Prepon έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:23
Γάταρος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 12:55
under έγραψε: 27 Φεβ 2020, 12:50
Και εφοσον δεν θελουν κλειστες δομες
Ρε μπολιασμένε νομίζεις ότι θα σου επιτρέψω να πουλάς τρέλα; Οι δομές που προτίθενται να φτιάξουν είναι ανοιχτές, όχι κλειστές, κάτι που έχουν παραδεχτεί όλοι στη νδ. Γι' αυτό σου λέω ότι κάνεις πως τα ξέρεις όλα και δεν ξέρεις την τύφλα σου.
Μπορείς να μας φέρεις ένα βίντεο που να λένε οι της ΝΔ ότι οι δομές θα είναι κλειστές μόνο κατά όνομα αλλά στην ουσία οι λάθρο θα μπαινοβγαίνουν οποτε γουστάρουν;
Κατά προτίμηση του Αδωνη
Εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι θα μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν, έγραψα ότι δεν θα είναι κλειστές. Δηλαδή αν ο τζιχαντιστής του ISIS σφάξει κάνα παιδάκι θα έχει διαφορά αν βρέθηκε έξω με άδεια ή αν βρέθηκε έξω επειδή μπαινοβγαίνει όποτε γουστάρει; Όχι βέβαια. Σημασία έχει να μην βρίσκονται εντός της κοινωνίας άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι.
Από τον Κύρτσο μέχρι τον Βορίδη, συμπεριλαμβανομένου του Γεωργιάδη, όλοι ομολογούν ότι οι δομές θα είναι ανοιχτές. Κλειστή δομή σημαίνει ότι δεν θα βγαίνουν έξω. Στις δομές που ετοιμάζονται θα βγαίνουν έξω. Όλοι τις αναφέρουν συνέχεια ως κλειστές επειδή ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με προβατίνες, όμως πολλές φορές οι δημοσιογράφοι τους έχουν διορθώσει και κανείς δεν έχει αρνηθεί ότι θα τους επιτρέπεται η έξοδος.
Δεν θα κάτσω να δω 850 ώρες βίντεο για να εντοπίσω το σημείο που ζητάς, αλλά αφού εσύ έχεις αυτή την όρεξη μπορείς να μου παραθέσεις βίντεο όπου ο οποιοσδήποτε από τη νδ ν' αρνείται ότι θα τους απαγορεύται η έξοδος.
Ξαναλέω, θα τους επιτρέπεται η έξοδος, αλλά επιμένουν να τις ονομάζουν κλειστές επειδή ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με προβατίνες.
Τσίμπα το τώρα:
Όπως βλέπεις λοιπόν την τρέλα θα την πουλάτε αναμεταξύ σας, σ' εμένα δεν σας παίρνει. Οι νησιώτες που διαμαρτύρονται δεν θέλουν αδειούχους τζιχαντιστές του ISIS δίπλα στα παιδιά τους κι αν τους θέλετε εσείς να τους πάρετε στα σπίτια σας.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.