Άμα δεν τα δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να πούμεΑγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 11:12Δεν βοηθάς όμως - ολοι στην εκδήλωση συμπαθειας μένετε προς τους ατυχήσαντες - πρακτικά τπτ.
Συννεφια και βροχή σήμερα - ταιριάζουν τα κεφτεδακια ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Τα κεφτεδακια ταιριαζουν παντου και παντα, αλλα θελουν και τηγανιτες πατατες. Και φετα. Και χωριατικη. Και ζυμωτο ψωμι. Και κοακολα. Ναι ρε, κοακολα λεμε!Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 11:12Δεν βοηθάς όμως - ολοι στην εκδήλωση συμπαθειας μένετε προς τους ατυχήσαντες - πρακτικά τπτ.
Συννεφια και βροχή σήμερα - ταιριάζουν τα κεφτεδακια ;
Εκλεισε κεφτεδάκια + τα υπόλοιπα κ ψωμί ΜανούλαςCustom_F έγραψε: 26 Ιουν 2018, 11:22Τα κεφτεδακια ταιριαζουν παντου και παντα, αλλα θελουν και τηγανιτες πατατες. Και φετα. Και χωριατικη. Και ζυμωτο ψωμι. Και κοακολα. Ναι ρε, κοακολα λεμε!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ξεκόλα!Custom_F έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:44Και σε αυτο το σημειο θα εμπαινα να δικαιολογησω μια τετοια κινηση. Να κανω το δικηγορο του διαβολου. Να βρω δικιο και στον αλλο. Οχι για το χρηστη που το εκανε, αλλα για την κινηση!!!!!!!! Τωρα γιατι να το κανω ομως; για να μου πει κανεις μετα οτι υποστηριζω τον μεκ; Μπας και μου κανει κανα φρισεμναρ; ή οτιδηποτε; Καταλαβα τι πρεπει να κανουμε. Συμφωνουμε με οσα λενε οι πολλοι, ακομη και αν τα συμπερασματα τους ειναι επιφανειακα. Γενικα, οχι εδω. Δε μιλαω για το συγκεκριμενο. Το ξεκαθαριζω.Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:37και σε εμενα. καθως και το ανοιγμα τοπικ "φευγω".blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:30 Μονο σ εμενα φαινεται ντραμα κουιν κινηση να αιτηθει κανεις την διαγραφη του;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Κι εγώ σκέφτομαι να ανοίξω τέτοιο νήμα, με τίτλο «Φεύγω, φεύγω, τόσα χρόνια φεύγω».Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:37και σε εμενα. καθως και το ανοιγμα τοπικ "φευγω".blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:30 Μονο σ εμενα φαινεται ντραμα κουιν κινηση να αιτηθει κανεις την διαγραφη του;
Και ποιος θα σε πίστευε;Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 11:03
μολις σκεφτηκα να κανω ενα τοπικ "αποχωρω" για τρολλια, αλλα εκτος απο αναισθητο γουρουνι ειμαι και τεμπελης.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
άντε αργείς, έχουμε και δουλειές
Ζήτα 5 νέα emoticons είναι καλή ευκαιρία
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Καλά, πάρτον.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Είδες; Ευτυχώς σου τα λένε κι άλλοι, και δεν θα φάω μόνο εγώ τη φάπα.
Έκανες την αρχή βλέπω. Με γεια τη μπαλαρίνα.
Ντόλυ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μην πέσει τίποτα κάτω!
Μάργκαρετ Θάτσερ:
δεν εχει σημασια, φτανει να γινοταν τζερτζελο για μερικες σελιδες, και να ακουγα και μερικα "οχι μη, σε θελουμε" να ανεβασω αυτοεκτιμηση.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2018, 12:28
Και ποιος θα σε πίστευε;Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιουν 2018, 11:03
μολις σκεφτηκα να κανω ενα τοπικ "αποχωρω" για τρολλια, αλλα εκτος απο αναισθητο γουρουνι ειμαι και τεμπελης.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Να μια καλή ιδέα!argouen έγραψε: 26 Ιουν 2018, 12:33 άντε αργείς, έχουμε και δουλειές![]()
Ζήτα 5 νέα emoticons είναι καλή ευκαιρία![]()
Δεδερνωγω. Βάζω άλλους.shrike έγραψε: 26 Ιουν 2018, 12:40 Είδες; Ευτυχώς σου τα λένε κι άλλοι, και δεν θα φάω μόνο εγώ τη φάπα.
Έκανες την αρχή βλέπω. Με γεια τη μπαλαρίνα.![]()
Δεν είναι αξιαγάπητο το μπαλαρινακι μου;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δεδερνωγω, αλλάζει εύκολα και σε Δεδέρνογο.
Γμτ, και είπα να τα κρατάω αυτά κάπου, μια χαρά τοπωνύμια φκιάχνουν.
Θα το σκαρώσω σε κάποια στιγμή το αριστούργημά μου, πού θα μου πάει;
Στις διακοπές, ίσως, που θα 'χω χαλαρό μυαλό (κανόνισε τι θα πεις, γι' αυτό το τελευταίο, ε;).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania