για δικο σου ξαδερφο νομισα , ο δικος μου ο αγις ειναι γνωστο τι πιστευει , δλδ σε τιποτα περα απο την καλοπεραση- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:26Για τον δικό σου ξάδερφο λέω. Για τον Άγι δεν λες;Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:26συμφωνω με τον ξαδερφο σου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:20
Εμένα ο ξάδερφος μου είπε πως πίστευε (μπορεί και ακόμα) πως είμαι ηθοποιός και κάνω πράκτις τον ρόλο μου στο φόρουμ.![]()
Το παραδέχομαι πως δεν είναι καλά τα κυπριακά μου. Αφού παίζουν εκπομπές κυπριακές με λέξεις και με τεστάρει ο παππούς μου και τα μισά δεν τα βρίσκω. Κάποιες εκτός του ότι είναι πολύ παλιές, τις λένε και σε διαφορετικές περιοχές. Αλλιώς μιλάνε στα κοκκινοχώρια, αλλιώς στην Πάφο, αλλιώς στην Λάρνακα. Αλλά εκτός από αυτό, στα σχολεία δεν μαθαίνουμε κυπριακά αλλά ελληνικά.
Εντάξει δεν είναι δικαιολογία. Δεν είμαι καλή.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Michele Choupon
- Phorum.gr user: Michele Choupon
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
-
- Casper -
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:30για δικο σου ξαδερφο νομισα , ο δικος μου ο αγις ειναι γνωστο τι πιστευει , δλδ σε τιποτα περα απο την καλοπεραση
Σιγά μην ήξερε ο δικός μου ξάδερφος πως γράφω σε φόρουμ
Εσύ ποιός είσαι;
-
Michele Choupon
ξαδερφος του αγι , εχουμε και την ομαδα στο φεις οι ανυποτακτοι ολη η παρεα που ειμαστε μαζι απο εφηβοι μεχρι τωρα , ολοι ελευθεροι και ωραιοι εκτος του ξαδερφου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:38Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:30για δικο σου ξαδερφο νομισα , ο δικος μου ο αγις ειναι γνωστο τι πιστευει , δλδ σε τιποτα περα απο την καλοπεραση
Σιγά μην ήξερε ο δικός μου ξάδερφος πως γράφω σε φόρουμ![]()
Εσύ ποιός είσαι;
-
- Casper -
Είμαι κι' εγώ ανυπότακτη, ελεύθερη και ωραία.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:41ξαδερφος του αγι , εχουμε και την ομαδα στο φεις οι ανυποτακτοι ολη η παρεα που ειμαστε μαζι απο εφηβοι μεχρι τωρα , ολοι ελευθεροι και ωραιοι εκτος του ξαδερφου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:38Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:30
για δικο σου ξαδερφο νομισα , ο δικος μου ο αγις ειναι γνωστο τι πιστευει , δλδ σε τιποτα περα απο την καλοπεραση
Εσύ ποιός είσαι;![]()
-
Michele Choupon
κανε αιτηση συμμετοχης στην ομαδα να εξετασουμε την περιπτωση σου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:48Είμαι κι' εγώ ανυπότακτη, ελεύθερη και ωραία.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:41ξαδερφος του αγι , εχουμε και την ομαδα στο φεις οι ανυποτακτοι ολη η παρεα που ειμαστε μαζι απο εφηβοι μεχρι τωρα , ολοι ελευθεροι και ωραιοι εκτος του ξαδερφου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:38
Εσύ ποιός είσαι;![]()
-
- Casper -
Είμαι ήδη. Βρείτε ποιά είμαι.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:50κανε αιτηση συμμετοχης στην ομαδα να εξετασουμε την περιπτωση σου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:48Είμαι κι' εγώ ανυπότακτη, ελεύθερη και ωραία.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:41
ξαδερφος του αγι , εχουμε και την ομαδα στο φεις οι ανυποτακτοι ολη η παρεα που ειμαστε μαζι απο εφηβοι μεχρι τωρα , ολοι ελευθεροι και ωραιοι εκτος του ξαδερφου![]()
-
Michele Choupon
θα το βρει ο επι των δημοσιων σχεσεων και υπολογιστων οταν ελθει , ακομα πηδαει τη γκομενα μεχρι τις 8 30 που θα παει να παρει το παιδι της απο το τεκβοντο- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:53Είμαι ήδη. Βρείτε ποιά είμαι.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:50κανε αιτηση συμμετοχης στην ομαδα να εξετασουμε την περιπτωση σου
-
- Casper -
Ναι ναι κατάλαβα. Είμαστε φιλαράκια. Έδωσα και χιντ.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:57θα το βρει ο επι των δημοσιων σχεσεων και υπολογιστων οταν ελθει , ακομα πηδαει τη γκομενα μεχρι τις 8 30 που θα παει να παρει το παιδι της απο το τεκβοντο- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:53Είμαι ήδη. Βρείτε ποιά είμαι.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:50
κανε αιτηση συμμετοχης στην ομαδα να εξετασουμε την περιπτωση σου
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αντίστοιχο με το "τσογλάνι" (iç oğlanı);- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:29...
Άτε ολάν που δαμέ που εν να μας πουν πως ενιξέρουμε τζιαι την γλώσσα μας επειδή εφύαν μας κάποιες λεξούες. Ε τζιαι κανεί σιόρ!
Δεν σε έβρισα
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Casper -
https://wikipriaka.com/cy/word/%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%bdNandros έγραψε: 09 Οκτ 2019, 20:25Αντίστοιχο με το "τσογλάνι" (iç oğlanı);- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:29...
Άτε ολάν που δαμέ που εν να μας πουν πως ενιξέρουμε τζιαι την γλώσσα μας επειδή εφύαν μας κάποιες λεξούες. Ε τζιαι κανεί σιόρ!
Δεν σε έβρισα
Χρησιμοποιούμε πάρα πολλές τούρκικες λέξεις - και ιταλικές - π.χ πρότσα (πιρούνι), φουντάνα (βρύση) κτλ.
Επίσης αντί κεφάλι ή κεφαλή (τζεφαλή) πολλοί λένε κκελλέ που είναι τούρκικη. Και άλλα πολλά βέβαια αλλά αυτό μου ήρθε πρόχειρο.
Edit:
http://www.reporter.com.cy/local-news/article/122160/
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... ista%3famp
Βρήκα ένα "ανυπότακτοι συνταξιούχοι"- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:48Είμαι κι' εγώ ανυπότακτη, ελεύθερη και ωραία.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:41ξαδερφος του αγι , εχουμε και την ομαδα στο φεις οι ανυποτακτοι ολη η παρεα που ειμαστε μαζι απο εφηβοι μεχρι τωρα , ολοι ελευθεροι και ωραιοι εκτος του ξαδερφου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:38
Εσύ ποιός είσαι;![]()
Επίσης ένα "ανυπότακτοι Γαλάτες"
Δωστε τα φώτα σας
-
- Casper -
Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν το έψαξα. Είπα να τρολλάρω λίγο κι' εγώ γιατί με έπιασε τρέλαΊφιδα έγραψε: 09 Οκτ 2019, 20:44Βρήκα ένα "ανυπότακτοι συνταξιούχοι"- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:48Είμαι κι' εγώ ανυπότακτη, ελεύθερη και ωραία.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:41
ξαδερφος του αγι , εχουμε και την ομαδα στο φεις οι ανυποτακτοι ολη η παρεα που ειμαστε μαζι απο εφηβοι μεχρι τωρα , ολοι ελευθεροι και ωραιοι εκτος του ξαδερφου![]()
Επίσης ένα "ανυπότακτοι Γαλάτες"
Δωστε τα φώτα σας
Τζάμπα μου φτιάξατε όρεξη δηλαδή
Εντάξει
Θα την πληρώσει ο συζυγος
Εντάξει
Θα την πληρώσει ο συζυγος
-
- Casper -
Το πιο πιθανό είναι να τρολλάρει και ο Michele
-
Γιάννης
Μαλακίες λες.Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:38έτσι ειναι. μακαρι ο νομος να καλυπτε και να υπερασπιζοταν αυτον που τραβα με βιντεο ένα εγκλημα, αλλα δυστυχως δεν το κανει.panos291 έγραψε: 08 Οκτ 2019, 10:36
Δεν ξέρω για την Κύπρο, αλλά αν είναι έτσι εδώ, φαντάσου την κατάντια αυτής της κωλοχωρας.
Να έχεις 3 πουτανες να σε βρίζουν και να σε φτύνουν, και ο κακούργος να είναι το θύμα που τις τραβά με το κινητό.
μην σου πω οτι θα την βαλουν να πληρωσει και απο πανω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 121 Απαντήσεις