!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Οργισμένος έγραψε: 21 Δεκ 2024, 23:43
Casp έγραψε: 21 Δεκ 2024, 23:06 Ok, καποιοι ακομη δεν με πιασετε και ευτυχως δεν εισασταν ποτε στη θεση να ερχεστε δευτεροι, να σας προσβαλλουν και να ζηλευουν.

Δεν εχω προβλημα να κανει παρεα με οοοοποιο αλλο ατομο θελει (και με οποιους αλλους κανει δεν εχω προβλημα), να εχει χομπυ, να κανει γενικα οτι γουσταρει. Του το ειπα κ η ιδια. Θες να παιζεις καρτες; Προτιμω να βρεις αλλους φιλους που να παιζουν ή ακομα κ να πηγαινεις σε card shop, απο το να νιωθω χαλια κ να κανεις παρεα με εναν μαλακα. Μενει κ με κοιταει κ δεν μιλαει. Εσεις προφανως θα εισασταν ενταξει να ειχατε αυτη την κατασταση κ προϊστορια με τον «κολλητο» του συντροφου που ζειτε μαζι του. Δυστυχως ομως εγω ακομα προσπαθω να βρω τροπο να το διαχειριστω για να μην με πληγωνει τοσο.
Δλδ ειχαν σεξουαλικες σχεσεις μαζι, ο δικος σου με τον κολλητο του...
Θα σου προτεινα να ψεξεις για ιατρικη βοηθεια...
Αλλα θα δωσω 7/10 στα γραπτα σου, το μεγαλυτερο που εω δωσει εδω μεσα. Ευγε.
Λολ ρε, ΟΧΙ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Η μόνη λύση είναι η τριτούζα. Θα ηρεμήσετε και οι τρεις. ...κι εμείς φυσικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Λολ όχι, λέει.
Ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι λέμε.
Και κουλουβάχατα σε κάνα κρεβάτι να τους κάνει τσακωτούς, παίζουμε ένα νέο παιχνίδι που βάζουμε τις κάρτες ο ένας στον απαυτό του άλλου, θα της πει. Θα τονέ πιστέψει, αρκεί να μην το παίζετε πάνω από μια φορά την εβδομάδα, θα του πει αυστηρά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Πιστεύω πως πρέπει όντως να συγκατοικήσετε οι 3 σας.

Ένα τρίγωνο, ωσάν τον Κέρουακ , τον Νιλ Κασιντυ και την Καρολιν.
Έτσι γράφονται τα On the Road κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ας του κάνει γλειφοκωλι και να του βάλει λίγο δάκτυλο. Αν ο λατρείας αρχίσει εκεί την ώρα να γογγυζει ψελλιζοντας το όνομα του πισωκολλητού του και λέει τίποτα "Ζγκίσε μου τον γκώλον" θα είναι αποδεδειγμένα τρυπημένος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 21:19
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Δεκ 2024, 20:47 Για αυτό και η δική σου σειρά πατώνει στην τηλεθέαση.
Μήπως έχω βάλει πολλες διαφημίσεις ρε γμτ; τι να κάμω να ανεβάσω τα νούμερα;
ε τωρα μασημένη τροφή ζητάς, δεν διαβάζεις; Αλλάξανε οι εποχές, αν θες τηλεθέαση μεγάλη πες για ενα φιλο που ειχες που απο μικρός έπαιζε με τις κουκλες του, ή κάτι παρόμοιο, να συντονιστεί καλα το πχωρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Δεκ 2024, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:23 ..
Ηρεμήστε. Ξεφεύγετε ορισμένοι σάν 15χρονα που χαβαλεδιαζουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Casp

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:19 Πιστεύω πως πρέπει όντως να συγκατοικήσετε οι 3 σας.

Τζιτζι, δεν το περιμενα αυτο απο εσενα. Κριμα. Με απογοητευσες.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Casp έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:27
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2024, 09:19 Πιστεύω πως πρέπει όντως να συγκατοικήσετε οι 3 σας.

Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ το περιμένω από σένα. Είσαι πολύ παραδοσιακιά για κάτι τέτοιο.
Casp

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:30
Casp έγραψε: 22 Δεκ 2024, 22:27

Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ το περιμένω από σένα. Είσαι πολύ παραδοσιακιά για κάτι τέτοιο.
:P :P
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:55
ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:43
aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:38

:+1:
Μα η συμβίωση αργά ή γρήγορα αποκαλύπτει χαρακτήρες και δοκιμάζει σχέσεις.
Θεωρητικά ναι.
Όμως πόσο συχνά ζευγάρια που συζούν χρόνια χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον,
μέχρι που έρχεται ένα ξαφνικό "μπαμ" και βρίσκονται κάποιοι προ εκπλήξεως;

Η συμβίωση είναι απαραίτητη μόνο για όσους έχουν- ή σκοπεύουν να έχουν- παιδιά, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ο χρόνος και οι προκλήσεις της ζωής που θα φέρει στο διάβα του πιστεύω πως είναι εκείνο που ουσιαστικά δοκιμάζει τις σχέσεις.
Άργησα να μπω, ωστόσο θα σου απαντησω, έστω και ετεροχρονισμενα :D
Στην πράξη αυτό το ξαφνικό μπαμ που έρχεται και μπορεί να μας εκπλήξει συμβαίνει και σε μας τους ίδιους...απλά η συμβίωση
βοηθάει περισσότερο στην ένωση ή στον χωρισμό των ζευγαριών κατά την ταπεινή μου άποψη βεβαίως.
Όταν ο συντροφος είναι ένα διάλειμμα της καθημερινότητας σου και έξω από τον χώρο σου τότε μπορούν να κρυφθούν ή να μην σε επηρεάζουν κάποιες συμπεριφορές.
Όλα καλά το 2025 :P
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ksk έγραψε: 19 Ιαν 2025, 11:41
aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:55
ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:43

Μα η συμβίωση αργά ή γρήγορα αποκαλύπτει χαρακτήρες και δοκιμάζει σχέσεις.
Θεωρητικά ναι.
Όμως πόσο συχνά ζευγάρια που συζούν χρόνια χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον,
μέχρι που έρχεται ένα ξαφνικό "μπαμ" και βρίσκονται κάποιοι προ εκπλήξεως;

Η συμβίωση είναι απαραίτητη μόνο για όσους έχουν- ή σκοπεύουν να έχουν- παιδιά, κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ο χρόνος και οι προκλήσεις της ζωής που θα φέρει στο διάβα του πιστεύω πως είναι εκείνο που ουσιαστικά δοκιμάζει τις σχέσεις.
Άργησα να μπω, ωστόσο θα σου απαντησω, έστω και ετεροχρονισμενα :D
Στην πράξη αυτό το ξαφνικό μπαμ που έρχεται και μπορεί να μας εκπλήξει συμβαίνει και σε μας τους ίδιους...απλά η συμβίωση
βοηθάει περισσότερο στην ένωση ή στον χωρισμό των ζευγαριών κατά την ταπεινή μου άποψη βεβαίως.
Όταν ο συντροφος είναι ένα διάλειμμα της καθημερινότητας σου και έξω από τον χώρο σου τότε μπορούν να κρυφθούν ή να μην σε επηρεάζουν κάποιες συμπεριφορές.
Όλα καλά το 2025 :P
Σωστή και η "ταπεινή σου άποψη" :P . Ισχύει.

Για το 2025, αντεύχομαι. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Casp

Mini updates, που ειναι καλα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα κρατησει.

Απο εκεινη την μερα που εγινε το περιστατικο, δεν τον εχει ξαναδει. Δεν ξερω τι εγινε, αν σκοπευει να τον ξαναδει, αν ειναι επειδη εγινε αυτο με τον Μουκη και τον ψαχναμε/ψαχνουμε, η μετακομιση κτλ. Ειχε ευκαιριες αρκετες παντως. Περασε πανω απο 1.5 μηνας.

18 του Δεκεμβρη του ειπα εγω να βρεθουμε οι 4 μας (εγω η λατρεια αυτος και η κολλητη μου) επειδη θα πηγαινε εκτακτα πρωι δουλεια ο δικος μου τελικα και δεν θα μπορουσαν να βρεθουν και οταν του ειπε αυτος για την επομενη μερα να βρεθουνε οι 2 τους το πρωι, μετα απο αυτο που εγινε ο δικος μου του ειπε πως θελει να μεινει λιγο μονος του. Πρωτοχρονια του εστειλε ο "κολλητος" καλη χρονια και μου το ειπε πανω σε κουβεντα μερες μετα οταν μια μερα ακουσα μηνυμα απο το viber και αναγκαστηκε να μου πει πως ηταν αυτος. Τον ρωτησα τι ηθελε και δεν μου ελεγε, μου ειπε κιολας πως σβηνει τα μηνυματα πλεον λες και θα τα εβλεπα. Εξαγριωθηκα και του ειπα πως φοβαται πως θα δω κατι που δεν πρεπει και οτι μαλλον ειναι με τα "bro μου" και τετοια παλι και οτι τιποτα δεν αλλαξε και μπλα μπλα και μου ειπε πως δεν ισχυει, πως ειτε ειμαστε μαζι ειτε οχι, η σχεση του με αυτον εχει αλλαξει, δεν ειναι οπως πριν μαζι του. Και τον ρωτησα αν αυτος το εχει καταλαβει αυτο, αν του το εδωσε να το καταλαβει τελοσπαντων. Και μου απαντησε ναι. Περασε πανω απο μηνας και δεν ακουσα το παραμικρο μηνυμα ξανα απο εκεινον, ουτε καν να αναφερει ουτε καταλαθος το ονομα του και στα ρεπο του ξερω σιγουρα πως δεν τον βλεπει.

Και επισης παρατηρησα πως ειμαι πιο χαλαρη απο ποτε και οτι δεν μαλλωνουμε οπως πριν, ειμαστε πολυ πιο αγαπημενοι επειδη το κυριο μας προβλημα ηταν αυτος. Οταν βλεπει τον αλλο του φιλο πραγματικα χαιρομαι, του στελνω χαιρετισματα, κανονιζουμε και οι 3 μας καμια φορα, με συμπαθει, τον συμπαθω. Οταν βλεπω πως ερχεται πιο κοντα με αλλους στη δουλεια, παλι χαιρομαι. Θελω να ειναι με οποιονδηποτε αλλον και να ειναι χαρουμενος, αλλα τρεμω την στιγμη, αν ξαναυπαρξει, που θα ερθει να μου πει οτι θα ξαναβρεθουνε.

Δεν θελω να ανοιξω συζητηση, αν εγινε κατι, αν του ειπε κατι αυτος και ξενερωσε τελειως, αν θελει απλα χρονο, αν σκοπευει να τον ξαναδει. Θα νευριασει και δεν θα μου πει και θα εχει και δικαιο. Αλλα με τρωει παρα πολυ αυτο. Οσο αγαπημενοι και να ειμαστε, το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θα συμβει καποια στιγμη και δεν μπορω.
Άβαταρ μέλους
jackie Daniels

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jackie Daniels »

εχει φωτο το νημα ?
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Casp έγραψε: 04 Φεβ 2025, 01:52 ουτε καν να αναφερει ουτε καταλαθος το ονομα του

Εικόνα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”