Αν θα το σκώσει δεν ξέρω. Ούτε καν αν θα πάει τελικό ξέρω. Ξέρω μόνο πως μετά από μια υπέροχη ομάδα το 18, παρουσιάζει μια κυρίαρχη σοβαρή ομάδα και φέτος.Libre arbitre έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:11Πόσο εύκολο είναι να πάρει η Γαλλία δύο συνεχόμενα Μουντιάλ; Κι εγώ το θέλω αλλά πόσο εφικτό είναι;Karambabas έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:08Για Μαρόκο, μπορώ να πω πως έχει 50-50 με τους Γάλλους. Την Αργεντινή την έχω ήδη στον τελικό. Προσωπικά στηρίζω Γαλλία και Κροατία. Κι εύχομαι ολόψυχα να το σηκώσουν οι πετεινοί. Με πήγαν στον κουβά και τα 4 ματς, γαμώτο.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:02 Φαντάζεστε ένα τελικό Κροατία Μαροκο;
Πάντως και Αγγλία και Γαλλία μας έδωσαν ένα ματς που θα μνημονεύεται για δεκαετίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Έβδομος ημιτελικός για την Γαλλία σε παγκόσμιο κύπελλο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ακριβώς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: δεν απεκτησαν φανελα,απλα η μπαλα εχει γινει στιβος πλεον![]()
Beckham 1998.
Forza Italia!
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
ΑναμφίβολαKarambabas έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:14Αν θα το σκώσει δεν ξέρω. Ούτε καν αν θα πάει τελικό ξέρω. Ξέρω μόνο πως μετά από μια υπέροχη ομάδα το 18, παρουσιάζει μια κυρίαρχη σοβαρή ομάδα και φέτος.Libre arbitre έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:11Πόσο εύκολο είναι να πάρει η Γαλλία δύο συνεχόμενα Μουντιάλ; Κι εγώ το θέλω αλλά πόσο εφικτό είναι;Karambabas έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:08 Για Μαρόκο, μπορώ να πω πως έχει 50-50 με τους Γάλλους. Την Αργεντινή την έχω ήδη στον τελικό. Προσωπικά στηρίζω Γαλλία και Κροατία. Κι εύχομαι ολόψυχα να το σηκώσουν οι πετεινοί. Με πήγαν στον κουβά και τα 4 ματς, γαμώτο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Eθνικοκοινωνιστης
φανταστειτε καταντια των υπολοιπων να θεωρειται αυτο το αμπαλο τουρλουμπουκι με μαραθωνοδρομους ομαδαρα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρόωρος τελικός. Κρίμα για τους Άγγλους, το πάλεψαν πολύ. Πλώρη για τους κατσικανιάρηδες τωρα, αν δεν καταφέρουν να τους πετσοκόψουν οι Κροάτες.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Διαβάστε τι δήλωσε ο Κούλης για το αποτέλεσμα του Βραζιλία-Κροατία
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε το αποτέλεσμα δηλώνοντας ότι «η ευρωπαϊκή στρατηγική αυτονομία στο ποδόσφαιρο φαίνεται ήδη να επιβεβαιώνεται».
https://www.protothema.gr/moudial-2022/ ... hupourgou/
Oh shit,το παιδί είναι εντελώς ηλίθιο ρε
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε το αποτέλεσμα δηλώνοντας ότι «η ευρωπαϊκή στρατηγική αυτονομία στο ποδόσφαιρο φαίνεται ήδη να επιβεβαιώνεται».
Oh shit,το παιδί είναι εντελώς ηλίθιο ρε
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο.BigChiefWahoo έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:17 Διαβάστε τι δήλωσε ο Κούλης για το αποτέλεσμα του Βραζιλία-Κροατία
Oh shit,το παιδί είναι εντελώς ηλίθιο ρε![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!Sid Vicious έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:10Δεν μπορουμε να συγκρινουμε την τοτε Ελλαδα, μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες ολων των εποχων, που διδαξε ποδοσφαιρικο σκακι με την αποτυχημενη Αγγλια των Κεην και Σακα.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:03Είναι αλήθεια ότι καμία εθνική δεν θέλει να παίζει με 10 παίκτες και να περιμένει να κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή, μπας και βάλει γκολ.Sid Vicious έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:01 Δεν γινεται ολες οι εθνικες να εχουν σπεσιαλιστες εκτελεστες φαουλ σαν το Τσιαρτα και τον Φραντζεσκο.
Παίρνω πίσω τη δήλωση.
- Sid Vicious
BigChiefWahoo έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:17 Διαβάστε τι δήλωσε ο Κούλης για το αποτέλεσμα του Βραζιλία-Κροατία
Μηπως διαβαζει phorum;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κατά την γνώμη μου το καλύτερο ματς του τουρνουά μέχρι τώρα.
Δεν έχασες τίποτα το '90Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 22:30Πάντως από το 94 που βλέπω συνειδητά Μουντιάλ (το 90 δε πιάνεται γιατί είναι μόνο μνημες), είναι το καλύτερο όλων το εφετινό
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Να ανοίξει νήμας άμεσα.BigChiefWahoo έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:17 Διαβάστε τι δήλωσε ο Κούλης για το αποτέλεσμα του Βραζιλία-Κροατία
Προβλέπω τουλάχιστον 450 σελίδες.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπορει να ειναι ο Oργι η ο JJ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η Ελλάδα του 2004 δίδαξε ποδόσφαιρο. Ο απόλυτος winner.Sid Vicious έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:10Δεν μπορουμε να συγκρινουμε την τοτε Ελλαδα, μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες ολων των εποχων, που διδαξε ποδοσφαιρικο σκακι με την αποτυχημενη Αγγλια των Κεην και Σακα.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:03Είναι αλήθεια ότι καμία εθνική δεν θέλει να παίζει με 10 παίκτες και να περιμένει να κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή, μπας και βάλει γκολ.Sid Vicious έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:01 Δεν γινεται ολες οι εθνικες να εχουν σπεσιαλιστες εκτελεστες φαουλ σαν το Τσιαρτα και τον Φραντζεσκο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις