16:12

ναι, οκ, εσύ συζητάς κάτι διαφορετικό από το ερώτημα του νήματος. Ο νηματοθέτης έθεσε το ερώτημα του που πάμε να ζήσουμε (και φυσικά θα πρέπει να εργαστούμε εκεί που θα πάμε) αν φύγουμε βιαστικά επειδή έχει επέλθει κάποια καταστροφή στη χώρα. Κι εγώ θα ήθελα Γαλλία, Ιταλία αν υπήρχαν πολλά χρήματα στην άκρη. Αν όμως ήταν να ψάξω για δουλειά αλλού, δεν ξέρω.
Nα μαζευτούμε να πάτε.
Για πες πού ήσουν και για πόσο.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

taxalata xalasa έγραψε: 07 Οκτ 2022, 16:37 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ OR DEATH! :003:

wrong !

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ IS DEATH!

φιχεδ!
Να κάθεσαι μπροστά στον Λευκό Πύργο και να πίνεις την φραπεδιά!!!
Να τρως μπουγάτσα με τυρί!!!

Εγώ για να καταλάβετε όταν επισκέπτομαι την Θεσσαλονίκη κάθομαι σε αυτή την πόλη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Η τελευταία μου επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη κράτησε 36 ολόκληρα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Η Ελλάδα είναι αβιωτη χώρα με τα μνημόνια, τι να την κάνω τη νυχτερινή ζωή όταν δεν έχω να φάω. Προφανώς θα ψάξω εκεί που υπάρχουν δουλειές και με καλούς μισθούς και με καλή ποιότητα ζωής.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 18:51

Nα μαζευτούμε να πάτε.
Σιγά μη σου δώσω και αναφορά. Δεν πας καλά.
Ίακχος έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:28 Η Ελλάδα είναι αβιωτη χώρα με τα μνημόνια, τι να την κάνω τη νυχτερινή ζωή όταν δεν έχω να φάω. Προφανώς θα ψάξω εκεί που υπάρχουν δουλειές και με καλούς μισθούς και με καλή ποιότητα ζωής.
Ναι, προφανώς, αν τίθεται θέμα επιβίωσεις πας όπου βρεις, για να επιβιώσεις. Όπου γης και πατρίς. Δε νομίζω ότι συζητάμε αυτό.
sharp

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:34
Nα μαζευτούμε να πάτε.
Γιατί, τι φοβάσαι;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:35

Γιατί, τι φοβάσαι;
Έχεις πάρει χαμπάρι τί συμβαίνει σε μένα και στην οικογένειά μου εδώ και ένα εξάμηνο με το stalking από τους ψυχασθενείς εδώ μέσα;
sharp

Cecily Anne έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:36
sharp έγραψε: 07 Οκτ 2022, 19:35
Γιατί, τι φοβάσαι;
Έχεις πάρει χαμπάρι τί συμβαίνει σε μένα και στην οικογένειά μου εδώ και ένα εξάμηνο με το stalking από τους ψυχασθενείς εδώ μέσα;
Όχι. Γιατί τι συμβαίνει; Τεσπα, επειδή έχω ζήσει στη Γερμανόφωνη, αν θες μού λες σε πμ. Just curious
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”