ναι μικρέ μου προγλωσσικέ, ό,τι πεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν
Ενταξει, άμα είναι γράψε την άποψη σου σε ένα τετράδιο και βάλτο σε ένα διπλοκλειδωμένε συρτάρι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως σε ενδιαφέρει δε σε αν διαφέρει οι θέσει των κομμουνιστών θα δημοσιοποιούνται και σύ κάτω από κάθε θέση γράφε τα δικά σου. Κάθε μπέρδεμα που υπάρχει σαν σκέψη είτε πραγματικό μπέρδεμα είτε ως προβοκατσια θα λύνεται με τέτοια τρόπο ώστε να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρες οι θέσεις μας. Στην προκειμένη θεώρησες μια αντίθεση πως επειδή είμαστε αντικαπιταλιστές δεν δεχόμαστε τα καλά του καπιταλισμού ως προϊόντα. Πάνω σε αυτό προσπάθησα να ξεδιάλυνε την πλάνη και να φωτίσω τη θέση μας, δεν αρνούμαστε τα προϊόντα της ανθρώπινης εργασία στον καπιταλισμό, αντιθέτως θελουμε τα προϊόντα να μην είναι μέσα από εκμετάλλευση, να είναι παραγωγή προϊόντων μέσα από συνειδητή προσφορά στην κοινωνία. Όπως ας πούμε το ιμάμ μπαϊλντί που φτιάχνεις για την οικογένεια σου Α είναι συνειδητή προσφορά παραλλήλως και τα προϊόντα της εργασία σου να είναι τέτοια.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 13:00Το ερώτημα είναι ποιος είπε σε σένα ότι με ενδιαφέρει τι θέλετε.Fluffy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 12:51Υποκειμενική είναι χρυσή μουΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 12:37
Δεν είναι υποκειμενική άποψη, είναι η πραγματικότητα.
Ο χρόνος που έχεις για τα παιδαριώδη σου κηρύγματα, ο υπολογιστής ή το κινητό που χρησιμοποιείς, το οτιδήποτε καταναλώνεις θεωρώντας το ως κάτι απολύτως φυσικό κλπ κλπ κλπ σου παρέχονται από το καπιταλιστικό σύστημα, φλάφυ μου.
Το ότι δεν τα θεωρείς αρκετά, είναι αμιγώς καπιταλιστική νοοτροπία.
Όταν απαγκιστρωθείτε από αυτήν, τα ξαναλέμε.
Προς το παρόν, είστε απλώς βωμολόχοι του συστήματος που θέλετε να ρίξετεκαι τίποτα περισσότερο.
Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο ή καλύτερο. Καρατσεκαρισμένο.
Μα ποιος σου είπε πως εμείς θελουμε ... μπλαμπλαμπλα
Και γιατί θα έπρεπε να μ' ενδιαφέρει.![]()
Έχεις τη γνώμη σου, έχω τη γνώμη μου, τέλος.
Ζήτω η επανασταση!
Μα σαφώς και είναι συνειδητή προσφορά το ιμάμ μπαϊλντί που θα φτιάξω για την οικογένεια, τους φίλους ή την πάρτη μου. Το ίδιο ισχύει και για το επαγγελματικό προϊόν που φτιάχνω. Ξέρω το χρόνο, το κόστος και τα γιατί και πως όλης της διαδικασίας.Fluffy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 13:30Ενταξει, άμα είναι γράψε την άποψη σου σε ένα τετράδιο και βάλτο σε ένα διπλοκλειδωμένε συρτάρι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως σε ενδιαφέρει δε σε αν διαφέρει οι θέσει των κομμουνιστών θα δημοσιοποιούνται και σύ κάτω από κάθε θέση γράφε τα δικά σου. Κάθε μπέρδεμα που υπάρχει σαν σκέψη είτε πραγματικό μπέρδεμα είτε ως προβοκατσια θα λύνεται με τέτοια τρόπο ώστε να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρες οι θέσεις μας. Στην προκειμένη θεώρησες μια αντίθεση πως επειδή είμαστε αντικαπιταλιστές δεν δεχόμαστε τα καλά του καπιταλισμού ως προϊόντα. Πάνω σε αυτό προσπάθησα να ξεδιάλυνε την πλάνη και να φωτίσω τη θέση μας, δεν αρνούμαστε τα προϊόντα της ανθρώπινης εργασία στον καπιταλισμό, αντιθέτως θελουμε τα προϊόντα να μην είναι μέσα από εκμετάλλευση, να είναι παραγωγή προϊόντων μέσα από συνειδητή προσφορά στην κοινωνία. Όπως ας πούμε το ιμάμ μπαϊλντί που φτιάχνεις για την οικογένεια σου Α είναι συνειδητή προσφορά παραλλήλως και τα προϊόντα της εργασία σου να είναι τέτοια.
Ζήτω η επανασταση!
Αλλά αν μου έλεγε κάποιος από τους καλεσμένους ότι απαιτεί κάποιο άλλο φαγητό/γλυκό/ποτό με επιθετικό τόνο,* στην καλύτερη θα του έλεγα ότι ουδείς τον εμποδίζει να παραγγείλει ό,τι γουστάρει αρκεί να το πληρώσει από την τσέπη του και στη χειρότερη θα του έφερνα το ταψί καπέλο.
*Αυτό το θεωρώ ανθρώπινη ξεφτίλα και όχι ανθρώπινο δικαίωμα.
Ζήτω η επανασταση!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
ενας λογος παραπανω λοιπονΑσέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:55τιποτα δεν ειναι δωρεαν. ολα ειναι πληρωμενα απο τους φορους μας.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:38μα γιατι να μην πληρωθει; και η δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη θεωρειται (περιπου) σαν ενα τετοιο δικαιωμα, και παρεχεται δωρεαν ενω κοστιζει και στοιχιζει.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:18
φυσικα και το αναιρει. αν εγω εχω δικαιωμα σε στεγη, σημαινει οτι πρεπει να εχω στεγη χωρις να δουλεψω για αυτην. καποιος αλλος πρεπει να δουλεψει για να φτιαχτει, χωρις να πληρωθει. αυτο ονομαζεται σκλαβια.
οποτε το δικαιωμα ενος στη στεγη, τρακαρει με το δικαιωμα του αλλου να μη δουλευει χωρις ανταλλαγμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Για να πληρώνεις ή να μην πληρώνεις φόρους;John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:49ενας λογος παραπανω λοιπονΑσέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:55τιποτα δεν ειναι δωρεαν. ολα ειναι πληρωμενα απο τους φορους μας.John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:38
μα γιατι να μην πληρωθει; και η δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη θεωρειται (περιπου) σαν ενα τετοιο δικαιωμα, και παρεχεται δωρεαν ενω κοστιζει και στοιχιζει.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α μάλιστα σήμερα μάθαμε ότι κάνανε ουρές αλλά η ποσότητα ήταν επαρκής. Απλα κάνανε ουρές γιατί γουστάρανε ταλαιπωρία ρε παιδί μου.Fluffy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 12:04Σίγουρα οι απολογητές του καπιταλισμού.axilmar έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:53Ναι γι'αυτό έκαναν ουρές έξω από τα κρεοπωλεία.Fluffy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:49
Συγγνώμη αλλά ο σοβιετικός πολίτης στις αρχές των 80 είχε περισσότερη πρόσληψη σε κρέας από τον ρώσος πολίτη των αρχών της δεκαετία του 2010. Συγκριτικά μάλιστα με τον αμερικανό πολίτη την ίδια περίοδο υστερούσε κατά 100-150 θερμίδες στην ημερήσια δίαιτα του.
Το ψεύδος νομίζω είναι δεύτερη φύση σας, αλήθεια πως αντέχετε τον εαυτό σας;
Ποιος είναι ο ψεύτης...
Άλλο οι ουρές άλλο η ποσότητα.
Πάντως κάτι είναι και αυτό, δλδ ότι παραδέχεστε ότι υπήρχαν ουρές. Πρόοδος. Σε άλλες εποχές ούτε καν τις ουρές δεν θα παραδεχοσασταν.
Βέβαια η πρόοδος σας είναι μικρή...εδώ λέτε ότι το τοίχος του Βερολίνου ήταν για να σας προστατεύσει από τους κακους δυτικούς που ήθελαν να μπούνε στον παράδεισο σας.
Είστε ακριβώς σαν τους φανατικούς χριστιανούς/επιπεδιστες/χουλιγκανους/ακροδεξιούς: ακόμα και τα αποδεδειγμένα γεγονότα τα διαψευδετε προκειμένου να υποστηρίξετε τις ζημιές παράλογες απόψεις σας.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι ηθελες να κανει ,ακομα μια μουφα επιθετικο το οτι δεν εχει τραυματιστει ακομα ειναι θαυμα.
Πριν μια εβδομαδα ενας τον έσπρωξε εκτός φάσης και πηραν απο ενα φαουλ και οι δυο τετοια διαφορα αντιμετωπισης
Πριν μια εβδομαδα ενας τον έσπρωξε εκτός φάσης και πηραν απο ενα φαουλ και οι δυο τετοια διαφορα αντιμετωπισης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση