Υποθερμία παθαίνεις το πολύ με 2 ώρες έκθεση στους 8 βαθμούς χωρίς ρούχα. Αν έχει αέρα, ακόμα γρηγορότερα. Αν δεν σε προλάβουν πεθαίνεις. Έτσι απλά.Libre arbitre έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:11Σιγά μην πάθουμε και κρυοπαγήματα με 8 βαθμούς τον Φλεβάρη.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:50 Οι άνθρωποι εξελιχθήκαμε στις αφρικανικές σαβάνες, που έχουν θερμοκρασίες 25-35°C την ημέρα. 8 βαθμοί είναι θερμοκρασία που δεν επιβιώνει άνθρωπος. Αυτό είναι βιολογική πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- hellegennes
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ούτε το καλοκαίρι δεν βγαίνεις χωρις ρούχα. Πάντως με 8 βαθμούς ούτε να χιονίσει μπορεί.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:16Υποθερμία παθαίνεις το πολύ με 2 ώρες έκθεση στους 8 βαθμούς χωρίς ρούχα. Αν έχει αέρα, ακόμα γρηγορότερα. Αν δεν σε προλάβουν πεθαίνεις. Έτσι απλά.Libre arbitre έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:11Σιγά μην πάθουμε και κρυοπαγήματα με 8 βαθμούς τον Φλεβάρη.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:50 Οι άνθρωποι εξελιχθήκαμε στις αφρικανικές σαβάνες, που έχουν θερμοκρασίες 25-35°C την ημέρα. 8 βαθμοί είναι θερμοκρασία που δεν επιβιώνει άνθρωπος. Αυτό είναι βιολογική πραγματικότητα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Δεν βγαίνω χωρίς ρούχα για άλλους λόγους, όχι γιατί θα κρυώσω. Δεν γεννιόμαστε με ρούχα.
Α, ψωλόκρυο κάνει μόνο όταν έχει χιόνι έξω, αν δεν χιονίζει είναι τροπικό το κλίμα. Τι χοντρομαλακίες λες;
Πέρα απ' αυτό, φυσικά και μπορεί να χιονίσει με 8 βαθμούς. Δεν έβγαλες το δημοτικό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Φαντάσου τι χιόνι θα είναι... Θα το στρώσει για τα καλά. Μπορεί και να αποκλειστούμε, δε λέω.hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:50Δεν βγαίνω χωρίς ρούχα για άλλους λόγους, όχι γιατί θα κρυώσω. Δεν γεννιόμαστε με ρούχα.
Α, ψωλόκρυο κάνει μόνο όταν έχει χιόνι έξω, αν δεν χιονίζει είναι τροπικό το κλίμα. Τι χοντρομαλακίες λες;
Πέρα απ' αυτό, φυσικά και μπορεί να χιονίσει με 8 βαθμούς. Δεν έβγαλες το δημοτικό;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- hellegennes
Ακόμα και η ΑΙ σού λέει ότι μπορεί να χιονίσει. Εννοείται ότι δεν θα κρατήσει. Είσαι τελείως κρετίνος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Που λέει ότι μπορεί να χιονίσει στους 8 βαθμούς; 
- Libre arbitre

Συνοψίζοντας... (για όσους έβγαλαν δημοτικό και δεν είναι κρετινοι)
Με 8°C στην επιφάνεια, σχεδόν πάντα το χιόνι θα λιώσει πριν φτάσει στο έδαφος, και θα δεις χιονόνερο ή βροχή αντί για καθαρό χιόνι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολυ πιο υποφερτά και ωραια σημερα η φαση, σε συγκριση με την παγωνια των περασμένων ημερών. Ήδη απο χθες το μεσημερι ειχε σπάσει πολύ το κρύο, φαινοταν διαφορά.
Μας λειπει ο ηλιος ακομα βεβαια, αλλα τι να γινει
Μας λειπει ο ηλιος ακομα βεβαια, αλλα τι να γινει
- Libre arbitre
Ναι, οι 8 βαθμοί δεν αντέχονταν με τίποτα.vantono έγραψε: 14 Φεβ 2025, 10:02 Πολυ πιο υποφερτά και ωραια σημερα η φαση, σε συγκριση με την παγωνια των περασμένων ημερών.
H πλήρης αντίθεση
Μετά από τον θερμότερο Ιανουάριο που έζησε ποτέ ειδικά η νότια Ελλάδα (ρεκόρ σε όλες τις βασικές παραμέτρους μέσης θερμοκρασίας) πάμε για έναν από τους ψυχρότερους Φλεβάρηδες τα τελευταία χρόνια.
Μετά από τον θερμότερο Ιανουάριο που έζησε ποτέ ειδικά η νότια Ελλάδα (ρεκόρ σε όλες τις βασικές παραμέτρους μέσης θερμοκρασίας) πάμε για έναν από τους ψυχρότερους Φλεβάρηδες τα τελευταία χρόνια.
- Libre arbitre
Ναι, την Τρίτη φαίνεται να πέφτει αρκετά η θερμοκρασία. Kαι το Σάββατο μπορεί να έχουμε και χιονι. Αυτό μάλλον είναι καλό για τις ελιές γιατί χρειάζονται θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν.Archer29 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:06 H πλήρης αντίθεση
Αύριο Δευτέρα θα έχει μαλακό καιρό με 17αρια.
Από Τρίτη 18/02 προβλέπεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα κρατήσει αρκετές μέρες, ίσως μέχρι και το 3ημερο της καθαράς Δευτέρας.
Τις τελευταίες μέρες το σύνολο των μετεωρολογικών μοντέλων δείχνουν μεγάλες πιθανότητες πεδινού χιονιού στο Αιγαίο και στα ανατολικά προσήνεμα από Τσικνοπέμπτη βράδυ μέχρι και 24/02.
Ορισμένα σενάρια που έχουν εμφανιστεί χθες και σήμερα δίνουν και χιονοπτώσεις τύπου ''Ελπίδα'' του 2022.
Από Τρίτη 18/02 προβλέπεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα κρατήσει αρκετές μέρες, ίσως μέχρι και το 3ημερο της καθαράς Δευτέρας.
Τις τελευταίες μέρες το σύνολο των μετεωρολογικών μοντέλων δείχνουν μεγάλες πιθανότητες πεδινού χιονιού στο Αιγαίο και στα ανατολικά προσήνεμα από Τσικνοπέμπτη βράδυ μέχρι και 24/02.
Ορισμένα σενάρια που έχουν εμφανιστεί χθες και σήμερα δίνουν και χιονοπτώσεις τύπου ''Ελπίδα'' του 2022.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οχι ρε πουστη, θα συνεχιστει το ψωλοκρυο, και στις τσεπες θα βαλουμε ακομα!
Οταν σας τα 'λεγα ομως δεν με πιστευατε
Ας απολαυσουμε τη -μάλλον- τελευταια ηλιολουστα ομορφη μερα.
Οταν σας τα 'λεγα ομως δεν με πιστευατε
Ας απολαυσουμε τη -μάλλον- τελευταια ηλιολουστα ομορφη μερα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ήδη απο σήμερα κάνει ψωλοκρυο και ψιχαλιζει, τι να πεις, θάνατος αυτός ο Φλεβάρης, θα μείνει στην ιστορία
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
Δεν χιονίζει;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Φεβ 2025, 09:41 Ήδη απο σήμερα κάνει ψωλοκρυο και ψιχαλιζει, τι να πεις, θάνατος αυτός ο Φλεβάρης, θα μείνει στην ιστορία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση