Μακάρι να'χες το μυαλό του Καβαλιέρε. Αλλά ζητάω πολλά.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2021, 13:19Έζησε αλλά μεγαλώνοντας έγινε ηλίθιο αριστερ να τα λέμε ολαCavaliere έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:57Και στο αμάξι κάπνιζαν οι γονείς μας με το μωρό, και το μωρό έζησε. Έχεις δίκιο.πατησιωτης έγραψε: 17 Σεπ 2021, 12:55Γιατί θα πρέπει τα ονόματα παιδιών στα σχολεία να είναι απόρρητα;σχολή κατασκόπων είναι;θυμάμαι ότι στην εποχή μου κολλούσαν τα ονόματα μαζί με τον βαθμό που είχαν πάρει στον πίνακα και φυσικά το ίδιο γινόταν και στο πολυτεχνείο.
Κανείς δεν σκέφθηκε τότε να πει ότι είναι προσωπικό δεδομένο και αυτός που πήρε κάτω από τη βάση δεν θέλει να το μάθουν γιατί θα γίνει ρεζίλι αν και το βλέπω εύλογο.Πολύ ευαίσθητοι έχουν γίνει όλοι αλλά εδώ δεν έχουμε καν βαθμολογία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
Re: Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Αρχαία Κατσαρίδα
- Phorum.gr user: Aρχαία Κατσαρίδα
Αν διαγραφεί ο Μπογδάνος και πάει με Τζήμερο-Φαήλο, η Δημιουργία Ξανά πιστεύω μπαίνει βουλή.
ας ξαναγραψουμε ακομη μια φορα οτι το θεμα του νηματος ειναι το εθνοτικο περιεχομενο του καταλογου και οχι η νομιμοτητα της πραξης ... για αυτη υπαρχει αλλο νημα ... ξεκολλατε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αλλα μην ανησυχεις οταν θα αναλαβουν δημαρχοι και υπουργοι οι μαχνεντ θα σας τα δωσουν ολα οσα σας εταξε το κκε
καλα! εσυ εισαι κκε αλλα μια ανεξαρτητη φωνη της λογικης ....μου ηρθε ενα χαρτι να πληρωσω για τους αλληλεγγυους
να σου στειλω τον λογαριασμο; φυσικα και δεν ειναι προβλημα αν δεν εχεις ή αν δεν εχω ουτε να φευγουν οι ελληνες απο την ελλαδα
το προβλημα ειναι η δημοσιοποίηση της λιστας καλα να περνατε ζα
δηλαδη ενας ελληνας πολιτικος που πληρωνεται απο εμας δεν πρεπει να ασχολειται με το προβλημα της υπογεννητικότηταςCecily Anne έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:09Το ότι άλλη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά πολιτικού και άλλη τριτοτεταρτου δημοσιοκαφρου.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:07Τι έχει διαχωρίσει στον εγκέφαλο τουCecily Anne έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:04
Γιατί να προκαλέσει ? Πολιτικός είναι ή θέλει νούμερα για τη δουλειά ? Τα έχει διαχωρίσει στον εγκέφαλο του;
και αν οχι πως γινεται για να το αναδείξει καποιος πολιτικος; χωρις να τον πουν φασιστα και ναζι οι αριστεροι
αν μπορεις να μου απαντησεις θα το χαρω
- Cecily Anne
Έχω απαντήσει παραπάνω στον λουγκοζι πως θα μπορούσε να το γραψει, χωρίς να έχει τόσα θέματα.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2021, 15:04δηλαδη ενας ελληνας πολιτικος που πληρωνεται απο εμας δεν πρεπει να ασχολειται με το προβλημα της υπογεννητικότηταςCecily Anne έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:09Το ότι άλλη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά πολιτικού και άλλη τριτοτεταρτου δημοσιοκαφρου.
και αν οχι πως γινεται για να το αναδείξει καποιος πολιτικος; χωρις να τον πουν φασιστα και ναζι οι αριστεροι
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Θα σε ρωτήσω κάτι και παρακαλώ να μου απαντήσεις ντόμπρα παρότι ξέρω την απάντηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Σεπ 2021, 11:19 καθόμαστε ασχολούμαστε με το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος
ο Μπογδάνος καλώς ανέδειξε ένα τεράστιο πρόβλημα και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης το αποσιωπούν εντέχνως αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση
Όταν η AOC εμφανίστηκε με το φόρεμα tax the rich τι εκρινες ότι έπρεπε να σχολιαστεί, το φόρεμα ή η φορολογία των πλουσίων;
μας ανησυχει το γεγονος δημοσιοποιησης ονοματων και οχι ας πουμε οτι καποια απο τα παιδακια αυτα πανε στο σχολειο με μαντηλα ΗΔΗ ...nemo έγραψε: 17 Σεπ 2021, 15:04δηλαδη ενας ελληνας πολιτικος που πληρωνεται απο εμας δεν πρεπει να ασχολειται με το προβλημα της υπογεννητικότηταςCecily Anne έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:09Το ότι άλλη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά πολιτικού και άλλη τριτοτεταρτου δημοσιοκαφρου.
Το όνομα των 5χρονων τι σχέση έχει με τη μαντήλα;nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2021, 15:19
μας ανησυχει το γεγονος δημοσιοποιησης ονοματων και οχι ας πουμε οτι καποια απο τα παιδακια αυτα πανε στο σχολειο με μαντηλα ΗΔΗ ...
- EKPLIKTIKOS
Σίγουρα, ένας αμορφωτος ηλιθιος που αναρωτιέται σοβαρά αν το όνομα είναι προσωπικό δεδομένο, αξίζει μια θέση σε αυτή τη βουλήΑρχαία Κατσαρίδα έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:39Αν διαγραφεί ο Μπογδάνος και πάει με Τζήμερο-Φαήλο, η Δημιουργία Ξανά πιστεύω μπαίνει βουλή.
και η νομιμη η οχι δημοσιοποιηση τους τι σχεση εχει με το νημα ...?
δηλαδη να σβησει τα επιθετα; ή να αναφερει το γεγονος χωρις ονοματα;Cecily Anne έγραψε: 17 Σεπ 2021, 15:13Έχω απαντήσει παραπάνω στον λουγκοζι πως θα μπορούσε να το γραψει, χωρίς να έχει τόσα θέματα.nemo έγραψε: 17 Σεπ 2021, 15:04δηλαδη ενας ελληνας πολιτικος που πληρωνεται απο εμας δεν πρεπει να ασχολειται με το προβλημα της υπογεννητικότηταςCecily Anne έγραψε: 17 Σεπ 2021, 14:09
Το ότι άλλη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά πολιτικού και άλλη τριτοτεταρτου δημοσιοκαφρου.
ειμαι με τον μπογδανο σε αυτο αν και δεν εχω καμια εκτίμηση την νδ
φυσικα και ηθελε να προκαλεσει και καλα εκανε - η δικια σας η ρατσα τι θελει να προκαλεσει με την στοχοποιηση αυτου του γεγονοτος
δεν μας λες και ολο το αποφευγεις
για πες μας ενα ονομα που θυμασαι ..και εγω την διαβασα και δεν θυμαμαι κανενα
- NoMoreLice
Ο Τζήμερος ας αφήσει τις μαλακίες και ας μας εξηγήσει πως γίνεται να είναι ο κατάλογος γεμάτος με 5χρονους Μαχμούτ και 5χρονες Τζεμιλέ, αφού λέει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι που έρχονται στην Ελλάδα είναι ενήλικοι άντρες.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-