Andromachi έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:16
Θεώρησα ότι ο Μένιος απάντησε σε εσένα και εγώ απάντησα στο Μένιο....με επηρέασε και το φουγάρο που είπε, ήταν η κακία στιγμή
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Ναι ναι!!!
Σκηναρα αυτή με το γραμμόφωνο και τον Απόστολο
Η Ισμήνη Καλέση, τέλεια στον ρόλο της. Αξέχαστη σκηνή που η άλλη ανησυχεί για την υγεία του καλού της, παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει αν θέλει να έρθει να του κάνει ένα μασάζ και η Καλέση (που αγνοεί εντελώς την κατάσταση, νομίζοντας οτι είναι κάποια άσχετη) απαντά "Άσε τον τρίβω εγώ"
Ναι ναι!!!
Σκηναρα αυτή με το γραμμόφωνο και τον Απόστολο
Η Ισμήνη Καλέση, τέλεια στον ρόλο της. Αξέχαστη σκηνή που η άλλη ανησυχεί για την υγεία του καλού της, παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει αν θέλει να έρθει να του κάνει ένα μασάζ και η Καλέση (που αγνοεί εντελώς την κατάσταση, νομίζοντας οτι είναι κάποια άσχετη) απαντά "Άσε τον τρίβω εγώ"
Έχω μεγάλη γκάμα αλλά για πρώτη φορά θα μαγείρευα κάτι safe (όχι πολλές σάλτσες μην έχουμε ατυχήματα, όχι καυτερό, όχι κάτι που να κολάει ανάμεσα στα δόντια κτλ)
Ποιά κουζίνα εκτός της ελληνικής σου αρέσει;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin