!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Re: Tι συμβαίνει με τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα;
μου θυμισες σκηνικο σε πλατεια του χωριου μου - μπροστα σε ολουςστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:41ηλιθιότητα-θράσος, πάντα κολλητάριαNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:24 Και τώρα που μου το θύμισαν κάτσε να το έχω και αυτό φρέσκο στην φαρετρα.![]()
η Κυρια - εμφανιζεται πυρ κ μανια κ αφριζοντας ( + μπινελικια οπως σκατοπουστα -γαμημενε ) γιατι υποτιθεται διεδιδε πως την ξεκωλιαζε στον αχυρωνα του τζανετου
αληθευε - ολοι το γνωριζαν - αλλα αυτο δεν την εμποδισε να διαφυλαξει την τιμη της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άκου, πάρε την κοπέλα σου, μια φίλη σου, μια ξαδέρφη σου, την αδερφή σου, τη μαμά σου κάποια γυναίκα τελοσπαντων και κατεβείτε κέντρο. Θα την πάτε στα σταρμπακς να πάρετε μεγάλα ροφήματα χριστουγεννιατικα, θα χαζέψετε τον κόσμο, θα πείτε μαλακίες να γελάσετε και θα γυρίσεις σπίτι να μου πεις πως πέρασες.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:47ΧΊΛΙΕς φορές να σε πονάνε τα χριστούγεννα, παρά οι μαλακίες που διαβάζουμεπου το έχεις και στην φαρέτρα σου κιόλας ΜΠΟΥΧΑΧΑ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σωστό.Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:43προσωπικα τις λατρευω για αυτο που πραγματικα ειναι
οι προβληματικοι ειμαστε εμεις οι αντρακλεςπου τους στερουμε την ελευθερια εκφρασης της σεξουαλικοτητας τους κ τις στριμωχνουμε σε ρολους ''Μανουλας- Παναγιας ''
καλα κανουν κ μας δουλευουν τετοια βοδια που ειμαστε
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:52Άκου, πάρε την κοπέλα σου, μια φίλη σου, μια ξαδέρφη σου, την αδερφή σου, τη μαμά σου κάποια γυναίκα τελοσπαντων και κατεβείτε κέντρο. Θα την πάτε στα σταρμπακς να πάρετε μεγάλα ροφήματα χριστουγεννιατικα, θα χαζέψετε τον κόσμο, θα πείτε μαλακίες να γελάσετε και θα γυρίσεις σπίτι να μου πεις πως πέρασες.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:47ΧΊΛΙΕς φορές να σε πονάνε τα χριστούγεννα, παρά οι μαλακίες που διαβάζουμεπου το έχεις και στην φαρέτρα σου κιόλας ΜΠΟΥΧΑΧΑ
ανταποδίδω την προτροπή, αν στο επιτρέπει ο εσωτερικευμένος μισογυνισμός σου, πάντα
Εγώ το έκανα χθες και πέρασα τοοοοσο ωραία. Μόνο το σταρμπακς δεν πήραμε αλλά δεν πειράζει. Καν το θα με θυμηθείς. Και θα μου πεις αν είχα δίκιο.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:56Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:52Άκου, πάρε την κοπέλα σου, μια φίλη σου, μια ξαδέρφη σου, την αδερφή σου, τη μαμά σου κάποια γυναίκα τελοσπαντων και κατεβείτε κέντρο. Θα την πάτε στα σταρμπακς να πάρετε μεγάλα ροφήματα χριστουγεννιατικα, θα χαζέψετε τον κόσμο, θα πείτε μαλακίες να γελάσετε και θα γυρίσεις σπίτι να μου πεις πως πέρασες.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:47
ΧΊΛΙΕς φορές να σε πονάνε τα χριστούγεννα, παρά οι μαλακίες που διαβάζουμεπου το έχεις και στην φαρέτρα σου κιόλας ΜΠΟΥΧΑΧΑ
ανταποδίδω την προτροπή, αν στο επιτρέπει ο εσωτερικευμένος μισογυνισμός σου, πάντα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα σταρμπακς είναι μια μούφα και μισή και ήταν και χρηματοδότες αμερικανών στο ιρακ, έλεος με τον κάθε κούφιο αριστερούλη που τα ξεχνάει όλα όταν είναι να "διασκεδάσει", τα υπόλοιπα άσχετα με τις γελοίες δηλώσεις σου (το αν θα είχα χρόνο και όρεξη εγώ να ασχοληθώ, δεν αναιρεί επ ουδενί την γελοιότητα τους)Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:57Εγώ το έκανα χθες και πέρασα τοοοοσο ωραία. Μόνο το σταρμπακς δεν πήραμε αλλά δεν πειράζει. Καν το θα με θυμηθείς. Και θα μου πεις αν είχα δίκιο.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:56Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:52
Άκου, πάρε την κοπέλα σου, μια φίλη σου, μια ξαδέρφη σου, την αδερφή σου, τη μαμά σου κάποια γυναίκα τελοσπαντων και κατεβείτε κέντρο. Θα την πάτε στα σταρμπακς να πάρετε μεγάλα ροφήματα χριστουγεννιατικα, θα χαζέψετε τον κόσμο, θα πείτε μαλακίες να γελάσετε και θα γυρίσεις σπίτι να μου πεις πως πέρασες.
ανταποδίδω την προτροπή, αν στο επιτρέπει ο εσωτερικευμένος μισογυνισμός σου, πάντα![]()
και αν έχεις περαιτέρω απορία, τσέκαρε υπογραφή
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ. Αλλά μπορείς αν θες να πάρεις από τα bubble taleστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:59τα σταρμπακς είναι μια μούφα και μισή, τα υπόλοιπα άσχετα με τις γελοίες δηλώσεις σου (το αν θα είχα χρόνο και όρεξη εγώ να ασχοληθώ, δεν αναιρεί επ ουδενί την γελοιότητα τους)Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:57Εγώ το έκανα χθες και πέρασα τοοοοσο ωραία. Μόνο το σταρμπακς δεν πήραμε αλλά δεν πειράζει. Καν το θα με θυμηθείς. Και θα μου πεις αν είχα δίκιο.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:56
και αν έχεις περαιτέρω απορία, τσέκαρε υπογραφή![]()
Καν' το σου λέω και θα με θυμηθείς!!!! Έχεις κοπελα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η Γαλη την ειχε περιποιηθει στη φαση με το βινδεο του καμεραμαν ( απο τις ελαχιστες σοβαρες αναρτησεις στο νημα ) αλλα φυσικα τα εγραψε στη ροκα τηςστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:59τα σταρμπακς είναι μια μούφα και μισή και ήταν και χρηματοδότες αμερικανών στο ιρακ, έλεος με τον κάθε κούφιο αριστερούλη που τα ξεχνάει όλα όταν είναι να "διασκεδάσει", τα υπόλοιπα άσχετα με τις γελοίες δηλώσεις σου (το αν θα είχα χρόνο και όρεξη εγώ να ασχοληθώ, δεν αναιρεί επ ουδενί την γελοιότητα τους)Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:57Εγώ το έκανα χθες και πέρασα τοοοοσο ωραία. Μόνο το σταρμπακς δεν πήραμε αλλά δεν πειράζει. Καν το θα με θυμηθείς. Και θα μου πεις αν είχα δίκιο.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 14:56
και αν έχεις περαιτέρω απορία, τσέκαρε υπογραφή![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ειλικρινά σταμάτα να κάνεις σαν 15χρονοNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:01
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ. Αλλά μπορείς αν θες να πάρεις από τα bubble tale![]()
έχε έναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό όταν λες τους άλλους μικρέ, και αναφέρεις μαγαζιά που πουλάνε ροφήματα με φούσκες
έχω, δυστυχώς
Δεν είναι φούσκες!!! Έχουν υπέροχα ροφήματα!!! Γιατί δυστυχώς καλέ; πάρε το κορίτσι σου να πας να το κεράσεις ένα μπαμπλ τεηλ υπέροχο με σαντιγί κτλ να περπατήσετε στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, να της πάρεις ένα βραχιολακι από πάγκο στο Θησείο, να κάνετε αγκαλίτσες, να της πιάσεις τον κωλο όταν δεν βλέπει κανένας, ξέρεις αγαπησιαρικα πράγματα. Αντε ντε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:03ειλικρινά σταμάτα να κάνεις σαν 15χρονοNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:01
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ. Αλλά μπορείς αν θες να πάρεις από τα bubble tale![]()
έχε έναν στοιχειώδη αυτοσεβασμό όταν λες τους άλλους μικρέ, και αναφέρεις μαγαζιά που πουλάνε ροφήματα με φούσκες
έχω, δυστυχώς![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γιατι να τα κανουμε ολα αυτα κ να μην τραβηξουμε βιντεο με γαμησια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Naida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:08Δεν είναι φούσκες!!! Έχουν υπέροχα ροφήματα!!! Γιατί δυστυχώς καλέ; πάρε το κορίτσι σου να πας να το κεράσεις ένα μπαμπλ τεηλ υπέροχο με σαντιγί κτλ να περπατήσετε στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, να της πάρεις ένα βραχιολακι από πάγκο στο Θησείο, να κάνετε αγκαλίτσες, να της πιάσεις τον κωλο όταν δεν βλέπει κανένας, ξέρεις αγαπησιαρικα πράγματα. Αντε ντε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:03ειλικρινά σταμάτα να κάνεις σαν 15χρονοNaida έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:01
έχω, δυστυχώς![]()
2:10
(και να φύγω - που θα φύγω - εγώ, θα σε κάμει άλλος ρόμπα
Θα πας; ναιιιιιιιστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 25 Δεκ 2021, 15:10
2:10
(και να φύγω - που θα φύγω - εγώ, θα σε κάμει άλλος ρόμπα)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 75 Απαντήσεις