ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:18
Απευθυνομαι στον Σπυρο γιατι ενας συντονιστης του κατ εξακολουθηση μιλαει για πρεζομπορους τσιρακια κτλ σε νηματα πολιτικης
Σε ποιον πρεπει να απευθυνθω
Στον φουφουτο;
Θελω να μαθω την γνωμη του περι αυτου
Εσυ που γελας ξερεις να μας πεις ποιος ειναι ο πρεζεμπορας και ποιοι ειναι τα τσιρακια;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Γιατί απευθύνεσαι στον Σπύρο; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Σπύρος γνωρίζει; Περιορίσου στο ότι είναι διαβαθμισμένες οι πληροφορίες και δεν είναι ανακοινώσιμες.
Απευθυνομαι οπου εγω επιλεξω
Θα μου απαγορέψεις να εκφράζομαι; Τσου, ρε Λάκη!
Που ειδες κατι τετοιο γραμμενο απο μενα;
Κανε παραθεση
Εγω σε ρωταω ευθεως ποιος ειναι ο πρεζεμπορας και ποιοι ειναι τα τσιρακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 28 Μάιος 2019, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:05
Διαβαθμισμένες πληροφορίες. Δεν μπορώ να επεκταθώ.
δε ξερω στην Ελλαδα, στο αγγλικο δικαιο παντως αν απο τα συμφραζομενα και τις περιγραφες ενας μεσος αναγνωστης μπορει να καταλαβει ποιον εννοεις, τοτε ειναι σαν να τον ονοματησες.
Αν ειναι ετσι και στο ελληνικο, συνιστω προσοχη γιατι τοτε επηρεαζεται και ο χρηστης και το μεσο