Ε, όχι και μπα.
Αν αποκαλέσει κάποιος "αδέλφω" μία αδέλφω σήμερα, θα αναλάβουν τα πολιτικαλικορεκτίστικα ss την επιμόρφωση του.
Είναι αυτή η ανομολόγητη αλλά πραγματική τάση εξουσίας του κάθε... ελευθεριακού
Ε, όχι και μπα.
Άσχετο, αλλά το συγκεκριμένο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιο remake μού άρεσε (τουλάχιστον) εξίσου με το αυθεντικό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:12Και αντί να εγκρίνετε για το κόμινγκ άουτ στην πιάτσα του Xίτλερ, του τη λέτε;Spoiler
Εδώ υπάρχουν σήμερα κάτι μίζερα, που τσιρίζουν για μπούλινγκ ενώ δεν το 'παν ούτε στη μάνα τους.
Και παθαίνουν παράκρουση αν τους σπάσει το νύχι ή δεν κολλήσει καλά η βλεφαρίδα.
ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση, πάντα διασκεδάζω όταν πετιούνται έτσι ξαφνικά τα προχωκαγκούρικα σύνδρομα από τον προοδευτικό κόζμο.
at risk of repeating myselfΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:21Ε, όχι και μπα.Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:14μπαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 14:47Αν έπιασα το πόιντ, εννοείτε ότι οι σημερινές ντραγκ κουήν, έχουν χιτλερικές επιρροές;Spoiler
Αν αποκαλέσει κάποιος "αδέλφω" μία αδέλφω σήμερα, θα αναλάβουν τα πολιτικαλικορεκτίστικα ss την επιμόρφωση του.
Είναι αυτή η ανομολόγητη αλλά πραγματική τάση εξουσίας του κάθε... ελευθεριακούπροχωκάγκουρα.
αξία ανεκτίμητηIsildur έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:23Άσχετο, αλλά το συγκεκριμένο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιο remake μού άρεσε (τουλάχιστον) εξίσου με το αυθεντικό.Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:17Beria έγραψε: 18 Απρ 2024, 14:58Spoiler
Δεν ήταν αυτό το point αν και έχουν γραφτεί πολλά για το drag τελετουργικό των SS
![]()
![]()
![]()
Ο Ζιρο Μοστελ στο αυθεντικό είναι από τις πιο αστείες φιγούρες στην ιστορία του κινηματογράφου, αλλά συνολικά το remake ήταν πολύ καλόIsildur έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:23Άσχετο, αλλά το συγκεκριμένο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιο remake μού άρεσε (τουλάχιστον) εξίσου με το αυθεντικό.Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:17Beria έγραψε: 18 Απρ 2024, 14:58Spoiler
Δεν ήταν αυτό το point αν και έχουν γραφτεί πολλά για το drag τελετουργικό των SS
![]()
![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Μα ΕΙΣΤΕ ελευθεριακοί προχωκάγκουρες, ανεξαρτήτως της δικής μου εκτίμησης, είτε είναι επαναλαμβανόμενη είτε όχι.Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:46at risk of repeating myselfΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:21Ε, όχι και μπα.
Είναι αυτή η ανομολόγητη αλλά πραγματική τάση εξουσίας του κάθε... ελευθεριακούπροχωκάγκουρα.
μπα
είσαι στα κεντρικά;
ώπα, κάτι πιάνω, για λέγιε;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:06Μα ΕΙΣΤΕ ελευθεριακοί προχωκάγκουρεςBill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:46at risk of repeating myselfΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:21
Ε, όχι και μπα.
μπα![]()
![]()
, ανεξαρτήτως της δικής μου εκτίμησης, είτε είναι επαναλαμβανόμενη είτε όχι.
Κράτα το καλά να μη σου φύγει.Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:20ώπα, κάτι πιάνω, για λέγιε;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:06Μα ΕΙΣΤΕ ελευθεριακοί προχωκάγκουρες![]()
![]()
νομιζω εννοει οτι την πινεις εκτος ΔΑΠBill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:20ώπα, κάτι πιάνω, για λέγιε;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:06Μα ΕΙΣΤΕ ελευθεριακοί προχωκάγκουρες![]()
![]()
Εγώ πάντως θεωρώ πως τον καταπιέζουν. Κι αυτόν και όσους δηλώνουν γυναίκες που γεννήθηκαν σε λάθος σώμα και τυχαίνει να είναι έγκλειστες σε ανδρικές φυλακές.Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 15:10αν το έκανε γι'αυτό την πάτησε, εκτός από τις γυναικείες φυλακές είναι σε απομόνωση και στις ανδρικές!Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2024, 14:44Μια χαρά σχετικό είναι όταν βλέπεις πρώην άντρες να παίρνουν μετάλλια που κανονικά προορίζονται για γυναίκες και να βραβεύονται σαν γυναίκες της χρονιάς κι άλλα τέτοια κουλά.Bill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 13:38
μπα, τζούφιο κι αυτό (εκτός από άσχετο). βάλε το άλλο που νομίζω όντως βίασε τρανς ή "τρανς" μεσ' τις φυλακές.![]()
reality
Όσο για τον Σκοτσέζο, δεν καταλαβαίνω πού το πας γιατί ήταν ξεκάθαρο πως το τρανζίσιον ήταν προσποιητό για να μπει σε γυναικείες φυλακές. Τώρα αν το συνεχίζει κι εκεί που βρίσκεται, η πιθανότητα να ζει στιγμές ευτυχίας με όλους αυτούς τους άντρες γύρω του είναι μηδαμινή θα έλεγα.![]()
Θενκς Πλέριε, για την υποστήριξη.Πλέριος έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:23νομιζω εννοει οτι την πινεις εκτος ΔΑΠBill Hicks έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:20ώπα, κάτι πιάνω, για λέγιε;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2024, 16:06
Μα ΕΙΣΤΕ ελευθεριακοί προχωκάγκουρες![]()
![]()