Οταν ειχε ερθει ο ταβερνιαρης στην Αθηνα και ο δενδιας ηταν αγκαλιτσες και φυλακια

Κανονικα επρεπε να τον συλλαβουνε και να δικαστει για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας

Γιατί,μήπως θα την αναγνωρίσεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:40 Έχεις μία φωτογραφία; Μία; Εδώ έχουν κάτι φαντάροι, πόσο μάλλον ολόκληρος βραβευμένος...
Είναι γνωστο οτι ολοι αυτοι ειχαν προσποιηθεί φυλακίσεις και εξορίες τοτεπατησιωτης έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:47Γιατί,μήπως θα την αναγνωρίσεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:40 Έχεις μία φωτογραφία; Μία; Εδώ έχουν κάτι φαντάροι, πόσο μάλλον ολόκληρος βραβευμένος...![]()
https://1940.kathimerini.gr/portfolios/ ... anagiotis/
Μπορει να χαιρετησω, μπορει και οχι. Αλλα θα εχω κανει το χρεος μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45
Και ζωντανός βεβαίως, βεβαίως. Επειδή δεν κρατάω κακίες. Αν γίνει το μπαμ και μας χαιρετήσεις θα ανάβω ένα παραπάνω καντίλι για τον άγνωστο.
αλλο οι προσωπικες σχεσεις κ αλλο οι διπλωματικες σχεσειςadon99 έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45 Εγω τα ελεγα
Οταν ειχε ερθει ο ταβερνιαρης στην Αθηνα και ο δενδιας ηταν αγκαλιτσες και φυλακια
Κανονικα επρεπε να τον συλλαβουνε και να δικαστει για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας
χωρις πλάκα μια χάρα θα κανει ο μεβλουτ για ιδιοκτήτης ταβέρνας όπου θα καλωσόριζε κόσμο.adon99 έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45 Εγω τα ελεγα
Οργισμένος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 12:42Πηγαινε κουνα την ουρα στον αφεντη σου και ασε τι θα κανουμε εμερις μεγαλε στρατιοτικοοικονομικε αναλυτη.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2022, 23:13Τύπε μου, οι νεότερες γενιές είναι σε τεράστιο βαθμό φυγόστρατοι. Μεταναστεύουν χωρίς καν να έχουν πάει στρατό. Δεν είναι τυχαίο ότι αυξήθηκε η στρατιωτική θητεία λόγω ελλείψεων. Οι Ισραηλινοί τα έβγαλαν πέρα με τους Άραβες που τρώγονται συνεχώς μεταξύ τους. Οι Τούρκοι είναι κάτι άλλο και το έχουν αποδείξει. Μπήκαν στην Κύπρο, μπήκαν στη Συρία, μπήκαν στο Ιράκ, μπήκαν στη Λιβύη, μπήκαν στο Αρτσάχ. Η χάρη τους και οι βάσεις τους φτάνουν μέχρι τη Σομαλία και το Κατάρ. Είναι σε θέση να επιστρατεύσουν τουρκμένους μισθοφόρους σε μεγάλους αριθμούς σχετικά γρήγορα. Οι Ουκρανοί τους κάνουν πίπες για λίγα Μπαϊρακτάρ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επίσης για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά. Οι αμερικανοί τους έχουν χρήσει επιστάτες τους.Golden Age έγραψε: 08 Ιουν 2022, 23:03
Δεν είναι έτσι οι Έλληνες, τουλάχιστον όχι οι νεότερες γεννεές που μεγάλωσαν στην οικονομική κρίση. Οι Ισραηλινοί τα είχαν βγάλει πέρα με όλα τα αραβικά κράτη σε πόλεμο εναντίον τους. Υπερεκτιμάς του Τούρκους.
Μη γαβγίζετε πολύ γιατί ο απέναντι σκύλος κυριολεκτικά δαγκώνει.
George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:53Μπορει να χαιρετησω, μπορει και οχι. Αλλα θα εχω κανει το χρεος μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45
Και ζωντανός βεβαίως, βεβαίως. Επειδή δεν κρατάω κακίες. Αν γίνει το μπαμ και μας χαιρετήσεις θα ανάβω ένα παραπάνω καντίλι για τον άγνωστο.
τι μαλακιες γραφεις ρε φιλε ...nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:53Μπορει να χαιρετησω, μπορει και οχι. Αλλα θα εχω κανει το χρεος μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45
Και ζωντανός βεβαίως, βεβαίως. Επειδή δεν κρατάω κακίες. Αν γίνει το μπαμ και μας χαιρετήσεις θα ανάβω ένα παραπάνω καντίλι για τον άγνωστο.![]()
Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Μπράβο, τρέχα πρώτος. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στην πρώτη γραμμή μαζί με συμβούλους ισπανών ευρωβουλευτών που θα γυρίσουν για να πολεμήσουν.
Ακόμη εδώ είσαι; γιατι δεν φεύγεις τότε να βρεις ένα κράτος όπου θα συμμετέχεις στην πολιτική και στις αποφάσεις του;nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59 Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Μπράβο, τρέχα πρώτος. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στην πρώτη γραμμή μαζί με συμβούλους ισπανών ευρωβουλευτών που θα γυρίσουν για να πολεμήσουν.
Οι Ιρανοί και οι Βορειοκορεάτες που θαυμάζεις τα κράτη τους, συμμετέχουν;nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:53Μπορει να χαιρετησω, μπορει και οχι. Αλλα θα εχω κανει το χρεος μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45
Και ζωντανός βεβαίως, βεβαίως. Επειδή δεν κρατάω κακίες. Αν γίνει το μπαμ και μας χαιρετήσεις θα ανάβω ένα παραπάνω καντίλι για τον άγνωστο.![]()
Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;