!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Dwarven Blacksmith θα πάρεις τώρα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Πιστεύω τα ηλεκτρικά να έχουν και μια πρίζα με 220V εναλλασσόμενο για να δουλευουν όλες οι συσκευές μας.
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει.stergiosbik έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:05Αν μπεις στον κοπο να διαβασεις τι ειχα γραψει θα καταλαβεις οτι γραφεις ανοησιες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:00Α δε θα πιεις καφεδάκι τελικά.stergiosbik έγραψε: 21 Οκτ 2018, 19:57 3η και τελευταια γιατι καποιοι κανουν το κοροιδο ή εχουν προβλημα κατανοησης.
Ξυπνας το πρωι και το ηλεκτρικο σου κουβαδακι εχει ρευμα για 100 χλμ.
Το βαζεις στην μπριζα 2-3 λεπτα και ξεκινας για να κανεις 300+ χλμ σε σβελτο εως πολυ σβελτο ρυθμο.
Για πειτε μου ρε μαγκακια,τι θα γινει.![]()
Εγραψα οτι "πηρα" και οχι "ηπια" το καφεδακι μου.Δηλαδη πηγα σε καφετερια και πηρα καφε.
Συνεχισε το παπατζιλικι σου ελευθερα.
Τα ηλεκτρικά έχουν ακόμα θέματα, αλλά τα θέματα που προσπαθείτε να θέσετε εσείς είναι αστεία.
Σε λίγο θα μπει και ο Λούκυ Λουκ να γράψει ότι θέλει να σφυράει και να έρχεται η Ντόλυ έξω από το παράθυρο του σαλούν, να πηδάει πάνω της και να φεύγει για την Οκλαχόμα αφάγωτη.
Και τα βενζινοκίνητα δεν θα το καταφέρουν ποτέ αυτό.
-
stergiosbik
Οκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:10Εντάξει.stergiosbik έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:05Αν μπεις στον κοπο να διαβασεις τι ειχα γραψει θα καταλαβεις οτι γραφεις ανοησιες.
Εγραψα οτι "πηρα" και οχι "ηπια" το καφεδακι μου.Δηλαδη πηγα σε καφετερια και πηρα καφε.
Συνεχισε το παπατζιλικι σου ελευθερα.![]()
Τα ηλεκτρικά έχουν ακόμα θέματα, αλλά τα θέματα που προσπαθείτε να θέσετε εσείς είναι αστεία.
Σε λίγο θα μπει και ο Λούκυ Λουκ να γράψει ότι θέλει να σφυράει και να έρχεται η Ντόλυ έξω από το παράθυρο του σαλούν, να πηδάει πάνω της και να φεύγει για την Οκλαχόμα αφάγωτη.
Οτι πεις.
το ζωή της ρενό ειναι ενδιαφέρον επίσης μάλλον, δεν ήξερα οτι υπήρχε.
http://www.insider.gr/epiheiriseis/ayto ... lt-zoe-vid
Πόσο τη δινεις;Nandros έγραψε: 21 Οκτ 2018, 16:39Έχω μια Asahi Pentax 100άρα με έξτρα ευρυγώνιο φακό, φίλτρα και όλα τα καλά από το '73. Μου πιάνει χώρο στην ντουλάπα και δεν ξέρω τί να την κάνω!Chilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2018, 04:27 μου θυμίζει ακριβώς τη συζήτηση πριν 15 χρόνια για τις ψηφιακές κάμερες, αν θα αντικαταστήσουν ποτέ τις φιλμάτες.
"όταν λιώσουν οι πάγοι"
"θα πάρουν οι χαζοί και εμείς θα βρίσκουμε φτηνότερες φιλμάτες"
"εγώ δεν θ'αλλάξω ποτέ"
"μπορεί σε 100 χρόνια"
κλπ
ακριβώς τα ίδια μεγάλα λόγια![]()
![]()
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το χιουντάη (αηόνιγκ) έχει και μεγαλύτερη αυτονομία και κατασκευάζεται και πιο κοντά στην Κίνα.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:12 το ζωή της ρενό ειναι ενδιαφέρον επίσης μάλλον, δεν ήξερα οτι υπήρχε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
οι περισσότερες συσκευές σου ειναι dc πάντως, απλά εχουν εχτρα κύκλωμα για το acΜηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:10 Πιστεύω τα ηλεκτρικά να έχουν και μια πρίζα με 220V εναλλασσόμενο για να δουλευουν όλες οι συσκευές μας.
Εγώ του χρόνου που λέω να αλλάξω το αυτοκίνητο θα πάρω ένα μεταχειρισμένο πετρέλαιο,
έχουν πέσει οι τιμές τους γιατί απαγορεύονται στην Αθήνα.
έχουν πέσει οι τιμές τους γιατί απαγορεύονται στην Αθήνα.
ναι αλλά ειναι κορεάτικο, αλλη μία φορά να εκνευρίσουν τους κινέζους και τέλος.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:14Το χιουντάη (αηόνιγκ) έχει και μεγαλύτερη αυτονομία και κατασκευάζεται και πιο κοντά στην Κίνα.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:12 το ζωή της ρενό ειναι ενδιαφέρον επίσης μάλλον, δεν ήξερα οτι υπήρχε.
ειχα διαβάσει ένα άρθρο που εξηγούσε την επίδραση των πωλήσεων στην κίνα στην βιωσιμότητα στο μέλλον, μακάρι να το βρω, η φίατ μας χαιρετά έλεγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Οκτ 2018, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.tesla.com/modelsDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:10Εντάξει.stergiosbik έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:05Αν μπεις στον κοπο να διαβασεις τι ειχα γραψει θα καταλαβεις οτι γραφεις ανοησιες.
Συνεχισε το παπατζιλικι σου ελευθερα.![]()
Για σφύριγμα δεν ξέρω αν υποστηρίζει το απ που το κάνεις σάμον από το κινητό αλλά αν το ζητήσουμε ευγενικά από τον Ήλον...
.
.
- Dwarven Blacksmith
Όχι γιατί είναι ακόμα ακριβά και γιατί δεν υπάρχουν υποδομές.
Για πραγματικούς δηλαδή λόγους και όχι της φαντασίας μου.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:17Όχι γιατί είναι ακόμα ακριβά και γιατί δεν υπάρχουν υποδομές.
Για πραγματικούς δηλαδή λόγους και όχι της φαντασίας μου.
.
.
Τα ηλεκτρικά το καλοκαίρι μην τα αφήνεται στον ήλιο,
γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες χαλάνε τις μπαταρίες τους.
γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες χαλάνε τις μπαταρίες τους.
-
stergiosbik
Καιγονται για το περιβαλλον αλλα κανουν αβαβα το γεγονος οτι απο τοτε που αρχισε το κυνηγητο του πετρελαιου ανεβηκε ο μ.ο. εκπομπης του CO2 των αυτοκινητων!Μηχανικός έγραψε: 21 Οκτ 2018, 20:15 Εγώ του χρόνου που λέω να αλλάξω το αυτοκίνητο θα πάρω ένα μεταχειρισμένο πετρέλαιο,
έχουν πέσει οι τιμές τους γιατί απαγορεύονται στην Αθήνα.![]()
Φτου κακα,το πετρελαιο!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-