Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Εμένα ρωτάς; Αυτές που βασίζονται στο χαρτζηλίκι των πατεράδων τους ή των αντρών τους και συγχρόνως παραπονιούνται για την πατριαρχία, ρώτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Είναι από τις περιπτώσεις που θεωρώ τη χρήση του πρώτου πληθυντικού πρόσωπου ως ύβρι ή συκοφαντία.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Εμένα ρωτάς; Αυτές που βασίζονται στο χαρτζηλίκι των πατεράδων τους ή των αντρών τους και συγχρόνως παραπονιούνται για την πατριαρχία, ρώτα.
Καταγγέλω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι υπόλοιπες είπα. Δεν σε συμπεριέλαβα. Γιατί αισθάνεσαι προσβολή;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:51Είναι από τις περιπτώσεις που θεωρώ τη χρήση του πρώτου πληθυντικού πρόσωπου ως ύβρι ή συκοφαντία.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Καταγγέλω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ωχ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:19 Και από τη στιγμή που ζω σε ένα δυτικό πλαίσιο, θεωρώ αυτονόητο το ότι είναι στο δικό μου χέρι η διαχείριση της ισονομίας και ισοτιμίας.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Το να περιμένω από τους αρσενικούς να λύσουν τα δικά μου υπαρξιακά προβλήματα, το βλέπω ως ένα είδος επαιτείας.
Ε, αυτήν την άτυπη επαιτεία που πότε εκφράζεται με επιθετικές κραυγές και πότε με κλάματα, δεν την θεωρώ ως και την καλύτερη απόδειξη ισοτιμίας αλλά ως μια έμμεση παραδοχή αδυναμίας του φύλου μου.
Και σαφώς δεν πρόκειται να την υποστηρίξω.
https://www.in.gr/2021/01/25/greece/sof ... asmo-tous/
Εφόσον αποτελεί επιλογή της δεν είναι "πατριαρχία".Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Στην πατριαρχία δεν επιλέγει τι θα κάνει. Της επιβάλλεται.
Είναι λεπτό το σημείο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:51Είναι από τις περιπτώσεις που θεωρώ τη χρήση του πρώτου πληθυντικού πρόσωπου ως ύβρι ή συκοφαντία.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Καταγγέλω.
λεπτομερειεςstavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:54Εφόσον αποτελεί επιλογή της δεν είναι "πατριαρχία".Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Είναι λεπτό το σημείο.
Δεν αισθάνομαι προσβολή.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:52Οι υπόλοιπες είπα. Δεν σε συμπεριέλαβα. Γιατί αισθάνεσαι προσβολή;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:51Είναι από τις περιπτώσεις που θεωρώ τη χρήση του πρώτου πληθυντικού πρόσωπου ως ύβρι ή συκοφαντία.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48
Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.
Καταγγέλω.
Απλώς θεωρώ από αστείο έως βλακώδες, το να μου ορίζει ο οποιοσδήποτε τι οφείλω και σε ποιον.
Το τι οφείλω και σε ποιον, το ορίζω εγώ, δεν θα μου το καθορίσει ο κάθε παπάρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ίδιο λέτε.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:58 Το τι οφείλω και σε ποιον, το ορίζω εγώ, δεν θα μου το καθορίσει ο κάθε παπάρας.
Στην πατριαρχία ο κάθε π...ρας σου λέει τί θα κάνεις και τί όχι.
Άρα οφείλεις προς τον εαυτό σου να αντιταχθείς.
Και τι ακριβώς έχει επιβάλλει η πατριαρχία στις τσιρλίντερς "είσαι κι εσύ βιαστής;"stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:54Εφόσον αποτελεί επιλογή της δεν είναι "πατριαρχία".Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:25
Είναι λεπτό το σημείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να έχουν μειωμένη πρόσβαση στην εργασία, να υφίστανται σεξουαλικές παρενοχλήσεις από την παιδική ακόμα ηλικία, να υφίστανται κάθε είδους κοινωνική διάκριση και να βγαίνουν επιπλέον πόρνες ή άχρηστες όταν καταγγέλλουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:01Και τι ακριβώς έχει επιβάλλει η πατριαρχία στις τσιρλίντερς "είσαι κι εσύ βιαστής;"stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:54Εφόσον αποτελεί επιλογή της δεν είναι "πατριαρχία".Naida έγραψε: 25 Ιαν 2021, 19:48 Κάθε γυναίκα είτε έχει επιλέξει να εργάζεται, είτε να μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της οπότε και είναι αναγκαστικά εξαρτώμενη απο τον σύζυγο της, μπορεί να διαμαρτυρεται για την πατριαρχία. Αυτή που επιλέγει να την εξυπηρετεί και να χρησιμοποιεί την πατριαρχία, σαφώς δεν δικαιούται και δεν ασχολείται κιόλας. Οι υπόλοιπες/οι οφείλουμε να της πούμε ότι μπορεί και μόνη της να αναλάβει τον εαυτό της και ότι οι άνδρες δεν είναι το ισχυρό φύλο.
Είναι λεπτό το σημείο.
Εν τάχει.
Ε, το ίδιο ισχύει και για τους μιτουμπουλουμουτζήδες της πολιτικής ορθότητας, που θεωρούν ότι δικαιούνται να μου επιβάλλουν το πως πρέπει να αντιδρώ ή να σκέφτομαι.
Σαφώς και οφείλω στον εαυτό μου να αντιταχθώ. Γραμμένους τους έχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παπαριές μαρίτσαμ.stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:02Να έχουν μειωμένη πρόσβαση στην εργασία, να υφίστανται σεξουαλικές παρενοχλήσεις από την παιδική ακόμα ηλικία, να υφίστανται κάθε είδους κοινωνική διάκριση και να βγαίνουν επιπλέον πόρνες ή άχρηστες όταν καταγγέλλουν.
Εν τάχει.
Εν τάχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκεί μιλάμε για νομιμότητα που καθορίζει τα όρια της συμβίωσης των πολιτών. Όχι για πατριαρχικά κόμπλεξ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:07Ε, το ίδιο ισχύει και για τους μιτουμπουλουμουτζήδες της πολιτικής ορθότητας, που θεωρούν ότι δικαιούνται να μου επιβάλλουν το πως πρέπει να αντιδρώ ή να σκέφτομαι.![]()
Κάπου τα μπλέκεις όλα.
Δεν θα χάσω και τον ύπνο μου ή την όρεξή μου για να σε πείσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:08Παπαριές μαρίτσαμ.stavmanr έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:02Να έχουν μειωμένη πρόσβαση στην εργασία, να υφίστανται σεξουαλικές παρενοχλήσεις από την παιδική ακόμα ηλικία, να υφίστανται κάθε είδους κοινωνική διάκριση και να βγαίνουν επιπλέον πόρνες ή άχρηστες όταν καταγγέλλουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2021, 20:01 Και τι ακριβώς έχει επιβάλλει η πατριαρχία στις τσιρλίντερς "είσαι κι εσύ βιαστής;"
Εν τάχει.
Εν τάχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 25 Ιαν 2021, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 12 Απαντήσεις