!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ναι
41
53%
Όχι
37
47%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Custom_F έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:41
Συμφωνώ με τα περισσότερα απαυτα που διάβασα από σένα, αυτό παραπάνω όμως έχει να κάνει με τον άνθρωπο που τα ξεστομίζει. Δε γίνεται να δίνουμε βάση σε ότι βλακεία του έρθει του καθενός. Άλλωστε όλοι θα πουν για όλους. Για όλους κάποιος κάτι θα βρει.

Εγώ το μόνο που σκέφτομαι για τους εργένηδες, στην περίπτωση που συνεχίσουν έτσι, είναι αν κάποια στιγμή θα νιώθουν μονοι, κ στενοχωριέμαι. Απλώς το σκέφτομαι, μέχρι εκεί, μπορεί να μη νιώσουν μόνοι ποτε, μπορεί να περνούν καλά, μπορεί έτσι να γουστάρουν, μπορεί οτιδήποτε... Άλλωστε κάποιος μπορεί να μην είναι εργένης, αλλα να νιώθει πιο μόνος κ απτην καλάμια στον κάμπο, που λέμε.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο κόστος που είναι η πιθανότητα ο εργένης να νιώσει μόνος στα γεράματα. Αυτό είναι ένα τίμημα υπαρκτό. Αλλά και πάλι:

- Οι εργένισσες γυναίκες αισθάνονται πολύ πιο έντονα τη μοναξιά και σε πολλές περιπτώσεις, σε πολύ νεαρή ηλικία, π.χ. όταν τις χτυπάει κόκκινο το μητρικό ένστικτο, το οποίο λέει "πρέπει να γίνω μάνα τώρα". Από αυτή την άποψη, χαιρομαι που δεν είμαι γυναίκα.
- Αν ο άνδρας μπει στη διαδικασία να φοβηθεί ότι κάποια στιγμή θα νιώσει έντονη μοναξιά, κινδυνεύει να λειτουργήσει όπως οι γυναίκες της προηγούμενης περίπτωσης. Να κυνηγήσει δηλαδή τον γάμο και τη μόνιμη δέσμευση, όχι από έρωτα, αλλά από φόβο "μην τυχόν νιώσει μόνος κάποτε". Το αν όμως θα συμβεί αυτό, δεν μπορεί να το γνωρίζει εκ των προτέρων.
- Οι κοινωνικές επαφές με τις γυναίκες, γίνονται ακόμη πιο ουσιαστικές όταν σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι. Χίλιες φορές να υπάρχουν δεκάδες ώρες φιλοσοφικών συζητήσεων, ή συζητήσεων που αφορούν κοινά ενδιαφέροντα με μία γυναίκα (γιατι η γυναικεία οπτική έχει πάντοτε ενδιαφέρον) παρά ένα ξερό σεξ για ένα βράδυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 13 Δεκ 2019, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Parrot έγραψε: 13 Δεκ 2019, 13:12 Το σεξ είναι μια βδελυγματική ακάθαρτη και αισχρή πράξη η οποία πρέπει να τεθεί υπό άμεσο κρατικό έλεγχο.
Κλείσιμο οίκων ανοχής, απαγόρευση πορνογραφίας, επιβολή ευπρεπούς ενδυμασίας, ποινικοποίηση μοιχείας, απαγόρευση αυνανισμού κλπ.
Το σεξ χρησιμεύει μόνον για τεκνοποίηση και δεν είναι για προσωπική ευχαρίστηση γιατί έτσι διαπράττεται ύβρη και προσβολή
της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του ονόματος του Θεού.
Συνεπώς θα πρέπει να επιτρέπεται μόνον εντός του πλαισίου του γάμου, και το κράτος θα πρέπει το ταχύτερο
δυνατό να αναζητήσει άλλες τεχνητές μεθόδους γεννήσεων. π.χ. τεχνητές μήτρες με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης,
ώστε κάποια στιγμή οι άνθρωποι να απαλλαγούν απ' αυτό το κακό οριστικά.
That's the spirit. Το αμαρτωλό σεξ είναι πιο αφροδισιακό.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Bipsco έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:15
Parrot έγραψε: 13 Δεκ 2019, 13:12 Το σεξ είναι μια βδελυγματική ακάθαρτη και αισχρή πράξη η οποία πρέπει να τεθεί υπό άμεσο κρατικό έλεγχο.
Κλείσιμο οίκων ανοχής, απαγόρευση πορνογραφίας, επιβολή ευπρεπούς ενδυμασίας, ποινικοποίηση μοιχείας, απαγόρευση αυνανισμού κλπ.
Το σεξ χρησιμεύει μόνον για τεκνοποίηση και δεν είναι για προσωπική ευχαρίστηση γιατί έτσι διαπράττεται ύβρη και προσβολή
της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του ονόματος του Θεού.
Συνεπώς θα πρέπει να επιτρέπεται μόνον εντός του πλαισίου του γάμου, και το κράτος θα πρέπει το ταχύτερο
δυνατό να αναζητήσει άλλες τεχνητές μεθόδους γεννήσεων. π.χ. τεχνητές μήτρες με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης,
ώστε κάποια στιγμή οι άνθρωποι να απαλλαγούν απ' αυτό το κακό οριστικά.
That's the spirit. Το αμαρτωλό σεξ είναι πιο αφροδισιακό.
ποιο ειναι το αμαρτωλο σεξ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:00
Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:28
Για να σου αποδωθεί ο χαρακτηρισμός αγάμητος, ανέραστος, στερημένος και τα λοιπά πρέπει γενικά να μην κάνεις σεξ στη ζωή σου άσχετα αν έχεις επιλέξει να μείνεις εργένης ή όχι. Εσύ νιώθεις ότι έχεις χορτάσει από σεξ στη ζωή σου και δεν θες άλλο;
Τα πάντα είναι σχετικά. Αμα με βάλεις να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ακραίες καταστάσεις, όπου η μία είναι να κάνω σεξ κάθε μέρα αλλά με την ίδια σύντροφο και η άλλη είναι να κάνω σεξ σπάνια αλλά με διαφορετικές, εγώ θα επιλέξω τη δεύτερη.

Χίλιες φορές η αγαμία παρά η μονογαμία. Από μονογαμία, ναι, είμαι χορτασμένος.
Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα το να μείνεις εργένης επειδή ατύχησες με έναν σύντροφο. Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για να την βγάλεις πέρα μόνος σου και πολύ ταπεινωτικό να πεθάνεις μόνος σου χωρίς σύντροφο ή τέκνα. Το κρεβάτι πάντα πρέπει να έχει κάποιον δίπλα το βράδυ. Αλλιώς δεν γίνεται να είσαι συναισθηματικά στα καλύτερα σου μεσοπρόθεσμα.

Εμένα δεν με ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα. Εάν δεν είσαι κανένας σουλτάνος ή βασιλιάς δεν μπορείς να είσαι ιδιαίτερα πολυγαμικός. Δεν είναι πρακτικό από άποψη χρόνου, σπατάλη πόρων και ασφάλειας από ασθένειες. Όταν είσαι καλά με τον άλλον συναισθηματικά θα είναι και το σεξ γενικά καλό. Δεν είναι ο, τι καλύτερο τα ίδια και τα ίδια αλλά είναι πάντα ένα πάκτο ηδονής που είναι καλύτερο να έχεις από το να μην έχεις.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:10
Συμφωνώ με τα περισσότερα απαυτα που διάβασα από σένα, αυτό παραπάνω όμως έχει να κάνει με τον άνθρωπο που τα ξεστομίζει. Δε γίνεται να δίνουμε βάση σε ότι βλακεία του έρθει του καθενός. Άλλωστε όλοι θα πουν για όλους. Για όλους κάποιος κάτι θα βρει.

Εγώ το μόνο που σκέφτομαι για τους εργένηδες, στην περίπτωση που συνεχίσουν έτσι, είναι αν κάποια στιγμή θα νιώθουν μονοι, κ στενοχωριέμαι. Απλώς το σκέφτομαι, μέχρι εκεί, μπορεί να μη νιώσουν μόνοι ποτε, μπορεί να περνούν καλά, μπορεί έτσι να γουστάρουν, μπορεί οτιδήποτε... Άλλωστε κάποιος μπορεί να μην είναι εργένης, αλλα να νιώθει πιο μόνος κ απτην καλάμια στον κάμπο, που λέμε.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο κόστος που είναι η πιθανότητα ο εργένης να νιώσει μόνος στα γεράματα. Αυτό είναι ένα τίμημα υπαρκτό. Αλλά και πάλι:

- Οι εργένισσες γυναίκες αισθάνονται πολύ πιο έντονα τη μοναξιά και σε πολλές περιπτώσεις, σε πολύ νεαρή ηλικία, π.χ. όταν τις χτυπάει κόκκινο επιπλέον το μητρικό ένστικτο, το οποίο λέει "πρέπει να γίνω μάνα τώρα". Από αυτή την άποψη, χαιρομαι που δεν είμαι γυναίκα.
- Αν ο άνδρας μπει στη διαδικασία να φοβηθεί ότι κάποια στιγμή θα νιώσει έντονη μοναξιά, κινδυνεύει να λειτουργήσει όπως οι γυναίκες της προηγούμενης περίπτωσης. Να κυνηγήσει δηλαδή τον γάμο και τη μόνιμη δέσμευση, όχι από έρωτα, αλλά από φόβο "μην τυχόν νιώσει μόνος κάποτε". Το αν όμως θα συμβεί αυτό, δεν μπορεί να το γνωρίζει εκ των προτέρων.
- Οι κοινωνικές επαφές με τις γυναίκες, γίνονται ακόμη πιο ουσιαστικές όταν σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι. Χίλιες φορές να υπάρχουν δεκάδες ώρες φιλοσοφικών συζητήσεων, ή συζητήσεων που αφορούν κοινά ενδιαφέροντα με μία γυναίκα (γιατι η γυναικεία οπτική έχει πάντοτε ενδιαφέρον) παρά ένα ξερό σεξ για ένα βράδυ.
Απλώς ήθελα να σου πω ότι ένας "φυσιολογικός" άνθρωπος, το πολύ πολύ να στενοχωρηθεί για τον συνάνθρωπό του στη σκέψη ότι ενδεχομένως μπορει να νιώσει μοναξιά κάποια στιγμη. Δεν θα τον βρίσει, δεν θα τον μειώσει, δε θα φερθεί έτσι. Στην περίπτωση που φερθει όμως έτσι, δεν είναι άξιος νασχοληθει κάποιος μαζί του κ τα λόγια του δε θα πρέπει ν"αγγίζουν" κανένα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:19
Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:00
Antigeist έγραψε: 13 Δεκ 2019, 17:28
Για να σου αποδωθεί ο χαρακτηρισμός αγάμητος, ανέραστος, στερημένος και τα λοιπά πρέπει γενικά να μην κάνεις σεξ στη ζωή σου άσχετα αν έχεις επιλέξει να μείνεις εργένης ή όχι. Εσύ νιώθεις ότι έχεις χορτάσει από σεξ στη ζωή σου και δεν θες άλλο;
Τα πάντα είναι σχετικά. Αμα με βάλεις να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ακραίες καταστάσεις, όπου η μία είναι να κάνω σεξ κάθε μέρα αλλά με την ίδια σύντροφο και η άλλη είναι να κάνω σεξ σπάνια αλλά με διαφορετικές, εγώ θα επιλέξω τη δεύτερη.

Χίλιες φορές η αγαμία παρά η μονογαμία. Από μονογαμία, ναι, είμαι χορτασμένος.
Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα το να μείνεις εργένης επειδή ατύχησες με έναν σύντροφο. Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για να την βγάλεις πέρα μόνος σου και πολύ ταπεινωτικό να πεθάνεις μόνος σου χωρίς σύντροφο ή τέκνα. Το κρεβάτι πάντα πρέπει να έχει κάποιον δίπλα το βράδυ. Αλλιώς δεν γίνεται να είσαι συναισθηματικά στα καλύτερα σου μεσοπρόθεσμα.

Εμένα δεν με ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα. Εάν δεν είσαι κανένας σουλτάνος ή βασιλιάς δεν μπορείς να είσαι ιδιαίτερα πολυγαμικός. Δεν είναι πρακτικό από άποψη χρόνου, σπατάλη πόρων και ασφάλειας από ασθένειες. Όταν είσαι καλά με τον άλλον συναισθηματικά θα είναι και το σεξ γενικά καλό. Δεν είναι ο, τι καλύτερο τα ίδια και τα ίδια αλλά είναι πάντα ένα πάκτο ηδονής που είναι καλύτερο να έχεις από το να μην έχεις.
Το αν ατύχησα με μία σύντροφο, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στη συνέχεια άρχισα να διαπιστώνω όλο και περισσότερο ότι "δεν το έχω" με τις μόνιμες δεσμεύσεις, ακόμη περισσότερο γιατί έχω διανύσει και μια περίοδο πολυγαμίας.

Οταν λέω "πολυγαμίας" δεν εννοώ ότι πήγαινα με άλλη κάθε μέρα (αυτά όσοι τα ισχυρίζονται λένε μπούρδες) αλλά ήμουν αρκετά πάνω από το μέσο όρο σε εναλλαγές συντρόφων.

Διαπίστωσα λοιπόν ότι η περίοδος πολυγαμίας ήταν ιδανική, η περίοδος ελευθερίας (αγαμίας) μια χαρά και ότι αμφότερες είναι αρκετά καλύτερες για μένα από τη μονογαμία.

Αυτό που λες εσύ ότι δεν σε ενοχλεί το σεξ με την ίδια κάθε μέρα, το πίστευα κι εγώ όταν ήμουν με την ίδια κάθε μέρα. Αργότερα διαπίστωσα ότι με ενοχλούσε μεν, απλώς έκανα υποχωρήσεις στο βωμό του έρωτα.

Ειναι στον άνθρωπο το πώς εκλαμβάνει τη μοναξιά. Αλλος την εκλαμβάνει σαν καταδίκη και άλλος σαν ελευθερία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Custom_F έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:20

- Οι εργένισσες γυναίκες αισθάνονται πολύ πιο έντονα τη μοναξιά και σε πολλές περιπτώσεις, σε πολύ νεαρή ηλικία, π.χ. όταν τις χτυπάει κόκκινο επιπλέον το μητρικό ένστικτο, το οποίο λέει "πρέπει να γίνω μάνα τώρα". Από αυτή την άποψη, χαιρομαι που δεν είμαι γυναίκα.
Απλώς ήθελα να σου πω ότι ένας "φυσιολογικός" άνθρωπος, το πολύ πολύ να στενοχωρηθεί για τον συνάνθρωπό του στη σκέψη ότι ενδεχομένως μπορει να νιώσει μοναξιά κάποια στιγμη. Δεν θα τον βρίσει, δεν θα τον μειώσει, δε θα φερθεί έτσι. Στην περίπτωση που φερθει όμως έτσι, δεν είναι άξιος νασχοληθει κάποιος μαζί του κ τα λόγια του δε θα πρέπει ν"αγγίζουν" κανένα.
Εγώ πάντως αυτούς τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές τις έχω δεχτεί από άτομα που είναι παντρεμένα και που περνάνε δύσκολα, είτε στον γάμο τους, είτε στον βιοπορισμό και στη συντήρηση της οικογένειάς τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Alien666 έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:30

Εγώ πάντως αυτούς τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές τις έχω δεχτεί από άτομα που είναι παντρεμένα και που περνάνε δύσκολα, είτε στον γάμο τους, είτε στον βιοπορισμό και στη συντήρηση της οικογένειάς τους.
Ε το καταλαβαίνεις κ συ τότε γιατί το κανουν. Τα λέει όλα αυτό.
Μακριά από τέτοιους ανθρώπους. Θέλουμε κοντα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε κ δε βγάζουν πάνω μας τη δική τους κακοπεραση. Όσο μεγαλωνω μειώνονται κ τα όρια της ανοχής κ της υπομονή μου. Όποιος φέρεται ή μιλάει άσχημα, απομακρύνεται.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Custom_F έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:35

Μακριά από τέτοιους ανθρώπους. Θέλουμε κοντα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε κ δε βγάζουν πάνω μας τη δική τους κακοπεραση. Όσο μεγαλωνω μειώνονται κ τα όρια της ανοχής κ της υπομονή μου. Όποιος φέρεται ή μιλάει άσχημα, απομακρύνεται.

Ήρθα
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Custom_F έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:35

Σε κάποιες περιπτώσεις αναγκάστηκα να υπομείνω αυτό το πράγμα λόγω δουλειάς, αλλά σε γενικές γραμμές κι εγώ κάτι τέτοιους τους απομακρύνω από κοντά μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:17 Η πράξη είναι όμορφη κανείς δε διαφωνεί.
Η πλευρά του όχι όμως αναφέρει παραδείγματα που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν ειναι και η πιο όμορφη. Αυτό εξετάζουμε.
Για παράδειγμα ποια στιγμή δίνει μεγαλύτερη ευφορία; Η στιγμή που τον βάζεις σε αυτή που θες ή που κλείνεις μια συμφωνία over 1m;
Μήπως συγκρίνουμε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους;

Στην ουσία υπάρχουν καλές και κακές εμπορικές, και όχι μόνο, συμφωνίες. Και υπάρχει καλό και κακό σεξ. Όπως υπάρχει καλό και κακό φαγητό.

Άσχετα με το πόσο καλά σου πάει η ζωή, το ερώτημα είναι αν θες να την ζήσεις χωρίς να κάνεις σεξ ή θες ένα κομμάτι της να είναι και αυτό.

Ότι κι αν αποφασίσεις, δική σου η ζωή, παίξε μπάλα. Στην περίπτωση που σου είναι αδιάφορο το σεξ, όλα καλά, θα κάνεις κάτι άλλο και θα γεμίσεις τον χρόνο σου.

Σε περίπτωση πάλι που δεν σου είναι αδιάφορο, θα επιδιώξεις να έχει θέση στη ζωή σου. Σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τις προτιμήσεις σου.

Καλό είναι να μην καταπιέζουμε κανέναν αλλά ούτε και τους εαυτούς μας. Όποιος δεν θέλει, βλέπε παρροτ, δεν θα τον αναγκάσουμε με το ζόρι. Όποιος θέλει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να του το απαγορεύσει.

Έναν χρόνο μετά μου κάνει λίγο άκυρο να λέμε αν μπορούμε να συγκρίνουμε την συμφωνία της δεκαετίας με το σεξ της δεκαετίας.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Αν πάλι το ερώτημα είναι αν μπορούν να αντικατασταθούν τα χρήματα από το καλό σεξ ή το αντίθετο, η απάντηση είναι όχι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:45
Η πλευρά του όχι όμως αναφέρει παραδείγματα που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν ειναι και η πιο όμορφη. Αυτό εξετάζουμε.
Για παράδειγμα ποια στιγμή δίνει μεγαλύτερη ευφορία; Η στιγμή που τον βάζεις σε αυτή που θες ή που κλείνεις μια συμφωνία over 1m;
Μήπως συγκρίνουμε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους;

Στην ουσία υπάρχουν καλές και κακές εμπορικές, και όχι μόνο, συμφωνίες. Και υπάρχει καλό και κακό σεξ. Όπως υπάρχει καλό και κακό φαγητό.

Άσχετα με το πόσο καλά σου πάει η ζωή, το ερώτημα είναι αν θες να την ζήσεις χωρίς να κάνεις σεξ ή θες ένα κομμάτι της να είναι και αυτό.

Ότι κι αν αποφασίσεις, δική σου η ζωή, παίξε μπάλα. Στην περίπτωση που σου είναι αδιάφορο το σεξ, όλα καλά, θα κάνεις κάτι άλλο και θα γεμίσεις τον χρόνο σου.

Σε περίπτωση πάλι που δεν σου είναι αδιάφορο, θα επιδιώξεις να έχει θέση στη ζωή σου. Σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τις προτιμήσεις σου.

Καλό είναι να μην καταπιέζουμε κανέναν αλλά ούτε και τους εαυτούς μας. Όποιος δεν θέλει, βλέπε παρροτ, δεν θα τον αναγκάσουμε με το ζόρι. Όποιος θέλει, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να του το απαγορεύσει.

Έναν χρόνο μετά μου κάνει λίγο άκυρο να λέμε αν μπορούμε να συγκρίνουμε την συμφωνία της δεκαετίας με το σεξ της δεκαετίας.

Δεν υπάρχει σύγκριση.

Αν πάλι το ερώτημα είναι αν μπορούν να αντικατασταθούν τα χρήματα από το καλό σεξ ή το αντίθετο, η απάντηση είναι όχι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
φαινεται οτι προτιμας το ποιοτικο αλλα αντε να το βρεις :smt047 :c020:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 13 Δεκ 2019, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

...Χίλιες φορές να υπάρχουν δεκάδες ώρες φιλοσοφικών συζητήσεων, ή συζητήσεων που αφορούν κοινά ενδιαφέροντα με μία γυναίκα (γιατι η γυναικεία οπτική έχει πάντοτε ενδιαφέρον) παρά ένα ξερό σεξ για ένα βράδυ.
Τύπε, δεν γαμάς έτσι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Feindflug έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:49

...Χίλιες φορές να υπάρχουν δεκάδες ώρες φιλοσοφικών συζητήσεων, ή συζητήσεων που αφορούν κοινά ενδιαφέροντα με μία γυναίκα (γιατι η γυναικεία οπτική έχει πάντοτε ενδιαφέρον) παρά ένα ξερό σεξ για ένα βράδυ.
Τύπε, δεν γαμάς έτσι.
Ετσι δεν γαμάς, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι μπορείς να κάνεις και άλλου είδους πράγματα, ώστε να γαμάς. Τόσες γυναίκες υπάρχουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2019, 18:10
η στιγμη που κλεινεις το 1μ, ειναι μικρη μπροστα στις στιγμες που θα περασεις ξοδευοντας το 1μ. πολλες απο αυτες τις στιγμες θα περιλαμβανουν και σεξ.
Η στιγμή που κλείνεις αυτή τη συμφωνία είναι μεγάλη γιατί νιώθεις δημιουργικός και ταυτόχρονα σκέφτεσαι και πως θα το εκμεταλλευτείς.
Συμφωνώ αλλά δε πήρα θέση σχετικά. Ερώτηση έκανα.
Όπως είπες πολλές από αυτές τις στιγμές θα έχει μέσα και το σεξ. Όχι όμως μόνο το σεξ.

Υγ. Ισόπαλο το ματσάκι. Πίστευα ότι το Όχι θα βγει με τσαουσεσκικα ποσοστά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”