!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:20
Ίφιδα έγραψε: 29 Σεπ 2018, 10:40
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Σεπ 2018, 09:26
Υπερβολικα ακουστηκαν και απο τις 2 πλευρες.Να σου θυμισω το ενα σκουπιδι λιγοτερο; το καλα του εκαναν;
Αυτη την υποθεση την συζηταμε ακομα γιατι υπαρχουν κενα στην ιστορια.Γιατι απο οτι φαινεται πραγματα που
φαινονται αυτονοητα και λογικα απο την μια πλευρα δεν φαινονται στην αλλη.
Τι να σου πω τωρα για το οτι δεν το θεωρεις λιντσαρισμα ναι οκ δεν επεσε επανω του
ολοκληρος οχλος ,μονο 2 ατομα και τον κλωτσαγαν με μανια μεχρι να βρεθει καποιος να τους σταματησει.
Και μετα επεσαν μονο 8 αστυνομικοι πανω του για να τον ακινητοποιησουν.Και ναι δεν πεθανε ακριβως στα χερια τους
αλλα 2 λεπτα αργοτερα πανω στο φορειο. Η ιατροδικαστικη εκθεση δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα οπως λες
ευτυχως εχω και εγω τα ματια μου.Ξερω παρα πολυ καλα τι ειδα.Τα ιδια και τα ιδια λεμε.
Ο καθενας οτι θελει βλεπει. Διακαιωμα του. :102:
Οσο για τους φασιστες .. εγω θεωρω ας πουμε φασιστα αυτον που λεει ενα σκουπιδι λιγοτερο,για ενα ανθρωπο.
Τωρα αν μου απαντησει αυτος ''μες λες φασιστα; εισαι και εσυ τοτε''. :102: Εχει σταματησει να με ενδιαφερει τι λεει
απο την στιγμη που πεταξε την σκατοψυχια απο το στομα του.
Οκ κατάλαβα. Και οι δύο πλευρές ήταν υπερβολικές αλλά εσύ θυμάσαι μόνο της απέναντι. Ναι οκ δεν ήταν όχλος, ήταν μόνο 2 άτομα και σταμάτησαν όταν κάποιος τους έκραξε, γιατί έτσι γίνεται στο λυντσάρισμα ρε παιδί μου, μαζεύονται με μανία να σκοτωσουν αλλα αν τους πει κάποιος "ε τί κάνετε ρε, θα τον σκοτώσετε" σταματάνε. Και φασίστας είναι αυτός που θεωρεί τον μεν σκουπίδι, αλλά αν θεωρεί τον "οχτρό" και σε γενικές γραμμές συμφωνείτε τότε δεν ειναι φασίστας. Γιατί δεν είναι σκατοψυχιά να θέλεις παραδειγματική τιμωρία και να "πεθάνει ο κωλόγερος φασίστας ομοφοβικός χρυσαυγίτης" για τον οποίο δεν έχουν ιδέα αν ειναι φασίστας ομοφοβικός χρυσαυγίτης, αλλά στα @@ μας, βολεύει..

όσο για τον άλλο που τόσο συμπαθείτε και του συγχωρείτε ακομα και τον φασισμό και την σκατοψυχιά, έχει σταματήσει να με ενδιαφέρει τί λέει απ τη στιγμή που πέταξε ΤΙΣ σκατοψυχιές απ το στόμα του. Είναι και λίγο αστείο να μιλούν οι ανήθικοι κατακατίνοι για ηθικές αναστολές.
Spoiler

Μην παίρνεις και όρκο και μην εμπστεύεσαι τα φαινόμενα. Που ξέρεις τι κάνει η άλλη μαζί τους; Άλλωστε από άποψη ηθικών αναστολών την έχουμε καταλάβει τι είναι :8)

Και εσυ την ''απεναντι'' υπερβολη θυμηθηκες και ανεφερες.
Κολλησαμε τωρα στις λεξεις ,δεν ειναι ακριβης ορος του λιντσαρισματος ενταξει.
Γιατι το θεμα μας αυτο ειναι.Εγω υπερασπιστικα και τον Χαοτικο γιατι θυμαμαι πολυ καλα
οτι ειχε πει οτι δεν θελει καμια τιμωρια για τον καταστηματαρχη.Μου ειχε κανει εντυπωση και το θυμαμαι.
Ειπε ο Χαοτικος να πεθανει ο φασιστας ; Γιαυτο σας ειπα απο αλλον μαλλον τα διαβαζετε και σε αλλον ξεσπατε.
Να κανω τοσο λαθος ; να μην το ειδα; δειξε μου που το ειπε να σου ζητησω συγνωμη αν θελεις.
Το οτι εγω συμφωνω με τον καθε Χαοτικο σε 10 πραγματα δε σημαινει οτι θα ελεγα εκανα συμφωνουσα με τα παντα.
Απο ολες τις πλευρες και για ολους τους ανθρωπους νομιζω ισχυει.Ας προσπαθησουμε ολοι να μην κατηγορουμε
με το εσεις για να μην μας κατηγορουνε το ιδιο.Δυσκολο βεβαια.
YouOnlyLiveOnce, η σκατοψυχία των ανθρώπων δεν κρίνεται από το πως αντιμετωπίζουν ως απλοί θεατές ένα γεγονός αλλά από τις φάσεις που πρωταγωνιστούν οι ίδιοι. Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Athina__P έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:28
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:23
Athina__P έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:15

Σοβαρά τώρα; ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ; Και γιατί δεν τους πιάνουν;

Ααααααν είχαν σκιστεί οι αρχές να κάνουν συλλήψεις στο Αγρίνιο με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, ααααααν είχαν σκιστεί να κάνουν συλλήψεις στη δολοφονική αυτοδικία στα Εξάρχεια το Μάρτιο, που υπάρχει γραπτή και δημοσιευμένη ομολογία ηθικής αυτουργίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, όπου υπήρχαν αόριστες μόνο αναφορές στο υποτιθέμενο κατηγορητήριο του καταδικασθέντος από τους αυτοδίκες σε θάνατο, ααααααν είχαν σκιστεί να κάνουν κάτι για τον οδοντίατρο που είναι γνωστοί οι δράστες, τότε προσωπικά θα είχα πάρει άλλη θέση, μόνο που τώρα δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι οι αρχές κινούνται απελπιστικά αναποτελεσματικά όταν τα θύματα δεν έχουν άλλα άτομα που ευαισθητοποιούνται επιλεκτικά όταν έχουν ατζέντες πίσω τους.
Δεν μιλούσα για αποτελεσματικότητα των αρχών αλλά για νοοτροπία. Συγκεντρωθείτε παρακαλώ.
Μα και εγώ για νοοτροπία μιλάω. Αυτή που μας κάνει τώρα να ασχολούμαστε μέρες τώρα με το θέμα, γιατί ορισμένοι κοιτάνε να μιλήσουν ενάντια στη βία επιλεκτικά λες και αυτοί που δεν μπουκάρουν σε μαγαζιά αν τους πλήττει η βία δεν χρειάζεται να τους υπερασπιστεί ΚΑΝΕΙΣ! Εμένα αυτό με ενόχλησε.
Και σε ρωτάω. Όπως πιέζουν για συλλήψεις για το μαγαζάτορα, άκουσες να πιέζουν για συλλήψεις για τη φωτοβολίδα; Και ποιοι χώροι ακριβώς; Δεν ξέρω και τι προβλέπεται, ένας θάνατος έχει άλλη αξία ασφαλώς, αλλά δεν είδα να σκίζονται και πολλά καλσόν για μια νέα κοπέλα που ίσως έχει μόνιμες βλάβες στο πρόσωπό της.
Κανείς δεν πιέζει για συλλήψεις για το μαγαζάτορα, ήταν αυτονόητο ότι θα γίνουν από τη στιγμή που υπάρχει το βίντεο.
Αυτό που πιέζουμε είναι για αλλαγή της κοινωνικής νοοτροπίας ώστε να θεωρούνται καταδικαστέες από όλους τέτοιοες συμπεριφορές ακριβώς όπως ήδη θεωρούνται καταδικαστέα από όλους όλα τα παραδείγματα που έφερες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:36
Κανείς δεν πιέζει για συλλήψεις για το μαγαζάτορα, ήταν αυτονόητο ότι θα γίνουν από τη στιγμή που υπάρχει το βίντεο.
Αυτό που πιέζουμε είναι για αλλαγή της κοινωνικής νοοτροπίας ώστε να θεωρούνται καταδικαστέες από όλους τέτοιοες συμπεριφορές ακριβώς όπως ήδη θεωρούνται καταδικαστέα από όλους όλα τα παραδείγματα που έφερες.
Επιτελους!Απο τα πιο σωστα που εχουν γραφτει στο θεμα!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Δεν μιλούσα για αποτελεσματικότητα των αρχών αλλά για νοοτροπία. Συγκεντρωθείτε παρακαλώ.
Μα και εγώ για νοοτροπία μιλάω. Αυτή που μας κάνει τώρα να ασχολούμαστε μέρες τώρα με το θέμα, γιατί ορισμένοι κοιτάνε να μιλήσουν ενάντια στη βία επιλεκτικά λες και αυτοί που δεν μπουκάρουν σε μαγαζιά αν τους πλήττει η βία δεν χρειάζεται να τους υπερασπιστεί ΚΑΝΕΙΣ! Εμένα αυτό με ενόχλησε.
Και σε ρωτάω. Όπως πιέζουν για συλλήψεις για το μαγαζάτορα, άκουσες να πιέζουν για συλλήψεις για τη φωτοβολίδα; Και ποιοι χώροι ακριβώς; Δεν ξέρω και τι προβλέπεται, ένας θάνατος έχει άλλη αξία ασφαλώς, αλλά δεν είδα να σκίζονται και πολλά καλσόν για μια νέα κοπέλα που ίσως έχει μόνιμες βλάβες στο πρόσωπό της.
Αυτό θα το δούμε - οπως το έχουμε δεί σε κάθε περίπτωση :003: - αν (ΑΝ) εχουμε προσαγωγές - συλλήψεις - δικες για τους ''αγωνιστές'' του Αγρινίου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:24
α μαλιστα πιασαμε και τους κανονικους και μη κανονικους ανθρωπους τωρα. :e040:
Εσεις γιατι δεν κανατε πορεια για κανεναν; Σας εχεις κλειδωσει κανεις σπιτι και δεν μπορειτε να βγειτε;
Απλώς, προσπάθησε να κάνεις εικόνα αυτό που προτείνεις.

Έγιναν δεκάδες πορείες, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κλπ σε όλη την Ελλάδα από τη λοατκι κοινότητα. Με συνθήματα, πανώ κλπ που βαριέμαι να παραθέσω. Σε κανένα από τα μεϊνστριμ μμε, δεν αναφέρθηκε ούτε μία αρνητική κριτική για τις ειρηνικές προτάσεις αντιβίας αυτής της ταλαιπωρημένης μειοψηφίας.

Φαντάσου το αντίστοιχο για πορείες υπεράσπισης των νοικοκυραίων. Όλοι θα μιλούσαν για ακροδεξιές, ναζιστικές ομάδες με μισαλλόδοξες εκφράσεις κλπ κλπ
Φαντάσου επίσης το να έσπαζαν κάποιοι από τους διαδηλωτές, τα τζάμια από τα στέκια της κοινότητας.
Όλοι θα ξεφώνιζαν για νύχτα των κρυστάλλων, για δολοφονικές επιθέσεις κλπ

Το παιχνίδι γενικώς, δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

Και οι περισσότεροι το έχουν αντιληφθεί αυτό. Και έχουν κουραστεί.
Οπότε, ο καθένας θα αντιδράει σε προσωπικό επίπεδο με τον τρόπο που μπορεί.
Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Θεωρίες και λόγια. Συλλήψεις δεν έγιναν!

Και αν με ενοχλεί που μπαίνουν εδώ άτομα και χαρακτηρίζουν σκατόψυχους, φασίστες και δεν ξέρω γω τι άλλο, με τη λογική του άσπρου μαύρου εδώ μέσα, είναι γιατί κάνουν ότι δεν βλέπουν τι ήταν ο Ζακ, ο 33 χρονος πριν καν μπουκάρει στο μαγαζί. Από όσο φάνηκε από τους κοντινούς του, ο Ζακ δεν είχε πραγματικά κοντινούς. Ναι, είναι αυτονόητο ίσως, αλλά για κάποιους δεν είναι. Ότι με αυτή τη ζωή δεν είναι απίθανο στα 33 κάπως έτσι να καταλήξεις. Και είναι ευθύνη των μεγαλύτερων να μη σκορπάνε έτσι απρόσκοπτα το πρότυπο ότι κάτι καλό κάνει ο 15χρονος που θα ξεκινήσει να ζει εναλλακτικά και έξω από το σύστημα σπάζοντας μαγαζιά. Ότι η φιλία που θα σε ενώσει με τον άλλον επειδή σπάτε από κοινού ένα μαγαζί ή επειδή πάτε μαζί στο Ζεφύρι να ψωνίσετε σταφ είναι ψεύτικη και ανύπαρκτη. Ειδικά αν αυτοί που εκμεταλλεύονται τα γεγονότα μένουν σε καλά προάστια και πάνε τα παιδιά τους σε καλά σχολεία και δεν πρόκειται ούτε απέξω από τις υποβαθμισμένες γειτονιές να περάσουν. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πάρουν μια πιο μετριοπαθή θέση.

Εγώ ούτε λέξη δεν έγραψα να δικαιολογώ τον καταστηματάρχη, νομίζω κιόλας. Και έγραψα δύο φορές ότι ο Ζακ από όσο μάθαμε ότι έδειχνε επίσημα, μια χαρά συμπαθής φαινόταν και έγινε κάποιος άλλος εντελώς υπό την επήρρεια ουσιών.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Σιγουρα πρεπει να γινουν πολλα. Να αλλαξουν οι πολιτικες για τα ναρκωτικα ωστε να μη γυριζουν τοσοι πολλοι εξαθλιωμενοι, να λογοκριθουνε οι ρητορικες μισους και βιας, για αρχη.
Ο αλλος λεει "μπηκες σπιτι μου; πεθανες", αυτο ειναι προτροπη σε βια. Υπαρχουν νομοι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:53 Σιγουρα πρεπει να γινουν πολλα. Να αλλαξουν οι πολιτικες για τα ναρκωτικα ωστε να μη γυριζουν τοσοι πολλοι εξαθλιωμενοι, να λογοκριθουνε οι ρητορικες μισους και βιας, για αρχη.
Ο αλλος λεει "μπηκες σπιτι μου; πεθανες", αυτο ειναι προτροπη σε βια. Υπαρχουν νομοι.
Ε ναί η ρίζα - πηγή των προβλημάτων - ειναι οι ρητορικές - απ αυτές να αρχίσουμε :smt005:
Συνέλθετεεεε και μην τις πετάτε έτσι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:53 Σιγουρα πρεπει να γινουν πολλα. Να αλλαξουν οι πολιτικες για τα ναρκωτικα ωστε να μη γυριζουν τοσοι πολλοι εξαθλιωμενοι, να λογοκριθουνε οι ρητορικες μισους και βιας, για αρχη.
Θα τους αλλαξουμε, να γινουν σαν αυτους της Αριζονα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

έννοια σας και η σκληρή δεξιά έρχεται...
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

https://www.patrasevents.gr/article/329 ... o-sto-xeri

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στην Αγίου Νικολάου. Μία γυναίκα ναρκομανής που όπως ισχυρίζεται είναι φορέας του AIDS, δάγκωσε εμπορουπάλληλο σε κεντρικό κατάστημα της Αγίου Νικολάου.

Η γυναίκα τοξικο0μανής μπήκε στο κατάστημα ζητώντας από τον υπάλληλο να του δώσει χρήματα, εκείνη αρνήθηκε και προσπάθησε να την διώξει. Όταν όμως την ακούμπησε η ναρκομανής γύρισε απότομα και του δάγκωσε το χέρι!

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, όπου συνέλαβαν την ναρκομανή. Σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιο σκηνικό έχει γίνει και πάλι με την συγκεκριμένη γυναίκα η οποία παρουσιάζει μία ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... adas-dias/

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος δέχθηκε... δάγκωμα από έναν άνδρα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδου και Κυζίκου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο έναν ύποπτο άνδρας ο οποίος στη θέα τους προσπάθησε να διαφύγει δαγκώνοντας τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στην κάτω γνάθο.

Μετά την επίθεση αυτή οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να τον μεταφέρουν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως αποδείχθηκε ο άνδρας ήταν αλκοολικός και τοξικομανής.

μια γύρα να φέρει κανείς στο ιντερνετ, θα βρει πεντακοσια τέτοια περιστατικά.

λοιπόν κυριοι και κυριες της αριστερας;

θα υπερασπίζεστε για πολυ τους δημόσιους κινδύνους;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:36 Αυτό που πιέζουμε είναι για αλλαγή της κοινωνικής νοοτροπίας ώστε να θεωρούνται καταδικαστέες από όλους τέτοιοες συμπεριφορές ακριβώς όπως ήδη θεωρούνται καταδικαστέα από όλους όλα τα παραδείγματα που έφερες.
Να πιέζετε.
Όσο περισσότερο πιέζετε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα φέρετε.
Ο λαός χρειάζεται μέντορες σαν εσάς. Με στιβαρό και αξιόπιστο λόγο.

Στηρίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Naranjita έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:00 https://www.patrasevents.gr/article/329 ... o-sto-xeri

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στην Αγίου Νικολάου. Μία γυναίκα ναρκομανής που όπως ισχυρίζεται είναι φορέας του AIDS, δάγκωσε εμπορουπάλληλο σε κεντρικό κατάστημα της Αγίου Νικολάου.

Η γυναίκα τοξικο0μανής μπήκε στο κατάστημα ζητώντας από τον υπάλληλο να του δώσει χρήματα, εκείνη αρνήθηκε και προσπάθησε να την διώξει. Όταν όμως την ακούμπησε η ναρκομανής γύρισε απότομα και του δάγκωσε το χέρι!

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, όπου συνέλαβαν την ναρκομανή. Σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιο σκηνικό έχει γίνει και πάλι με την συγκεκριμένη γυναίκα η οποία παρουσιάζει μία ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... adas-dias/

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος δέχθηκε... δάγκωμα από έναν άνδρα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί στη συμβολή των οδών Αλκιβιάδου και Κυζίκου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο έναν ύποπτο άνδρας ο οποίος στη θέα τους προσπάθησε να διαφύγει δαγκώνοντας τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στην κάτω γνάθο.

Μετά την επίθεση αυτή οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να τον μεταφέρουν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως αποδείχθηκε ο άνδρας ήταν αλκοολικός και τοξικομανής.

μια γύρα να φέρει κανείς στο ιντερνετ, θα βρει πεντακοσια τέτοια περιστατικά.

λοιπόν κυριοι και κυριες της αριστερας;

θα υπερασπίζεστε για πολυ τους δημόσιους κινδύνους;
εννοείται ότι θα το κάνουν. εκεί που τελειώνει η κοινή λογική αρχίζει η αριστερά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Athina__P έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:47

Θεωρίες και λόγια. Συλλήψεις δεν έγιναν!

Και αν με ενοχλεί που μπαίνουν εδώ άτομα και χαρακτηρίζουν σκατόψυχους, φασίστες και δεν ξέρω γω τι άλλο, με τη λογική του άσπρου μαύρου εδώ μέσα, είναι γιατί κάνουν ότι δεν βλέπουν τι ήταν ο Ζακ, ο 33 χρονος πριν καν μπουκάρει στο μαγαζί. Από όσο φάνηκε από τους κοντινούς του, ο Ζακ δεν είχε πραγματικά κοντινούς. Ναι, είναι αυτονόητο ίσως, αλλά για κάποιους δεν είναι. Ότι με αυτή τη ζωή δεν είναι απίθανο στα 33 κάπως έτσι να καταλήξεις. Και είναι ευθύνη των μεγαλύτερων να μη σκορπάνε έτσι απρόσκοπτα το πρότυπο ότι κάτι καλό κάνει ο 15χρονος που θα ξεκινήσει να ζει εναλλακτικά και έξω από το σύστημα σπάζοντας μαγαζιά. Ότι η φιλία που θα σε ενώσει με τον άλλον επειδή σπάτε από κοινού ένα μαγαζί ή επειδή πάτε μαζί στο Ζεφύρι να ψωνίσετε σταφ είναι ψεύτικη και ανύπαρκτη. Ειδικά αν αυτοί που εκμεταλλεύονται τα γεγονότα μένουν σε καλά προάστια και πάνε τα παιδιά τους σε καλά σχολεία και δεν πρόκειται ούτε απέξω από τις υποβαθμισμένες γειτονιές να περάσουν. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πάρουν μια πιο μετριοπαθή θέση.

Εγώ ούτε λέξη δεν έγραψα να δικαιολογώ τον καταστηματάρχη, νομίζω κιόλας. Και έγραψα δύο φορές ότι ο Ζακ από όσο μάθαμε ότι έδειχνε επίσημα, μια χαρά συμπαθής φαινόταν και έγινε κάποιος άλλος εντελώς υπό την επήρρεια ουσιών.
Αθηνά εγώ είχα τοποθετηθεί γι αυτό που είδα στο βίντεο πριν μάθω για Ζακ και οποιοδήποτε συσχετισμό με χώρους. Πρώτη σελίδα του νήματος, αν και μιλούσα υπό την υπόθεση που είχε γίνει αρχικά ότι δεν είναι ο μαγαζάτορας κανένας από τους δύο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα ήταν "ο Ζακ" αλλά "ο 33χρονος", και φυσικά δεν θα ήταν πρότυπο για κανέναν, απλά ένας τίτλος στα δελτία, και τέλος.

Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που τρέχουν καμπάνια για σπάσιμο βιτρινας από 15χρονους και το εκμεταλλεύονται εγώ δεν το βλέπω. Εγώ ότι βλέπω εδώ μέσα λέω, και γενικά άνθρωποι που νόμιζες ότι είναι φιλήσυχοι τάσσονται πλάι με νεοναζί οπαδούς της ευγονικής.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:46
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Σεπ 2018, 11:24
α μαλιστα πιασαμε και τους κανονικους και μη κανονικους ανθρωπους τωρα. :e040:
Εσεις γιατι δεν κανατε πορεια για κανεναν; Σας εχεις κλειδωσει κανεις σπιτι και δεν μπορειτε να βγειτε;
Απλώς, προσπάθησε να κάνεις εικόνα αυτό που προτείνεις.

Έγιναν δεκάδες πορείες, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κλπ σε όλη την Ελλάδα από τη λοατκι κοινότητα. Με συνθήματα, πανώ κλπ που βαριέμαι να παραθέσω. Σε κανένα από τα μεϊνστριμ μμε, δεν αναφέρθηκε ούτε μία αρνητική κριτική για τις ειρηνικές προτάσεις αντιβίας αυτής της ταλαιπωρημένης μειοψηφίας.

Φαντάσου το αντίστοιχο για πορείες υπεράσπισης των νοικοκυραίων. Όλοι θα μιλούσαν για ακροδεξιές, ναζιστικές ομάδες με μισαλλόδοξες εκφράσεις κλπ κλπ
Φαντάσου επίσης το να έσπαζαν κάποιοι από τους διαδηλωτές, τα τζάμια από τα στέκια της κοινότητας.
Όλοι θα ξεφώνιζαν για νύχτα των κρυστάλλων, για δολοφονικές επιθέσεις κλπ

Το παιχνίδι γενικώς, δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

Και οι περισσότεροι το έχουν αντιληφθεί αυτό. Και έχουν κουραστεί.
Οπότε, ο καθένας θα αντιδράει σε προσωπικό επίπεδο με τον τρόπο που μπορεί.
Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.
Δηλαδη φοβαστε και δεν κανετε πορειες για αυτα που θελετε;
Νταξει κοροιδευομαστε τωρα μου φαινεται :lol:
Οταν θες να βγεις να κανεις πορεια για κατι που ''σε πνιγει το δικιο'' πας.Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.
Οσο για τα μμε που δεν λενε κατι αρνητκο ,επισης κοροιδευομαστε.
Με μαρκαδορο πανε και γραφουν ενα συνθημα και γινεται θεμα.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”