Τον κύριο Ron Jeremy τον έχεις ακουστά;Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:32 Πόσα βιουζ να είχε άραγε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή με αυτό το παρουσιαστικό;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Cecily Anne
Μπα, αλλά τον έβαλα στο img google και μου ανέβηκε το μεσημεριανό στον οισοφάγο.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:35Τον κύριο Ron Jeremy τον έχεις ακουστά;Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:32 Πόσα βιουζ να είχε άραγε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή με αυτό το παρουσιαστικό;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διαφημιστικό μαστ.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:32Μα μου έχουν γεννηθεί απορίες. Πόσα βιουζ να είχε άραγε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή με αυτό το παρουσιαστικό;![]()
Εκτός αν όντως για Thumbnail ειχε το σκύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ήταν για δεκαετίες hrwas και cult μορφή για τον μέσο θεατή πορνό, όντας κακάσχημος τύπος που κατάφερνε και πήδαγε ωραίες γκόμενες στις περίπου 2000 ταινίες που έπαιξε. Βραβεύτηκε από την πορνοβιομηχανία αρκετές φορές. Πέρυσι κατηγορήθηκε για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από τουλάχιστον 12 γυναίκες, και τώρα όσοι τον βράβευαν κάνουν ότι δεν τον ξέρουν.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:36Μπα, αλλά τον έβαλα στο img google και μου ανέβηκε το μεσημεριανό στον οισοφάγο.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:35Τον κύριο Ron Jeremy τον έχεις ακουστά;Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:32 Πόσα βιουζ να είχε άραγε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή με αυτό το παρουσιαστικό;![]()
Προσπαθώ να πω ότι τα βίντεο με άσχημους τύπους έχουν πέραση σε αυτά τα τσοντοσάϊτ, ειδικά τα βίντεο κλειδαρότρυπας.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Cecily Anne
Δεν ξέρω τί να πω πραγματικά. Να θες να βάλεις βίδεο να φτιαχτείς με το Στάθη.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:50Ήταν για δεκαετίες hrwas και cult μορφή για τον μέσο θεατή πορνό, όντας κακάσχημος τύπος που κατάφερνε και πήδαγε ωραίες γκόμενες στις περίπου 2000 ταινίες που έπαιξε. Βραβεύτηκε από την πορνοβιομηχανία αρκετές φορές. Πέρυσι κατηγορήθηκε για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από τουλάχιστον 12 γυναίκες, και τώρα όσοι τον βράβευαν κάνουν ότι δεν τον ξέρουν.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:36Μπα, αλλά τον έβαλα στο img google και μου ανέβηκε το μεσημεριανό στον οισοφάγο.
Προσπαθώ να πω ότι τα βίντεο με άσχημους τύπους έχουν πέραση σε αυτά τα τσοντοσάϊτ, ειδικά τα βίντεο κλειδαρότρυπας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Δεν είμαι χοντρός!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ ο ακτιβιστης που δημοσιοποίησε την ιστορία, με εξουσιοδότηση από την κοπέλα, λέει ότι ανέβασε το πρώτο βίντεο, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση μαζί της και το τρίτο βίντεο αφού είχε ήδη φάει την πρώτη μήνυση. Η δε αστυνομία τον έψαχνε για αυτόφωρο κι αυτός κρυβόταν στην Αλόννησο. Ενδιάμεσα πήγε να τα βρει εξωδικαστικά μαζί της και τη ζήτησε μέχρι και σε γάμο.
Εντάξει, μιλάμε για σουρεάλ κατάσταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τελικώς δεν ήταν εκδικήσις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:46Εκβιασμό σε τι;Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:41Ε τι αλλου τυπου, του ιδιου τυπου ειναι, αυτο που εκανε περα του οτι ειναι πουστικο συνιστα σαφως παρενοχληση, εκβιασμο, προσβολη προσωπικοτητας, τρομοκρατησηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:28 Έπαιξε κάποιου είδους παρενόχληση, εξαναγκασμος η βιασμός;
Από ότι κατάλαβα έβγαλε σε σάιτ φωτό και βίντεο πρώην του αφού χώρισαν.
Το οποίο σημαίνει πως όντως είναι μαλακας αλλά άλλου τυπου
Νομίζω για να κάνεις κάτι τέτοιο η είσαι σκατας και θες να πάρεις εκδίκηση η είσαι ψιλοανωμαλαρα και σε φτιάχνει αυτό.
Είναι ανωμαλαρα.
Λεμε ναι στα βίτσια, αρκεί να μην θίγονται πρόσωπα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και η φάση είναι οτι δεν "κρυβόταν" ακριβώς, αντιθετως, εθεάθη να σουλατσάρει με το μηχανάκι του, σύμφωνα με μαρτυρίες εκείνης της περιόδουCecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:05 Εν τω μεταξύ ο ακτιβιστης που δημοσιοποίησε την ιστορία, με εξουσιοδότηση από την κοπέλα, λέει ότι ανέβασε το πρώτο βίντεο, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση μαζί της και το τρίτο βίντεο αφού είχε ήδη φάει την πρώτη μήνυση. Η δε αστυνομία τον έψαχνε για αυτόφωρο κι αυτός κρυβόταν στην Αλόννησο. Ενδιάμεσα πήγε να τα βρει εξωδικαστικά μαζί της και τη ζήτησε μέχρι και σε γάμο.
- vantono
Το πρωτο απλόουντ δεν ηταν ριβεντζιά τελικά, το μονο σίγουρο. Ηταν μάλλον για λόγους αντρικής επιβεβαίωσης "εχω γκομενα μαλάκες, δείτε πως γαμάω, αυτός είμαι". Διαβασα συνέντευξη της ίδιας της τύπισσας που έβγαλε πριν λίγο η Τάτυ. Η ίδια ισχυρίστηκε μαλιστα πως της ειχε πει εκεινος οτι οι υπολοιποι τρεις απο την αρβύλα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με αυτά που εκανε ο φιλος τους, δεν το ειχε πει σε κανεναν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:09Τελικώς δεν ήταν εκδικήσις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:46Εκβιασμό σε τι;Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:41
Ε τι αλλου τυπου, του ιδιου τυπου ειναι, αυτο που εκανε περα του οτι ειναι πουστικο συνιστα σαφως παρενοχληση, εκβιασμο, προσβολη προσωπικοτητας, τρομοκρατηση
Νομίζω για να κάνεις κάτι τέτοιο η είσαι σκατας και θες να πάρεις εκδίκηση η είσαι ψιλοανωμαλαρα και σε φτιάχνει αυτό.
Είναι ανωμαλαρα.
Λεμε ναι στα βίτσια, αρκεί να μην θίγονται πρόσωπα κύριοι.
- Dwarven Blacksmith
Άρα τώρα και ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος και το θύμα λένε ότι δεν ήταν γνωστό στους 3.vantono έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:42 Το πρωτο απλόουντ δεν ηταν ριβεντζιά τελικά, το μονο σίγουρο. Ηταν μάλλον για λόγους αντρικής επιβεβαίωσης "εχω γκομενα μαλάκες, δείτε πως γαμάω, αυτός είμαι". Διαβασα συνέντευξη της ίδιας της τύπισσας που έβγαλε πριν λίγο η Τάτυ. Η ίδια ισχυρίστηκε μαλιστα πως της ειχε πει εκεινος οτι οι υπολοιποι τρεις απο την αρβύλα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με αυτά που εκανε ο φιλος τους, δεν το ειχε πει σε κανεναν.
Ενισχύεται η θέση τους λοιπόν.
- Cecily Anne
Είναι παράλογο να πιστεύουν ότι ήταν γνωστό και ρίσκαραν με το να τον έχουν στην εκπομπή, ειδικά μετά τα χάλια των τελευταίων μηνών στο κλάδο του αθλητισμού και των ηθοποιών. Το ότι κάνει μαρκάρισμα σε γκομενάκια, χρησιμοποιώντας τη δημοσιοτητα, ναι , οκ δεν παίζει να μην έχουν πάρει χαμπάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:51Άρα τώρα και ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος και το θύμα λένε ότι δεν ήταν γνωστό στους 3.vantono έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:42 Το πρωτο απλόουντ δεν ηταν ριβεντζιά τελικά, το μονο σίγουρο. Ηταν μάλλον για λόγους αντρικής επιβεβαίωσης "εχω γκομενα μαλάκες, δείτε πως γαμάω, αυτός είμαι". Διαβασα συνέντευξη της ίδιας της τύπισσας που έβγαλε πριν λίγο η Τάτυ. Η ίδια ισχυρίστηκε μαλιστα πως της ειχε πει εκεινος οτι οι υπολοιποι τρεις απο την αρβύλα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με αυτά που εκανε ο φιλος τους, δεν το ειχε πει σε κανεναν.
- vantono
Ναι, πράγμα που και εγω ειχα αρχίσει να πιστεύω πολύ πριν το δηλωσει η ιδια η τύπισσα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:51Άρα τώρα και ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος και το θύμα λένε ότι δεν ήταν γνωστό στους 3.vantono έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:42 Το πρωτο απλόουντ δεν ηταν ριβεντζιά τελικά, το μονο σίγουρο. Ηταν μάλλον για λόγους αντρικής επιβεβαίωσης "εχω γκομενα μαλάκες, δείτε πως γαμάω, αυτός είμαι". Διαβασα συνέντευξη της ίδιας της τύπισσας που έβγαλε πριν λίγο η Τάτυ. Η ίδια ισχυρίστηκε μαλιστα πως της ειχε πει εκεινος οτι οι υπολοιποι τρεις απο την αρβύλα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με αυτά που εκανε ο φιλος τους, δεν το ειχε πει σε κανεναν.
Και οι τρεις αυτοί έχουν παιδιά, εκ των οποίων οι 2, κόρες, και θεωρώ πως θα ηταν αδιανόητο να μπορουσαν να ανεχτούν κατι τετοιο. Ο μόνος που πιστευα οτι μπορει να ηξερε κατι χοντρικά (χωρις πολλες λεπτομερειες) και να εκανε την παπια, ήταν ο Κανακης, αλλά και αυτός ειναι (προσφάτως πλεον) πατέρας κόρης. Ουτε αυτος θα ανεχόταν κατι τέτοιο. Για τους αλλους δυο, δεν αμφέβαλα ποτέ οτι εχουν εντελως μαυρα μεσάνυχτα.
Ακριβώς.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:54Είναι παράλογο να πιστεύουν ότι ήταν γνωστό και ρίσκαραν με το να τον έχουν στην εκπομπή, ειδικά μετά τα χάλια των τελευταίων μηνών στο κλάδο του αθλητισμού και των ηθοποιών. Το ότι κάνει μαρκάρισμα σε γκομενάκια, χρησιμοποιώντας τη δημοσιοτητα, ναι , οκ δεν παίζει να μην έχουν πάρει χαμπάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:51Άρα τώρα και ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος και το θύμα λένε ότι δεν ήταν γνωστό στους 3.vantono έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:42 Το πρωτο απλόουντ δεν ηταν ριβεντζιά τελικά, το μονο σίγουρο. Ηταν μάλλον για λόγους αντρικής επιβεβαίωσης "εχω γκομενα μαλάκες, δείτε πως γαμάω, αυτός είμαι". Διαβασα συνέντευξη της ίδιας της τύπισσας που έβγαλε πριν λίγο η Τάτυ. Η ίδια ισχυρίστηκε μαλιστα πως της ειχε πει εκεινος οτι οι υπολοιποι τρεις απο την αρβύλα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με αυτά που εκανε ο φιλος τους, δεν το ειχε πει σε κανεναν.
Εχουν πλακα μερικοι που πανε να ξεπλυνουν του γλιτσες
Οτι δεν ξερανε
Μια ακόμα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αποκαλύπτεται με θύμα ένα τότε ανήλικο κορίτσι, που τον είχε επισκεφθεί με την παρέα της στον ραδιοφωνικό σταθμό, όπου εργαζόταν.
Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γυρω στις 14:30.
Δεν βλεπανε τα ανηλικα που εφερνε μεσα στον σταθμο τους και τα παρενοχλουσε
Οτι δεν ξερανε
Μια ακόμα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αποκαλύπτεται με θύμα ένα τότε ανήλικο κορίτσι, που τον είχε επισκεφθεί με την παρέα της στον ραδιοφωνικό σταθμό, όπου εργαζόταν.
Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γυρω στις 14:30.
Δεν βλεπανε τα ανηλικα που εφερνε μεσα στον σταθμο τους και τα παρενοχλουσε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-