Εμείς γιατί να μην θέλουμε να κατάγεσαι από τους Ιλλυριούς;taxalata xalasa έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:26Με τα «δεν θελω» του αλλου μπορει να βαλει κανεις;Σκαρταδος 4 έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:18Τέτοιες πηγές υπάρχουν και για την υπόθεση της καταγωγής από τους δακεςtaxalata xalasa έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:10
Ασε ρε πονηρε με το ιδιο ποιηματακι.
Για κάτσε να δούμε τι λέει και η Britannica αφού μας έφερες τον Αγιο Αλβανο απο την Ρωμαϊκη Βριταινία και πήγες κουβα.
Αλλο ενα τρομπονι... Εφυγε και ο Σουηδος απο την Πρωκτοπολις της Σουηδίας... να εχω όλο το Trio Stooges να τρομπονιάζω ταυτόχρονα...το άλτερ-έγκω σου, βέβαια ξανάκοψε λάσπη αφότου εμφανίστηκα πάλι και αναμένω να έρθει να μας πει πάλι ότι το i liri δεν είναι το ίδιο με το il liri να του δώκω τον κουβα του κιαφτουνού....
Το κομπλεξ σας, ειναι το φαϊ μου... Ειδικά οι θρακορωμαίοι και αρμενο-ανατολίτες που νομίζουν ό,τι είναι μακεδόνες επειδή γεννήθηκαν στην ίδια γεωγραφική περιοχή που ήτανε κάποτες ο Φίλιψ ο Γκαβός...
![]()
![]()
![]()
Το θέμα δεν είναι τι υποστηρίζει ο καθένας αλλά τι αποδείξεις φέρνει
Από την στιγμή που δεν έχουμε στοιχεία για την γλώσσα των δακων και των Ιλλυριών ότι θέλει ο καθένας γράφει
Μήπως δεν υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Αλβανοί καταγονται από τους Πελασγούς και μιλούν την γλώσσα τους;
Και ποιον κουβα έφαγα με τον άγιο αλβανιους των Βρετανών;
Που νομίζεις ότι ήταν από την Αλβανία;
Τέλος πάντων, σταματάω εδώ
Με τα θέλω του άλλου δεν μπορεί να τα βάλει κανείς
Αφού δεν θελετε οι Αλβανοί να είναι απόγονοι των Ιλλυριών, ενώ σας το εξηγούν με πολλούς τρόπους, θα λέτε συνέχεια και αυθαιρετα πως δεν είναι.
Αντιθετικοί και αντιδραστικοί σε οτιδήποτε άλλο.
Συμπλεγματική Μισαλλόδοξια...
Δεν φταίτε εσείς...
Εδώ καταντήσαμε και είχαμε, και καλά, έναν πρόεδρο δεμοκρατίας με παντελως ξενόγλωσσο επώνυμο και μας έλεγε την μαλάκια του περί Εθνους Ανάδελφου...
Εδώ κολλάει κυριολεκτικά η φράση «'το μάτι σου τ' αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο και κάνει ντρίγκι ντράγκα σαν παλιοσακαράκα»
Έχει καμιά διαφορά αν κατάγεσαι από αυτούς, ή κάποιον άλλον αρχαίο λαό της περιοχής;
Απλά αυτοί οι λαοί δεν άφησαν γραπτά και δεν ξέρουμε αν κάποιου η γλώσσα είναι πρόγονος της αλβανικής
Αυτά από μένα τελείως φιλικά και τέλος