Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:25 Το πρόβλημα λεει είναι ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ(όχι Σκοπιανός) αλυτρωτισμος! Ταδε εφη Κούλης. Πόσο βλάκας ρε φίλε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Live: Πρόταση μομφής
- YouOnlyLiveOnce
Re: Live: Πρόταση μομφής
- YouOnlyLiveOnce
Του κανει καποιος γκριματσες γιατι γελαει συνεχως; 
Αυτό το σλόγκαν ότι δε θα διχασουμε τους Έλληνες....... κτλ πόσες φορές θα είναι πει ακόμα;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω σφραγίδα εισόδου του '85Isomnia έγραψε: 16 Ιουν 2018, 18:51 Το 1989 η Γιουγκοσλαβική περιφέρεια της Μακεδονίας σφράγιζε όντως τα διαβατήρια ως Μακεδονία.
Μεγάλο ψέμα αυτό που είπε...
Ή είναι εντελώς άσχετος...
Βλέπει κανείς πουθενά την λέξη Μακεδονία;
Η στρογγυλή σφραγίδα είναι ακριβώς ίδια με άλλη που έχω στην επιστροφή, όταν μπήκα στην Γιουγκοσλαβία από Ιταλία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Ελβετός Τραπεζίτης
Πως τα κσέρεις τα νομικά ατιμούλη...zteo έγραψε: 16 Ιουν 2018, 18:22Για να στησεις προανακριτικη για την συμφωνια θα πρεπει να προβεις σε μονομερη ενεργεια και να καταργησεις την συμφωνια,με οτι συνεπειες εχει αυτο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 16 Ιουν 2018, 18:19Ανερυθρίαστος
@AnergoTroll
5m5 minutes ago
More
Τα γελια που θα ριξουμε στοη Προανακριτικη για τη συμφωνια Τσιπρα Ζαεφ δεν θα εχουν ξαναγινει,
Προτεινω απο τωρα να στηθουν 154 καλπες.![]()
Εντελώς λάθος το καταλαβαίνεις. Δεν ειναι θέμα κατάργησης ή επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας.
Το ζητούμενο ειναι να παρουσιαστουν στοιχεία ή και να αποδείχθεί οτι η κυβέρνηση παρέβει κάποια προκαθωρισμένη δεσμευτική σταθερή πολιτική ή κάποιο νόμο δεσμευτικό για το κράτος, και αμέσως μετα διοργανώνεται Προανακριτική Επιτροπή.
Πες μου τωρα, εσυ βλέπεις κάποιο απο τα δυο να το έχει παραβεί η κυβέρνηση συριζανελ ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 16 Ιουν 2018, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Η 5η Ολομέλεια και το Μακεδονικό (Α')
Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).
Είναι σαφές ότι αυτή η θέση αναγνωρίζει στους σλαβομακεδόνες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, μέχρι και αυτού του αποχωρισμού. Η θέση, όμως, αυτή δε συνεπάγεται και δέσμευση, για τοΚΚΕ, να ταχτεί υπέρ του αποχωρισμού εάν και όταν θα ετίθετο κάποια στιγμή τέτοιο θέμα
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το 1984 επί ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε πως οι υπήκοοι της Γιουγκασλαβίας οι προερχόμενοι από την περιοχή των Σκοπίων δεν μπορούσαν να περάσουν στην Ελλάδα καθώς στα διαβατήριά τους, υπήρχε η ένδειξη Μακεδονία.Nandros έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:34 Βλέπει κανείς πουθενά την λέξη Μακεδονία;
Η στρογγυλή σφραγίδα είναι ακριβώς ίδια με άλλη που έχω στην επιστροφή, όταν μπήκα στην Γιουγκοσλαβία από Ιταλία.
Από το 1988 στις εσωτερικές μετακινήσεις σφράγιζαν τα διαβατήρια από τη μια περιφέρεια στην άλλη, αυτό δλδ που είπε ο Σταυράκης.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Μέτριος ο Κούλης, σούπα η ομιλία.
Ανέβηκε ο Κίσιντζερ της ελληνικής αριστεράς, μοιράζει ευχαριστίες λες και είναι η απονομή των Οσκαρ.
Ανέβηκε ο Κίσιντζερ της ελληνικής αριστεράς, μοιράζει ευχαριστίες λες και είναι η απονομή των Οσκαρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος deCaritaine την 16 Ιουν 2018, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λες και παρακολουθώ αυτοποιημενο ρομποτdeCaritaine έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:44 Μέτριος ο Κούλης, σούπα η ομιλία. Ανέβηκε ο Κίσιντζερ της ελληνικής αριστεράς.
Οχι δεν βλεπω διοτι οι αποφασεις του συμβουλιου των Πολιτικων αρχηγων δεν ειναι επισημες αποφασεις εκτος εαν μου εχει διαφυγει κατι.Κανετε τις ιδιες μαλακιες με τα σκανδαλα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:37Πως τα κσέρεις τα νομικά ατιμούλη...zteo έγραψε: 16 Ιουν 2018, 18:22Για να στησεις προανακριτικη για την συμφωνια θα πρεπει να προβεις σε μονομερη ενεργεια και να καταργησεις την συμφωνια,με οτι συνεπειες εχει αυτο.![]()
![]()
Εντελώς λάθος το καταλαβαίνεις. Δεν ειναι θέμα κατάργησης ή επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας.
Το ζητούμενο ειναι να παρουσιαστουν στοιχεία ή και να αποδείχθεί οτι η κυβέρνηση παρέβει κάποια προκαθωρισμένη δεσμευτική σταθερή πολιτική ή κάποιο νόμο δεσμευτικό για το κράτος, και αμέσως μετα διοργανώνεται Προανακριτική Επιτροπή.
Πες μου τωρα, εσυ βλέπεις κάποιο απο τα δυο να το έχει παραβεί η κυβέρνηση συριζανελ ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για σκοπιανός υπ εξ μια χαρά είναι παντως, παραδεχομαι
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Ελβετός Τραπεζίτης
zteo έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:50Οχι δεν βλεπω διοτι οι αποφασεις του συμβουλιου των Πολιτικων αρχηγων δεν ειναι επισημες αποφασεις εκτος εαν μου εχει διαφυγει κατι.Κανετε τις ιδιες μαλακιες με τα σκανδαλα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:37Πως τα κσέρεις τα νομικά ατιμούλη...zteo έγραψε: 16 Ιουν 2018, 18:22
Για να στησεις προανακριτικη για την συμφωνια θα πρεπει να προβεις σε μονομερη ενεργεια και να καταργησεις την συμφωνια,με οτι συνεπειες εχει αυτο.![]()
![]()
Δεν πειράζει που δεν βλέπεις τίποτα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ομως μιλάει καλά τα ελληνικά, σαν την δεύτερή του γλώσσα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αυτό ο χοντρούλης που λέει τις αξιοπρόσεκτες βλακείες, διδάσκει σε ελληνικό πανεπιστήμιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση